35066
-
Solt #15503 Csak bemásolta egy pár évvel korábbi hozzászólását... ctrl-c, ctrl-v! :D -
tpM #15502 "A szögesdrót most újra megfeszül..." ;) -
Elbasztam szent igaz. Viszont tempi igen autentikus és ez felettébb gyanús:) -
Solt #15500 Mellesleg M1C1 leváltását ne nagyon emlegesd, mert Tempi vérszemet kap... elég karrierista a kis volumen ( hangember )!!! :D :D :D
Mire észbe kapunk, szögesdrót lesz a topik körül!!! :D :D -
Solt #15499 Lehullt a lepel Radonról! :D
Most nem azért töki, de az állat szót két l bötűvel róni egy ilyen kretén nevében, azért az már bőven több mint a bizalom megelőlegezése!!! :D
-
tpM #15498 csaó!
van 1 oan gonddom ,h 1-2 lvöéstől emghalok nincs erre valami chet vagy mód??? 1ébként meg opitamlizálhatták volna mert kb olyan a grafja mint a bf2é normalon az meg simán elinddul a gépemen XD LOL
-
Solt #15497 Mögbeszéltük!
-
sztem te naon geci vagy és a barnika95 is mondta h te vagy nórmális és nórmális vok és a nekkem meg lesz a krek és a nállam a GF249756 karit majd kihajcsa a procim amit az andriska93 huzot fel m ö akkora arc nitrogént iszik kakao hejett és külömben is simán lelölek m csben állat vok -
Nemmész te sehova,vagy vállvetve küzdünk ellenük vagy sehogy:D
A Taigetosz pozitívakat meg majd rendezi Mici mert ha nem akkor leváltjuk^^ -
Solt #15494 A PC-s ArmA2 itt bőven elfér... de a sok tizenéves, konzolos hupikék törpike marha modern szavaira ( mien, it vok, hi, cép, stb ), és globális klón mentalitására én itt nem vagyok kíváncsi!
Pont elég lesz a "megjelent má?", "honan tudom letölteni?", "van crack"?, "van cheat?", "van végijáccás?" és hasonló okos kérdéseket feltevő evolúciós zsákutcákat kezelni, akik a megjelenés után dugják majd ide a kis buksikájukat...
Persze én tőlem nyithatsz ArmA2 topikot, de abban biztos lehetsz, hogy az összes véglényt odairányítom majd, oszt küzdhetsz velük! :D
No persze, ez az én szigorú magánvéleményem, ha a többség mást akar, meghajlok, és felemelt fejjel távozom arma.hu-ra innen! :D -
hardveres tesszaláció nincs benne se a 10-be, se a 10.1-ben, 11-ben lesz (most csak nemhivatalos, dx-en kívüli hw tesszaláció van ati hd3xxx-től). De sok más dolog igen. pl az hogy kb akármennyi modellt meg lehet jeleníteni lassulás nélkül(hány darab is van egy modellből egy szigeten? több tíz vagy százezer? Fura is lenne 20km-re állítani a látótávot lassulás nélkül :) ), ez nagyon is jó lenne az armához, meg az ingyen aa is, és még sok más.
Fejlődni kell az nv kártyák elavultak (a gtx-ek is, bár azok legalább jobban teljesítenek dx10-ben mint a régiek), ennyi nem lehet örökké a régit megtartani. Ez nem arany középút. Feláldozzák a simább játszhatóságot pár elavult kártya miatt, amit amúgy is lassan le kell cserélni. -
Bazze még PC-n sincs külön topikja nem hogy csináljunk külön konzolost:/(Ha valaki akkor én szeretném megnyitni a PC-st^^) -
tpM #15491 xD -
Solt #15490 Mindennek van határa... így is szép kis napoknak nézünk elébe megjelenéskor... legyen csak külön topikja...
-
tpM #15489 Ne legyél már ennyire kirekesztő... -
Solt #15488 Azért nem bánnám, ha a konzolos verziónak külön topikja lenne... -
Nézd, szerintem az arany középutat választják. Persze, jó lenne a hardveres tesszeláció, de nem képes rá minden kártya (nvidia:) ) Az ArmA jellemzően nagy területet renderek, rengeteg objektummal, aminek következménye, hogy rengeteget kell textúrázni. Mostanra az Ati kártyák felnőttek ehhez a feladathoz (a 2xxx széria egy büntetés volt a tulajdonosaiknak). Igaz mostanság az nvidia is perfekt shader teljesítményben.
Nyilván, jelenleg még az a célravezető, ha nagyobb részt textúráznak kisebb részt shadereznek. Így több felhasználó jár némileg jobban. -
hát abból a szempontból hogy akkor nem csak winen lehetne szenvedni, ja :) -
2hét Tempike 2 hét^^ -
tpM #15484 25 nap múlva kiderül :) -
Sokkal jobb szvsz^^ -
De mondok jobbat, ha a dx10 nem tetszik, lehet opengl-re is írni, az is jó lenne :) -
Aha szóval nem képesek átírni rá. Erthető túl gyorsan futna akkor, nem lenne meg a játékaikhoz tartozó szaggatás. -
tpM #15480 Igen ezt már megmondták, hogy a DX10 szerintük nem tartalmaz annyi újdonságot, hogy érdemes legyen arra írni :) -
aham ilyet az arma1-nél is hallottunk az akkori átlagkártyával... aztán mégsem úgy lett. Az a gáz, hogy ha nv kártyával megy jól, megint azt árulja el, hogy jól elavult technológiájú lesz a grafikus motor. (nuku dx10, se 10.1). -
A dolg... az armázó gémert szolgálom:) -
Tempike. Sahraniban nem használnak ciril betüt.
Az ArmA 1 logója meg olyan amilyen az ArmA1. Nyers. -
Az új bannerért köszönet Radonnak 

(ettől függetlenül ha valaki tud jobbat linkelje) -
tpM #15475 persze áruló m1c1 már be is rakta...
:) -
tpM #15474 Az az eldőlő tábla kicsit pixeles, a Chernarust meg cirill betűkkel kellett volna írni. -
Fax kivan ám már ezzel a képlinkelősdivel... -
banner -
Ime: kifejezi az ArmA történelmet, egyúttal jelzi, hogy eme fórum minden armás fóruma.
-
Solt #15470 Itt nézz körül! Van jó pár link, ás, tapasztalat. Én anno még egy német oldalról rendeltem, postával együtt kb 38.000.-Ft. volt az alap szett, és végig tudtam követni, hogy merre jár a cucc... -
megvan:D -
Volt armához egy mod amivel lehetett kapcsolgatni a Hdr fényeket, egész nap azt keresem mert most átálítottam a gammakorrekciót 0,6 ra a fényerőt meg 1.5 így eltünik a játékból a szürkület és sokkal szebb lesz szerintem a grafikája viszont a hrd fények folyamatossan villognak mint éjjellátónál és kicsit zavaró ezért kiszeretném kapcsolni viszont a amelyik kategóriába beletartozik azt nem akarom lehúzni mert sok olyan effect van benne ami szebbé teszi az armát, nem tudjátok melyik volt az az addon? -
tpM #15467 win 3.11 edition -
Flash lehet? -
lol tempi! Ilyen fapados photoshopod van, hogy csak egy layert kezel?
-
És te mennyiért vetted és mennyibe került a kiszállítás?
.png)