35066
-
tpM #16064 Nehézségi beállításoknál Super AI enabled -
xido #16063 Eljátszadoztam az összehasonlító képekkel..durvák a különbségek -
Ha 1.01 et crackelem akkor az elején nem nyitódik ki az ajtó és nemtudok semmit csinálni... YASUval megy havernak -
ha 1.01-et raksz fel akkor kell a yasu?, mert az 1.0-hoz nem kell semmi csak az exe.
De ez az elmosodás ahogy mozgatom a nézetet az nagyon nem tetszik, meg másnál nem fordul elö hogy mintha az árnyékok és minden egyszerscsak szétcsuszik.Vagy a VGA melegedhet és amiatt? -
Yasuval sikerült valakinek elindítania?
Ezközkezelőből állítom le , de akkor is azt írja , hogy összeférhetetlenség egy emulációs szoftverrel :S -
1.01-et felraktad? -
Neoncsoves #16058 AI szerintem nagyon idiota lett...
20méterre tőlem rohan (én direkt út közepén rohanok) az meg jobbra-balra rohangál 5 métereket:D -
szerintem nem arulok titkot, ha leirom, hogy az optionsben :) -
Azt hol kell?
AI-t nem tudom, mert eddig csak tréninget csináltam. -
Ez nagyon jól néz ki. AI hogy viselkedik? -
A jol fut velemenyem azert valtozott egy varosi csataban az elso single kuldetesben, igen csak le le all par masodpercre, foleg ha epuletbol ki illetve, be megy az ember. -
vedd le a fej rangatozast...
-
Na látjátok sírtatok hogy kicsi a sziget az 1-hez képest.Mennyivel nagyobbnak tünik ha gyalogolni kell hogy telibe ne okább a monitort?Ki van ez találva kérem.
-
Vedd ki a blurt :D (biztos kilehet) -
Hát nálam így néz ki very hihg -en. (Így már tényleg szebb, de a futástól akkor is hányingert lehet kapni. :D)
-
Emberek ez nem a Crysis, nem a géptesztelésről szól, az első részben sem a grafika volt az, ami miatt érdemes volt játszani vele.
A másik, hogy ez a játék az, ami akkor fog tetszeni mindenkinek, ha ismeri. Aki szeretne vele neten játszani, az úgyis kénytelen lesz megvenni - ha másnem, akkor megveszi ha lejjebb megy az ára. Inkább segítenetek kéne az újonc "warezosokat" is, hogy minél többen megismerjék, és megszeressék annyira a játékot, hogy később megvegyék (vagy ha nem tetszik nekik, akkor letöröljék).
Most pedig írhatnátok, hogy milyen a játék, teszteljétek le multiban is.
-
Hamachi szoba:
ARMA 2
jelszó nincs -
Látótáv mekkorára van állítva? -
"grafika csúnya" 
Akkor valamit nagyon bénán állítottál be
Itt van pár kép Szerintem ez nagyon messze van a csúnyától... -
Te már megint nem vagy képben. De ez veled rendszeresen előfordul. -
Véleményem 5 perc után:
- korrektül fut (60 FPS TFT miatt)
- grafika csúnya
- futásnál hányingert lehet kapni. -
Solt #16043 Nekem is? -
Igaz - majd lesz warez máshol, neked is. -
Csak kár hogy multiban, mert ugye single-ben nemnagyon fade-elhet a serial a senkivel :D -
Teljesen jol megy, sokkal jobban mint anno az elso resze. -
"Eztkellcsinánije? More? Letöltenije? Jááááááj!!!" -
Solt #16037 Hamar bedurran az agyam, de hamar meg is nyugszom! :D -
Tudtam, hogy nem olyan könnyű megszabadulni tőled:)
Mehetsz nyugodtan fenntartjuk a rendet,van HG meg van egy Tempi topik őrzőnk szóval akit nem intéz el Mici azt Tempi lerendezi^^ -
Solt #16035 Akkor nem is kell ezt tovább ragozni... :) -
Solt #16034 Nyomtam bizony... de azért vissza-vissza nézek... :D
A no warez meg nyilván nem a régi motorosoknak szólt... ne hisztizz! :D -
tpM #16033 BIS előző játékaiban (OFP/ArmA) is ez volt, a fegyverek össze-vissza szórnak és véletlenszerűen sirállyá változol :) -
OpFlash-ben is volt hasonló, Armában nem tudom hogy volt-e. -
Én aztán lesz*rom h mi lesz itt a megjelenés után, én megjelenés után nem itt fogok cseverészni, hanem játszani fogok, ahogyan az első rész megjelenése után is.
Kb. azóta fel sem bukkantam ebben a topikban, nem éreztem úgy, hogy nekem ide kéne írkálnom. Ha megjelenik a játék, úgyis tökmindegy lesz hogy ki mit mond, plusz információkra nem nagyon lesz szükségem. Warez sz*rsággal meg egyetlen topikot sem floodoltam még tele, pedig nyolc éve járok erre a fórumra (de minek :D). -
Honnan veszed hogy ez másolásvédelem ?? -
Nekem vannak még ötleteim,pl a 100dik kilőtt lövedék után mindig 20sec-re felvillanna Kiszel Tüncike szemöldöke.Vagy ha valakit lelőnek akkor Győzike káromkodna.Ha lelőnek megszólalna egy hang, hogy ezt elkúrtad vagy valami hasonló 
Solt:eddig se nagyon volt warez illetve ami volt azt is privátban rendeztük szóval hallgass(különben is te már egyszer nyomtál egy -FAV-ot) -
tpM #16028 Ez a másolásvédelem, el kell ismerni, hogy zseniális! :D -
Solt #16027 Nem szándék kérdése, itt nem lesz warez a megjelenés után, punktum! :) -
Jó akkor kezd te, nekem nem áll szándékomban. ;) -
Solt #16025 De kezdjük! Ha megjelenik a magyar verzió, akkor itt nem lesz warez! Addig éljétek ki magatokat... -
Jaj, ne kezdjük már itt is ezt a banális warez-ellenes kereszteshadjáratot, sztem senkit nem érdekel. Nyilván igen kevesen vannak azok, akiknek eredetiben van meg a játék, mivel csak német nyelvterületen lehet megvásárolni, illetve német oldalakról lehet csak legálisan letölteni. Egyenlőre. Egyébként az első rész esetén nem csak a warez verzió futott szarul. A "végleges" játékról meg úgyis csak akkor születnek majd értékelhető vélemények, ha megjelenik idehaza is.
.png)