35066
-
Solt #17751 Szerintem a Vista64-l jobban jártál volna, de te tudod. Teszteld! :) -
Solt #17750 Beállítások - Játék beállítások - Nehézség - Szerkesztés - "Okosabb MI"
Ezt tessék bekapcsolni... és természetesen minden mást meg ki! ;) -
Charlie007 #17749 Solt, felraktam egy xp64-et.
Sebesseg ugyan az, viszont a memot rendesen lekezeli es joforman soha nem tolt vinyorol, xp32 alatt azert kerreget, de ott nem kezelte le a memot.
-
Charlie007 #17748 Pocs fent van, mi az a szuoer ai?:) -
Solt #17747 Pöcs fent van? Super AI bekapcsolva? :) -
Charlie007 #17746 Hi, ezzel en is coptam:)
1x hasznaltam azt az idioma helit szallitasra akkor is visszauton lezuhant a leszallopalyan:))
Utana kaptam meg a lazadok bazisanak a megtamadasat.
Gondltam nagyot hasznaljuk a uav-ot.
Oda kuldom erre neki megy egy fanak es megsemmisul:))
Gondoltam oda megyek majd rendet rakok akkor magam.
3 vagy 4 apc, 1 tank, sok-sok gyalogos, ha begurulsz pancelossal azonnal kilonek, ha gyalog sunnyogsz az elso loves utan lonek ki, gondolvan ezert kaptam azt az egy agyuzasi lehetoseget, mert azt itt kell elloni, no meg a kuldiben is benne van, hogy hivhatok segitseget +1 agyuzast.
No a lenyeg, hogy a heli lezuhanasa ota ez mind eltunt.
Se segitseg, es meg az agyuzasomat is elvette igy nem tok vele mit kezdeni.
Visszatoltom egy regebbi allasom ahol meg van heli, megnezem akkor is elveszi e az agyumat.
Udv
Charlie -
Nekem is ez volt a hiba.Ha már nagyon idegesítene játék közben nyomd meg a Shift -(mínusz) gombokat egyszerre és írd be azt hogy : endmission :)
Beadja a következő küldetést! -
Solt #17744 Jé, miért nem lepődöm meg! :D
-
Solt #17743 Konyhaszolgálat! :) -
Jer majd a szerverre. Az is jöjjön, aki eddig csak Sims-szel játszott. -
ekre #17741 visszatérve picit a magyarított armához.
nem csak nekünk ilyen, a legtöbb lokalizáció kula, szinte mindegyiknél olyan visszajelzések jönnek (fórum), hogy google translate volt az egész.
szal' a fordítók helyett inkább a bohemia fejét kéne cseszegetni, amiért 2009-ben nem képesek egy normális toolt adni. -
Gascan #17740 Feltűnt valakinek, hogy a kapmányban miután lezuhan a Heli (1.02 peccs van fen), ha a NAPA-hoz megyek.. akkor az első két NAPA küldetés alatt nem tudok parancsolni a csapatomank (tovább nem is játszottam, mert igy nem sok értelme van).. kiadom a parancsot, jóváhagyják aztán nem történik semmi.. -
kelemenlajos #17739 Hmm, Régóta gondolkozom egy coming out-on asszem most jött el az ideje... remélem van még felvétel :)
Kázmér közlegény szolgálatra jelentkezem!
Előélet:
ofp/arma1
fs sorozat
il2
americas army
battlefield 1-2
liveforspeed és még tucatnyi autó szim.
Képesítések:
Szolnoki repülőgépműszerész szakközépiskola és kollégium
Jogosítvány
Gépjárműparancsnoki engedély
amd-65
pkmsz
lesz helyem? :)
-
Solt #17738 Pedig nem kell sietni... délig biztos alszik még az a kis osztrák szobafestő ivadék! :D -
Ja, megelőztél :) -
Amery, estleg egy motortúra Ajkára? tpM sporttárs szeretne egy ArmA2-t óccsóér' :) -
Solt #17735 Nagyon gyorsan keresd meg TPM-t! :) Valahogy bótoljátok el... ;) -
Solt #17734 Öri hari a karakterképzésért! :D -
Amery #17733 Tegnap megvettem a gamét, de kicsit elhamarkodtam és megvásároltam 1 jóbarátomnak is, aki közben szintén megvette. Szal van 1 felesleges. Armából sosem elég :)
Ha valaki szeretne 1 ezrest spórólni, dobjon 1 mélt telefonszámmal, felhívom: [email protected]
Bp-i vagyok és nem szeretnék postázni, Bp-n belül szállítást meg tudom oldani. -
Solt #17732 Szevasz Mester! :)
Valamelyik nap remélem leszek TS-n, oszt "eligazítalak"! :) Addig gyakorold az agyaggalamb szerepét, egyelőre arra specializáld magad! :D
Egyébként igyekszik mindenki azt a szerepkört választani, amiben a legeredményesebb... majd kialakul mi áll kézre... ha meg nagyon nem megy, egy jó sofőr mindig elkél, nem muszáj neked lövöldöznöd! :D -
Csokkolom!
Megérkezett az eredeti ARMA II-őm. (Eddig törtel toltam, tesztelés céljából.) Mindenképpen a multiplayer része érdekel a dolognak, már átolvastam az armed-assault.hu erre vonatkozó szabályzatát. Viszont kérdéseim vannak :) :
Ha jól sejtem a magyar szerveren van egy kialakult törzsközönség akik mindig ott játszanak. Érdemes egy valamire specializálodni, pl Pilóta, mesterlövéz, sofőr, Tankban lövész, stb... Vagy mindeni mindig máss szerepet tölt be amihez éppen kedve van ?
Ha érdemes specializálódni, akkor miben van hiány és az leszek :) Lehetőleg valami támogató "kaszt" lennék, mert szarul lövök. (Live for Speed a szakterületem, ott meg nem igen kell lőni)
-
xido #17730 Ki is mondta mikor mondta itt,hogy az Armory vagy mi menürészen tud jókat elökörködni?..Hát úristen,mekkora a hangulata,egyedül a dögnagy terepen,közben a küldetések jönnek be..amiket sorra elbukom..agyaggalambok kiröhögnek..vadászatkor egy állatot nem láttam...de hatalmas a hangulata:) -
xido #17729 lőtéri szreplésem siralmas...még a lézeres irányzék ellenére is sokszor nincs "koppanás és találat" -
xido #17728 vagy nem veteránban kellene lennem és HUDom is lenne:) -
xido #17727 ahha...nem tartozék a c4 hanem találjak:)
nem lesz könnyű,újrakezdtem és felfedeztem a kiképző részt..lesz dolgom,hogy képben legyek..már a "paintball"nál lövésem sincs,honnan szednek le így HUD nélkül:)) -
"hátizsák": G gombot nyomd
A célpont felrobbantása több féle módon is történhet.
csak pár darab:
Rakétavetővel belenyomsz párat (2-3-4) fegyvertípustól függően.
Időzíthatő bombát teszel alá, biztos távolba slattyogsz majd robbantasz.
Beszállsz egy másik páncélozott járműbe, helibe, és annak a fegyvereivel robbantod fel.
Ehhez a fenti dolgok kellenek: rakátavető, vagy időzített bomba, vagy tank, vagy heli. Ezeket ha single kampányt játszol a készítők odatették valahova a terepre, ha csak editorban kószálsz, akkor előtte neked kell betenni a küldetésbe a megfelelő fegyvereket. -
ekre #17725 azért az a 32 oldalnyi kis füzetecske (ami ha úgy veszed, csak 16 oldal, vagy csak 8, mert nem teljes a4 :)) csak nem olyan megerőltető, abból minden kiderül :) -
xido #17724 Tök szépen néz ki meg minden,csak segédfingom nincs róla mi micsoda,mi van a hátizsákomban meg hogy működnek a dolgok...lövök a levegőbe,meg körbejárom a célpontot,de hogy teszek rá bombát és robbantom fel meg ilyenek,az már nekem CoDhoz meg MOHAhoz szokott egyszerű agyamnak magas..és általában itt szoktam megunni az ilyeneket -
ARMA 2 (c) Bohemia Interactive *CLONEDVD* ITWINS 77x100 MB -
Cactus73 #17722 Ne is mondd... Nyalcsorgatva nezem a Youtubeon az Arma2 videokat.
Nagy a kisertes, h elszaladjak a teszkoba a progiert, meg osszedobjak egy uj gepet. De van mas koltseges hobbim is, es ott egy esszerubb beruhazas lenne kilatasba. Ilyenkor mindig megy az agyalas, h melyik kezemet harapjam meg.
mas:
Figyeled,h Mici direkt ( kibaszasbol ) nem szol mar egy ideje, hatha elfeledkezunk rola, meg a hulye logojarol. Egy csomot kell szkrolloznom lefele, ha nezni akarom a "meccset"
Sry. a karakterkepzesert, itthoni gepemen nincs ekezet. -
ekre #17721 holnap jön a demó -
gyere skypra ha ráérsz... -
Sziasztok!
Hadjáratban a helikopter lezuhanása után van valaki,aki a Napához menekült? Amikor a rejtekhelyükön vagyok,az embereim nem mozognak,ezért nem is tudom elkezdeni a missziót! Ez bug lehet,valaki más is tapasztalta ezt? :( -
jó-e? -
Solt #17717 Jaja... azért ilyen olcsó, mert %-t kap a BIS a CPU gyártóktól! :D -
Solt #17716 Vagyok annyira ultra liberális, hogy asszem ezzel egyet tudok érteni... jogos megközelítés.
Más:
Próbálgattam... elfordultam, és hirtelen visszakaptam a fejem, de akkor is ugyanazt csinálták... vagy nagyon gyorsak, vagy nem történik tényleg semmi. Esetleg látják, hogy mikor nézek oda... komolyan kezd megmozgatni a téma! :D -
ricsa008 #17715 thx -
tpM #17714 Mindkettő. -
xido #17713 Erre csak annyit mondok..Witcher...
a sima magyar kiadású alapjátékhoz ingyen és bérmentve írtak az "enhanced patch" mellé nyelvi patcheket..amiket egymás után pakolgattam fel és szinkronból válthattam át a menüben egy csúszkával angolra vagy éppen lengyelre,magyar felirat megtartása mellett!! -
ricsa008 #17712 Ez Single v. Multi?
.png)