35066
  • GCsab
    Nem tudom elindítani a játékot... Vagyis a játék elindul csak amikor elakarok kezdeni pl egy pálya tervezést akkor azt írja hogy valami cfg hiányzik... Mit tegyek?
    Előre is kösz a választ!
  • [NST]Cifu
    A hiba a te készülékedben van, nálam hasonló gép van (E8500@3,4Ghz, 4giga ram, HD4870X2, Vista 64bit, stb.) és bizony 1920x1080-as felbontásban, csak nem minden maxon (Post process alacsonyan, élsimitás alacsonyan, a többi maxon) teljesen játszható a játék. Ahol gondok vannak, például a Vörös Aratás küldiben, ott a CPU gyenge sajnos, a sok AI, a ballisztika és hasonló számítása bizony már kemény dió...
  • w77d
    hát gyerekek így egy óra próbálkozás után a játék alap jó ötletét agyoncsapja a programozás... miért nem lehet már hozzáértőket felvenni??
  • barmi
    ... és telistele van óriásbugokkal
  • w77d
    igen, nagyon hiper szarul optimalizált a játék...
  • EK1TEP
    Hát emberek én nem értem ezt a játékot!
    Úgy akadozik mintha hiper szuper grafikálya lenne közben meg minden alapon van hagyva ahogy a gép állította meg nem tölti a textúrát nem tudja eldönteni mit töltsön be a leégett kocsit vagy a jót pfff...
    Másnak is szarul fut?
  • w77d
    nna sikerült felpecselni, max beállításokon diavetítés :S
    visszább vettem a beállításokat, csak most meg a játékban az egér szarakszik, ugrál vissza oda ahonnan elindultam...
  • a.carkey
    Half Life 2nél éreztem hasonlót.
  • barmi
    Ohh, hát ez ilyen egyszerű? Azt hittem ennél bonyolultabb a megoldás .) Körül sem néztem rendesen a beállítások között

köszi!
  • w77d
    most a patch csak az air2.pbo-t nem tudta felpeccselni ott van a fájl a helyén azt megnézte, de nem tudja peccselni, viszont a peccs telepítő megy tovább...

ezt hozta ki: Update 1.01-1.02\ADDONS\AIR2.PBO.UPD cannot be applied, error xdelta3 returned error code: 1
  • Scottt
    Beállítások,játék beállítások és ott a fej billegés vagy mi a franca csúszkát elhúzod tövib balra^^
  • barmi
    Nics valami mód hogy kikapcsoljam ezt a borzalmas futás és kúszás közbeni imbolygást valahogy mert én szabályosan rosszul leszek tőle rövid idő alatt... kiver a hideg veríték, felfordul a gyomrom és hányingerem lesz. és ez komoly! nem kamu
  • w77d
    nna mingyá befelyezni a teleptést, felpeccselem oszt mehet a móka XD
  • barmi
    Jó bugos ez a demo is ...

...
  • w77d
    hehe XD
  • n003
    owl indaház :DDD

skaccok köszi a tegnapi lődözést és bocs ha néha noob voltam ;))
  • w77d
    nna szó nélkül becserélték. A mostani DVD-n már vannak fájlok az addon mappába is és a telepítés is szép folyamatos :)
  • DrRadon
    Ez az egyik
    Ez meg a másik forrás
  • Viktorr
    Sziasztok!
    Segítsetek légyszíves,hol tudok letölteni új missziókat,vagy új kampányt az ARMA 2-höz?
  • w77d
    velem már elődordult máskor is. Ugyanígy jártam a Call of Duty: World at War-al is, azzal is slattyoghattam vissza cserére aztán jó lett...
  • Icebird
    piaci princo DL kivitelben!:D
    Olvastam hogy Pendrive-on is érkezik majd a Windows 7.
    Simán jöhetett volna ez is, és hogy szeginyek ne maradjanak védelem nélkül, securom helyett minnyá lehetett volna usb kulcsos!(VBS):)
    Legalább a (sérülékeny) DVDt sem pörgetné!

• DOGMAN
    bazz ilyet se láttam még sosem hogy szar agyári lemez.. érdekes
    mondjuk enm egy nagy minőségű lehet a dvd, mert nekem is kb telepites 1/3-ától végig kb 2-4 szeresen olvasta a meghajtó... kb 1.5 óra volt mire felmásolta..
  • Solt
    ok, akkor csere...
  • w77d
    megtettem, ugyanúgy hiányzik csomó fájl...
  • w77d
    nem talál a lemezen gz kiterjesztésű fájlt... biztos vagyok benne, hogy szar a lemez, holnap délután kiderül az igazság az új lemezzel...
  • Solt
    Azért próbáld meg telepíteni oda is... ne csak a dvd-t nézd meg...
  • w77d
    anyám gépén is ugyanez a helyzet
  • Icebird
    Akkor ne a sajátjában nézd, vagy keress rá a lemezen *.gz !
    Ha nincs eredmény akkor ugorj át a szomszédba és nézd meg ott mit lát a lemezből!:D
  • Solt
    Akkor még valahol próbáld ki, ha ott sem jó, vidd vissza...
  • w77d
    persze hogy van winrar. mintha a DVD szélén lenne egy gyűrődéses hézag..
  • Solt
    Azért próbáld ki még valahol... nehogy beégj! :) Winrar van telepítve? Ha nincs telepíts... hátha...
  • w77d
    vista sajátjában. Itt valami nem klappol, nekem túl üresnek tűnik ez a lemez meg a feltett ARMA is...
  • Icebird
    Egész pontosan 7.54GB
    Milyen fájlkezelőben nézed?
  • w77d
    szerintem itt a telepítővel van valami, holnap visszaviszem...
  • w77d
    nekem ott nem jelenít meg semmi de semmi fájlt, pedig a win szerint 2,7 giga a mappa...
  • Icebird
    Ja azt nem írtam, a DVD lemezen!:)
  • w77d
    nekem ott nincs semmi tömörített állomány...
  • Icebird
    X:\Arma2\Addons

Missions mappákban nincsenek fájlok!
  • w77d
    nálatok a missions mappában vannak fájlok?? nekem totál üres...
  • w77d
    és hol vannak ezek tömörítve?