35066
  • spcs
    A Razor Two nevű küldetésben tudna valaki segíteni? Köszönöm előre is.
  • Gascan #16825
    Esetleg aki angol verzióra vágyik annak ajánlom figyelmébe.. http://www.game.co.uk/PC/Strategy/~r340775/ArmA-II/
  • Cefre
    És utána mi fog történni?
  • ekre
    akinek esetleg új lenne: a menüben nyomjatok egy alt+e párost. jó szórakozást :)
  • spcs
    A helikopter beszállásra rájöttem, nem jó a "Get in .." parancs, mert akkor fegyvert akarnak felvenni, bal ALT-gomb és a "move .." parnacs átváltozik "watch .." parancsra, no ekkor lehet a járművre mutatni és oda be is szállnak.
    A Razor two küldetés kicsit problémás nekem. Elmegyek a nagytáborba a tiszt bejelöl 3 piros X-et a térképen, mindhármat terepjáróval bejártam, a harmadiknál volt is ellenség, ott egy sátorban találtam fotókat(bizonyítékokat), de ennyi, ott áll a csapat a harmadik helyen és nem tudom sajna merre kellene mennem. Tudna valaki segíteni. Előre is köszönöm.
  • kamaszaki
    Nemrég tettem föl az ARMA-t és lenne egy kis problémám. Nem akadozik, semmi grafikai hiba nincs, mennie kéne max grafikán, de ha minimumról feljebb veszem a beállításokat, akkor a kurzór pár másodperces késéssel reagál csak. Mi lehet a probléma?
  • Cefre
    Már nem fontos továbbléptem
  • Cefre
    Még mos sem találom a lázadóvezért a lázadó tábor magvan még a bizonyitékokat se találom
  • Cactus73
    Helytállo lehet amit mondasz. Talán az aktuális felülettöl is függ, ami éppen közöttetek van. Flashpointban volt egy speciális sisnya, vagy nád, vagy, hivd aminek akarod, amin TÖKÉLETESEN átláttak, mig te szart se. Kész szerencse h csak vizparton nött, és ott se egybefüggően.
    Ettöl függetlenül tetszik az AI viselkedése abban a videóban, még akkor is ha csak "ugy tesz" mintha nem látna.
    Az illuzio a fontos. Ha elhiteti velem ,h nem lát, én már annak is örülök.
  • Solt
    Mert ezt szimulátornak becézik... én egy mentést sem engednék... ( legalábbis kikapcsoltatnám HC modban )
  • o0tomy0o
    Istenem de fos ez a mentési rendszer. Miért nem lehet pl 5 mentést csinálni? Mert így vagy belekerül az ember egy olyan helyzetbe, hogy csapda és élve nem kerül ki senki, mertha nem is engem de az egyik csapattagom így is úgy is lelövik. Lehet újrakezdeni az egész pályát. Vagy valami bug elött ment neked automatice (nekem pl mentett ugye egy beszélgetés elött a helyiekkel, de párbeszéd közben állandóan megakadt, szal ugrás vissza 2 órával a játékban és kezdhettem elölről.
    Ez is, hogy ugyan olyan mint a többi játék, a csapattársak legtöbbször csak nyűg a hátunkon, egy hasznuk van, hogy 500 méterről az erdőn keresztül meglátják az ellent, amit te sosem, csak ha 20 méterre van tőled és lő. Ellenben állandóan lelövik őket, nemtom, sztem abszolut nem mennek fedezékbe, állnak az út közepén... van erre valami parancs? hogy ha lőnek csapódjanak már egy fal mögé vagy egy bokorba. IDEGESÍTŐ
  • Cefre
    Nem hagy beszállni

Az embrrek nem tudnak beszálni mind azt mondja negativ
  • Gascan #16814
    Görgesd le oda, hogy "Board ..heli.." és klikk a középső egérgombbal. A csapatot pedig úgy kell beültetni, hogy kijelölöd a tagokat (f1,2,3,4..) és ha megjelenik a helin a Get in opció akkor középső egér klikk..

.. másik lehetőség kijelölöd kivel szeretnéd, megnyomod a 0-át, ezután 4-et, és az itt megjelenő listán megkeresed melyik lehetőség kell neked és a mellette lévő gombot megnyomod
  • Gascan #16813
    Aha.. akkor még is jól tudtam a kordinátákat, mivel én még az 1.00-ás verziónál jártam ott
  • Cefre
    Hogy lehet beülni a helikopterbe ?
  • Icebird

ezeknél sincs még HD adás:)
  • ekre
    ezen az oldalon (még) van szó róla.
    olvasd el sgteam hozzászólásait, a linkelt térképét, majd azt, amit 3 hsz-el előbb írtam neki.
  • Cefre
    Tudna nekem valaki segiteni , hogy a manhattan pályán hol találom a lázadó vezért ,és hol találok bizonyitékot?

Köszi
  • spcs
    Sziasztok. Bocsi a hülye kérdésért, de sajna nem jövök rá, hogy lehet az embereimet rávenni, hogy beüljenek a helikopterbe. A Hummerbe már sikerül beülnünk, de helikopterbe sajna nem. Ez az a küldetés ahol miután kiszabadítják a csapatot meg kell keresni az áruló tisztet, no meg valami táborokat, három helyet x-lt be a térképen egy helyi tiszt, jó lenne a táborból helikopterrel eljutni mert elég messze vannak.
  • ekre
    nem bug, az 1.01 patch-el más helyre került a bázis. a térképen amit mutattál, még szerepel is :)
    átsiklottál felette. kb ott van, ahol a térképeden az "m" jelöléssel létrehoztál egy pontot. kb pont ott van. (egyébként járnod kellett ott, lévén a mission jelölése ott van!)
  • oroberto
    Létszi nézd már meg majd nekem! Kösszi.
  • Papirzacsi
    Igen, de most meg nem mondom, hogy melyik driver van feltéve hozzá.
  • oroberto
    Futtatja valaki Geforce 8800GTS 320MB VGA-val a Arma 2-t Felraktam a újabb drivert és a helyzet roszabb mint volt.
  • DrRadon
    Aha. Zsákmányolsz egyet. Vagy szerkesztesz egy küldit. Vagy töltesz le küldetéseket (coop, evo, stb.) ahol vagy mindjárt az elején vagy egy bizonyos pontszám után választhatsz sniper fegyvert.
  • o0tomy0o
    Van mód amúgy arra hogy ne mindig m4-el rohangáljak, hanem mondjuk olyan faxa sniperrel mint ami elöttem szóló linkelt videójában?
  • Hmuda
    Eh. :D

• oroberto
    Hi Mindenki.

Olyan problémám lenne hogy a játék kb fél percenként megáll mintha pause lenne utánna megy tovább, szagatás nélkül. Vista 64bit-et használok. Valakinek van valami ötlete mitöl lehet?
  • Gascan #16799
    Úgy kell, hogy menj a térképre .. a parancssor 0-8.. jelöld ki hova szeretnéd a szállitást amikor azon van a választás (nem pedig a légitámogatáson pl.), hogy Transport(Active) és klikk
  • Pretorian
    Lehet hogy "kicsit" megereszkedne a framerate, ha egy képen egyszerre számolna a motor 1500 AI-t. :)
  • Pretorian
    Az sehol, de egyszerre itt sincs 1500 AI a "képen". Max. a mapon. Egyébként az intenzitásra utaltam a CoD-os példával, nem az AI létszámára.
  • Scottt
    Értem én de ha ennél gépigényesebb dolgok hibátlanul futnak akkor ez miért nem?Amúgy 1-2 patch azt jólesz ez magától is(remélem)addig meg kivárom^^
  • DOGMAN
    Értem én de tuti a VGA ram mennyiségével kapcsolatban van a bug.
    Keress tweak-et PCI express kártyákhoz. az az igazság az utóbbi időben nemigen követtem ezeket a dolgokat csak alapszinten szóval ha google nam találilyet neked akkor passz
  • Scottt
    Hát emeltem a következő szintre a feszültsége,ugyanúgy hiba.Most emeltem rajta mégegyet de még nemvolt semmi^^

De csak ez az egy játék produkálja ezt szóval -.-"
  • DOGMAN
    Közben látom Radon kollega pci express témában jobbat mondott...
    jó már?
  • DOGMAN
    ZSÍR!

Ez a hiba akor van amikor elfogy a video ram és/vagy felüliródnak benne az adatok. Írtam hogy nekem is volt ugyanez,megnöveltem az AGP mem mértet és így a rendszer ramból kipótolta magának a kellő ramot. azóta sem volt ilyen többé
    Neked PCI-express a vga-s ezért valahogy másképpen kell ezt megoldani, driver, frissítés (sőt néha bejön az is hogy egyesével lépkedsz visszafele a régebbi drivereket próbálgatva).
    ellenőrizd a vga hőmérsékletét is attól is hibázhat a ram rajta.
  • DOGMAN
    Van is egy olyan mondás, hogy ramból sosem elég.

idézek egy híres mondást: 640 KB mindenre elég lesz (by BG)

• m1c1mack0
    1500 a postai utánvét, hát lehet inkább leugrom a rühes teszkóba.
  • DrRadon
    Előrendelhető a ArmA2 a Seven m-től. 7990,- + szállítás.
  • o0tomy0o
    De honnan szereztél helit? Operation area-ban a bázison kívül a repülőtéren van egy orosz, de egyik sem vezethető (ugye a bázison lévő az transport, ha kihívom terepre akkor sem vezethető, de mégcsak meg sem mozdul, hiába jött oda, leszállt, beszálltunk és ennyi, semmiyen parancs arra hogy hova menjen, döglik a földön, vezetni nem lehet csak géppuska állásban lehet lenni...). Hol van még? Vagy mit csinálok rosszul?
  • DrRadon
    A RAM sohasem árt, de inkább gyorsabb vinyót vagy SSD-t. Hiába van négy giga RAM-od, akkor is menet közben töltögeti a HDD-ről, miközben a memóriából 700-900 MB-t használ + a VGA memória.

Ha gördülékenyebb futást szeretnél akkor főleg a textúra részletességből kell visszavenni. Ritkábban fog akadozni, főleg amikor fordulsz vagy zoomolsz.