35066
-
Feró Flex #16346 nálam nagyon nem fut jól
talán majd az eredeti,talán..
-
blash #16345 OFF
Itthon nem epiteszek terveznek hidat, hanem epitomernokok... -
Az elmúlt pár nap terméséhez:
Egy építészmérnök nem engedheti meg magának, hogy "bug"-os legyen a hídja. Ellenben a játékszoftver-fejlesztők, mobiltelefon gyártók és a francia autógyártók annál inkább.
Tőkemegtérülés. Ha éveket kakáznak a fejlesztéssel, abból nincs bevétel, csak költség.
A komolyabb játékok nagy része eleinte erősen bugos. A lényeg a viszonylagosan könnyű módosíthatóság. A szakember rajongók úgyis megoldják. Addig a cég dolgozik a következő termékén, s nem megy csődbe.
Kellene egy olyan fejléc is 200-as betűmérettel írott "warez topik" mellé, hogy "Törődj bele bug-os, de egyszer nagyon jó lesz".
:-) -
tpM #16343 Aha, ilyen volt OFP1.00-ban is :) -
Maxon volt a skilljük, de így nacson csíterek lettek. Átlátnak a falon, mindig tudják, melyik sarkon nézel ki, azt is melyik emeleten jársz. Viszont mindig van egy-két renitens, aki elfut melletted :) -
tpM #16341 Jó, akkor még gondolom javítják a hazai kiadásig meg utána patchelik is... korrekt... -
Nekem igen(Kb ugyan azt tapasztaltam mint Radon,mellesleg a városi harcban csodákat művel a A1-hez képest) -
tpM #16339 Super AI be volt kapcsolba a nehézségnél? -
Nálam is volt,de mire felemelte a kezét addigra elkaptam a csávót,tényleg ha olyanja van az Ai-nak akkor kurva élvezetes vele a játék^^ -
Úristen,úristen kell kell most most most.1.01hez crack megjelent,csináltam ilyen My Last missionos hülyeséget,és ott belehet állítani, hogy rajtunk kívül legyen-e még élet,azt hittem beszarok mikor egy Uralról lepattogott a felmentő sereg,a háttérben Hindek és Kobrák kergették egymást,közbe jöttek az APC-k nagyon durva volt tényleg csak kis közhangyának éreztem magam^^ -
Teszteltem kicsit az AI-t 1.01-el. Hááát.....
A feladatuk az volt hogy jöjjenek be egy területre, ahol vártam őket. Amikor megláttak, a vezetőjük kézfeltartással jelezte, hogy : enemy! Erre szétspricceltek, volt aki be akart keríteni (körbefutott engem olyan 40 méteres távolságban majd a letérdelt és lőni akart, de az rejtély, hogy miért nem tette meg mindjárt az elején hiszen semmi sem takart el előle) A másik lehasalt, a harmadik futott egy darabig, majd behasalt egy villanyoszlop mögé és onnan kezdett lőni. A negyedik a traktor mögé hasalt.
Szóval felemás a teljesítményük.
Ja, amikor bemenekültem az épületbe az ablaktalan lépcsőházat kezdték el lőni, mindig azt a szintet ahol voltam. Átlátnak a falon:) -
Bakker most nézem, hogy STEAM-en is kijön a játék - Június 30.-án. 
Ezer ördög és pokol, hát nem egy normális ember, aki a megjelenési dátumokról döntött az ArmA2 esetében... -
Nálam is [ H:\ ] Status = Ignored (does not require updating)
Lehet csak win7es probléma.
Mondjuk a mini image bemountolt meghajtóra rásem lehet lépni!
-
Amigoss #16333 Sziasztok.Ott járok hogy 2 embert kéne megkeresni,na nekem kijelöltek 2 piros x-et a térképen,elmentem mind 2 x-hez 1iknél amerikaiak voltak,a másiknál senki,és itt nemtom mit kell tovább??
-
Patchet aki felrakta, hogy bírta utána működésre, mert én hiába yasuzok nem megy. Mindig jön az összeférhetetlenség dumával, pedig még mini image-t is szedtem neki. -
Skyline #16331 És végül jepüjőőőőő..:D
3650...Meg 1 magos proci..Az...
-
Skyline #16330 Látótáv rulzik,igen a pirossal karikázva azok az emberek..:)
Tank üteg + a felvert por egymás után hesszöljétek:)
-
Skyline #16329
-
Ez remek. Ilyen szép képeket én még nem láttam. -
Skyline #16327 -
Skyline #16326
-
Skyline #16325 Remek..:D
-
Skyline #16323 Nem lehet kapni,előrendeltem én is..
Pár kép.:)
-
Valóban, az az első rész volt... sorry -
blash #16321 Nem eppen...
"PC játék – elővétel 7 990 Ft
Ez a játék még nem jelent meg, jelenleg még nem kapható!
Ez a játék még nem jelent meg, jelenleg még nem kapható!" -
Skacok,amikor Lopotevet kell elkapni,voltam mind három piros x-el jelölt helyen,az egyiken meg is öltem az ellenálókat.Utána mit kell csinálnom? -
A CD-Galaxisban lehet kapni a játékot -
"félig magyar" szégyelld magad radon. -
Ezek nagyon csúnyán benéztek valamit. -
Skyline #16316 Ez a teszt kamu vagy user error...
-
bekevittorio #16315 Persze... xD
Ezt 2-3 napja már linkelték ebbe a topic-ba.
-
Arma1 magyarítás csak neked :D -
shootaboy #16313 Mondom én. Nálam ugyanazon a konfigon jobban szalad (!) mint az első ArmA. -
Skyline #16312 Csak hogy picit lehiggadj,a proci 3.6-on ketyeg a vidkari ati beállításai pedig mind quality-n voltak nem normalon és így ment nállam 1920*1200-on mindent veryhigh-ra pakolva postproc 150% látótáv max-on röccenésmentesen,megnéztem simán és csataközben ha egyszer láttam talán beröccenni a képet.
Olvastam gtx260-al 1680-as felbontásban szintén frankó majdnem minden maxon.
Egy 30ezres 4850-el akkor miért ne lenne frankó egy 3gh-es amd mellett?:::::)
"saccra simán elmenne max grafikán 1 magos procin, és egy hd3650-en ugyanilyen grafikával, vagy ugyanilyen igénnyel jóval szebb lehetne"
Ezt nagyon mellésaccoltad...:D
Mellesleg aki 2009-ben 1 magos procival és 3650-el nyomja (vagy hasonló elavult cuccal pc-n) az ne sírja tele a fórumokat értelmetlen.
Egy erős közepes gépen tökéletesen szalad ez a game fullon kisebb felbontásokban.
-
nocsak faji tisztasági törvények reloaded? :D -
fkubi #16310 Igen, es csak szuletett nemet veheti meg. Globalizacio rulz :) -
blash #16309 Akkor hogy olvasnad el, ha valaki venne a faradtsagot es valaszolna neked... -
ikaszápól mék mekse jelent, csak a németeknek. -
Én nemolvasgatok itt de nemis fogok vissza
Egy kérdés:Már vannak a boltokba vagy mi?:D -
shootaboy #16306 A tréning sztem kicsit egyszerűre sikeredett, pl. egy America's Army-hoz képest...de arra jó, hogy elkapd kicsit a hangulatot, meg h ne zuhanj le azonnal a helivel.
.png)