35066
-
pedro870 #17106 sajnos én még nem jutottam hozzá...
de grat a forgalmazónak, hogy a nemzetközi megjelenés napján magyar nyelvű verziót lehet kapni, és nem az a bénázás van, mint az arma 1-nél, hogy Pozsonyból kell cseh verziót hozni. Az ár is korrekt, szóval ha a játék nem atombugos, minden adott hozzá, hogy sikeres játék legyen itthon = multi hent ezerrel.
talán még egyszer a hétvégi ebéd utáni cti meccsek is visszajönnek -
Petko #17105 hát hallod igazad van és normál esetben így is lett volna, hogy warezbe kipróbálom, meglátom hogy ilyet művel és többet az életbe hozzá nem nyúlok, de ez most ilyen különleges alkalom volt... fiatalnak akartam magam érezni és most kivételesen belementem egy impulzív vásárlásba, amit már jó sok éve nem csináltam -
Gascan #17104 kérlek.. warez verzióval nincsenek ilyen gondok.. jó nem? Lehet jobban járnál ha letöltenéd, és a saját kulcsodat használva gond nélkül játszhatnád :) -
Petko #17103 na közbe a hivatalos fórumba felfedeztem hogy másnak is van ilyen, és írtak ott mindenfélét, hogy engine probléma, mouse smoothing amit nem lehet kikapcsolni, meg hogy a BIS balfaszsága miatt van stb.
Marha jól kezdődik a dolog, mert ez pont elég ahhoz hogy elmenjen a kedvem az egésztől és az elkövetkező 20 évben tuti nem veszek játékot újra. -
A magyar verzió 1.01-es formában kerül a boltokba, tehát ez az első javítást már tartalmazza. Június vége fele, pedig jön az 1.02-es. -
Létezik már patch a magyar verzióhoz?
Bocs ha hülyeség, de az armed-assault.hu-t nem tudom tudom elérni ... -
Petko #17100 Sziasztok!
Lenne egy bántó gondom a frissen felrakott játékkal. A probléma pedig tömören annyi, hogy érzek egy egér laggolást, ami a másodperc töredékrésze lehet, de ahhoz viszont bőven elég hogy érzezzem hogy valami nincs rendben. Ha mozgatom az egeret a játékban ez a néhány 100ms elég ahhoz hogy marhára bezavarjon a célzásba meg a nézelődésbe. Lehet hogy a bugyuta elmosódás effekt miatt van és elakasztja a videokártyát (8600gt) de amúgy szépen megy, bőven bírni látszik a grafikát. A legjobb lenne ezt a motion blurt valahogy ki tudnám kapcsolni, mert simán lehet hogy mindennek ez az oka. Any idea? -
Feró Flex #17099 várok..várok..várok és talán 1.5-nél már elég jó lesz -
Jelentem az 1.02-es patch nálam van és működik :), de még nem publikus. A rádió beszélgetések lényegesen jobban festenek és pár apró lokalizációs hiba javítását is örömmel konstatáltam. Ami rossz hír, hogy az eddig mentésemet valamilyen okból nem tudtam folytatni, (úgy tűnik két hét munkájának annyi...) de majd holnap rákérdezek cseh pajtásunknál, hogy mi búbánatért van ez. -
Sajnos egyelőre nincs infó a gyűjtői verzióról. -
ekre #17096 jól sejtettem akkor, köszi a megerősítést! -
ekre #17095 akkor volt egy kis arma forgalma annak a sörözőnek, mi is beültünk egy kriglire :D -
tpM #17094 Szerveroldalon van állítva a tereprészletesség, ezek szerint alapból legalacsonyabbon van. -
Ez azért van mert a CD Galaxis mellett van egy söröző - na most én is most értem haza onnét - és azt tudom hogy a próbaverzió óta S betűben jöttem az egyenes úton :)) -
priluki #17092 skacokk... cimbim most hozta el a gémet cd galaxisbol.. nekem is ködi el postán:) eddig zsir! Viszont amit mondott az már nem tetszik annyira.. Aztmondja JÓVAL szarabb a grafika mint amit "probaverziokén" leszedtünk...
-
ekre #17091 jelentem, át is vettem a pakkot (pár cimborával).
viszont valamiért multiban nincs aljnövényzet, hiába állítgatok bármit, aljnövényzet nuku (esetleg szerver oldalon kapcsolták ki? dunno)
single-ben van. -
tpM #17090 18-án? Ejnye... -
kozben pedig elvetettem az az otletet, hogy csak a cdkulcs-tol fuggjon a fade, hisz akkor eleg lenne egynek kikerulnie, ami meg is tortent, onnantol kezdve barki siman vegig tudna jatszani a kampanyt, mindenfele "bosszanto" jelenseg nelkul.
A jatekot holnap hozza mar a futar a cdgalaxisbol, az csak elobb van mint a kedd :)
Remelem a bannerban lathato server is ugrani fog egy verzioszamot hamarosan, hogy teljes pompajaban tundokolhessen teljesen megtoltve :)
-
Elég lenne a küldetés/kampány, leírás Magyarul!:)
A többi az ugyis csak kinlódás, meg ilyen formán zavaró! -
Neoncsoves #17087 Inkább örülni kéne, hogy van magyarul... Mondjuk azért angol nyelv lehetne választó az "ínyenceknek" -
Gascan #17086 nem kell oda az a "még" sztem... miért nem lehet hibákat javitani? :) -
Gascan #17085 Miért nem rendeled meg te is onnan, ahonna én rendeltem? Szerintem ha ma megrendeled, még jövő hét hétfőn v. kedden már át is veheted
www.game.co.uk -
Igen, csak a cd kulcs okoz fadet!
Ha nincs nyelv választásra lehetőség, a cd kulcs is meghatározza milyen nyelven legyen, vagyis a nyelvi fájlon belül hányadik sávból olvassa ki!
-
ehh, bar arra nem irt senki egyertelmu valaszt, hogy a fade egy normalis cd kulcstol kikapcsolodik teljesen, vagy kell-e az eredeti lemez is hozza ? Remelem akkor fog mukodni az angol warez, ha lesz + magyar cd kulcs kombinacio. Addig meg a nemet warez + angol nyelvfile-ok, + magyar cd kulcs egyuttest probalom meg :)
Ezzel kivetelesen nem a forditok munkaja minoseget probalom minositeni, csak a szememnek baratibb az ekezet nelkuli szoveg, ennyi :)
----
Par napja neztem kb megegyezett az arma1 illetve arma2 multiplayer jatekosok mennyisege, boven 500 alatt volt, de ugye utobbinal igen nagy ugras lesz napokon belul.
-
Gascan #17082 A BIS fórumon én ezt már megkérdeztem :)
Originally Posted by Maruk
To clarify the language options out of the box:
* 505 Games release will always have English / French / Italian / Spanish languages with the option to switch in game
* Peter Games (Morphicon) is German only
* US version will be English only
* there will be also Russian only, Czech only, Polish only and Hungarian only releases
Tehát az egyértelműség kedvéért.. a magyar verzióban nincs lehetőség angol nyelvet választani. -
Maverick #17081 én úgy értelmezem hogy mostantól :)
Tehát most odamész és elviheted. Erre a műveletre holnap zárásig van lehetőséged. -
"Az Ön által kért terméket (termékeket) mostantól CSÜTÖRTÖK (2009.06.18.) ZÁRÁSI zárásáig félretettük Önnek."
Árulja el nekem valaki ez mit jelent? :) Tehát akkor mostantól - vagy holnap zárásig - a ZÁRÁSI dolgot nem is bántom, van elég gondjuk nélkülem is. -
Ez kérlek nem röhej, hanem okos üzletpolitika. Minden nyelvterületen annyiba kerül, amennyi a legtöbb bevételt hozza. Nálunk, a lengyeleknél az oroszoknál azért olcsóbb, mert 12-13 K-t kevesebben fizetnének ki. -
kelemenlajos #17078 köszkösz.
megyek haza tesztelem... -
tobb mint eleg, nem tudom mit kavar be az iptv, lehet, hogy tul sokat :)
nezd meg tv nelkul pl "ping -t www.index.hu" 50 alatt kell lennie, fixen. Ha tv-t bekapcsolod es nem lesz stabil a valasz ido, akkor verd az asztalt, hogy csinaljanak vele valamit, mert nem tudsz jatszani ha megy a tv. Ha csak a gep megy es akkor is ugral akkor nez korul a gepen kornyeken, virus, torrent stb, vagy akar ebben az esetben s lehet a T a hibas ! De szerintem nem ez a megfelelobb hely ezt megkerdezni, ezek lan-os megoldasra igazak.
Vagyis egyertelmuen kabelezd be, barmi legkori biz-baz, szomszed routere stb is be tud zavarni a wifinek. -
tpM #17076 Solt ezért nem csajozik, elég, ha Armaban rálőnek vagy felrobban a közelében valami :D -
D00M #17075
-
Micsu #17074 nah holnap hozzák ezt a szégyent -
Amery #17073 Vagy Mojo-ra hegyezed? :) -
Amery #17072 Hmmm... 100-150 fős hentek. De hiányzik...
Te viszont nézesd meg magad, ha e miatt púposodik a gatyád :)
-
kelemenlajos #17071 Szükségem lenne egy kis technikai helpre.
8Mbps-es ADSL-el mennyire kéne játszahtónak lennie?
T-home-os iptv-vel 2-ből 1 opcionálisan megy (anyám nézi/vagy nem), a másik a tv-mre van kötve, de az a monitorom is. A thome-os router és a gép között van még egy router (rádiós jel erőssége miatt).
Hibás a koncepcióm, és legyen egy lan kábel a gépig?
(Darázsfészkes tetőtér feletti üregbe nem szívesen megyek az első fagyokig) :)
Vagy lehet valami software-s tweak dologgal gyorsítani a kapcsolaton?
Tegnapi A2 teszt alapján (haverral, hamachin, 2 külön de warez kulccsal), volt lag, és néhol igen csak zavaró másodperces csúszások is befigyletek 1-2. Esetleg lehet FADE is a háttérben?
Hamarosan az enyém is a kezemben lesz, személyes átvétellel :)
-
tpM #17070 Főleg, ha megint nem engednek majd hangmodot használni... -
Neoncsoves #17069 Ja elég vicces ^^ dollárba számítva meg max 11ezer -
n003 #17068 röhej steamen 48euro azaz 13700ft :O cdgalaxisból meg 8200 házhozszállítva :D .. jah és csak 30.tól -
obe #17067 sokan kerdeztek itt is, hogy kaphato lesz e gyüjtöi verzio?..ha igen nälunk is?...köszi
.png)