35066
-
pedro870 #16906 Hmm ha már a coop kampányról nem tud senki, mi a helyzet a déli parton futó vasútsínnel? Azon jár is valami? Vagy keressem ezügyben Zedét? :) -
Neoncsoves #16905 kösz:) -
blash #16904 -
Neoncsoves #16903 Ja azt tudom... Elvileg animációs scripteket használt meg ilyesmiket. De camerat hogy lehet elhelyezni? -
tpM #16902 Ezt AI-val csinálta... -
Gascan #16901 tobb ember szukseges hozzan es rengeteg szabadido.. na meg persze nem art, ha otthonosan mozogsz az editorban is - de egyebkent minden adott hozza -
Majd ArmA3-ban, amikor a Sahrani DRS frakció átveszi a hatalmat a gonosz Mojo és Scarecrow vezetésével az oroszok támogatásával, akkor vissszatérünk rá a nemzetközi koalíció haderejével, hogy Imustkill és meggyengült ellenálló mozgalmát támogassuk.
Battle for Corazol forever!!! -
Neoncsoves #16899 Ilyesmit hogy lehet csinálni? Editorban? -
tpM #16898 Hoppá véletlen volt. Egyébként az, baromira utálom azt a szigetet, nem akarom Arma 2-ben látni :D -
SZARhani? Ejnye tempi, ebből még diplomáciai bonyodalom lesz...

-
tpM #16896 Sarhani átportolva A2-be -
tpM #16895 Mivel itt nincs külön MP meg SP exe így mindkettő. -
priluki #16894 sztm nem... jövö pénteken jelenik meg :) -
Gascan #16893 single v. multi demo lesz? -
tpM #16892 Jövő héten, hétfőn vagy kedden jön a demó, most tesztelik. Kb. 2GB lesz. -
pedro870 #16891 a coop kampány már működik vagy még csak ígéret? -
Az hiányozna még. Egyébként ebben az egészben az a jó, hogy nem tudni mi bug és mi a FADE eredménye. -
Sztem ezt a Fade dolgot bekéne vezetni a többi játékba is, így ha elrontanak valamit, programozást ai, textura stb. azt mondhatják jahát ugye a fade miatt ilyen. Ergó a fade mutálódott, erről nem tehetünk. 

-
Hát ilyen nincs. Mondom újrakezdem már a küldetést, hátha megszűnik a libegő kép, hát az megszűnt, csak éppen akármit csinálok nem tudom a tetveket a járműbe ültetni, mert emberem mindig Rearmed parancsot ad ki a Get in helyett. ÁÁÁÁÁ -
tpM #16887 hogy klasszikusokat idézzek: "Többet ACE-szel, mint erővel!" - tpM, 2009, Április 27
;) -
tpM #16886 :D -
Solt #16885 Idézet egy másik topikból... :) -
tpM #16884 1.05-től választható már -
Neoncsoves #16883 Nekem nincs doboz :D Egyelőre... :P
Amúgy ha német verziót vennék (mármint ArmA1-ből mert csak 10ejró) azt lehet valahogy angolosítani? vagy az 1.14ben már választható az angol nyelv? -
tpM #16882 Ne feledd, hogy ez van ráírva a dobozra: "The Ultimate Military Simulation" :) -
lee56 #16881 Ja, ja :D -
Neoncsoves #16880 hopp na bazz össze-vissza beszélek:D Nem ArmA-ban, hanem IL-2ben vannak ilyen kapcsolók! -
Neoncsoves #16879 Ja... Olyan kapcsolók mint van pl az ArmA-ban :) De akkor nem szabadna azt hagyni, hogy valaki "túlbutítsa" a játékot. Tehát legyen egy alapnehézség (pl ami most van) és ezen lehetne még fokozni -
lee56 #16878 Mondasz valamit, de attól még hogy megírnák úgy a játékmotort hogy ezek a reálisabb dolgok benne legyenek, szerintem megoldható lenne egy kapcsoló amivel igény szerint elérhető lenne a fejlettebb realism, mondjuk elhiszem hogy nem egyszerü, de talán majd arma3, addigis hajrá ACE -
Neoncsoves #16877 Szerintem ez a szint egy egészségesen realisztikus szint... Ennél szimulátorosabb lenne, szerintem megfelezné az így is aránylag "csekély" játékos közösséget. Pl: ha lenne irányzék/optika állítás, meg minden ilyen hülyeség, valószínűleg én se játszanék vele, mert az már túl bonyolult lenne... Nekem legalábbis... Bár az tény, h az ilyen apróságok (súly rendszer, meg amiket még felsoroltál) jól jönnének, biztos megdobnák a feelinget. -
tpM #16876 Az sajnos még mindig ACE dolga. BIS lefektette a maga kis élethűségi szintjét 8 éve és attól nincs sok eltérés, nincs: súly rendszer, egylövetű páncléltörők (holott mind a 3 részben erőltetik: M72, RPG 75, AT4, RPG18 - csak újratölthetően! stb), túlnyomás (nem rohangálna mindenki olyan bátran a harckocsik körül), a páncéltörők elsütésekor halálos hajtósugár hátul, FLIR járműveknél, fegyver letámasztás/pihentetés felületeken, irányzék/optika állítás és még sorolhatnám... :( -
lee56 #16875 Sőt, még jobb az lenne ha jobban eltávolodna ezektől, mert azért még van hova fejlődni armának realizmus téren, asszem ezzel nem mondok újat, elég csak a hp alapú járműsebrésre gondolni, vagy a házak/épületek sebzésrendszere, már ha lehet annak nevezni :) -
lee56 #16874 Hát mivel a codok meg bfek eléggé más dimenzió, szerintem nem kéne egybeolvaszgatni, még felrobbanna a világegyetem :) , jól van ez igy ahogy van, legyenek külön szépen :)
@ DrRadon : no problémó :) -
Neoncsoves #16873 de modként még belekerülhet -
"beszéltek itt ballisztikáról meg mindenről "
Ballisztikáról pont nem esett szó :) -
húde okos mindenki. beszéltek itt ballisztikáról meg mindenről :D -
Ember! Sorry! Most már leesett.:) -
Gascan #16869 a bordatörést vagy a kemény zúzódást nem védi ki a mellény ... dehát, jobb mint az ólom :) -
Viszont a józan ész szerint elég 5-5-5 perc 3 játék közül és egyertelmű lesz, hogy az Arma2 úgyis elveri őket ha egybeolvasztanánk a jó tulajdonságaikat^^ -
mint a doxa
.png)