35066
-
Ja bocsi nem tudtam, csak itt felül 64-re van állítva a szeró ebből gondoltam ,hogy ennyi a max. Na szóval a kérdésem ,hogy szoktak-e lenni ilyen komolyabb csaták és ha igen mikor ? -
Hatni tudni kell.
Ez lanparti volt? -
Mikor már fél órája vártunk, hogy mindenki menjen be az eligazításra, de mindenki összevissza lépett ki/be.
Azt ZSybert elkapta az ideg és belelőtt egy párat a plafonba igazi stukkerből(riasztóval persze). Olyan csend lett mint az állat.:D:D:D -
Ica vazeg kicsordult a könnyem
-
tpM #17833 Miért pont 64? 1-gyel toltunk már 60vs60-at is :) -
Szokott olyan lenni magyar szeron, hoy egyszerre 64 ember van fent es fasza rendes battle ? Tehát nem coop, hanem 32-32 user ossza egymast. -
Minimum ennyi embert ArmA2 alá!:)
-
blash #17830 Napokig lehetne sorolni, hogy mit csinalhatna me'g a bis, de nem fog semmi ilyesmit. -
Neoncsoves #17829 Nincs valami ötlet fórum a BISnél, vagy valami modder csapatnál? Gondolok itt arra, hogy amikor valami nagyobb repülővel megyünk (MV22 vagy C130J) és ejtőernyős ugrás lesz, akkor lehetne a pilótának állítani a lámpát... tehát a piros lámpa a készülés az ugrásra, zöldre ugrás... ki lenne világítva a belső tere a repülőnek... és így lehetne felkészülni egy ugrásra, mert van hogy próbál a szerencsétlen pilóta beszélni h JUMP!!! de a sok idiota bent marad és a 15 emberből kiugrik kb 10... -
Micsu #17828 én is csak pár buggal találkoztam amit túl lehet éllni de ahogy haladsz előre a kampányban úgy csökken az fps :D -
kipróbáltam, kellemesen csalódtam
nálam sokkal jobban megy mint az arma, és nem is találkoztam nagyon bugokkal
ha ez így megy tovább ezt is megveszem :) -
Na részt vettem az első játékban a magyar szerveren. Összesen 14 szer haltam meg abból kettő öngyilkosság volt :) -
james007 #17825 én csak magyaról angolra alakító linket találtam -
Így a jó -
tpM #17823 Egyébként itt segíthettek a magyar verzión. -
tpM #17822 Megállítóerő. Egy M1911-gyel egy lövés mellkasra és vége :) -
Neoncsoves #17821 Innen -
james007 #17820 magyarosítást honnan lehet letölteni ?
előre is köszi -
Volt/van/lesz védelem, de én még nem hallottam olyan járékról, amiben nem lehet csalni.
Egyébként jobb a vs ArmA2-ben mint az elődben, annak ellenére, hogy itt kissé nehezebb egy lövésből frag-et szerezni. Valahogy mindenkinek vastagabb a bőre és ezért nehezebb kilyukasztani. Szóval, lehet hgy több vérpistike fog rákattanni a multizásra, ami több csítert is jelent. Majd írtjuk őket. Anti-csít csíttel.
-
Pláne, ha valamelyik BIS fejlesztő az, aki egy kis mókára vágyott (akkor dupla kínzás:) )
Pont azon röhögtünk vargosszal, hogy miért van az, hogy coop-ban néha, elvétve olyan élethű az AI (kihajol, fedezékbe bújik, rálősz és menekül), aztán rájöttünk: néha fellopakodik egy-egy BIS által fizetett játékos és az AI bőrébe bújik. -
ekre #17817 ez nem jó hír :(
nincs semmilyen csíterek elleni védelem a játékban? vagy idővel úgyis otthagyják, mert "szar és kübbenis a kóóóda kiráj!!!" - nyelvtani hidakba nem belekötni, direkt írtam pistike stílusban - és akkor marad a normális közönség? -
Solt #17816 Aljas módon megtudnék kínozni egy ilyen kis gyíkot... -
Átlőnek a falon, akárhol vagy (spawn, bunker, tökmindegy), mindenki keresi őket de sehol sincsenek, aztán nagy összefogás, kickelés és mehet tovább a játék. -
Könyörgöm, akasszuk fel!:) -
aha!
köszi -
Solt #17812 Neeeeeeeee.... hogy? Mit csinálnak? -
ÉLJEEEN!!! Megjelentek az első csíterek a CTF mapokon. Nagyon boldog vagyok :( -
Solt #17810 directx március... ( talán )
Kell a directx9 csomag a Vista alá... -
hali
leszedtem a demót, de nem indul el: x3d audio dll nem található
van vkinek ötlete?
(vista 32)
köszi -
Micsu #17808 7900re én még a demot se töltöttem volna le -
Hát te merre jártál az elmúlt néhány évben? Mindegy... zanzásítva összefoglalom: 7900GS után nem 100.000-nél kezdődik a következő szintű VGA.
-
EK1TEP #17806 Megvan a játék.
Én nem tom mi baja van de egy hajón vagyok azt van pár ember azt kész semmit nem tudok csinálni! -
Csokis #17805 Kipróbáltam végre a demót.
Egész jó játéknak tűnik, de valami rettenetes bugos.
Már a gyakorló küldetést se tudtam megcsinálni, mert beragadt, mikor fel kell venni egy sebesültet. A multi közben lefagyogat.
De jónak tűnik, nem adom fel.
-
Solt #17804 Katonás rend és fegyelem... még a felettesek is figyelnek! Tán meghaltam, ez meg a mennyország? :D -
Megkérnék mindenkit, hogy normális hangnemben próbáljon fórumozni, ha meg valami nem tetszik neki, menjen szépen máshova! -
Solt #17802 

Egyébként, ha már a sor eleji kezdésed nagy betű, a solt miért kicsi? Tudom, hogy utálsz, na de ennyire? :D -
Dolgozom az ügyön solt. -
Solt #17800 Uninstall! Ezzel a címerrel pedig ami a logódban van, illene kultúráltan viselkedni! -
Solt #17798 Nincs, de ezt most fejezd is be. Ott a demo, vagy olvass vissza jó sokat... Megjelent, nincs több warez a fórumban... -
bráháháhá de jol fut ez a szar....és ezé vegyek 100 ezres videokarit...a nagy lofaszt
.png)