35066
-
MrJoe #15903 Lehet hülyeség de most olvastam egy fórumon h. valaki a "holnap kijövő patch"-el kapcsolatban kérdezett valamit. Reméljük lesz is holnap patch és javít is. -
Feró Flex #15902 köszi Tempi ezek jó hírek,neked hiszek
-
Válasz erre: #15872 Még vissza térve a videokártya témára, köszönöm Solt-nak hogy megosztottad velünk a VGA tapasztalataidat! Pont ezt tapasztaltam én is az NV - ATI közti különbséget nézve, csak én még az OFP-nél.... És innen jött az ötlet, hogy ez a mai napig így van.... és tessék! A szebb kép érdekében váltok Ati-ra . -
tpM #15900 Az AI-ról aztírták a cm pontosság; fedezékkeresés meg egyebek nagyon jók, akkor van gond, ha épületben van, meg átsétálnak a tereptárgyakon :D
Viszont a német ACE komáimtól hallottam egy csomó pozitívumot is pl a kerekek leeresztenek, lehet távcsővel sétálni, 50. kaliberrel átlőhetsz dolgokon (járműveken is), az üveg rendesen törik stb stb
A rettegett script korlát pedig annyiból áll, hogyha 1 script betöltése 1 képkocka alatt több, mint 3ms-ba tellik akkor áttolja a lefuttatását a másik képkockába.
ACE 2-nek jó kis platform lesz ;) -
Feró Flex #15899 Irják hogy nyoma sincs annak az AI-nek amit igértek,semmi fedezék keresés,elakadnak és leszakadnak Tőled!Ballagnak az út közepén nem a szélén,rájuk lőnek és pislognak,semmi "szaladok fedezékbe mert ha itt maradok az út közepén meghalok" reakció.A BRDM kerekét kilővik és a személyzet kiszáll és rohangál ill.lefekszik mellé nem mögééé pedig szemből lövik a marháját 
Az AA1-hez képest(csapnivaló AI) jobb, na de nem erről volt szó az a AA2ben!!!
Persze majd javitjuk majd.........
"viszont játékmenetileg szinte játszhatatlan"
Tempi itt a SP részére gondolsz?
Torrentet linkejetek ne fizetőset
-
n003 #15898 a lassubb játékmenet a körülményesebb járműhasználat - ugyebár bf2-ben egyedül viszed a tankot mig itt ha komolyan veszed akkor 3an kellenek
de szerintem nehéz összehasonlítani a két gémet kábé akkor a a szakadék a kettő között mint bf2 és cod4 között -
tpM #15897 "Viccesek" ezek az AI hibák, ugyanis külön 1 magot lefoglal, ezért elvárná az ember, hogy jól funkcionáljon, erre meg némely része nem is működik :S -
lee56 #15896 Érdekes néha a sima arma (még aktualizálva) is "játékmenetileg szinte játszhatatlan", úgyhogy épp ideje kiadni, aztán jöhetnek a patch-ek hurráh, 1-2 év és jó játék lesz ebből is.. reméljük :) -
tpM #15895 Bár eddig úgy néz ki, hogy technikailag jóval az A1 felett van (moddolási lehetőségek és egyebek) viszont játékmenetileg szinte játszhatatlan. -
ArmA miért nem? Mi az általános kifogás? -
tpM #15893 Aki nagyon nem bír már magával, az megveheti itt a német letöltős verziót. -
Én lehet ,hogy jövök majd
-
n003 #15891 tudom ;) mi még toljuk azta fos bf2-t de sajna a bősz vikinghordákkal szemben nemsok az esélyünk :D de legalább hősi halottak vagyunk
próbálom protezsálni a népet armára de nemsok az esély .. :( -
Jó tudni :) Ts-n néha szoktalak titeket látni. Én Garanddal meg Jeff-el szoktam Mow-ni :) -
n003 #15889 még élünk és virulunk ;) -
OFF
Bocsi te még mindíg coRDHA-s vagy? :)
ON -
tpM #15887 Kárpát Interactive Studio - KIS ;) -
:-) Ha lenne benne perspektíva már alapítottam volna.
Viszont egy játékszoftver-fejlesztő cégen már többször gondolkodtam. Az Eidos Hungary a jó példa.
-
n003 #15885 de az akkor csak készlet és nem aktív szolgálatot teljesítőnél van!? -
ugy valahogy gondolni kell egy esetleges mozgositás alakalmával a tartalékos emberek felfegyverzésére is .Vagy már talán nincs is tartalékos rendszer ?
Akkor az ellenállásnak :) -
Inkurrens = nehezen értékesíthető. Mert most nincs a szomszédban háború
-
n003 #15882 ok ezt így értem csak a darabszámok nem világosak mit takarnak .. 7.700 a "fontos" egységeknek .. 7.700-45.000 a "nem annyira fontos egységek" és 45.000-72.000 az mi - tartalék? -
Igen, a BI így döntött, mert az Arma jól szerepelt a németeknél annó, meg közelebb is van hozzájuk, meg nagyobb az érdeklődés a keleti technika iránt, meg nagy piac, meg lóvés piac, stb-stb.
A lövöldözős játékok tényleg jól szerepelnek a németeknél. Ők nem vesznek annyi Sims-et meg WoW-ot mint pl az amcsik (volt olyan TOP 10-es lista, hogy 2 WoW és 3-4 Sims kiadás szerepelt rajta az NHL meg az NBA mellett:)) , de nem hiszem, hogy ez a hadsereg miatt lenne, bár érdekes megközelítés. Neked piackutató céget kellene alakítanod.:) -
Mindketten rendelkezünk adatokkal, mégis a Bohemia így döntött. :-)
Hogy a Budeswehr vesz-e :-D ArmA2-t, nem tudom. :-))
A német hadsereg társadalmi imázsa viszont igencsak kedvező, s ez befolyásolhatja a komolyabb pú-pús játékok iránti keresletet. -
ez azt jelenti hogy csak 7700 darab lesz modernizálva a külszolgálatosoknak meg a müveleti csapatoknak , a nem annyira fontos egységek meg maradnak a sima AK-val.Tehát mind szolgálatban van csak abbol egy kisebb részt modernizálnak. -
n003 #15878 ezekszerint még mindig darabonkénti 1mihály :O
"Ebből az első pontban említett tartalékokkal együtt meglévő mennyiség mintegy 45 000 db (az inkurrenciával együtt kb. 72 000 db)"
ez miut jelent pontossan? 7700 van szolgálatban ~38k tartalék lezsírozva tárolva és még ezenkívül még ~27k "alkatrész" vagy miarák? -
Magyar gépkarabélyok modernizációja. -
Csak egy 2007-es adattal és az akkori előrejelzésekkel tudok neked szolgálni. A 2007-es értékesítést és a növekedési előrejelzéseket figyelembe véve még 2011-re sem előzi meg az angolt. Igaz akkor még nem kalkulálták bele a válságot.
A Bundeswehr is vesz ArmA2-őt?
-
Dá, kányesno. :-)
Akkor hadd pontosítsak. Az adott időszak értékesítési növekedése nagyobb a Fritzeknél és arányaiban bizony üti a Tommykat.
-
Az inkább az angol lesz nem a német. Így van ez már 1985 óta. -
A legnagyobb vásárlóerő a játékszoftverek szegmensében Európában. Plussz húzóerő náluk a Bundeswehr és GSG-9. -
Solt #15872 Én teszteltem 8800GT-n, HD3870-n, és HD4870-n. Ami kapásból feltűnő, az az, hogy NV esetén több lehetőség van az élsimítás állítására a játékon belül. Low, normal, high, és very high után még van az 5x, 6x, 7x, 8x élsimítás. Ez ATI esetén nincs, viszont ami NV alatt high beállítás, az kb az ATI normalnak felel meg. Tehát, ha egyforma erősségű kártyákat feltételezünk, akkor az NV több fps-t add, de cserébe rondább... -
Solt #15871 Maradjunk annyiban, hogy egyeseknek nem ment! :) Nekem semmi gondom nem volt a Vista64bit + ATI + 4gb ram kombinációval! :)
-
Van értelme, de ha jól akarsz kijönni akkor veszel egy 4770-est, majd - ha kell - akkor még egyet. Két 4770-es a tesztek szerint csodákra képes, és nem eszik annyit mint a 4870x2-es. -
Köszönöm mindenkinek a segítséget
-
tpM #15868 A2 beszámoló
Azt kiemelném, hogy "High" beállításokon folyamatosan fut ilyen konfiggal:
Vista Home 32Bit
Intel Core2Duo E8400 3,0GHz
2 GB Ram
Nvidia 8800 GT -
lee56 #15867 Jah most nézem csak x2ről beszélsz, hát végülis azis CF, csak egy kártyával, még nagyobb mérettel, ön dönt mire van szüksége :) -
tpM #15866 Az egyik boltból már el is kapkodták mindet... szép kis eredmény a kiadás előtt 2 nappal :) -
lee56 #15865 De jó kérdéseid vannak, ha úgy érted hogy megéri-e, a hatékonyságuk változó játékonként, de mostanában már egyre jobb a támogatottság, és a CF úgy általában is valamivel jobban dolgozik mint az SLI szóval igen, de megjegyezném hogy EGY ilyen nagyobb teljesitményü kártya is rendesen be tud fűteni télen-nyáron, szóval áramszámla, melegedés, házba befér-e, ilyeneket nem árt megvétel előtt mérlegelni :) -
tpM #15864 Mert a kiadó meg akar fejni pár fant, gondolom egy csomóan rendelik majd tőlük a szomszédos országokból.
.png)