35066
-
Üdv! Ne haragudjatok a kérdésért, de hogy kell a gránátot használni? Meg azt a javelint sem igazán sikerült. Nyomok akármit de csak ledobja élesítlenül a gránátokat max, és nem a kezébe veszi.
Plz help. (Arma2) -
goofey84 #17430 Létezik már magyar szerver, mert eddig elég ratyinak tűnik a multi, de lehet csak az a baj, hogy codhoz vagyok szokva vagy csak bele kell jönni. -
Na nekem az előőrsökkel akadt gondom - 3db. van összesen? Ny ra 2 és K 1 db? Jópofákat járőrözök - de csak nem akar véget érni az a misszió. -
Hát elég elszomorító,már csak a fővezért kell elkapnom,és találnom kell egy bizonyítékot,az előőrsöket is kivittem már...Na mindegy majd lesz valahogy,köszi! -
:D -
Na ha minden szép és jó akik nem tudtak csatlakozni a szerverhez azok már megtehetik.(ha mégsem akkor 2304-es port)
-
Most annyira ügyesen kikapcsolható az élsimítás, hogy manuálisan lehet csak cfgből megbütykölni.
Van valakinek infoja arról, hogy mikor lesz majd választható más nyelv is a magyar helyett? -
szivesen :) -
hát az az igazság hogy szerintem csomó szituációt lehet máshogy megoldani, sőt a manhatten pálya után is 3 felé ágazik hogyan viszed tovább, pl haverokkal vittük a kampányt multiban és ott a történet teljessen máshogy alakult a biciglis elött lévő pályán pl multiba sikerült elkapni az északra menekülő fickót az én kampányomban pedig nyugatra menekült és nem kaptam el ezért, tehát valószinű igen valahol máshol lesz de hogy hol?... vannak a kisebb állásai az ellenségnek nézd végig őket tánha megtalálod valamelyiknél, más ötletem nincs -
Akinek nem megy a csatlakozás a routerben engedni kell 2304-es portot -
"-" billenytyű ->megjelenik a szövegablak->gépelsz-> fel-le billentyúkkel kiválasztod a csatornát. Kék a side, fehér a global, sárga a vehicle csatorna.
Sajnos a szerverek többségén a coop nem kóperatívan zajlik, mivel vadidegen emberek kavalkádja játsza. Nincs meg a hierarchia, így mindenki a feje után megy. Szerencsére találkozhatsz majd olyan szerverekkel is, ahol többé-kevésbé együtt dolgoznak. -
Monkis #17420 Kozben ugy nez ki sikerult miutan felhuztam magam
reklam :D flyonline.hu itt talatam peccset -
Monkis #17419 Sziasztok!
Ki vagyok akadva: azt a k***a 1.02 peccset nem tudom letolteni akarmelyik linkre ramegyek a BIS fooldal jon be es ott sehol nem talalom a peccset. Valaki segitsen az osszes szerver lassan atall en meg meg a magyert sem tudom kiprobalni :D -
goofey84 #17418 megvettem a játékot és kipróbáltam a multit. Azt sem tudtam, hogy mit kell csinálni. Elindúltam a célpont felé mentem vagy 2km és aztán kilőttek. Vicces volt. Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet chatelni a multiba? Én igazából arra számítottam, hogy csapatmunka lesz, de mindenki össze-vissza rohangált. -
Solt #17417 Nem! Megjelent, nincs többé warez a fórumon... -
1.02patchet vki linkelné?És a hozzá tartozó cracket? -
Solt #17415 Na kufárok ki a templomból! :D -
tpM #17414 2800 a serialért -
Megamo #17413 Van egy új eladó arma 2 6000ft érd [email protected]ázás nincs.Pesti vagyok. -
Megamo #17412 Bocsi nem irtam ide de nem szeretnék postázni. -
Nincs sok időm játszani, így a kampány helyett a kiképzéssel próbálkoztam. Rögtön bele is futtottam egy BUGba, ugyani nem tudom vonszolni/cipelni a sebesültet, ha a pisztoly van elővéve. Megragadja/felveszi a vállára a sebesültet rendesen, de utánna "megfagy" a mozgás (értds úgy, hogy a faszi bal lába a levegőben, mintha lépni akarna) és nem lehet semmit csinálni, csak egy helyben forogni. Ha lerakom a sebesültet és előveszem a puskát, akkor meg rendesen vonszolja/cipeli.
-
tpM #17410 Nem, billentyűvel kell majd, egyébként ACE 2-t még fejlesztjük és kb fél évet saccolunk neki, hogy stabilan kint legyen Arma 2-höz. Alapjátékban a bipodos fegyverekkel lehasalva kisebb lesz a visszarúgás, így van "szimulálva" a letámasztás. -
pálya vagy küldetés, nem mod!:) -
A heli-tank modnal nem tudnatok egy picit lejebb venni a latotavolsagot ?
Ez a parameter ugye MOD-onekt valtozik, illetve allithato, mint sokminden mas ? -
a warez topic meg van még? -
Ezt néztem én is - gyanítom hogy ez automatikus lehet adott fedezékeknél, dolgoknál a MOD ban -
tegnap meg valaki kerdezte, hogy lehet letenni a tamasztekos fegyvert.
a belinkelt guide alapjan azt gondolom, hogy csak az ACE modban van megcsinalva ez.
"features such as resting weapons on obstacles"
-
aki nem tud felmenni a szerverre az kérem jöjjön fel ArmAHu ts-re lenne pár kérdésem (gyanítom rourered van) -
haho server adminok, leallt a server, pedig mar szep bazist epitettem, warfare modban :) -
Feró Flex #17402 köszönöm -
az agp size vagy valami hasonlora gondol a biosban amugy... -
Hát ehhez a problémához nem a BIOS-ban kell állítgatni. Sajnos HDD-ről tölti a textúrák és objectek egy részét. Vedd vissza a textúrák részletességét, vagy szerezz be egy SSD-t :) -
Csak az 1.02-es patch, ha esetleg nem azt szeded. -
Sziasztok.Most töltöm a játékot.German verzió angolosítással.Sok a bug a játékban?És lehet vele multizni?Ha igen mi kell hozzá? -
tpM #17397 Igen, tengap kinyomtam armahura, és linkeltem ide is. -
Nem tudom ismeritek-e:
ShackTac ArmA2 TTP2 Guide
Rettentő intenzíven körbeírja amit tudni lehet a dolgokról. -
Van benne a hiba - de pl. jóval kevesebb lett a szöveg - spotted stb. - már nem kiabálják az utolsó nyúlra is - alig tűntek fel dolgok - csak a történet vezetésben volt eddig. -
tpM #17394 A magyarítás mennyivel lett jobb? -
Kellemesen csalódtam a peccs után mien jáccható a játék - már megvenném.
Ajánlom - Gut 8/10. -
Hát én a Chkdsk bázis bevételét 20-jára sikerült megcsinálnom,de ott mondták rádión,hogy nem találják a hullát,tehát nem is nyírtam ki.
Az lehet,hogy több féle megoldása lenne?
.png)