35066
-
kelemenlajos #17877 Házban nincs meleg?
Nem porosak a hütő felületek?
Kieg táp rajta van a videókártyán (ha kell hozzá)?
Háttérben fut valami program?
Milyen jellegű a fagyás (kékhalál, feketeképernyő,van-e közben hang)?
Részletesebben mert itt senki sem mentalista :)
-
benkoszabi #17876 a demóban belőttem egy eléggé látványbarát beállítást..azaz a látótávolság 2000...de ezt még 1500-re is levenném....az árnyékok minőségét is levettem, sztem egy játékban grafikai szinten nem pont az árnyékok meghatározóak....a többi beállítás mind Magas, árnyék alacsony...illetve a szűrést és az élsimítást is nagyon le vettem...de nem is hiányzik hogy megmondjam őszintén....na mindegy, nekem ez a látvány bőven megteszi, így is szép...
...csak az a baj, hogy 15-19 FPS körül ingadozik a teljesítmény...kevés nagyon tudom, de ennek ellenére mégsem szaggatt!!!! picit mintha lassított felvétel lenne....és igazából én megelégednék 25-30 FPS-el bőven.....ezt ki lehet szerintetek hozni a játékból 2300Mhz-ről 2,8 vagy 2,9Ghz-re való tuninggal? meg jó, talán még memóriára is költenék....de elsősorban a proci izgat...sztetek? nyerhetek 5-10 FPS-t proci húzásával? -
tpM #17875 Majd, ha meglesz a játék :( -
Lényeg, hogy fut:D
Tempus mikor lesz már hang mod?^^ -
EK1TEP #17873 4800+ @2500MHz-es proci, 4GB ram
Windows 7, nincs húzva semmi, catalyst 9.6 -
RAM memória? Proci? Oprencer? catalayst verzió? húzva vane proci, vagy ram, ha igen elég-e nekik a beállított feszültség a BIOSban?
-
De mondta :D
Mivel mindenképp a video-ram hibájra vagy annak hibás kezelésére utal a hiba képe. Többen is mondták, hogy vagy mem-et növelsz ha AGP vagy csökkented a minőséget hogy kevesebb rammal is beérje, vagy jobban hűtöd a kártyát.
Végülis mind1 hogy mi lett mondva az a lényeg hogy rájöttél hogyan jó!
-
EK1TEP #17870 Nekem állandóan kifagy a játék + nagyon sz*rul fut!
HD4850-es kártyám van és kb 20FPS-el megy! -
Köszi(úgy néz ki szoknom kell ezeket a beállításokat mert így jónak látszi^^)
Radon:Azt nem mondtad, hogy próbálgassam alacsonyabb beállításokkal na mindegy lényeg, hogy eddig jó volt:D -
Az mi? Nem hallottunk még róla. -
tpM #17867 Bár lehet erre is csinálok FX-szet, 1-nél sikeres volt :) -
tpM #17866 ACE2 -
Neoncsoves #17865 zsír:D -
Aha, ez Armában is szokott visszhangozni :) -
Neoncsoves #17863 kedvencem az volt amikor OFPben valamelyik hülye mindig nyomta a "MIKO"-t... meg tele volt a térkép MIKO-val xD -
kelemenlajos #17862 Srácok, milyen modokat/addonokat terveztek támogatni?
lesz saját pack mint asszem ofpflasnél, vagy vártok inkább valami faszán összegyúrt gigamega "kész picsa/meleg málé" jellegű csomagot? -
Tényleg ki emlékszik még arra, hogy kicsoda "Kapi az ölő" ??? :D:D -
Már rég olvastam én is, most nekiálltam, főnök kérdezte miért könnyes a szemem...majd megfulladtam -
Cactus73 #17859 Hentnapló 29. epizód. Idáig ez a legelvetemültebb bejegyzés. Igy elbeszélősbe se gyenge, de ha erről lenne videótok, az kitenné az irányjelzőt rendesen.
Akarom mondani az elakadásjelzőt.
-
Solt #17858 Biztos sokat kapott edzésen, és átmeneti emlékezet zavara támadt! :D -
A röhej az, hogy pár hete már a szájába rágtuk ezeket, amire persze az volt a válasza, hogy megcsinálta :) -
Solt #17856 Igazán örülök... és természetesen nincs mit! :D -
Levettem minden "átlagra" élsimítás,anzio,utóeffekt kikacs,133%-as izével nem jelentkezett eddig^^[Persze felraktam hozzá a 9.6-os CCC-t meg 75re rögzítettem a ventit] -
Solt #17854 Az nem a játék hibája, hanem map-é... :)
Mellesleg a hiba jelenség fenn áll még? Tudod a képhibád... valamit csepegtess már... -
Az újszülötteknek minden vicc új....
videókat a "VIZUÁLIS ÉLMÉNYEK"-ben is tessék megnézni: klánindulót különösen ajánlom :D -
Na megvolt az első multim arma.hun
A játék elég bugos mert CTI-ben nem mutatta a zászlókat és a bázisokat sem,ha meg meghaltam berakott az óceánba 1 rakat hulla mellé...:/ -
Solt #17851 Azt a leborult szivarvégit!
-
Na ezt még:
Keleti örömtréning TCZ St. Pierre
Az amúgy tank nélkül készült pályán egyszer csak megindultunk M1 csordával!:D:D
Hogy vártuk a pillanatot hogy bevethessük, és azt a reakciót keleten!:D:D:D
-

Hát ez lol !!! -
Cactus73 #17848 Müxik a lapotok. Minden kérdésemre választ kaptam már a bevezetőben. Próbáltam felkészülni mentálisan a valóságra, mielőtt rákattintottam a linkre, de a sztori eredetibb attól amire felkészülni emberileg lehetséges.
Egy IGAZI Lajosbácsi, aki hivatásból öli a disznót ? Megyek is, azt folytatom a kiművelődést .
Le a kalappal ember, ez tényleg ZSÍÍÍÍR
-
Meghekkelték a 88-asok, miután kiütöttük őket :) -
Amery #17846 Mi van a H.A.R.C oldallal?
Mindig ezt írja:
CRITICAL_ERROR:
Line : generic, class2.php
Error reported as: [6]: Nincs megfelelő kapcsolat a mySQL-hoz. Ellenőrizd az e107_config.php file-t, hogy megfelelő információkat tartalmaz-e. -
Hentes történések kb 30-astól visszafele kezdenek beindulni, majdnem mindegyik egy-egy multi gamézás leírása :D -
www.tanyalap.hu
A multi partykat meg itten tudod jól elolvasni: (időrendben visszafele van számozva)
Hentes történések
Ha nem menne az oldal akkor sorry, épp költöztetés alatt áll másik szerverre. -
Cactus73 #17843 Jaaaj ne sírjál, merakkor én is ! Majd mi játsszunk veled. Jön Anyám is, meg a szomszéd csávó az már 3. Te meg Lajos bácsi az kapásból még kettő ugye ?
jó hát ez még igy nem Bodajk...
Anno mi is készültünk egy cimborámmal, h részt veszünk valamelyik ilyen nagyszabású megmozdulásotokon. Olvastuk a neten a "toborzót", Csak nem bírtunk fuvart szerezni. Annyira fanatikusak meg azért nem voltunk, h monitorral a hónunk alatt betámadjuk a pályaudvart, de annyira igen, h KOMOLYAN fontolóra vettük, mielőtt elvetettük.
Szilánkosra röhögtük magunkat, azokon a Flashpoint szigeteken , ahol ZSIRduzzasztó, meg ilyenekkel lehetett találkozni. Egyébként egész jók voltak ezek a szigetek, mi használtuk is őket elég aktívan. Mi ez a "zsírozás" egyébként ? Te vagy ZSír, vagy ez egy klán, vagy szekta ? Most tényleg. Évekig barkóbáztunk a haverral ,h kik lehettek ezek az arcok ? -
Cactus73 #17842 Ügynök úr , figyeljen már kicsit. Csináljuk úgy ,h mindenkinek jó legyen !
Nem tudom honnan hozattad a tiédet, de ha alapból angol, akkor érdekel.
Én megvenném az itthon kaphatót ami meg a hazait beszéli, ( Még kicsit szarul, de majd Dogman leZSÍRozza nekünk )
sakkó' cserélnénk ? ( Egy az egyben persze )
Elég zöld ?
Ez a felajánlás részemről azért különösen korrekt, mert a te változatod többe került. De hát amit erre mondani szoktak :
"Na itt van egy papucsom, h fel ne fázzá', azt ami meg a szekrényedbe vót azt köszöömszépen !"
-
ArmA2-n még nincsenek kiforrva ezek a dolgok.
ArmA1 alatt voltak ilyen grandiózusabb nemzetközi vs háborúk (IC, AToW), magyar oldalon meg majsz pályák (ezek mind célkereszt és külsőnézet nélkül természetesen).
Szóval, idővel itt is lesznek gigahentek. -
Bodajk 3 egész pontosan:) -
Hát meg a mobájel pentium összerakás(na az volt ám a fanatizmus:D)!
Focin Blondy volt Davids, enged enged enged, Davids!!! hagyd élni!:)
Összekell hozni újra ezt a feelinget!
-
Igen Bodajk 2 azt hiszem. Esett a hó májusban, majd rakok fel youtube-ra videokat..
.png)