35066
  • Cactus73
    Simán lehet h,tévedtem. Akkor viszont nem tudom hol találkozhattam azzal a szépen összeszedett táblázattal a sebzésekről ? A dvd nyomtatott kézikönyvében ? Most nincs előttem, de este bizisten előásom.
    Azért abban egyetértünk, h enélkül is figyelemre méltó olvasmány ez az Editing Guide.
  • kelemenlajos
    "Ebben ugyszólván minden benne van. De még olyanok is, pl. ,h melyik fegyver mekkorát sebez, meg hasonlók."

Ezt viszont nem találtam benne ;)

• tpM
    Mondjuk unpbo helyett én inkább a cpbo-t ajánlom :)
  • kelemenlajos
    ehh, emgint szétcsúsztam.
    szóval ott a deluxe-ból csak a német van.
    Az angol az armaholicon:
    http://www.armaholic.com/page.php?id=4847
  • Cactus73
    Jaja. Aki meg lusta vagy képtelen scriptelni ( mint én is ) na akkor jönnek a fapados megoldások, meg a józan paraszti szellem. De ha a végén működik, ki nem sz.. akkó úgyis jó nem ?
  • kelemenlajos
    Szeva!

Még annyit hogy van belőle deluxe is.
    http://www.mr-murray.de.vu/
    Mr-Murray műve aranyat ér, mégis ingyen adja :)
    unpbo is van az oldalán
  • Cactus73
    Szia 747 !
    A kézikönyvben lévő gyorstalpaló, valóban nem túl átfogó olvasmány ha finoman szeretnénk fogalmazni.
    DE ! A jó hír ,h mindenféle agyonkomplikált mission ötletedre létezik megoldás. Szóval pár ötlet, ha tényleg szeretnél ezzel komolyan gépészkedni...
    A legelső, h letöltöd EZT ITT !
    Létezik németül és angolul. Amit linkeltem az az Englishre mutat.
    Ebben ugyszólván minden benne van. De még olyanok is, pl. ,h melyik fegyver mekkorát sebez, meg hasonlók. Szóval valamivel többet is tartalmaz, mint amire valaha szükséged lehet a szerkesztésben.

A másik hasznos tool pedig, bármilyen "unpbo" progi. Mert "fasza ,h le van írva szépen minden, de most ezt voltaképpen hova is írjam ?" cimü problémáknál ( főleg kezdetben ) jó volna látni a "gyakorlatban" a dolgokat. Vagyis ismersz egy gyári küldetést,( vagy valaki által gyártottat tökmindegy ) ahol tudod ,h mi folyik. És ennek a mintájára szeretnél csinélni valamit. Akkor kibontod ezzel a szarral, és bele tudsz nézni gyönyörüen ,h ezt meg azt hogy csinálták.
    Erre most gyorsba nem tudok linkelni neked, mert amit használok, az az otthoni gépemen van, de szerintem ezt már megoldod te is !

Ja, ne törödj vele ,h armához van. A Flashpoint óta szinte változatlan a felület.
  • Kisendre
    Sziasztok!
    Tudom, hogy nincs warez, de vegyük úgy, hogy nekem a német változat van meg eredetiben
    Hogyan lehetne magyar nyelvűvé varázsolni? Visszaolvasva láttam, hogy sokaknak sikerült, én is átírtam a key reget, de nem változott.
  • Cactus73
    "De be lehet, szinte határtalan lehetőségek vannak benne."

A leghatározottabban csatlakozom az előttem szólóhoz !
  • DrRadon
    Demo még nincs. Amit láttál, az az első rész demója, de sok linknél tévesen ArmA2 névvel illetik.
  • fkubi
    Sot, az is megy, hogy a parancsnok halala vagy serulese inditson be egy triggert. Esetleg az, hogy eszrevesznek.
    Ha van valami, ami nem megy az editorbol, az meg scriptbol :)
  • Molnibalage
    Arma 2 demo elvileg van már? Mert 2 GB körülire ígérték, de én csak valami 800 mega körüli változatot láttam egy oldalon.
  • Mr Csé
    arma 2 multi ban is lesznek cheater -ek akik elröntják mások játékát
  • kokos
    Huh!Nem egyszerű az biztos!
  • kokos
    Köszi!
  • tpM
    A tüzérségi modulról itt találsz bővebb infót.
  • kokos
    Hali!Egy tüzérségi támogatást is be lehet állitani az editorban?Ha igen ,hogy?A lézeres célzót se tudom használni az editorban,(a kampányban ott jó)gondolom valami hiányzik!Ötlet?
  • tpM
    De be lehet, szinte határtalan lehetőségek vannak benne. Így fejből pl.: Kijelölöd a parancsnokot, F4 duplakatt az Uazon -> Beszállás (Get in) -> a faluban ahol akarod, hogy kiszálljon Kiszállás (Get out) -> Move (Mozgás) ahol van az informátor (itt beállíthatsz ilyen módokat alul, hogy lassan meg biztonságos módban közlekedjen stb).
  • Neoncsoves
    Ha van olyan program ahol nincs/nagyon kevés korlát van, az az ArmA-ArmA2 és az editora...
  • Tower Guard
    Hát eddig énis csak az alapokig jutottam a pályaszrekesztőben, de szerintem azért ennyire részletesen nem lehet beállítani sajnos..:S
  • Neoncsoves
    dehogy xd
  • Beni521
    van már vmi hír h konzolra mikor jön? és konzolon is magyar feliratos lesz?
  • tpM
    Jól álcázott ban?:D
  • Neoncsoves
    Patch óta amint felmegyek egy szerverre, épphogy belépek, vagy megszakad a kapcsolat / arma2 hibát észlelt ezért leállt... wtf?
  • 747 Heavy
    Szeva..!
    Megvan vegre a game....
    Szerkesztovel sztnek kuldiket csinalni, de 1-2 dolog meg nem vilagos es a kezikonyv eleg szegenyes..
    A legtobb dolog megy(de pl. ilyesmi hogy az ellenseges csapat parancsnoka beszalljon egy UAZ-ba,a faluban--amit sniperkent megkozelitek--kiszalljon es beszeljen egy"informatorral" ahol celba vehetem nem, es a csapata aki teherautoval koveti akkor szalljon le mikor eldordult a lovesem...)
    Ha esetleg segitsegemre tudnal lenni (VAGY BARKI..!)szivesen meghallgatnek par otletet...
    Koszonet..
  • Neoncsoves
    nincs az a pénz
  • Prince23
    8-kor gyűlés van steamen várunk:))
    ON
  • Neoncsoves
    Ki lett tárgyalva ez régebben, hogy volt egy oldal ahol lehetett CSAK kulcsot venni, de az oldal helpdeskje elég agresszív választ adott, stb... Bohemia Interactive azt mondta, hogy semmiképp ne vásároljunk ilyenektől, mert akármikor deaktiválhatják a kulcsunkat...
    Egyébként is, a dobozos verzió szerintem jó :)
  • beci43
    Egyszerűbb,ha elmégy és megveszed,nem akarom reklámoni hogy hol,de a fórumot végigplvasva Te is megtalálod!
  • Charlie007
    Hi all.
    Gondoltam egy nagyot es ki akartam proszalni az elsimitast, configban atirtam 4x, majd 2xre es onnantol kezdve a grafika osszekuszalodott, mint ha lenne a normal graf elott egy atlatszo kepszeruseg krixkrax.
    Valaki talalkozott man vele, vagy van erre megoldas?
    Akkor jon elo ha hozza nyulok a 3d felbontashoz is, amihez hozza kell nyulni, mert default levagja 85%ra, ami eleg xar.
    Udv
    Charlie
  • Looserke
    Hali!

Meg lehet venni ezt a gamet online? Mármint letöltöm és
    csak veszek hozzá kulcsot, mint pl. a WoW-hoz???
  • Viktorr
    Igen ez egy pálya átlépő csít,csak egyszer használtam,mert nem találtam a gerilla vezért,így nem tudtam tovább lépni,de tényleg érdemes végig vinni az összeset,mert nagyon jók a küldetések.
  • Shep
    Valakinek nincs ötlete mitől lhet, hogy mount helyett mindenáron rearm-ot mond ez a nyomorék? újrakezdtem, állítgattam, de semmi, pedig korábban jó volt.
  • Vorpal
    Köszi - a nem bejelölt lemaradt nekem.
  • Hogthar
    Ez gondolom valami Cheat a játékhoz, sokszor szenvedős az arma az tény de ha végül sikerül megoldani akkor nagyon jó érzése van az embernek pl a manhatten pályám anyi pipa elég kellemes, egyébként bizonyítékot még a manhattenen se szedsz össze.

Az előörsökkel kapcsolatban, A térképen vannak megjelölve piros gömbel hol találhatók ugyebár, 2 található a nagy körben és a kisebbikben 1 + van 1 egy Keletre a főbázistól a hegytetőn ami nincs bejelölve.(vagyis nekem ott volt:D)
  • KAZJ
    Bocs a kérdésért de új vagyok a témában. Nekem sem akar csatlakozni a szerverhez. Hogyan tudom engedélyezni a 2304-es portot? Előre is köszönöm a segitséget!
  • Viktorr
    4 db van ha jól emlékszem. Lesz még 1 a CHKDK főbázisától keletre az erdőben.
  • Viktorr
    Aki nem akar kínlódani a Manhattenes küldetéssel,az játék közben nyomja meg egyszerre a Shift és a -(mínusz) gombot, és írja be azt hogy endmission :)
  • D00M
    Nem túl bonyolult, F-el kiválasztod és tűz gomb.
  • Neoncsoves
    mi a péló történt? most értem haza balatonról