35066
-
Kár érte... :-D -
Solt #15662 Én nem szeretnék udvariatlan lenni, de áruld már el, hogy ez a kérdés, hogy született meg!? Komolyan érdekel... -
tpM #15661 Itt Csernarusz van, nem pedig Csernobil :D -
Miután nem Ukrajnában játszódik, esélytelen. -
Várható-e az ArmA II-ben a chernobyl-i Pripyat mint bejárható helyszín? -
tpM #15658 Legújabb kísérleti prototípus
-
El kell ismerni, hogy szép...
Ami engem jobban meglepett, az ez a kép:
Rossz már a szemem nagyon, de nekem akkor is úgy tűnik hogy Hellfire-al (?!?) szerelt Mi-24V-t látok... :))) -
tpM #15656 Fejlesztői blog bejegyzés a vízről, majd lefordítom ArmAHu-ra, ha nem leszek ennyire lusta...
Azért valljuk be, ez gyönyörű:
-
tpM #15655 fú olyan is van bent? :> -
Solt #15654 Nekem maga a videó fájt... kíváncsi vagyok mikor fog valakinek eszébe jutni, hogy mondjuk az átütéseket, a járművek belsejét, hangokat, vagy valami extra finomságot mutasson... no persze mindenféle célkereszt, meg célpont megjelölés nélkül... :) -
Solt #15653 Szerintem meg nem a pályakészítőé! :D -
MrJoe #15652 de itt szerintem az a hülye aki normális alap armára számít úgy, hogy a BI-t ismeri :D De majd az az ACE 2 :) várjuk, majd kijön jólesz ez nekünk ezis, mindenképpen a modderek az arma "igazi" fejlesztői... -
Így utólag belegondolva valszeg csak a repeszeket fogták fel az üvegeket,mert pl a Generation Killben asszem Ray 1-2percig azzal szórakozott, hogy most meghalt-most nem(az egyik csávó pont akkor hajolt le mikor a fejénél átment egy 7,62x39es és ott a lyuk:))
Szerintem meg a Moddereké:) -
Solt #15650 Az egy film mester... egy átlag hummer üvegezése nem hiszem, hogy kibír egy 7.62-s sorozatot... főleg, hogy jó részükön még ajtó sincs oldalt, vagy éppen lehúzott ablakon lődöznek kifelé... nem tartom ésszerűnek, hogy oldalt mezei üveg, elől meg spéci páncél üveg... bár ki tudja... annyira nem vagyok képben, inkább csak szubjektív vélemény ez...
A cumókért tempit nyaggasd... szerintem az akkor is a pályakészítőtől függ... :) -
Megnéztem a videót:Jólesz ez csak adják kifele^^ -
Ja, hát csákknorrisz is bírta a kalát, erre oda is figyeltek a kodnégyben oszt nézd meg mi lett belőle. -
Szerintem meg nem láttad a Blekhókdónt me ottan kibírta a kalát is
De nem mert ha lerakok 1 truckot arról le lehet szedni alapból mindenféle lőszert,és úgy gondoltam, hogy akkor lehetne rajta mindenféle varázsgyökér^^ -
tpM #15646 Aztmondják ezek ilyen keleteurópai tehenek amiknek ilyen fényes a szőrük
-
Solt #15645 

-
má meg mit elégedetlenkeccc megin? nemtom szvsz ez egy jo vidcsi amig nem jelenik meg a progcsi addig ijenekel kell beérni vili? -
Meg azok a láthatosági mellénybe oltoztetett tehenek is érdekesek.Ugy világitanak a fehér foltjaik.
Remélem ez az elmosodás kikapcsolhato lesz amikor gyorsan mozgatja a nézetet. -
Solt #15642 Ez megint a reszelővel való rejszolás esete... enyhén szorakoztató, de leginkább fájdalmas... :S -
tpM #15641 ja itt végre használja héba-hóba az irányzékot... -
VÉGRE EGY KORREKT VIDEO A BÉTÁBÓL!
A végén asszem BF2 zene szól alatta:) De hol az AI? -
Sorry, összekevertem a küldetéseket! nem szóltam!
Én abban a tévhitben voltam, hogy az alap arma kampány második menüje (Rahmadi Conflict) az a queens Gambit.... de most jöttem rá, hogy az a Royal Flush.... -
Amúgy vissza néztem és 3 küldetés volt:) -
meg fog fájdulni a fejed -
Feró Flex #15636
-
tpM #15635 ingyen van, kussolsz :D -
Solt #15634 Mégis mit kéne kibírnia a hummer üvegének? :)) Max 9mm-s pisztoly lőszert, vagy valami hangtompított kerregőt! :D Szerintem...
Az, hogy mi van a teherautókon, vagy a ládákban, az küldetésszerkesztőn múlik, nem tempiéken... :) -
Az üveg elmehet a pcsába azt a moddernek kell beállítani hányat bírjon ki:)
Akkor legalább a teherautóra rakjatok,van rajta 628féle lőszer miért ne lehessen róla eü cuccokat venni,sztem jobb lenne^^ -
akkor kettő.....nem tudom miért tűnt 3-nak....Több móddal is próbálgattam, lehet azért -
tpM #15631 Queen's Gambitben 2+ kampány van! -
Hát szomorúan nagyot röhögtem! Végig nyomtam az armed assault kampányt.... jó rövid volt, végig nyomtam az összes küldetést....nem volt nagy szám.... Aztán sajnálkoztam, hogy ennyi???? vége???? Eszembe jutott, hogy ez a Gold DVD, így kell lennie kiegészítőnek(elkerülte a figyelmem...) Megörütem, hogy folytatodik a kampány... "muhhahahahaaaa" kemény 3db küldetés.... ez egy kicsit szánalmas volt.... Kár... Remélem ARMA II többet ad majd azoknak is akik szeretik a single player módot! -
tpM #15629 Az üveg bizonyos számú találatot bír csak ki.
Elsősegélyt meg egyebeket tegyen bele a küldetésszerkesztő. :) -
Tempike 2 dolog tűnt fel az ACEban
A Humveek mintha nem lennének elég golyóállóak(főleg az üveg)illetve miért nincs bennük morfium,kötszer,meg adrenalin(Ua ez vonatkozik a teherautókra is)nem hiszem el, hogy ne lenne a csomagtartóban egy egészségügyis láda(Illetve mintha a dokiknál se lenne adrenalin) -
tpM #15627 pedig a Battleshock Operation Force 3: Thunderstorm Troops milyen keményen hangzik!:D -
Ok, köszi az újabb infot! :) -
Köszi! akkor megbízható
-
teljességgel kizárt, hogy a germánok májusba kihozzák. Ma konkrétan rákérdeztem és azt az infót kaptam, hogy "remélik" júniusban kint lesz a game.
.png)