35066
  • Feró Flex
    nálam nagyon nem fut jóltalán majd az eredeti,talán..
  • blash
    OFF

Itthon nem epiteszek terveznek hidat, hanem epitomernokok...
  • TitaniumRR #16344
    Az elmúlt pár nap terméséhez:

Egy építészmérnök nem engedheti meg magának, hogy "bug"-os legyen a hídja. Ellenben a játékszoftver-fejlesztők, mobiltelefon gyártók és a francia autógyártók annál inkább.

Tőkemegtérülés. Ha éveket kakáznak a fejlesztéssel, abból nincs bevétel, csak költség.

A komolyabb játékok nagy része eleinte erősen bugos. A lényeg a viszonylagosan könnyű módosíthatóság. A szakember rajongók úgyis megoldják. Addig a cég dolgozik a következő termékén, s nem megy csődbe.

Kellene egy olyan fejléc is 200-as betűmérettel írott "warez topik" mellé, hogy "Törődj bele bug-os, de egyszer nagyon jó lesz".

:-)
  • tpM
    Aha, ilyen volt OFP1.00-ban is :)
  • DrRadon
    Maxon volt a skilljük, de így nacson csíterek lettek. Átlátnak a falon, mindig tudják, melyik sarkon nézel ki, azt is melyik emeleten jársz. Viszont mindig van egy-két renitens, aki elfut melletted :)
  • tpM
    Jó, akkor még gondolom javítják a hazai kiadásig meg utána patchelik is... korrekt...
  • Scottt
    Nekem igen(Kb ugyan azt tapasztaltam mint Radon,mellesleg a városi harcban csodákat művel a A1-hez képest)
  • tpM
    Super AI be volt kapcsolba a nehézségnél?
  • Scottt
    Nálam is volt,de mire felemelte a kezét addigra elkaptam a csávót,tényleg ha olyanja van az Ai-nak akkor kurva élvezetes vele a játék^^
  • Scottt
    Úristen,úristen kell kell most most most.1.01hez crack megjelent,csináltam ilyen My Last missionos hülyeséget,és ott belehet állítani, hogy rajtunk kívül legyen-e még élet,azt hittem beszarok mikor egy Uralról lepattogott a felmentő sereg,a háttérben Hindek és Kobrák kergették egymást,közbe jöttek az APC-k nagyon durva volt tényleg csak kis közhangyának éreztem magam^^
  • DrRadon
    Teszteltem kicsit az AI-t 1.01-el. Hááát.....

A feladatuk az volt hogy jöjjenek be egy területre, ahol vártam őket. Amikor megláttak, a vezetőjük kézfeltartással jelezte, hogy : enemy! Erre szétspricceltek, volt aki be akart keríteni (körbefutott engem olyan 40 méteres távolságban majd a letérdelt és lőni akart, de az rejtély, hogy miért nem tette meg mindjárt az elején hiszen semmi sem takart el előle) A másik lehasalt, a harmadik futott egy darabig, majd behasalt egy villanyoszlop mögé és onnan kezdett lőni. A negyedik a traktor mögé hasalt.

Szóval felemás a teljesítményük.

Ja, amikor bemenekültem az épületbe az ablaktalan lépcsőházat kezdték el lőni, mindig azt a szintet ahol voltam. Átlátnak a falon:)
  • [NST]Cifu
    Bakker most nézem, hogy STEAM-en is kijön a játék - Június 30.-án.

Ezer ördög és pokol, hát nem egy normális ember, aki a megjelenési dátumokról döntött az ArmA2 esetében...
  • Icebird
    Nálam is [ H:\ ] Status = Ignored (does not require updating)
    Lehet csak win7es probléma.
    Mondjuk a mini image bemountolt meghajtóra rásem lehet lépni!

• Amigoss
    Sziasztok.Ott járok hogy 2 embert kéne megkeresni,na nekem kijelöltek 2 piros x-et a térképen,elmentem mind 2 x-hez 1iknél amerikaiak voltak,a másiknál senki,és itt nemtom mit kell tovább??
  • Shep
    Patchet aki felrakta, hogy bírta utána működésre, mert én hiába yasuzok nem megy. Mindig jön az összeférhetetlenség dumával, pedig még mini image-t is szedtem neki.
  • Skyline
    És végül jepüjőőőőő..:D

3650...Meg 1 magos proci..Az...
  • Skyline
    Látótáv rulzik,igen a pirossal karikázva azok az emberek..:)

Tank üteg + a felvert por egymás után hesszöljétek:)

• Skyline

• Pretorian
    Ez remek. Ilyen szép képeket én még nem láttam.
  • Skyline
  • Skyline

• Skyline
    Remek..:D
  • Skyline
    Nem lehet kapni,előrendeltem én is..

Pár kép.:)

• Scouser
    Valóban, az az első rész volt... sorry
  • blash
    Nem eppen...

"PC játék – elővétel 7 990 Ft

Ez a játék még nem jelent meg, jelenleg még nem kapható!

Ez a játék még nem jelent meg, jelenleg még nem kapható!
    "
  • Viktorr
    Skacok,amikor Lopotevet kell elkapni,voltam mind három piros x-el jelölt helyen,az egyiken meg is öltem az ellenálókat.Utána mit kell csinálnom?
  • Scouser
    A CD-Galaxisban lehet kapni a játékot
  • m1c1mack0
    "félig magyar" szégyelld magad radon.
  • Pretorian
    Ezek nagyon csúnyán benéztek valamit.
  • Skyline
    Ez a teszt kamu vagy user error...
  • bekevittorio
    Persze... xD
    Ezt 2-3 napja már linkelték ebbe a topic-ba.
  • DOGMAN
    Arma1 magyarítás csak neked :D
  • shootaboy
    Mondom én. Nálam ugyanazon a konfigon jobban szalad (!) mint az első ArmA.
  • Skyline
    Csak hogy picit lehiggadj,a proci 3.6-on ketyeg a vidkari ati beállításai pedig mind quality-n voltak nem normalon és így ment nállam 1920*1200-on mindent veryhigh-ra pakolva postproc 150% látótáv max-on röccenésmentesen,megnéztem simán és csataközben ha egyszer láttam talán beröccenni a képet.
    Olvastam gtx260-al 1680-as felbontásban szintén frankó majdnem minden maxon.
    Egy 30ezres 4850-el akkor miért ne lenne frankó egy 3gh-es amd mellett?:::::)

"saccra simán elmenne max grafikán 1 magos procin, és egy hd3650-en ugyanilyen grafikával, vagy ugyanilyen igénnyel jóval szebb lehetne"

Ezt nagyon mellésaccoltad...:D
    Mellesleg aki 2009-ben 1 magos procival és 3650-el nyomja (vagy hasonló elavult cuccal pc-n) az ne sírja tele a fórumokat értelmetlen.
    Egy erős közepes gépen tökéletesen szalad ez a game fullon kisebb felbontásokban.
  • Sanyix
    nocsak faji tisztasági törvények reloaded? :D
  • fkubi
    Igen, es csak szuletett nemet veheti meg. Globalizacio rulz :)
  • blash
    Akkor hogy olvasnad el, ha valaki venne a faradtsagot es valaszolna neked...
  • Sanyix
    ikaszápól mék mekse jelent, csak a németeknek.
  • foxpal
    Én nemolvasgatok itt de nemis fogok vissza
    Egy kérdés:Már vannak a boltokba vagy mi?:D
  • shootaboy
    A tréning sztem kicsit egyszerűre sikeredett, pl. egy America's Army-hoz képest...de arra jó, hogy elkapd kicsit a hangulatot, meg h ne zuhanj le azonnal a helivel.