35066
  • DrRadon
    "Meg vok löve sztem nem taáom a gyé betüt a bilimen tuom ho valszeg ez naon ciki de ez van XDXDXD"

Hol találtad ezt a gyöngyszemt?
  • kokos
    Kösz!De valahogy nem jövök rá!Elérek a kómuníkációig de ures nem tudok választani!
  • Scottt
    Van valami tüzérség modul és ha azt valahogy összekötöd az emberkéddel akkor tudsz tüzérséget hívni:)
  • Scottt
    Nesztek köcsögök bűnhődjetek aki először megfejti, hogy ez mit jelent kap egy kockacukrot

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sztem ez a Game naon jólesz lesz benne brazilia oroszorság havas hegycsúcsai vízalatti küldetés és természetesen Afganisztán.
    A videoban látottakból és más infokból tuom ho pár dolgot átraktak multiból az egyjátékosba pl,hogy a fegyokra tehetünk szerelékeket egyedi izlés szerint.
    Remélem,hogy lesz Coop-mod meg Arcade és zombi-mod igaz a fegyverek listáján az M16A4 nem szerepel de sztem lesz benne mert a poszterén meg a boritoján is rajtavan az ürgének a kezében.
    Én csak ennyit tuok mondani,persze tudnék meg de lusta vook. :-)
  • kokos
    Hali!Van valami módja annak,hogy lehet tüzérséget beletenni a szerkesztőbe?Pl:x-y helyre,vagy térképen kijelölni a helyet,hogy hova menjen a tüzérségi támogatás!
    Ha valaki tudja megoszthatná tudását.Kösz!
  • bricsi01
    Hali!

Aki játszik az ArmA2-vel, attól kérdezném, hogy a Badlands nevü pályán, mikor CDF-esekkel vagyunk, hol tudom befejezni a missönt?
    Előre köszi.
  • Solt
    Ja-ja... pont azért gondolkoztam el rajta. Csak Vista + ArmA2...

Itt egész nagy a választék...
  • Bucser
    Nagy fileoknál lassul le kicsit (700 mega méret felett).

Márpedig az Arma-ban rengeteget számít szerintem a vinyó olvasási sebessége...
  • Solt
    Hmmm... na karácsonyra nagy gyűjtésbe kezdek... :)
  • Bucser
    Edit: Bocs írásban nem annyira, de elhanyagolható a különbség és olvasásban meg jelentős. A köv generációból már érdemes lehet venni egy 128-asat rendszer+játék célra... tárolásra meg ott vannak a tárcsás vinyók.

Nagy SSD teszt

• Bucser
    Steamen accounthoz van kötve a játék. Ha fognám és vennék egy új gépet és arra fel akarnám rakni a a Steamen aktivált Empire total war-t pl akkor símán megtehetem, hogy nem a dvd-ről telepítem, hanem megkérem a steamet, hogy töltse le nekem újra.

Szerintem ArmaII ugyanez.
  • Solt
    Már írásban is??
  • Bucser
    Az MLC chippek közül is van jó pár ami megfelelő sebességet tud elérni. (pl Intel X25M lapkái oda vissza veri az összes klasszikus hard-drive-ot)
  • Solt
    No igen... karácsonyra szerintem feleződik az SSD-k ára... 30 körül egy márkás 64gigás már elgondolkodtató...
  • [NST]Cifu
    A HD4870X2-ben is Crossfire van, csak ugye egy kártyán...
  • Amery
    Én is most gondolkodom a q9550-en, de nyáron olyan keveset ülök a gép előtt, hogy nemtudom megéri-e nekem. Asszem várok augusztus végéig, addíg hátha olcsóbb lesz.
    SSD-vel meg még várni kell szerintem, a használható sebességűek 70 ropi körül kezdődnek. Persze lehet kapni 25k-ért is, de az olyan is...
  • Solt
    Processzor kell ide! Én is most ügyködöm egy Q9550-n... Jobban számít mint a VGA. A 4890-l meg várj... nyár végén jön a HD58xx széria... tuti jók lesznek, ha mást nem leverik a 48xx árait...

Egy 4GHZ környéki 4 magos, meg egy 1GB-s VGA-val már jó lesz...

Mondjuk, ahogy nézegetem, lehet inkább SSD kéne... :S
  • beci43
    Inkább vegyél egy négymagos Core2-őt,vagy Phenomot.Nem a videókártya a gyenge pontja,hanem a proci,úgyhogy arra gyűjts!
  • csige791
    Én nem SLI-t meg CrossFire-t szeretnék hanem vagy egy HD4870 X2-t vagy egy 1 magos HD4890. Ha érezhetően jobb a sebesség ARMA alatt az X2 vel akkor rászánom a plusz zsetont, ha nem, veszek egy sima 4890-et. Csak az ARMA miatt fejlesztek, így nem érdekel ha később más játékokban jobb lehet az egyik vagy a másik.
    Tud nekem valami infót mondani erről a dologról ? Előre is köszi.
  • DOGMAN
    DE!!! egy dolognak előtte járj után:
    Itt régebben valaki elhintette, hogy a letöltős verziót csak valami 5-ször lehet aktiválni telepítés után aztán kuka!!!!
    De lehet hogy ez nem igaz, az is lehet hogy steamen nem így van, de azért nézz utána ha van időd....
  • Solt
    Magyarországon teljesen normális! Ha több nyelvű ország lennénk, akkor lenne jogos a reklamáció! Mellesleg, ha nem zavar, hogy drágább, akkor lehetőség van külföldről vásárolni...
  • Hamlet
    Köszi a tippet, steam lesz belőle. Semmi bajom a magyaritás minőségével egyszerűen jobban szeretném angolul játszani.
  • Hamlet
    Ne aggódj, elmenstruálok én itt magamban :)
  • DrRadon
    Semmi baj, idegeskedj csak :D
  • [NST]Cifu
    Igen, mókás a ciril betűs szövegeket olvasni... :D
  • [NST]Cifu
    Van alternatíva, vedd meg akkor Steamen, angol nyelvű, kész és pont.

Amúgy meg a következő patch után a magyarításra panasz nem nagyon lehet, konkrétan bizonyos tereken jobb lesz, mint az angol eredeti. :D
  • Hamlet
    Engem nem igazán érdekel a magyar nyelvi verzió ára, felőlem lehet 2000-el drágább az angol mint a magyar, de az, hogy nincs választás az kicsit gáz.
  • DrRadon
    Gondolkodj kicsit. A kis pénzü magyar piacon 8000-ért jelenik meg a jobban fizető angol/német stb piacon drágább. Szerinted mi akadályozza meg pl az osztrákot, hogy ne magyarországon vegye meg? Na?
  • 0Fritz0
    Sajnos multiban meg még mindig a többi játékos saját nyelvét írja ki és nem a magyart. :)
  • Hamlet
    Kicsit jobb lett...
    Szólj ha normális, hogy CSAK magyarítva adják ki.
  • Solt
    Ha ettől jobb lesz a lelki világod, akkor tedd azt...
  • Hamlet
    Nem szoktam idegeskedni, de most megkeresem a kiadót és elküldöm őket a p*csába...
  • Solt
    Próbáld meg angol nyelvterületen! :D

Mellesleg idő kérdése csak valószínűleg, hogy valamelyik pecs után választható legyen a nyelv...
  • Hamlet
    Olvasgattam a fórumot, de remélem, hogy csak vicc, hogy itthon csak magyarul lehet kapni a játékot. Ekkora f*szságot talán csak nem követnek el.

Szóval, hol lehet kapni angolul?
  • DrRadon
    Én sem ismerek ilyet. De majd lesz aki megpróbálkozik vele.

Csak pár példa: Van olyan aki szabadalmaztatta a kereket, mivel még nem volt levédve. Van olyan aki XIV. Lajosra hivatkozik, aki a felmenőjének ajándékozta a Holdat, úgyhogy azt a magáénak tekinti.

Amúgy a Föld állami tulajdon a felszíntől valahány centitől lefelé. Tehát ha kincset találsz kis kertedben, nagyon figyelj oda, hány centi mélyen találtad, különben könnyen lehet, hogy az államé lesz :D
  • Gascan #18362
    Én nem ismerek ilyen törvényt.. az a föld nem állami tulajdon, hanem az állampolgárok, az adófizetők tulajdona, néhány része pedig gondolom magánterület...

...de ilyen alapon a Google Earthnek is fizetnie kéne.. vagy nem? Ő meg ingyen osztogatja ráadásul :)
  • Icebird
    Kipróbálni elég a demo is hogyan fut, és azzal nincs ilyen probléma!:)
  • Jetmanic
    Jó Nagyot Mindenkinek :)

A segítségeteket kérném: Mielőtt megvásárolnám az Magyar ARMA2-t, ki szeretném próbálni a "vasamon",hátha frissíteni kellene.

A Genesis féle változatot töltöttem le. A CD kulcs megadása után rendben települt, de nem indul el:
    Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
    További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=2500&l=hu címen.

Legújabb Daemon és Yasu beüzemelve, de lehet, hogy valamelyik opció nem jól van beállítva vagy nem "jól" lépek ki a Yasu-ból ? :(
    "* After cloaking terminate Y.A.S.U using the Task Manager (Don't use the 'Terminate YASU' window that will pop up, but wait for the End Task window -> End now) "

Előre is köszönöm a segítséget :o
  • DOGMAN
    Buzi kiszedte a kép linket...

• DOGMAN
    Megtanátam, hogy honnan vették a terepadatokat Arma2-őhöz :D

A közepe:
    N 50.718415°
    E 14.098452°