35066
-
ja, de max 20. tuti megkapod -
Neoncsoves #16705 nem. küldenek 1 levelet, és azt meg kell erősíteni -
Gascan #16704 Tudja valaki, ha előrendelem a játékot a galaxisnetnél akkor ők már 19-én ki is küldik? tehát még ez nap meg is kapom a játékot? -
Cefre #16703 Köszi -
Neoncsoves #16702 mi a picsának 6giga ram? inkább lenne 4giga 1066MHz-s... nekem igy egész jól megy highon 1280x1024ben -
Szerintem ha könnyebb fokozatra rakod, akkor mutatja. -
Na kipróbáltam... hát 4400+ x2+ hd3850 512mb, 6 gigga ddr2 800 Kb úgy ment high grafikán 1800-as látótávval mint az arma, és very highon se volt olyan szörnyű... de ha azt nézem, hogy az arma ezt 16x-os af-el játszottam lehet nem olyan jó (bár még nem próbáltam azzal a 2-t). Pedig itt is ocsmányak a távoli textúrák, úgyhogy kell az af. Pár patch után lehet jó is lesz.
Az ikarus hangja nagyon gagyi, max az alapjárat hangja hasonlít az igazira valamennyire, na meg 74-nél kiakad, holott annyival a szétesőben lévő bkv-s csuklós ikarusok is simán mennek :D -
Cefre #16699 Hello
Belehet -e kapcsolni hogy mutassa a küldetések helyét mert nem tudom mit hol kell csinálni -
Gascan #16698 Igen.. nekem pl. többször is -
valakinek sikerült már a "menj ide" parancsot kiadnia? :D
mert, hogy magyarban állj meg angolban is oké..de hogy német nyelvben se sikerül az már idegesít :\ -
Ennyire lement árkádba az a sorozat? én azt gondoltam valamivel realisztikusabb lesz a MW2-től vagy BC2-tól.
meg a magazinok is állandóan össezhasonlítják az arma 2 és ofp 2 mint konkurenciát -
A dolog valahol ott kezdődik, hogy az OFP2-ben az eddigi hírek szerint nem lesznek civilek, max. túszok. Innentől kezdve sajnos (bármennyire is drukkoltam az OFP2-nek) már az alap OFP-vel sem ér fel. Hidd el, én örülnék a legjobban, ha az OFP2 veszélyt jelentene az ArmA2-re, mert a BiS nagyon megérdemelne egy kiadós, masszív fenékbe billentést, de úgy néz ki, hogy az OFP2 nem az ArmA2-vel, hanem a Modern Warfare 2-vel és a BF: Bad Company 2-vel fog versenyezni. -
Sajna még nem:)
de a vidik alapján mondtam a kijelentést. ofp2 vs arma 2 videói. Meg ahogy észrevettem az arma 2 szimulátorosabb az ofp2-höz képest. bár nem játszottam egyikkel sem :D -
Neoncsoves #16693 lol
játszottál már az ArmA2-vel? Ez elég kommandós feeling... sőt néha kicsit túlságosan is:D -
Reménykedni lehet :D Meg sokkal kommandósabb feelingű sztem. -
tpM #16691 Nem túl vészes, mivel üres! :D -
"prince23" LOL
-
Én néztem videókat az E3 alatt és a nagy szigetet leszámítva semmi köze az ArmA által képviselt realisztikus vonalhoz.
Elég ha idézek egy sort amit egy fejlesztő mondott a játék bemutatása alatt:
"Eltalálták a fejem. Nem túl vészes, de erősen vérzek. Gyorsan el kell állítani mert elvérzek."
Ez a nagyjából össze is foglalja a legfőbb változásokat az eredeti óta. Nagyon nem egy kategória a két játék. Konzolos játékhoz képest valósághű lesz, de a büdös életben nem veszi fel a versenyt az ArmÁval realizmus terén. -
fkubi #16688 Ott lesz 8 fos a multi? -
De nagy csalódás lesz ebből szerintem :)) -
má megint okosabb lettél volna ha bekussolsz :C -
biztos jó lesz egy nemlétező játék, ami rendervideokból áll :D -
Azért az ACE 2 hamarabb jöhetne^^ -
Jah alig várom hogy legyen egy Salvation mod :D -
Ha 1x az életben az is megjelenik, 2009 fall a legutóbbi dátum... Addigra már az ArmA2-őt is kipofozzák, megjönnek a komolyabb addonpackok, stb... -
tpM #16681 Jaja jó kis Modern Warfare 2 konkurencia lesz :P -
fkubi #16680 Ifj. Ver Istvan. Laggosak a szerok? OMFG
Az ilyenek miatt jatszom OFP-t is csak addonos szervereken, oda kevesebb jut beloluk. -
Várd meg az OFp2 Dragon Rising-ot, fasza coop lesz ott is, és jobb lesz ettől :D
sry arma -
Neoncsoves #16678 De addig úgyse fogok unatkozni a coop miatt :D vagy még nem tudom mi legyen... -
tpM #16677 ACE 2-nek sztem legalább fél év kell. -
Neoncsoves #16676 Na megnéztem, hogy is van ez az amazon-ról való rendelés... 15-22 MUNKANAP!!! tehát... 1-2 hónap alatt ér ide... persze lehet fizetni azért h hamarabb érjen ide, de úgy már occóbb ha az országban rendelem... mindegy, a régi ArmA-t már felesleges megvenni szerintem, ArmA2-nek adok pár hónapot és teljesen kiforrott lesz(patchek, ACE mod, zombimod, stb).
Vagy van akinek más a véleménye az ArmA1-ről? -
Hi!
Lenne egy kis problémám: Játék közben, amikor futok, csak később hajtja végre az oldalra fordulást vagy bármilyen parancsot. PL: Futok, meg akarok fordulni, akkor azt több másodperc múlva hajtja végre...
Nem akadozik a játék. -
Neoncsoves #16674 bocs, elcsesztem a végét:
vagy be kell mennem érte a városi postába? -
Neoncsoves #16673 Külföldről még nem igen vásároltam dobozos terméket... Ez hogy működik? Kifizetem bankkártyával, elpostázzák ide a Magyarországi főpostára, onnan a lakcímemre?? vagy kihozzák futárral? vagy be kell mennem érte a postára? -
No offense, de akkor már ott van az Amazon, mint lehetőség. -
Ha a német letölthető verzióban gondolkodik, akkor annyira már képbe lenne, hogy nem tesz fel ilyen kérdést. :) -
Neoncsoves #16670 Mondjuk kicsit átb*szós a dolog... erre még rájön az átszámítás összege, a dollárra +adó (nem tudom mennyi:\). ezen kívül csak amerikában lehet megvenni, de kis IP ügyeskedéssel megoldható... anno TDU Megapackot is IP Proxyval vettem meg (csak ATARItól tudtam megvenni akkor) -
És mi van ha valaki, a netes előrendelés híve? -
Kb. ennyi lehet a különbség. -
Még ki se jött a játék hivatalosan, csak német nyelvterületen. Szerinted értelmes kérdést tettél tehát fel?
.png)