35066
  • CosaNostra
    óó, pirsönö morgolosta...Huss, fohászom száll feléd kedvelátos zümmögényem!
  • Adam II
    Úgy tűnik a hadjárat mindenki gépét kifekteti még azokét is akik jóval az ajánlott gépigény felett vannak. Nálam (E8400 3.0Ghz, HD4850, 2GB RAM) normal beállításokkal megyeget de a városokban zajló küldik kissé akadoznak. Ráfér még néhány patch meg egy jó kis optimalizálás.
  • Cactus73
    Ha engem kérdeztek, szívesebben üldögélek a Ló és Lovászban , mint vogon zsilipekben Arthurral
  • Amery
    Bazze, lassan nem értem miről kvartyogtok. Szereznem kell 1 bábel halat :)
  • ekre
    köszi az infót!

épp ezért lenne jó, ha kiadnák végre a linuxos szervert, mert ahhoz root jogom van, távolról ssh tunnelen vnc-n szoktam bütykölni.
    az arma-t már áttöltöttük, csak az a fránya bináris hiányzik.
    kampány coop nagyon nem izgat, azt néha 1-1 cimbi miatt játszunk, de akkor csak hostolunk egyet sajtgépről, oszt jól van :)

ahogy nézem, az arma1-hez is igen későn jött ki a linuxos bináris. szóval sok jóra nem számíthatunk (win server license-t nem fogunk venni, illetve mindenünk linuxos (itt legfőképp az swgemu a lényeg :)))
  • Cactus73
    Valóban nem sok a 8 ezer. Többre számítottam, mivel az előző részt is tizenakármnnyiért rendeltem. De ezek nem számok ha azt veszed ,h a gépekre mennyit fogunk költeni ,h elfusson rajta a műsor.
  • DrRadon
    Áááá, esélytelen. 2 deci pángalaktikus-gégepukkasztó után felőlem az egész univerzumot eltolhatják amiatt a rohadt csillagközi bekötőút miatt.
  • DOGMAN
    OFF
    Remélem minden évben május 25.-én ti is egész nap törölközővel mászkáltok, hátha véletlen erre jön egy vogon hajó, és elstopplohattok ebből a galaxisból :D
    ON
  • kelemenlajos
    nah valaki már sunyiban tolja a szerveren...
    Bezzeg én meg dolgozom. pff...
    :)
  • [NST]Cifu
    A problémák a következők:

-A szerveren fent kell legyen egy teljes ArmA2, mint a csaknem 9 Giga terjedelmével.
    -A kezelése miatt a legjobb ötlet az, ha folyamatosan hozzáférhetsz fizikailag a géphez, miután a távoli felügyelet része nem a legtökéletesebb (pl. Addonok kezelése).
    -Ha kampány co-opot akarsz, akkor azt nem lehet dedikált szerverrel.
  • DrRadon
    "De aki kitalálta ,h ne lehessen nyelvet váltani az volt egy barom"

Szerintem örülj neki. Gondolom 13-14k-t nem adtál volna ki érte. Mert ha lehet benne nyelvet választani (angol, német) akkor ennyibe fájt volna.
  • kelemenlajos
    háát nekem az lenne az alapszint ami a mw3 intrója volt :)
    http://www.youtube.com/watch?v=nm76b8tzzWI

de hangulatban inkább az mw2-t hozza :)
  • Cactus73
    Látom benned is helyrehozhatatlan károkat okozott Douglas Adams, Galaxis Utikalauzának 5 kötetes "trilógiája".
  • ekre
    kérdés:
    arma2 szerver bérlés valahol? a kis csapatunknak szeretnénk egy zárt szervert, de amint látom, a linuxos szerver bináris még nagyon messze van.
    elég masszív szerverünk van, minden adott, csak a linuxos bináris hiányzik (de nagyon!) :cry:
  • ekre
    elég sikeresek az eddigi eredmények, bár én inkább tartok tőle, mintsem üdvözölném.
  • ekre
    Mechwarrior: Living Legends
    noha ez a cryengine2-re épül, hatalmas mókának ígérkezik!
  • Cactus73
    Az igazán idegörlő ebben mégiscsak az, h nem lehet látni az eredményjelzőt. Mert honnan a francból tudhatjuk biztosan, h nem kapunk vagy szerzünk gólt PONT akkor ,amikor egyikünk se figyel ?
    HOPPÁ ! Ugye-ugye ?

Komolyba csak annyit tennék hozzá a már lezártnak tűnö előző témához, h kicsit mindenkit meg lehet érteni, de ahogy te is mondtad, a hangnem a nemmindegy ! Az ,h milyen lett, abban mindannyian egyetértünk. De aki kitalálta ,h ne lehessen nyelvet váltani az volt egy barom. Amiatt a BISes marketinges pali miatt ( meg Tempi miatt természetesen ) alakult ki ez az egész cirkusz.
    Mert ha a kettőtök vitáját veszem alapul ( Autómosós történet ) ,h mekkora jelentősége van ennek az egésznek, ebből a megvilágításból a legnyilvánvalóbb.
    Mert ha állitható lenne:
    - 8.ezer pénz korrekt ár, még magyarul IS tud ? Szuper !
    Szarul ? Kia f..szt ! LÖKHÁRITÓ ALJA
    De mert BISék letiltották:
    - 8 ropiért nem müxik az EGYETLEN kommunikációs felület !
    Na ez már PROBLÉMA. SZÉLVÉDŐ KÖZEPE
    Én személy szerint értékelem a fordító gesztusát, h magyarázatot adott a történtekre, mert nem lett volna kötelező. Ezekután valóban nem lett volna muszáj meghempergetni szurokban és tollban.
    Nem kivánom feléleszteni a kihúnyoban lévő parazsat, csak pont kimaradtam ebből a haszontalan ,de annál izgalmasabb vitából.
  • Icebird
    Van lapozás, pl az olasz serial aktiválja, aminél lehet angol, francia, spanyol, olasz nyelvek közt váltani!:)
  • kelemenlajos
    lol.
    De ha már itt vagyunk mechwarrior-t tolhatnának arma motorra...
    :)
  • kelemenlajos
    Jah, meg GITS, Paprika, és társai :)
    De ha már itt járunk akkor simán elköltözhetnék interzónába is.
    a lá http://en.wikipedia.org/wiki/The_Naked_Lunch

ekre:
    szerintem az alapok már megvannak valamelyik páncélban, csak várják hogy a technika lehetővé tegye...
  • DrRadon
    Nem láttam, csak paranoid vagyok :D
  • DrRadon
    Addigra az ArmA9 a Cygnus-3 kolónia függetlenségi harcát és az UTA (United Terra Army) valamint a gonosz ISAA (Inter Stellar Alien Armada) közötti örlődését fogja feldolgozni. Batár 5 tonnás exo-skeleton személyi páncélba öltöztetett bakák nyomulnak kilotonnás hatóerejű MegA-tomizál-O flintákkal, az elsuhanó F-326-os szubtér lopakodók alatt.

És hogy fogjuk szidni a BIS-t, amiért a Szuper AI által vezettett 200 tonnás Trapp-O-Mata lépegető keresztűl gázol rajtunk...
  • ekre
    na igen. existenz? (film) :)
  • DrRadon
    Persze aztán majd csodálkozol, hogy miért akarsz mindenképpen az US.Armyba felvételizni, meg amcsi szemétkajákat és lónyálokat inni. Meg miért írod meg a legféltettebb államtitkokat is egy CIA nicknevű, neten megismert csajszinak. Meg érdekesnek találod majd, hogy hirtelen izraelnek kezdesz szurkolni és csodálatosnak találod a gyüggyent hollywoodi filmeket.

Szóval az fejembe inkább ne költözzenek be, mert a játék kódjának 80%-a manipulációkból állna, a 20% meg bugos játékból :)
  • ekre
    viccesnek tűnik, de a sony épp ezt tervezi a playstation 9-el, aminek 2075 a várható megjelenése :) (viccen kívül)
  • kelemenlajos
    ohh a p*csába.
    35 évesen is a gépemre kell költeni? nem lehetne inkább beköltöztetni az egészet a fejembe? Mindig azon papolnak, hogy milyen durva az emberi agy, most bemutathatnák.
    Elég jó a virtuális képmegjeleítő rendszere is, majdhogynem 100%-os, majdnem mindig besz*pom amikor álmomban kergetnek. :)
  • tpM
    kussolsz
  • m1c1mack0
    Látszik, hogy tempi keze van a dologban :D
  • m1c1mack0
    missziók-> briefing-> "kivégzés" ííííí
  • DrRadon
    Az ArmA3 már képes lesz rá, hogy előre jelezze, mit akarsz távcsövezni, és azt időben betölti a memóriába. De ahhoz majd nvidia GTX666 gondolatolvasó chip kell :D
  • tpM
    Nem, az majd december 21-én :D
  • n003
    akkor nem a világvége lesz? :O :D
  • kelemenlajos
    szóval ha van 4 giga ramom és 1 Gbos gpu memóriám akkor mi a f*aszért nem rakok fel egy x64-es wint, és fogom be a pofám? :D
  • Looserke
    2012 május
  • janika15
    arma II mikor gyün ki?
  • Solt
    Én is őt néztem ki, de nem bírnak egymással... egyenlő felek küzdelme!
  • DrRadon
    Terepet és textúrát kell töltenie hirtelenjében és ezt általában a vinyóról teszi.
  • kelemenlajos
    nah igen nekem isez a felállás, bár nincs ilyen durva gépem. Így csak 100%.
    A távcsöves cucc miért akasztja így be, tudja valaki?
  • priluki
    nekem mivel hdtv játszom igy a max felbontás 1360*768 minden a legmagasabb beállitáson az utofeldolgozás alap mert nagyon csillog,látotáv 3 km 3d meg 150% igy van 20-35 fps amivel megvagyok elégedve.. viszont néha ha távcsöbe nézek és vissza, leesik 10-15 re ugy 5 másodpercre....
  • Cactus73
    Nincs ebben semmi kivetnivaló. Néha én is belefeledkezek Mici lógójába. És ha már itt tartunk azt is bevallhatom, h én a jobboldali pálcikának szoktam szurkolni