35066
  • Icebird
    Most néztem pont azok a fájlok amik az általad leírt problémát okozzák tömörítve vannak!
    Tehát a GZ-be tömörített fájlok kibontásánál hasal el!
    Probáld meg kézzel kibontani mondjuk winrarral az ArmA2/addons mappába!
  • w77d
    jah beszélem az angolt, utánanézek...
  • Solt
    Ha felmegy rendesen, akkor nem hiszem. Én is 64 bites Vistát használok, semmi ilyen gond. Te vágod az angolt nem? ( FSX ) Nézz fel a BIS fórumra... mintha láttam volna ott ilyen telepítési gondok totyikot...
  • w77d
    nekem kurva furcsa, hogy kb 60%-ig csiga lassan telepít, majd hirtelen megugrik és felpörög 100-ig...
  • Icebird
    Nem kinlódik valamelyik fájlnál telepítés közben, tiszta a lemez?:)
    Mert ebböl úgy tünik hogy valami fájlt nem bír felrakni!
    Esetleg a lemezről lemásolni egy mappába a vinyóra és onnan telepíteni.
  • w77d
    igen... elképzelhető hogy a lemezzel van valami?? telepítő azt mondja, hogy ő mindent jól végez...
  • Solt
    az tényleg fura... hmmm... minden frissítés fent van Vistán?
  • w77d
    de nekem az is furcsa, hogy újrahúzás után peccselés előtt is használhatatlan a friss játék, mert a betük összekúsznak és nincsen egy választható feladat vagy kampány sem...
  • w77d
    nna megpróbálom azt is...
  • Solt
    Mert a hibás pöcs lehet, hogy elcseszte! Telepítsd újra az egészet! Armaholic linkről szedd le a frissítést... ( nekem onnan van, az tuti jó )
  • w77d
    ma már vagy hatodszor, de a arma.infos patch előtt is újrahúztam...
  • Solt
    Újra raktad az egészet?
  • w77d
    most nézegetem a mappában nekem nincsenek is ilyen dubbing.pbo meg hasonlók amivel baszakszik..
  • w77d
    az arma.info-ról leszedett is hibát szimatol a dubbing.pbo-tól kezdve jópár fájl-nál...
  • Solt
    Próbáld meg amit tempi mondott! Ha meg elakadsz ne szenvedj, kérdezz! :) Hátha tudja valaki a választ! :)

Mellesleg érdemes mindig armaholic, vagy arma.info-s linket választani letöltéshez... azok általában frankók...
  • w77d
    básszus fél négy óta szívok azzal, hogy klappoljon...
  • Solt
    Ha így állasz hozzá jobb is... így tuti nem fog örömöt okozni...
  • Solt
    Mit össze tudtok egyből hisztizni! :D

Semmi baja az ArmA1-nek a Vistával... 1.08 óta azzal tolom... ;)

A pöcs nem vicc... belekerült az árnyék, ( eddig nem volt, ha bekapcsoltad az élsimítást ) ettől kezd szaggatni...

Türelem Urak... türelem... ez nem az a játék, aminek neki esek mint tót az anyjának... ha valami nem megy, lehiggadunk, kérdezünk, nem hozunk hisztérikus, és elhamarkodott döntést, valamint nem teszünk dühből butuska kijelentést! :)
  • w77d
    na most ezt még megpróbálom, ha nem lesz jó, akkor úgy jár ez is mint az eredeti ARMA1-em, eladom....
  • tpM
    Nekem is ez volt, sérült votl a patch, szedd le armedassault.info-ról. (Persze újra kell telepíteni a játékot előtte, mert így szétcseszte a pbo-t :()
  • w77d
    nah jo nálam semmi sem stimmel a játékkal. nincs választhat kampány meg semmi, minden üres :S
  • The Protector
    Hy.A demot érdemes kipróbálni?Mennyire bugos?És mit tartalmaz?
    Jah és nekem a German warezbeta nagyon szarul futott.Elképzelhető h ez jobban fog?
  • LoCk
    Ez a pach egy vicc?
    Miutan feltettem a teljesen folyamatos jatek ua. beallitason egy szaggatas halmaz lett. AAAARRRRRGHHHHH!
  • w77d
    a kibaszott patch pl olyat keres, hogy dubbing.pbo.valami.... ötlet?? már megint csak kibasztam a pénzt a semmire? az ARMA1 sem ment nekem mert a vista nem szerette...
  • w77d
    ha telepítés után índítom a játékot akkor is kiírja ezt, hogy nem talál valami fegyver addon csomagot.
    a menüben meg hiányoznak betűk és a beállításokban egybecsúsznak az opciók :S
  • w77d
    gyerekek nem emgy fel a patch, mert nem talál valami addonokat....
  • w77d
    nna végre ma eljutottam megvenni a játékot... de kurva hosszan telepít :D
  • obe
    most nézem, nekem is ezt írta, valamint hogy töltsek le egy másikat mert eez sérült, nos egy másikat is leszedtem, ugyanez a probléma..még a dx9 frissítést kipróbálom
  • kamaszaki
    THX! Sikerült, már nem késik egyátalán.
  • obe
    szia...én ezt szívtam le, filefront-ra irányít, de kicsomagolás után, telepítéskor egy csomó hibás fáljt talál benn, neked nem volt ilyen gondod?..eredeti játék, 9,6 catalyst, esetleg dx9 frissítése?..utoljára a total war empires felrakása frissítette a dx-et...köszi
  • kamaszaki
    Legtöbbször több másodpercet is késik:S
  • Petko
    ha arra gondolsz, hogy huzod az egeret, és van néhány tized másodperces késés rá, ez másnak is van (nekem is)
    lehet hogy a kártya miatt van, mert gyenge neki
    egyedüli ismert megoldás hogy az nvidia control panelben a prerender framet leveszed 3 ról 1 re
  • macleody
    2600XT-vel engem még kevésbé :) Köszi.
  • csige791
    3. az ARMA II
  • kamaszaki
    Semmi gond a billemmel, illetve egeremmel.
    8600, 2,5Gb RAM, 2,8 dual. MINIMUM grafikán is sokszor előfordul, hogy elcsúszik az egész.
  • priluki
    asszem az ujabba lehet már állitani az élsimitást.. bár ez a veszély engem nem fenyeget,igyis kötéltánc az fps
  • macleody
    Mi a különbség az 1.02.58064 és az 1.02.58134-es patch között?
  • Micsu
    lehet beszart a rádiós egered ill billed :D
  • kamaszaki
    Miért van az, hogy később reagál mindenre a játék? (Arma1)
    Nem akadozik, csak későb reagál.
  • Solt
    Pedig finom voltam és Nőies! :D