35066
  • Prince23
    ja, de max 20. tuti megkapod
  • Neoncsoves
    nem. küldenek 1 levelet, és azt meg kell erősíteni
  • Gascan #16704
    Tudja valaki, ha előrendelem a játékot a galaxisnetnél akkor ők már 19-én ki is küldik? tehát még ez nap meg is kapom a játékot?
  • Cefre
    Köszi
  • Neoncsoves
    mi a picsának 6giga ram? inkább lenne 4giga 1066MHz-s... nekem igy egész jól megy highon 1280x1024ben
  • Balumann
    Szerintem ha könnyebb fokozatra rakod, akkor mutatja.
  • Sanyix
    Na kipróbáltam... hát 4400+ x2+ hd3850 512mb, 6 gigga ddr2 800 Kb úgy ment high grafikán 1800-as látótávval mint az arma, és very highon se volt olyan szörnyű... de ha azt nézem, hogy az arma ezt 16x-os af-el játszottam lehet nem olyan jó (bár még nem próbáltam azzal a 2-t). Pedig itt is ocsmányak a távoli textúrák, úgyhogy kell az af. Pár patch után lehet jó is lesz.

Az ikarus hangja nagyon gagyi, max az alapjárat hangja hasonlít az igazira valamennyire, na meg 74-nél kiakad, holott annyival a szétesőben lévő bkv-s csuklós ikarusok is simán mennek :D
  • Cefre
    Hello
    Belehet -e kapcsolni hogy mutassa a küldetések helyét mert nem tudom mit hol kell csinálni
  • Gascan #16698
    Igen.. nekem pl. többször is
  • Kenny85
    valakinek sikerült már a "menj ide" parancsot kiadnia? :D
    mert, hogy magyarban állj meg angolban is oké..de hogy német nyelvben se sikerül az már idegesít :\
  • Prince23
    Ennyire lement árkádba az a sorozat? én azt gondoltam valamivel realisztikusabb lesz a MW2-től vagy BC2-tól.
    meg a magazinok is állandóan össezhasonlítják az arma 2 és ofp 2 mint konkurenciát
  • [NST]Cifu
    A dolog valahol ott kezdődik, hogy az OFP2-ben az eddigi hírek szerint nem lesznek civilek, max. túszok. Innentől kezdve sajnos (bármennyire is drukkoltam az OFP2-nek) már az alap OFP-vel sem ér fel. Hidd el, én örülnék a legjobban, ha az OFP2 veszélyt jelentene az ArmA2-re, mert a BiS nagyon megérdemelne egy kiadós, masszív fenékbe billentést, de úgy néz ki, hogy az OFP2 nem az ArmA2-vel, hanem a Modern Warfare 2-vel és a BF: Bad Company 2-vel fog versenyezni.
  • Prince23
    Sajna még nem:)

de a vidik alapján mondtam a kijelentést. ofp2 vs arma 2 videói. Meg ahogy észrevettem az arma 2 szimulátorosabb az ofp2-höz képest. bár nem játszottam egyikkel sem :D
  • Neoncsoves
    lol
    játszottál már az ArmA2-vel? Ez elég kommandós feeling... sőt néha kicsit túlságosan is:D
  • Prince23
    Reménykedni lehet :D Meg sokkal kommandósabb feelingű sztem.
  • tpM
    Nem túl vészes, mivel üres! :D
  • m1c1mack0
    "prince23" LOL
  • Hmuda
    Én néztem videókat az E3 alatt és a nagy szigetet leszámítva semmi köze az ArmA által képviselt realisztikus vonalhoz.

Elég ha idézek egy sort amit egy fejlesztő mondott a játék bemutatása alatt:

"Eltalálták a fejem. Nem túl vészes, de erősen vérzek. Gyorsan el kell állítani mert elvérzek."

Ez a nagyjából össze is foglalja a legfőbb változásokat az eredeti óta. Nagyon nem egy kategória a két játék. Konzolos játékhoz képest valósághű lesz, de a büdös életben nem veszi fel a versenyt az ArmÁval realizmus terén.
  • fkubi
    Ott lesz 8 fos a multi?
  • Balumann
    De nagy csalódás lesz ebből szerintem :))
  • VRSDM
    má megint okosabb lettél volna ha bekussolsz :C
  • Sanyix
    biztos jó lesz egy nemlétező játék, ami rendervideokból áll :D
  • Scottt
    Azért az ACE 2 hamarabb jöhetne^^
  • JohnnySmith
    Jah alig várom hogy legyen egy Salvation mod :D
  • [NST]Cifu
    Ha 1x az életben az is megjelenik, 2009 fall a legutóbbi dátum... Addigra már az ArmA2-őt is kipofozzák, megjönnek a komolyabb addonpackok, stb...
  • tpM
    Jaja jó kis Modern Warfare 2 konkurencia lesz :P
  • fkubi
    Ifj. Ver Istvan. Laggosak a szerok? OMFG
    Az ilyenek miatt jatszom OFP-t is csak addonos szervereken, oda kevesebb jut beloluk.
  • Prince23
    Várd meg az OFp2 Dragon Rising-ot, fasza coop lesz ott is, és jobb lesz ettől :D

sry arma
  • Neoncsoves
    De addig úgyse fogok unatkozni a coop miatt :D vagy még nem tudom mi legyen...
  • tpM
    ACE 2-nek sztem legalább fél év kell.
  • Neoncsoves
    Na megnéztem, hogy is van ez az amazon-ról való rendelés... 15-22 MUNKANAP!!! tehát... 1-2 hónap alatt ér ide... persze lehet fizetni azért h hamarabb érjen ide, de úgy már occóbb ha az országban rendelem... mindegy, a régi ArmA-t már felesleges megvenni szerintem, ArmA2-nek adok pár hónapot és teljesen kiforrott lesz(patchek, ACE mod, zombimod, stb).

Vagy van akinek más a véleménye az ArmA1-ről?
  • kamaszaki
    Hi!
    Lenne egy kis problémám: Játék közben, amikor futok, csak később hajtja végre az oldalra fordulást vagy bármilyen parancsot. PL: Futok, meg akarok fordulni, akkor azt több másodperc múlva hajtja végre...
    Nem akadozik a játék.
  • Neoncsoves
    bocs, elcsesztem a végét:
    vagy be kell mennem érte a városi postába?
  • Neoncsoves
    Külföldről még nem igen vásároltam dobozos terméket... Ez hogy működik? Kifizetem bankkártyával, elpostázzák ide a Magyarországi főpostára, onnan a lakcímemre?? vagy kihozzák futárral? vagy be kell mennem érte a postára?
  • [NST]Cifu
    No offense, de akkor már ott van az Amazon, mint lehetőség.
  • [NST]Cifu
    Ha a német letölthető verzióban gondolkodik, akkor annyira már képbe lenne, hogy nem tesz fel ilyen kérdést. :)
  • Neoncsoves
    Mondjuk kicsit átb*szós a dolog... erre még rájön az átszámítás összege, a dollárra +adó (nem tudom mennyi:\). ezen kívül csak amerikában lehet megvenni, de kis IP ügyeskedéssel megoldható... anno TDU Megapackot is IP Proxyval vettem meg (csak ATARItól tudtam megvenni akkor)
  • Prince23
    És mi van ha valaki, a netes előrendelés híve?
  • [NST]Cifu
    Kb. ennyi lehet a különbség.
  • [NST]Cifu
    Még ki se jött a játék hivatalosan, csak német nyelvterületen. Szerinted értelmes kérdést tettél tehát fel?