35066
-
T34-nél valami körvonalazódik a belsőből, de lehet csak annál lesz valami primitív. -
Reméljük a legjobbakat!!!! Nem hangzik rosszul, amit írtak - bár elméletben ezt eddig is tudtuk... -
gamestar.hu-n van egy arma2 előzetes, igen pozitív hangvételű.
na jó, belinkelem. -
tpM #15580 Belső teret akarok látni!:) -
t34 poén :) -
Ave! nekem nem tudtok segíteni??? miért nem jelenik meg a kicsomagolt tartalom (*.pbo - cpbo-val)rendesen lefut a kicsomagolás aztán sehol semmi, na mondom, akkor még1x... erre meg azt miondja hogy felül írja a C:\Program Files\Bohemia Interactive\Arma\Addon, alatt lévő fájlkat???? mondom jah.... de nincs ott semmi!!!!
Köszi!
OFF: e miatt olyan depi, vagyok, hogy mindjárt öngyi leszek..... -
ArmA 2 páncélosok és repülők.
tessék solt, naon faca repcsis vidcsi. örcsizel?
Hát ezek után már nagyon várom a maratoni Andersen DM-eket, pláne tpM editált hangokkal. -
Solt #15576 Megkezdem a mentesítést:
:D -
tpM #15575 téháiksz xD -
n003 #15574 hogy is kell mondani? .. "köszcsy" :D -
nemtom solt h mér álsz a nyelvünk fejlödéssének utyába inkább örcsizz velünk oks? -
Köszönöm szépen a win UAC-ja zavart be, mert rendszer gatdagént kellett futtatni....
most úgy is csinál, mintha kicsomagolna, de nem jeleníti meg a kicsomagolt tartalmat.... -
tpM #15571 Ideje nyugdíjba vonulnia Darvas Tanár Úr! :D -
Solt #15570 "kicsomizza"
???? Letagadlak... :D -
tpM #15569 ha felvillant egyszer akkor elméletileg utána duplakatt a pbo-n és kicsomizza -
Köszönöm! Lenne még 1 dolog hogy kell ezt használni????? nekem csak felvillan egy ablak, aztán csá.... nem történik semmi! -
tpM #15567 Közkívánatra itt a sebtiben PDF-fé konvertált változata, bár így összecseszte az oldalakat, de talán a célnak megfelel
PDF Letöltés ~700kb -
tpM #15566 a képeket meg tudod, itt a galéria :D -
n003 #15565 háát én elvagyok maradva a 2003-sommal szóval lesz valami olyan verzió amit egy elavult júzer is meg tud tekinteni? :) -
tpM #15564 cpbo-val -
Hali!
Ha egy pbo.-fájlt megnyitok szöveges dokumentumként.. át lehet valahogy írni benne dolgokat, úgy hogy utána működjön a játék??? Milyen progival lehet ezt megtenni, ha lehet....köszi! -
M$ Office 2007 standard dokumentum file. -
Feró Flex #15561 Köszi tpM
jó nagyon.
-
tpM #15560 Az nem számít annyira túlélésnél, tudod ez az ilyen hasznosabb dolgokat írja le, ne állj a vetőcső mögé meg hasonlók :) -
speciel én az ofp2-őt is ugyanúgy várom, mint az arma2-őt, csak nem számítok egy ugyanolyan játékra...kb. ugyanúgy mint a far cry és a 2. része esetén, már ha ilyen játékokat itt egyáltalán is tökönrúgás nélkül fel lehet hozni 
mindenesetre mindenféle taktikai fps-t szívesen fogadok, kár hogy olyan kevés van belőlük. -
Meg nem is tudtam hogy ilyen komoly bent az ernyőzés. -
Környezet effeketeket nem rakod bele? -
pdf-et kér a nép! -
D00M #15555 nagyon jó 

-
n003 #15554 miarák aza docx kiterjesztés? :O és mivel lehet megnézni?! -
Kb 10 másodperccel azután, hogy elküldtem az üzenetet már rájöttem mire is értetted valójában:)
Open Office alapból tud PDF-be exportálni, az Office 2007-eshez meg ÚGY KELL letölteni egy microfos gyártmányú bővítményt, mert olyan kurva nehéz belerakni az alap programba. -
Mi ebből a tanulság? Nem ofiszban kéne kézikönyvet írni, mert az m$től elvárhatóan ami benne van az sem működik (pdf mentés). -
nem úgy lövés, hanem úgy indul mint egy dragster, és úgy lassul mint egy betonfalat eltaláló trabant. -

Nagyon jó lett tempi!!! -
tpM #15549 Na mindjárt hajnali 2óra, de végre kész :D
A Microsoft Office vagy legalábbis a Word egy korszerűbb változata(mivel PDF-re nem sikerült :\) valamint net elérés szükséges (a kattintható képekhez)
[URL=http://armaharc.extra.hu/tpm/egyeb/acemnl107.rar]ACE "Kézikönyv" v1.07 @H.AR.C ~600kb[/URL] -
tpM #15548 türelem szkoti, írom, írom :D márcsak a PDF-fé konvertálás meg a képek beszúrása vannak hátra... -
tpM #15547 Ryan választoltam már ArmAHu fórumában ;) -
Rövidhir:
" Örömmel jelentjük, hogy hamarosan megjelenik a várva várt mű: tpM: ACE Guide. Vagy valami ilyesmi. Tempi a nagy jelentőségü művének bevezetőjében említést tesz Scottról és Radonról, köszönetképpen a számos életveszélyes fenyege... khm... a számos segítségért, erkölcsi hozzájárulásért és tanácsért. Biztos forrásból tudjuk, hogy az alkotó tevékenységét 2-2 marcona, állig felfegyverzett úriember is segíti, (a Scott's Security és a Radon's Dark Peoples cégek munkatársai) akik közvetlenül tpM mögött állnak és ha jól látom, fegyvernek látszó tárgyat szorítanak a mester fejéhez. Micsoda apparátus kéremszépen. Így minden bizonnyal hamarosan megszületik a várva várt alkotás" - ArmA News
-
....Error compiling vertex shader VSTerrain.... ezt miért írja ki ? nagyon nem értek még ehhez a játékhoz ! -
annyit még had kérdezzek hogy ehhez kell az eredeti lemez ??
.png)