35066
-
tpM #15423 Ezt a területet úgy értsd, hogy térképen/editorban kizoomolsz és az a négyzet. Sahrani kb fele víz úgyhogy szerintem nem lesz gond Csernarusszal. Az addonokkal az a "gond", hogy ahogy haladunk a grafikával annyival nehezebb az addonkészítőknek a szintet tartani (és ne felejtsük el, hogy ők ingyen dolgoznak). -
Remélem azért hamar lesznek új minőségi addon szigetek, mert egy sziget annál jobb minél nagyobb. Hiányozni fognak a negyed órás heli utak Pitából Cayoba evó alatt. -
tpM #15421 Mondjuk érdekes, egy Harrier/F35 függőlegesen fel tud szállni de a CJ-130-cal meg az A10-zel mi lesz? -
tpM #15420 Van a tengeren az amcsiknak ez a repülőgép hordozó valami... -
Én nekem meg az a fura hogy csak egy reptér van akkor az amcsi/orosz gépek honnan fognak felszállni. -
Megpróbáltam felülírkáltam az 1.16os fájlokat,de rájöttem, hogy nincs hozzá crack,szal gyorsan visszadobtam az exét-szal 1.14crack-exe plusz 1.16 fájlok.Eddig megy^^
Vagy a töltényhüvelyek termelődnek maguktól,vagy lő az ai:) -
tpM #15417 Sahrani ~400km2 ez meg 225, de amint látod itt majdnem az egész terület szárazföld és amint a Csernaruszos cikkben is ottvan: "- Katonai létesítmények egy nagy repteret is beleértve" -
Csak nekem tűnik kicsinek ez "sziget" vagy az a leszálló pálya olyan kurvanagy?
Így első ránézésre szűkösebb a map mint sahrani. -
ejjej elfogytak a nevek... dolina, és bor már volt az ofp nogován is :) -
tpM #15414 Épp ma vettem észre, hogy mintha ACE 1.07 nem menne 1.16-tal rendesen :O Az AIk csak állnak és bámulnak, de nem lőnek :\ -
Tempike ha én az 1.16-al akarok játszani meg az ACE-val akkor a "beta"mappában lévő cuccokkal írjam felül a fő könyvtárban lévő dolgokat ,és akkor nem külön parancsikon indítja az 1.16-t hanem magától az lesz,tehát az ACE is azt használná?! -
tpM #15412 Belenézel az irányzékba/céltávcsőbe stb-be + optimális esetben visszatartod a lélegzeted. 2-ben nemtudom ehhez képest milyen változás lesz. -
A jelenlegi ArmA-nál hogyan tevődik össze és ehhez képest mi várható a II. rész PC verziójában?
Veterán;
A single player funkcióról ment az évődés néhány hsz-szel ezelőtt. Erről írt-e valamit a Harangozó Úr?
-
D00M #15410 Lehet én vagyok nagyon értetlen, de mit lovagolsz már ezen? Kutyát nem érdekli... -
tpM #15409 Nem csak grafikailag lesz butítva. A célzást pl hogy oldod meg? -
veterán #15408 Most írtam egy levelet Michal harangozónak a konzolos verzióval kapcsolatban a bohemia contact us módjában és vissza is írt elég hamar amin én meglepődtem . Meg még valamin meglepődtem , tud magyarul harangozó Mihály . a neve és azt írta , hogy nem tudja honnan vették a hülyeséget mert meg fog jelenni konzolokra is csak késve és a pc hamarabb fog megjelenni. és egy jó hír magyar felirat lesz rajta.De igazatok volt a konzolos le lesz butítva grafikailag egy kicsit. Ennyit derítettem ki és még annyit lehet a pcs megjelenés is késik egy hetet. -
tpM #15407 -
lol
-
Nekem be van kapcsolva a super AI, de nem vagyok elájulva tőle....:) van még mit fejleszteni - remélem arma 2 ben nem lesznek engedetlen balfasz katonák, akiket nem lehet irányítani. ma is kivégeztem egy - két bajtársam (parancs megtagadás miatt) Állandóan: "negativ" hát a hozzáállása az az! -
tpM #15404 Mert ez a sajtó verzió amiből állítólag kihagyták. -
Néha itt is érthetetlenül viselkedik az AI, pedig ez már ArmA2. -
Nem nagy váltás ez neked a Halász Juditról
-
tpM #15401 ejj aki hozzám hasonlóan elkövette azt a hibát, hogy belehallgatott: itt az e llenszer... -
Bizony szájba rugok valakit ha a 2-3hetes gépemen nem fog futni rendesen^^ -
A hülyeségről jut eszembe, be kell linkelnem az új fejlesztésű kínai tömegpusztító fegyvert, ami még egy hidrogénbombánál és szörnyűbb!
Borzalmas, csak saját felelősségre :D -
tpM #15398 Ilyen akkor fordul elő, ha a nehézségi beállításoknál ki van kapcsolva a SuperAI ;) -
Ja megjegyzem, sokkal hülyébb mint az ofp-ben volt... -
Ez hihetetlen, az arma ai-ja olyan elképesztően hülye, hogy ha nem lenne egy fájlba zárva, szellemi szingularitást eredményezne, és elnyelne minden értelmet. Corazol támadása a kampányban, elször is kiszedi 2 ai a shilkákat, persze ellőve minden at lövedéket, majd paff frendly fire-ben kapok egy gránátot az egik strykertől :D
reload
Jön egy bmp2 nuku at lőszer. mondom áá nem lesz gond a hegyoldalban jön 3 m1. Bmp2 rájuk lő egy at-t majd mégegyet majd mégegyet, eléáll az m1-elé, az m1-ek megkerülik, és mennek tovább, a bmp meg utánuk... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
tpM #15395 De meghálálja :) -
Asszem ez az arma2 megint olyan lesz, hogy új gépet, de legalábbis új procit és videokártyát kell venni hozzá... a dx10-es ígéretből és az optimalizálásból meg semmi nem lesz... sebaj, veszek egy phII alapú x2-t unlockolok még 2 magot, és mellé egy hd 4770 ócsóér :) -
pisi 3-ra még elképzelhető lenne, mert ahhoz van normálisan műxő egér és billentyűzet. De koxboxra nincs... -
37k a fejhallgatóra csatolható led izével :O, nem olcsó buli. -
tpM #15391 TrackIR 5 + Arma 2
bár szerintem így, hogy nincs 6DoF nem éri meg... max talán a finomított kihajolás miatt. -
veterán #15390 Nem tudom . Én ameddig A bohemia honlapján nem lesz az kiírva platformok pc és nem jelenti be a bohemia hogy csak arra jön addig nem hiszek a pcre specializálódott rémhírekre. Butítva is de lesz sztm.Nagyon sok ilyen rém hír volt már , hogy nem jön ki konzolokra és mégis vigyorog a polcomon. Az endwarra és a halo wars ra Meg az Ace Combat flight simulatorra is azt mondták nem jön ki konzolra és van ezekre meg legalább háromszor mondták a pcsek , hoghy nem jön ki konzolra .Igatzából meg Lesz@rom , hogy kijön -e konzolra mert van egy jó gépem és ennyi elég is. -
tpM #15389 Csernarusz -
Solt #15388
Ámen! :D
-
Semmi gáz. :-)
Az idei év két játékkirálya (nagyon remélem): ArmA 2 és Operation Flashpoint 2.
;-)
Ez a lényeg. (Ha nincs otthon az asszony és a gyerek) :-D -
Ja. A munka felszabadít. És ne kelljen ezt minden reggel és este német nyelven elolvastatni veled a főbejárat fölötti tábláról, miközben láncra verve átcsoszogsz alatta. Szóval: hajrá.
-
Hallgass és dolgozz!:)Lefokoztatlak Solt hadnagynál őrmester:) -
tpM #15384 Fizess!:)
.png)