35066
-
GCsab #17997 Nem tudom elindítani a játékot... Vagyis a játék elindul csak amikor elakarok kezdeni pl egy pálya tervezést akkor azt írja hogy valami cfg hiányzik... Mit tegyek?
Előre is kösz a választ! -
A hiba a te készülékedben van, nálam hasonló gép van (E8500@3,4Ghz, 4giga ram, HD4870X2, Vista 64bit, stb.) és bizony 1920x1080-as felbontásban, csak nem minden maxon (Post process alacsonyan, élsimitás alacsonyan, a többi maxon) teljesen játszható a játék. Ahol gondok vannak, például a Vörös Aratás küldiben, ott a CPU gyenge sajnos, a sok AI, a ballisztika és hasonló számítása bizony már kemény dió... -
hát gyerekek így egy óra próbálkozás után a játék alap jó ötletét agyoncsapja a programozás... miért nem lehet már hozzáértőket felvenni?? -
barmi #17994 ... és telistele van óriásbugokkal
-
igen, nagyon hiper szarul optimalizált a játék... -
EK1TEP #17992 Hát emberek én nem értem ezt a játékot!
Úgy akadozik mintha hiper szuper grafikálya lenne közben meg minden alapon van hagyva ahogy a gép állította meg nem tölti a textúrát nem tudja eldönteni mit töltsön be a leégett kocsit vagy a jót pfff...
Másnak is szarul fut? -
nna sikerült felpecselni, max beállításokon diavetítés :S
visszább vettem a beállításokat, csak most meg a játékban az egér szarakszik, ugrál vissza oda ahonnan elindultam... -
Half Life 2nél éreztem hasonlót. -
barmi #17989 Ohh, hát ez ilyen egyszerű? Azt hittem ennél bonyolultabb a megoldás .) Körül sem néztem rendesen a beállítások között 
köszi! -
most a patch csak az air2.pbo-t nem tudta felpeccselni
ott van a fájl a helyén azt megnézte, de nem tudja peccselni, viszont a peccs telepítő megy tovább...
ezt hozta ki: Update 1.01-1.02\ADDONS\AIR2.PBO.UPD cannot be applied, error xdelta3 returned error code: 1 -
Beállítások,játék beállítások és ott a fej billegés vagy mi a franca csúszkát elhúzod tövib balra^^ -
barmi #17986 Nics valami mód hogy kikapcsoljam ezt a borzalmas futás és kúszás közbeni imbolygást valahogy mert én szabályosan rosszul leszek tőle rövid idő alatt... kiver a hideg veríték, felfordul a gyomrom és hányingerem lesz. és ez komoly! nem kamu 
-
nna mingyá befelyezni a teleptést, felpeccselem oszt mehet a móka XD -
barmi #17984 Jó bugos ez a demo is ... 

... -
hehe XD -
n003 #17982 owl indaház :DDD
skaccok köszi a tegnapi lődözést és bocs ha néha noob voltam ;)) -
nna szó nélkül becserélték. A mostani DVD-n már vannak fájlok az addon mappába is és a telepítés is szép folyamatos :) -
Ez az egyik
Ez meg a másik forrás -
Sziasztok!
Segítsetek légyszíves,hol tudok letölteni új missziókat,vagy új kampányt az ARMA 2-höz? -
velem már elődordult máskor is. Ugyanígy jártam a Call of Duty: World at War-al is, azzal is slattyoghattam vissza cserére aztán jó lett... -
piaci princo DL kivitelben!:D
Olvastam hogy Pendrive-on is érkezik majd a Windows 7.
Simán jöhetett volna ez is, és hogy szeginyek ne maradjanak védelem nélkül, securom helyett minnyá lehetett volna usb kulcsos!(VBS):)
Legalább a (sérülékeny) DVDt sem pörgetné!
-
bazz ilyet se láttam még sosem hogy szar agyári lemez.. érdekes
mondjuk enm egy nagy minőségű lehet a dvd, mert nekem is kb telepites 1/3-ától végig kb 2-4 szeresen olvasta a meghajtó... kb 1.5 óra volt mire felmásolta.. -
Solt #17975 ok, akkor csere... -
megtettem, ugyanúgy hiányzik csomó fájl... -
nem talál a lemezen gz kiterjesztésű fájlt... biztos vagyok benne, hogy szar a lemez, holnap délután kiderül az igazság az új lemezzel... -
Solt #17972 Azért próbáld meg telepíteni oda is... ne csak a dvd-t nézd meg... -
anyám gépén is ugyanez a helyzet -
Akkor ne a sajátjában nézd, vagy keress rá a lemezen *.gz !
Ha nincs eredmény akkor ugorj át a szomszédba és nézd meg ott mit lát a lemezből!:D -
Solt #17969 Akkor még valahol próbáld ki, ha ott sem jó, vidd vissza... -
persze hogy van winrar. mintha a DVD szélén lenne egy gyűrődéses hézag.. -
Solt #17967 Azért próbáld ki még valahol... nehogy beégj! :) Winrar van telepítve? Ha nincs telepíts... hátha... -
vista sajátjában. Itt valami nem klappol, nekem túl üresnek tűnik ez a lemez meg a feltett ARMA is... -
Egész pontosan 7.54GB
Milyen fájlkezelőben nézed? -
szerintem itt a telepítővel van valami, holnap visszaviszem... -
nekem ott nem jelenít meg semmi de semmi fájlt, pedig a win szerint 2,7 giga a mappa... -
Ja azt nem írtam, a DVD lemezen!:) -
nekem ott nincs semmi tömörített állomány... -
X:\Arma2\Addons
Missions mappákban nincsenek fájlok! -
nálatok a missions mappában vannak fájlok?? nekem totál üres... -
és hol vannak ezek tömörítve?
.png)