35066
  • Pretorian
    Jahh az alap, patch nélküli Armára gondolok...
  • Pretorian
    Ezen nincs mit csodálkozni, nekem egy olyan konfigon, amin a Crysis elszaladt High beállításokkal 1280@1024-ben, az Arma első része 10 (!) fps-t produkál full beállításokkal. Megint botrány lesz, és megint kurva sokat kell majd várni a peccsre.
  • grebber
    Brutális gépigény

VGA teszt róla

Hehe a 8800GT Very highon azért konkrétan bírja a 8 fpst Nem hittem volna ahogy a Crysist lehet überelni!De ezek szerint ennek sikerült!
  • Pretorian
    Single, multi, és kooperatív módban is játszható.
  • kirol
    Ez multiplayer játék? Vagy single -ben is játszható?
    Nem ismerem első részét se.
  • Pretorian
    Majd ha megjelennek az első 128 magos procik, és az azokra optimalizált játékok, akkor majd biztosan képesek lesznek olyan AI-t írni, amely minden igényt kielégít. lol.
  • tpM
    A hiv. fórumot meg lekapcsolták, hogy a weboldalról tölthessék a patchet (ugye ugye mondom, hogy sokat javít :D)
  • Scottt
    4% már lejött,3napos ünnep alatt végig menni fog a gép ha szükségesnek érzem^^
    Így szemre tűrhetőnek tünik a német elektronikus kézikönyv^^
  • ceaser
    Igazad van! Reménykedem én is! Nem is höbörögnék ha ebben a mostani formában lett volna tálalva a sok előzetes... Így is szép, szebb az első résznél.... csak már beleéltük magunkat a sok kis hiba javításába!
    Neked legyen igazad A kedvenc játékom!!!
  • tpM
    Azér várjunk egy demót meg itthoni kiadást, ez az 1.01 patch állítólag nagyon sokat dobott rajta, meg sztem itt sem volt beállítva az AI :)
  • ceaser
    Hát már nem bírom ki, és semmi újat nem tudok közölni, de nekem is az a véleményem, hogy csúnyán átvertek minket! Javítsatok ki ha tévednék, de a fejlesztés alatti időszakban jöttek ki már olyan video foszlányok, hírek, amik azt sugallták, hogy ennél azért profibb lesz! Lehetne sorolni a hibákat, de felesleges....szembe tűnőek. Vesstek meg, lehet túlzottan szkeptikus vagyok, de szerintem ha a fejlesztőkön múlna lenne (lehet van is - induljunk ki a VBS-ből) egy ennél sokkal jobb verzió..... Csak hát az érdekek mást diktálnak....hagyjuk, mert megint csak felbaszom az agyam....
    Elnézést a hangnemért, és hogy semmi újat nem tudtam hozzá tenni a topichoz, de ez a véleményem!

• tpM
    á...ó
  • Solt
    Ha 10 év ennyire volt elegendő, akkor szerinted mi fog változni a következő 20 napban? :D Egyre viccesebb ez az egész... még szerencse, hogy amúgy sem lenne időm játszani...
  • tpM
    Van rá 20 napjuk :)
  • DrRadon
    Azért lesznek majd érdekes anomáliák. 5:50-nél a baka simán a falat bámulja a beugróban. Viszont 4:40-nél láttam egy sarok mögül kihajolást amit az AI egyedül hajtott végre!!! Ez pozitív :)

Mindig 1 métert tartanak a faltól, és néha érdekes irányokba sasolnak, pl a hangár belsejébe, ahol a játékos állt vagy a levegőbe. Ez utóbbit hason fekve. Elég szórakoztató látvány.

Azért az látszik, hogy a fű csak előled takarja el a látványt hasalás közben, téged nem az ellenség elől.

Az bakák megint úgy forognak hasalás közben, mintha pálcikára lennének tűzve, és az sem zavarja őket, hogy forgás közben átfedésbe kerülnek a mellettük hasalóval.

Szóval nem mindenben 2009-es színvonal.
  • tpM
    1.01-ben már sokkal jobb az AI
    vid
  • NeBby
    ARMA II [GERMAN] No-DVD/Fixed Image
  • blash
    ez jo lett, igaz nem lonek le benne senkit sem...

arma2 I44 Strafing Run

• m1c1mack0
    Na itt az első tryout verzió uraim.
  • tpM
    ArmA2: 1.01 beta patch

Marek aztírja találtak egy változót ami hatalmas gondokat okozott ebben a német A2-ben, de kijavították. Jövő hét elején várható a végleges (nem béta) 1.01.
  • Solt
    Szezon van, nincs időm a szélmalomharchoz... pedig szeretem! :D
  • tpM
    12-t
  • Scottt
    Az ACEban is van 00Buck sörét és 9db sörétet egyszerre lő ki nem?
  • Icebird
    LOL
    :DDDD
  • n003
    régebben sokat kirándulgattunk erdészeti utakon .. már jöttünk hazafelé amikor elénk ugrott egy őzsuta .. a kis marha téleg csak ott ált és nézett miez a nagykékizé dudáltam nah erre elszaladt persze az úton :D lehet azt is a bis programozta
  • [NST]Cifu
    Hmm... anno az OFP-ben megoldották, igaz trükközve, a fegyver valójában 9 lövedéket lőtt ki nagyon-nagyon rövid idő alatt, és mindnek volt saját szórása. Ehhez képest ez visszalépés...
  • tpM
    Továbbá elképesztőnek tartom, hogy raknak bele sörétes puskákat viszont csak gyöngygolyó (slug) lőszer van hozzájuk - értsd: 1 db lövedéket tudsz vele kilőni egyszerre, így nem sok értelmüket látom...
  • tpM
    ...ha akarták volna...
  • tpM
    Tudod ennél egy csőből lövésnél az a vicc, hogy a rendes megoldását a heliknél TÁMOGATJA A MOTOR, ahogy az FFAR-t mindkét indítóegységből tudja lőni, úgy mindkét minigun is működhetne. A Shilkánál meg már A1-ben is meg volt scriptelve ACE-ben, nemhiszem, hogy BIS-ék ne tudták volna belekódolni...
  • DrRadon
    Oké, probléma megoldva, VISA electront nem fogadja el. Hála az égnek:)
  • DrRadon
    Na jó, de olyan nehéz várni. Mióta tempi linkelte már kétszer elszántam magam, aztán lebeszéltem magam róla. Félek, hogy egy gyenge pillanatban megfosztom magam 12 k-tól. Mondjuk úgy este felé, amikor már nem vagyok magamnál.

Kabbe BIS...
  • Icebird
    Ráadásul német:)
    Tényleg jobb ha kézzel fogható és oda tudom rakni a többi mellé!:)
  • repvez
    jogos erre nem gondoltam
  • [NST]Cifu
    NÉztem egy videot ahol tankok csatáztak egy reptéren, ott csak akkor halatszott a hangjuk ha oldalrol jott a hang ha szembe voltak a tankok akkor siri csönd volt.

Ez lehet a videórögzítő program gyengesége is. Ha pl. 5.1 vagy 7.1-es hang van, akkor is ugye csak a két frontra kiküldött hangot tudja rögzíteni.
  • JohnnySmith
    12K ért baszok letölteni már ne is haragudj.... inkább megvárom 7K ért a bolti dvd-t!
  • repvez
    az animáciok jol néznek ki,de szerintem megint kevés a variácioja, ahogy láttam ez a keritésen átlépek is csak egyfajta van mindig a jobb lábat teszi elöre,pedig ballal lehet hogy ésszerübb lett volna néhol.

NÉztem egy videot ahol tankok csatáztak egy reptéren, ott csak akkor halatszott a hangjuk ha oldalrol jott a hang ha szembe voltak a tankok akkor siri csönd volt.
  • [NST]Cifu
    Bocs, de mi a fenéért várna valaki a postára, ha van letölthető verzió is belőle? Hol élünk, a XX. században? :)
  • [NST]Cifu
    Amiről tpM írt, azt most olvasom. A járművek továbbra is HP alapúan működnek, géppuskával szét lehet lőni egy Abrams harckocsit. A több csöves rendszerek (pl. Tunguska, AH-6) továbbra is egy csőből lőnek csak. A harckocsik ugyanúgy "repülnek", mint az ArmA1-ben. A tűzgyorsaság és tűzmód dolgok ugyanúgy el vannak b@szarintva, stb...
  • Nesu
    Szevasztok akit érdekel az ArmA2 annak I_T_T van lehetősége megrendelni ,Már raktáron van !!De ,ha vársz még egy kicsit a CD galaxis.hu -n 6990 ft -ért megrendelheted magyar felirattal .Jelzek amikor idehaza megvehető .
  • Icebird
    Pedig anno OFPt csak singlére tervezték, aztán késöbb kezdték el 1 nagy zsákvarótűvel foltozni, meg belehimezni az MPt!:)