35066
-
beci43 #18357 Ez a műholdfelvétel hol található?Csehország?Megnézném én is... -
Műhóód felvétel átolvad ArmA2 térképbe. A hasonlóság kézzelfogható.
Úgyhogy BIS csődbe megy, ha valaki kitalálja, hogy jogdíjat kell fizetni az állami tulajdonban lévő topográfiai adottságok virtuális felhasználása miatt egy pénzért árusított termékben : ) -
JanáJ #18355 ezt fejtsd ki mert nem tudom feldolgozni
-
Tök jó lenne a 3d-s szerkesztő ha tudnék betenni unit vagy group témát. Akkor valszeg erre írták, hogy bugos. -
Ráadásul nem is jó nekünk mert ez a gyári xml-t szerkeszti.
Nekem meg az IDEA-s forrásból kellett xml-t csinálni.. -
ekre #18352 ahogy Cifu is írta, sajnos csak most került fel. -
Ma tették közszemlére, az elsőség így a tied. :D -
Hát hogy nagy profizmus, az talán túlzás. :)
De az eredeti fordítókhoz képest mi Dogman szakértelme miatt jobb helyzetben vagyunk, egyből láthatjuk, ha a szöveg nem fér ki az adott szövegmezőbe (pl. a "2A42 (600 lövés/perc)" esetén). Így azért könnyebb. :) -
Megvan az eredeti helyszín...
-
Jó lett volna előbb, így írnom kellett egy toolt ami az IDEA-tól kapott nyers nyelvi fájlokból csinál olyan xml formátumú fájlt, amit az Arma2 megesz.. Cifu-ék szólnak hogy leadták a napi részüket, én nyomok egy gombot azt már csak be kell másolni az arma 2 könyvtárba. -
7. be lakom de azt hiszem 5 ér már foga is van ;) -
ekre #18346 valahogy gondoltam, hogy nagy profizmussal készül, így sejtettem azt is, hogy biza masszívan felkészültetek :) ennek kifejezetten örülök - és ismételten köszönöm! -, csak gondoltam, hogy ha akár csak 1 linkkel is segíteni tudlak titeket, akkor is megéri :) (bár mivel masszívan nyaljátok ti is a fórumot és az armaholicit, nem maradt volna ki nektek sem :)) -
Solt #18345 Ha van mellette egy 4 magos CPU! :D -
A Crossfire-t probléma nélkül, az SLI-nél vannak kisebb döccenők, de ott is megoldható. -
Köszönjük, de az IDEA-nak van egy saját lokalizációs cucca, úgy is azt kell használni a feltöltéshez, szóval felesleges egy plusz kört bevetni ezért.
Nekünk ráadásul van egy Dogmanünk, aki a csinál buildet a már javított cuccoknak, és a játékban ki lehet így próbálni őket. :) -
Kihasználja a 2 magos videokarikat a játék ? -
tpM #18341 Ez ilyen "Arma Movie" lesz :) -
ekre #18340 DOGMAN, Cifu, ill akik még bütykölik a honosítást.
nem tudom, hogy milyen tool-t használtok, de ez talán nyújt egy kis segítséget:
amra 2 stringtable editor -
Gascan #18339 Nem tudom kinek hogy .. de nekem itt a kolléga elég legyötörtnek néz ki.. ráférne egy-két nap tengerparti éjszaka -
Gascan #18338 Hát azt gondolom, hogy ezek az oroszok tudnak valamit ... lehet Bohémiának a következő Armában már érdemesebb lenne valami más ellenség fele kutatni, már csak azért is, hogy más országokat is jobban bevonjanak a játék történetébe, pl. Kina, vagy a Seth-ek :) .. az oroszok addon készitők igy is úgy is megcsinálják magukat :)
Amúgy ez mi pontosan? User made kampány? -
Hölgy? Mik a paraméterei? -
Pesten 5 ért? bárki viheti. -
:D
a.carkey: köszi -
A főmenüben nyomd meg! -
BlitzFiles #18333 annak nincs ertelme, jobbra-ballra az 180 fok, de a hetedik sor utan szivesen lederivalom a helyvektorodat, vagy kiintegralom a gyorsulasodat, es nah akkor ugyan oda jutunk vissza :) ahhoz a sebesseghez, amivel en lefejelem a barpultot, de elobb megkerdeznem hogy egy elektrozadowszki kozelharcra melyik pityut ajanlod :) -
Red Dawn: Endgame (ArmA 2 Trailer) -
Valahol azt olvastam, hogy van benne 3D-s szerkesztő. Az alt+e kombinációra jön elő. Persze nálam nem működik. -
"egyszer jonnetek el velem ti kocsmazni..."
Akkor mi lenne? Jobbra-balra előre-hátra haladnánk 45°-os szögben? :D -
Solt #18329 :D -
BlitzFiles #18328 nem tom mi a jelenseg neve, de ez van ha egy hobby gamer veszelyes vizekre teved :)... egyszer jonnetek el velem ti kocsmazni... :) mind1, have fun, birom ezt a forumot
-
Solt #18327 Tőlem! :D Úgy imádom hallgatni, hogy: "ez nem igaaaaaaz... de honnan???" :D -
D00M #18326 Igen, amúgy a jelenségnek beceneve is van, csíterfutás :) -
Solt #18325 Minél gyorsabb valakinek a mozgása, annál könnyebb észrevenni... rohangáljatok csak! :D -
BlitzFiles #18324 mégis mindig mindenkit lehagyok :P -
Stormbird #18323 Én meg megosztok veled egy sokkal titkosabb hidden feature-t:
W+D-re hasonló történik :D
Sztem ezt rajtad kívül az egész világ tudja 2001 óta :) -
tpM #18322 már OFP óta ez van :D -
BlitzFiles #18321 Van 1 hidden feature a game-ben, pl. A+W komboval mindenkinel gyorsabban fogsz futni 45 fokos szogben balra elore, mivel a ket sebessegvektor osszeadodik :)
Gondoltam megosztom, online legyenek a magyarok futasban bajnokok! -
D00M #18320 Egyszer még visszakockulok, madj ha eladod a géped nékem :D -
Off
40" TV plusz TrackIR... hát igen, élvezetes, fogalmazzunk így. ^^
On -
Akkor nem kell élsímítás, ha ehhez a felbontáshoz egy 19" körüli monitor tartozik...
HA ennél nagyobb akkor biza kell az... egy 32" tv esetén meg pláne. nem beszélve Cifu 40-eséről:) (Télleg Cifu milyen rajta az Arma II?:)
.png)