35066
  • Shep
    Elnézésedet kérem, de most nincs kedvem erre válaszolni. (tudom ezt majd úgy veszed, hogy mert nem tudok érvelni mellette stb., de nem egyszerűen nincs most hangulatom belemenni egy hosszú és felesleges beszélgetésbe/vitába).
  • koschwarz
    nem tudsz olyan, ilyen léptékű játékot mondani, amihez ne kellett volna patch. meg egyáltalán, szinte minden játékhoz kell. nem tudom, ezen miért kell még megütközni.
  • Shep
    Tesztelve lett már? Miben jobb, mint a beta patch?
  • Icebird
    ArmA2 Patch 1.01 Final & DedIcated Server

Csak a regbe kinullázott cdkeyre megy fel és csak yasu társaságában használható!
    verzió, régi: 1.1.0.57631 új: 1.1.0.57751

Ezzel kilehet nullázni és patch felrakás után vissza a régi serialt:
    ArmA2SerialReplace
    Úgy kell használni mintha a játékot telepítenénk!
  • Shep
    Akkor menj vissza a többiekhez és elvileg vége a küldetésnek, vagy ha nem akkor FADE.
  • Balumann
    Én úgy emlészem, hogy az már a vége.
  • repvez
    tudom ezek megvanak de ezután mit kell csinálni mert semmit nem jelol
  • Shep
    Úton járőröző tank - ház - álcaháló alatti tank.
  • Shep
    Na de látod azért az nagy szégyen ,hogy 4-5 patch kell a normális játékhoz. Ez is mit bizonyít, na mit? (Szerintem tudja mindenki.)Annak idején az OFP-ot patch nélkül játszottam végig minden gond nélkül.
  • repvez
    A vihar cimu missionál ahol a lézerrel kell a célpontokat megjelölni a ház a páncélos és a tank utáán mit kell még csinálni mert semmi uj feladatot nem adott a térképen se látni nyil se mutat sehova ahova menni kéne, rádiozás sincs.
    Akkor mit kell csinálni?
  • alma2
    Ha visszamesz a parancsnokhoz szerintem ad ujabb infot, hogy mit is csinalj.
  • alma2
    Visszafele menet van egy falu staroye a piros zonaban, ahol egy orosz kiugrik eled, csunyan kiabal. Persze en erre egybol elutottem, csak utana olvastam angolul, hogy kb csak udvozolni akart :)
    Ott van egy kis ellenallas, a falu szelen, az lehet, hogy tovabb viszi a tortenetet, de mar ott ismet bosszantott a vedelem, /remelem a vedelem volt/ es veletlenszeruen lesebzodtek, elvereztek a katonaim, ugyhogy hagytam. Illetve meg a taborban egy kek autorol is beszeltek, csak eggyel talalkoztam, azt szet is lottem, de civil volt :)
  • Kvázi
    Mit adtam ki tesztre?
  • koschwarz
    áááá, egy kvázi "tesztre" kiadott, lewarezolt, és tudvalevőleg az egyik legjobb védelemmel ellátott (azaz a tört verzió ugyan elindul, de játszhatatlanná teszik apró érdekességekkel, mint madárrá változás, mellélövés, mindent látó ellenség, stb.) játékot fikázni...röhejes és értelmetlen.

ráadásul azt is tudni kell, hogy már az OFP óta legalább 4-5 patch kell a játékhoz, mire tényleg játszható (na jó, persze ez tényleg bosszantó, de hát ez van).

ha tobzódnánk az ilyen kategóriájú játékokban, lehet hogy a fejlesztők is jobban összekapnák magukat, de hát nem tobzódunk. egyébként én bízom az OFP2-ben is, függetlenül attól, hogy nem BIS játék.
  • Cefre
    Kellene 1 kis segitség

A razor kettő nevű pályán mit kell csinálni mert nem mutassa hova kell menni már elmentem megkeresni a táborokat ,de utánna mit kell csinálni?
  • tpM
    De így meg éhen hal Bill bácsi és a családja :)
  • Balumann
    Persze, pont olyan vagy... :) Ez derül ki a hozzászólásaidból is, tényleg. Annyira szánalmas ne is haragudj. Nem az, hogy veszel újabb dolgokat, amik jobbak, ez saját igényed, de nehogymár mindenkinek a te igényeidhez kelljen alkalmazkodni, elképesztő. DOS -t meg ne hozzd már fel könyörgöm, az tényleg elavult. Win XP viszont stabil és közel sem elavult.
  • Balumann
    Nem tom sjana, ott hagytuk mi is abba.
  • tpM
    Az ikonnál a cél mezőben blablabla... arma.exe" -winxp
  • Sanyix
    Benézted csúnyán, én pont az a felhasználó vagyok, akit semmivel sem lehet beetetni, mert utánajárok és kipróbálom. Dost nem akarsz visszatenni? Azt se használták ki teljesen, tökéletesen elég egy csomó dologra :D
  • Shep
    Hát nem tudom, lehet csak rosszul emlékszem már rá, de nekem úgy rémlik, hogy ott is ugyanilyen gáz volt.
  • ToMy_
    Serialt kicserelni/beirni feltelepitett jateknal lehet, vagy a reinstall marad?
  • Scottt
    He?Mitkell csinálni, hogy megduplázza az FPS-t XP alatt?
  • tpM
    #16498 :)
  • Icebird
    Arma2 AI smoke block test

Egyébként ha a mozgás a legnagyobb problémád, akkor tényleg hanyagold!:)
    Amúgy OFPhez képest sokat fejlödött ez is.
  • Neoncsoves
    A Co-op tényleg bugos benne, de SP-ben az 1.01-es patch-csel semmi komolyabb hibát nem észleltem azon kívül, hogy házon belül érdekes dolgok történhetnek meg... :) pl átmegyek a falon ha nagy lendülettel futok neki :))
  • Shep
    Na persze. Állok a sarkon, körbe mindenhol házak, tehát semmi mást nem látni és az emberem (vagyis én) mondja, hogy ember balra x méterre, aha csak éppen ott házfal van (nem nem a házban volt) A célzással nincs bajom, csak a mozgással (bár az elég gáz, hogy folyton úgy kell mennem 3 játék óta, hogy állandóan nyomni kell a jobb egér gombot, hogy távolabbra lássak.
  • Icebird
    ArmA2 VGA teszt és melyiken hogy néz ki.

Akinek XP van:
    "C:\Program Files\Bohemia Interactive\ArmA 2\arma2.exe" -winxp it doubled my fps I can max the game out no problem view distance default.
  • shootaboy
    :D Az AI a lehetőségekhez képest teljesen frankó, és egyáltalán nem mindent látó. Ha ő lát téged, az általában azt jelenti, hogy te is láthatod őt. Csak nem figyelsz eléggé. Egyébként a mozgás, és a célzás is egyszerűsödött kicsit az előző két játékhoz képest. Feltéve ha valaki célkereszttel játszik.
  • Cefre
    Hello

Ennek a pályának a fojtatásába mit kell csinálni . A három x et már felkerestem de nem volt ott akit keresni kell ,utánna mit kell??
  • Shep
    Á én feladtam, ez így nem játék ez is az ARMA sorsára jut nálam, annyira gáz, hogy még mindig az az idióta mozgás van, mint az OFP-ban, meg ez a mindent látó ellen is egy vicc. Na jó szórakozást mindenkinek én köszönöm szépen ebből nem kérek (na hátha majd az OFP2)
  • Icebird
    szvsz attól is függhet hogy viselkedik az AI hogy jut-e rá elég erőforrás.
    Sőt láttam olyat is hogy nem mind1 milyen fokozatban játszol, mert pl. kezdőként bénábban vezette a tankot.
  • Balumann
    Jó lenne ha hamar kiadnának egy patchat a blur miatt, mert egyszerűen egyre jobban zavar.
  • Balumann
    Hát basszus rossz linket másoltam ki.

• Balumann
    Nah, vittük egy kicsit a coopot, hát ennyit régen idegeskedtem és nevettem egy játékban. Az idegeskedés az miatt, mert próbáltam beállítani a graffot még mindig, felhúztam 2,4 -re a procit (1,8 -ról), kb. 5 fps-t javult. Ami hihetetlen idegesítő, hogy játék közben próbáltam állítani az írás optimalizálást (fillrate optimiser), és egyszerűen többször is beszart, nem állította át, bejött és egyből elkezdett újra tölteni. Nem értem miért nem lehet megvárni míg beállítok alamit, aztán utána alkalmazni...

Ami vicces volt, az 2 különböző bug. Az egyik, ülés közbeni kihajlással próbálkoztunk, ez lett a vége:

A másik, hogy másik küldetésen, amikor el kellett menni egy házhoz, kijött egy ellenség, és bár megöltem, ő is meglőtt engem. Ezután jött a bejátszás, mikor elfogtak minket, de előtte még kint voltunk, az egyik félig benne volt a falban. Utána jött a bejátszás, folyamatosan pulzált a képernyő, haldoklott, utána megmentettek. Következő jelenet, kocsiban utazunk, még mindig haldoklok, majd az út felénél meghaltam (A picsába, 3-as halott... mentek tovább)! Utána respawnoltam, utánuk próbáltam menni, erre vége, jött a következő küldetés. Ekkorákat rég nevettünk.

Járművek irányítani az nagyon nem lett jó szerintem ebben a részben, elsőben sokkal jobbak voltak (a helit kivéve, az ugyan olyan).
  • RedRiot
    Köszi az infót. Úgy látszik akkor a 3850 a leggyengébb láncszem a konfigomban, mert a vgat leszámítva ugyanolyan a gépünk, nekem pedig medium settingekkel sem megy 32-35 felé. (Max. ha a földet nézem figyelmesen.)
  • Neoncsoves
    -.-
    OFP-ben se volt sivatag ha jól emlékszem. Legalábbis akkora sivatag, biztos nem. 10 percnyi hummerezés után szálltunk ki és szálltunk harcba az arabok ellen :P nagyon komoly volt... sivatagi mintázat járműveken, katonákon... odab*szott
  • Scottt
    Höh,igen átlátnak a mocskok a házon,tehát nemtudod eldönteni, hogy a fűben rejtőzik-e a csávó a ház előtt,vagy a ház mögött áll^^
  • Icebird
    profi AI harc!
    A végén még a házba is beleseget:D
  • wardogzombie
    Láttál a térképen sivatagot?