35066
-
Gascan #18277 van Arma2 magyar community szerver? -
Nem olyan drága az ha mondjuk megveszed az enyémet - a használtakra mindenki fair árat ad, mert az egyéni eladókat könnyebb megfenyegetni, hogy félkész játékot adnak el:) -
Solt #18275 Khmmm... Van már eredeti ArmA2-d? Ja, hogy nincs... nesze neked modder... pfffffffff... :D :D :D -
rogan99 #18274 Gondoltam végigviszem a küldetéseket amik vannak, de már rögtön az elején részben elakadok. Tényleg ennyire gyp-sek a csapattársak hogy nem tudnak elbújni az apc elől ami jön a parti faluban? Már csomószor visszaloadoltam de mindig mindenkit kinyír az apc. Küldetés elején vagyok, nekem kéne innentől végigrambózni a pályát egyedül? -
tpM #18273 Megszólalt az áruló... :D -
tpM #18272 Szerintünk érdemes :) -
Solt #18271 De nem magad miatt ugye? Mert akkor kivagy rúgva! :D -
horpadt #18270 Sziasztok!Azt szeretném kérdezni, hogy érdemes-e megvenni eredetiben a játékot a véleményetek szerint, tervezem a vásárlást csak drága.(az én pénzemhez képest legalábbis:D)
Ki akartam próbálni mielőtt megveszem, leszedtem, de az Istenért se indul el xd, úgyhogy a tanácsotokra vagyok utalva:P:D.
Előre is kösz. -
A SECUROM másolásvédelmi rendszer működése, amíg elindul, és nem rinyál az eredeti DVD-ért, ne aggódj miatta. -
A játék indításánál kis négyzeteket pipál ki. Mik ezek?
Az utolsó kettőt miért nem pipálja ki?
-
Nem, de nem is vesztegetem az időmet arra, hogy megpróbáljam kisilabizálni. :) -
F-35B (X-35B model), AV-8B, A-10A, C-130J, Szu-25(A), Szu-34. Ezek a repülőgépek vannak a játékban alapból. -
Micsu #18265 hát a kamppányon+ alon van még mit javítani -
Cactus73 #18264 Szentjános, Katica, és Sváb - BUGok. 
Nem tudom követni mik azok amik még fennállnak, és mi az amit már helyretettek a patchek. Mivel nincs még vele tapasztalatom, ostobaságot meg nem akarok írni. -
Immigrants #18263 ha piros egy szó rosszul írtam akk kijavítom de most nincs idő munka van.Csak megmegnézem néha mit irogattok. -
MrJoe #18262 Nem nagyon. Inkább azt nem értem, hogy hova siet ennyire??? De komolyan itt már nagyon nagyon sürgős lehet valami ha egy mondat végére nincs idő pontot rakni meg spórolni kell pár szóval is. -
MrJoe #18261 kocka szpík -
tpM #18260 1337sp33k -
LOLL, ti értitek mit akar mondani??? :D -
fkubi #18258 Az nem bug, hanem feature.
Egyebkent a gepeden eldocog, de ne akarj egyszerre 5-6 langolo m1a1-et a kepernyodon :) -
Immigrants #18257 Milyen bugok?párat írj lécci -
Cactus73 #18256 A járművek irányítása egyszerű. ( Nem egy Lock On, de VAN rá lehetőség. )
A gyalogosként való közlekedés lényegesen összetettebb, mivel a játék elsősorban erre van kihegyezve. A billentyüzet kiosztás nem bonyolult, mert magad konfigurálhatod. Viszont tény ,h sok a gomb , mivel rengeteg a lehetőség is.
Gépigényt nem tudom, mert én még nem mertem hozzá gépet venni.
Egyébként tele van buggal, amit majd apránként kijavítanak.
Ha kényes vagy az ilyesmire ,ne vedd meg a jelen állapotában.
Viszont még így is egyedülálló a produktum.
-
Micsu #18255 sry az hittem csak xf35 van benne, jó hír :D -
Stormbird #18254 A demot letöltöd és megsasolod, majd szomorkodsz :) -
Eredeti kérdésemre válaszolna valaki? (#18248) -
tpM #18252 de van benne A10 -
-winxp mod hatásai -
Micsu #18250 nincs benne a10 de egyébként le lehet szállni -
A repülőkkel le lehet szállni a játékban útra, ill. autóútra? (főleg az A-10-esre gondolok, mert más szimulátoroknál így van) -
Sziasztok!
Az Arma2 az én gépemen(8400, 2gb ram, Nvidia 9600 GT GS) hogy fog futni?
Mennyire bonyolult a billentyűzet-kiosztás és az irányítás?(Lock-On ,Flight Sim x , FreeFalcon-hoz viszonyítva) Ezalatt a gyalogosan történő helyváltoztatást,és a járművek irányítására utalok.
Mennyire stabil, érdemes már megvenni, vagy várjak még néhány hónapot a patchekre? -
Kell valakinek olcsoert a kov. konfig:
gigabyte ga-ma74gm-s2h
6000+ x2
2 giga ddr 800
szar az egesz cucc, uh. kb felaron odaadom. par honapos, lenne ra gari de elhagytam a szamlat. -
Immigrants #18246 Mármint a játékot?Kül hozzáfüzve itt nincs bekapcsolva a hibjav és munkahelyen nem állítgatom de kül ami piros otthon kijavítom. -
Nekem eddig csak akkor halt le az arma2, ha a teamspeak overlayt (weboldalukról leszedett legfrissebb verzió) futtatom.
Persze értem én, hogy béta, de ha nem teszem directx alap mittomén funkcióra, amig fut az overlay az arma2 el sem indul. Vagyis elindul de behal...
Akinek van egyéb működőképes verziója TSOverlayból ne tartsa magában hol lelhető fel! -
ekre #18244 a fogalmazás és a nyelvtan 2 külön dolog. mindkettőben hiányosságokban szenved. -
Kipróbálnád???
-
-winxp az arma2.exe után? -
Immigrants #18241 kit érdekel a nyelvtan számolni olvasni tok kül én csak annyit látok h a halál 1 l mér itt is vannak hmcs-k
-
Igen valami olyasmi,viszont ha nem veszel egy helyesírási szótárt vagy egyéb nyelvtan könyvet az orrodra koppintanak a HelyiKeményCsávók
-
LizardX #18239 Nem, Ati 4670-es a kártya. Van egy halvány gyanúm, hogy a dx frissítésének lehet köze hozzá, mert a legelső peccselésnél csinált magának ilyet automatikusan, azóta meg nem. Persze ez csak tipp, másra nem tudom fogni. Szopás, amennyi időm mostanában van troubleshoot-ingolni, hát egy hónap múlva se fog futni ez a szar. Köszi! -
Immigrants #18238 Helló!Az Arma2-t megéri megvenni mindenkit lehet benne írányítani és olyan egy lövés egy haláll no életdoboz no életerötölt.?
.png)