35066
-
CosaNostra #17711 óó, pirsönö morgolosta...Huss, fohászom száll feléd kedvelátos zümmögényem! -
Úgy tűnik a hadjárat mindenki gépét kifekteti még azokét is akik jóval az ajánlott gépigény felett vannak. Nálam (E8400 3.0Ghz, HD4850, 2GB RAM) normal beállításokkal megyeget de a városokban zajló küldik kissé akadoznak. Ráfér még néhány patch meg egy jó kis optimalizálás. -
Cactus73 #17709 Ha engem kérdeztek, szívesebben üldögélek a Ló és Lovászban , mint vogon zsilipekben Arthurral
-
Amery #17708 Bazze, lassan nem értem miről kvartyogtok. Szereznem kell 1 bábel halat :) -
ekre #17707 köszi az infót!
épp ezért lenne jó, ha kiadnák végre a linuxos szervert, mert ahhoz root jogom van, távolról ssh tunnelen vnc-n szoktam bütykölni.
az arma-t már áttöltöttük, csak az a fránya bináris hiányzik.
kampány coop nagyon nem izgat, azt néha 1-1 cimbi miatt játszunk, de akkor csak hostolunk egyet sajtgépről, oszt jól van :)
ahogy nézem, az arma1-hez is igen későn jött ki a linuxos bináris. szóval sok jóra nem számíthatunk (win server license-t nem fogunk venni, illetve mindenünk linuxos (itt legfőképp az swgemu a lényeg :))) -
Cactus73 #17706 Valóban nem sok a 8 ezer. Többre számítottam, mivel az előző részt is tizenakármnnyiért rendeltem. De ezek nem számok ha azt veszed ,h a gépekre mennyit fogunk költeni ,h elfusson rajta a műsor. -
Áááá, esélytelen. 2 deci pángalaktikus-gégepukkasztó után felőlem az egész univerzumot eltolhatják amiatt a rohadt csillagközi bekötőút miatt. -
OFF
Remélem minden évben május 25.-én ti is egész nap törölközővel mászkáltok, hátha véletlen erre jön egy vogon hajó, és elstopplohattok ebből a galaxisból :D
ON -
kelemenlajos #17703 nah valaki már sunyiban tolja a szerveren...
Bezzeg én meg dolgozom. pff...
:) -
A problémák a következők:
-A szerveren fent kell legyen egy teljes ArmA2, mint a csaknem 9 Giga terjedelmével.
-A kezelése miatt a legjobb ötlet az, ha folyamatosan hozzáférhetsz fizikailag a géphez, miután a távoli felügyelet része nem a legtökéletesebb (pl. Addonok kezelése).
-Ha kampány co-opot akarsz, akkor azt nem lehet dedikált szerverrel. -
"De aki kitalálta ,h ne lehessen nyelvet váltani az volt egy barom"
Szerintem örülj neki. Gondolom 13-14k-t nem adtál volna ki érte. Mert ha lehet benne nyelvet választani (angol, német) akkor ennyibe fájt volna. -
kelemenlajos #17700 háát nekem az lenne az alapszint ami a mw3 intrója volt :)
http://www.youtube.com/watch?v=nm76b8tzzWI
de hangulatban inkább az mw2-t hozza :) -
Cactus73 #17699 Látom benned is helyrehozhatatlan károkat okozott Douglas Adams, Galaxis Utikalauzának 5 kötetes "trilógiája".
-
ekre #17698 kérdés:
arma2 szerver bérlés valahol? a kis csapatunknak szeretnénk egy zárt szervert, de amint látom, a linuxos szerver bináris még nagyon messze van.
elég masszív szerverünk van, minden adott, csak a linuxos bináris hiányzik (de nagyon!) :cry: -
ekre #17697 elég sikeresek az eddigi eredmények, bár én inkább tartok tőle, mintsem üdvözölném. -
ekre #17696 Mechwarrior: Living Legends
noha ez a cryengine2-re épül, hatalmas mókának ígérkezik! -
Cactus73 #17695 Az igazán idegörlő ebben mégiscsak az, h nem lehet látni az eredményjelzőt. Mert honnan a francból tudhatjuk biztosan, h nem kapunk vagy szerzünk gólt PONT akkor ,amikor egyikünk se figyel ?
HOPPÁ ! Ugye-ugye ?
Komolyba csak annyit tennék hozzá a már lezártnak tűnö előző témához, h kicsit mindenkit meg lehet érteni, de ahogy te is mondtad, a hangnem a nemmindegy ! Az ,h milyen lett, abban mindannyian egyetértünk. De aki kitalálta ,h ne lehessen nyelvet váltani az volt egy barom. Amiatt a BISes marketinges pali miatt ( meg Tempi miatt természetesen
) alakult ki ez az egész cirkusz.
Mert ha a kettőtök vitáját veszem alapul ( Autómosós történet ) ,h mekkora jelentősége van ennek az egésznek, ebből a megvilágításból a legnyilvánvalóbb.
Mert ha állitható lenne:
- 8.ezer pénz korrekt ár, még magyarul IS tud ? Szuper !
Szarul ? Kia f..szt ! LÖKHÁRITÓ ALJA
De mert BISék letiltották:
- 8 ropiért nem müxik az EGYETLEN kommunikációs felület !
Na ez már PROBLÉMA. SZÉLVÉDŐ KÖZEPE
Én személy szerint értékelem a fordító gesztusát, h magyarázatot adott a történtekre, mert nem lett volna kötelező. Ezekután valóban nem lett volna muszáj meghempergetni szurokban és tollban.
Nem kivánom feléleszteni a kihúnyoban lévő parazsat, csak pont kimaradtam ebből a haszontalan ,de annál izgalmasabb vitából. -
Van lapozás, pl az olasz serial aktiválja, aminél lehet angol, francia, spanyol, olasz nyelvek közt váltani!:) -
kelemenlajos #17693 lol.
De ha már itt vagyunk mechwarrior-t tolhatnának arma motorra...
:) -
kelemenlajos #17692 Jah, meg GITS, Paprika, és társai :)
De ha már itt járunk akkor simán elköltözhetnék interzónába is.
a lá http://en.wikipedia.org/wiki/The_Naked_Lunch
ekre:
szerintem az alapok már megvannak valamelyik páncélban, csak várják hogy a technika lehetővé tegye...
-
Nem láttam, csak paranoid vagyok :D -
Addigra az ArmA9 a Cygnus-3 kolónia függetlenségi harcát és az UTA (United Terra Army) valamint a gonosz ISAA (Inter Stellar Alien Armada) közötti örlődését fogja feldolgozni. Batár 5 tonnás exo-skeleton személyi páncélba öltöztetett bakák nyomulnak kilotonnás hatóerejű MegA-tomizál-O flintákkal, az elsuhanó F-326-os szubtér lopakodók alatt.
És hogy fogjuk szidni a BIS-t, amiért a Szuper AI által vezettett 200 tonnás Trapp-O-Mata lépegető keresztűl gázol rajtunk...
-
ekre #17689 na igen. existenz? (film) :) -
Persze aztán majd csodálkozol, hogy miért akarsz mindenképpen az US.Armyba felvételizni, meg amcsi szemétkajákat és lónyálokat inni. Meg miért írod meg a legféltettebb államtitkokat is egy CIA nicknevű, neten megismert csajszinak. Meg érdekesnek találod majd, hogy hirtelen izraelnek kezdesz szurkolni és csodálatosnak találod a gyüggyent hollywoodi filmeket.
Szóval az fejembe inkább ne költözzenek be, mert a játék kódjának 80%-a manipulációkból állna, a 20% meg bugos játékból :) -
ekre #17687 viccesnek tűnik, de a sony épp ezt tervezi a playstation 9-el, aminek 2075 a várható megjelenése :) (viccen kívül)
-
kelemenlajos #17686 ohh a p*csába.
35 évesen is a gépemre kell költeni? nem lehetne inkább beköltöztetni az egészet a fejembe? Mindig azon papolnak, hogy milyen durva az emberi agy, most bemutathatnák.
Elég jó a virtuális képmegjeleítő rendszere is, majdhogynem 100%-os, majdnem mindig besz*pom amikor álmomban kergetnek. :) -
tpM #17685 kussolsz -
Látszik, hogy tempi keze van a dologban :D -
missziók-> briefing-> "kivégzés" 

ííííí
-
Az ArmA3 már képes lesz rá, hogy előre jelezze, mit akarsz távcsövezni, és azt időben betölti a memóriába. De ahhoz majd nvidia GTX666 gondolatolvasó chip kell :D -
tpM #17681 Nem, az majd december 21-én :D -
n003 #17680 akkor nem a világvége lesz? :O :D -
kelemenlajos #17679 szóval ha van 4 giga ramom és 1 Gbos gpu memóriám akkor mi a f*aszért nem rakok fel egy x64-es wint, és fogom be a pofám? :D -
2012 május -
janika15 #17677 arma II mikor gyün ki? -
Solt #17676 Én is őt néztem ki, de nem bírnak egymással... egyenlő felek küzdelme!
-
Terepet és textúrát kell töltenie hirtelenjében és ezt általában a vinyóról teszi. -
kelemenlajos #17674 nah igen nekem isez a felállás, bár nincs ilyen durva gépem. Így csak 100%.
A távcsöves cucc miért akasztja így be, tudja valaki? -
priluki #17673 nekem mivel hdtv játszom igy a max felbontás 1360*768 minden a legmagasabb beállitáson az utofeldolgozás alap mert nagyon csillog,látotáv 3 km 3d meg 150% igy van 20-35 fps amivel megvagyok elégedve.. viszont néha ha távcsöbe nézek és vissza, leesik 10-15 re ugy 5 másodpercre.... -
Cactus73 #17672 Nincs ebben semmi kivetnivaló. Néha én is belefeledkezek Mici lógójába. És ha már itt tartunk azt is bevallhatom, h én a jobboldali pálcikának szoktam szurkolni
.png)