35066
-
"Meg vok löve sztem nem taáom a gyé betüt a bilimen tuom ho valszeg ez naon ciki de ez van XDXDXD"
Hol találtad ezt a gyöngyszemt? -
kokos #18396 Kösz!De valahogy nem jövök rá!Elérek a kómuníkációig de ures nem tudok választani! -
Van valami tüzérség modul és ha azt valahogy összekötöd az emberkéddel akkor tudsz tüzérséget hívni:) -
Nesztek köcsögök bűnhődjetek aki először megfejti, hogy ez mit jelent kap egy kockacukrot
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sztem ez a Game naon jólesz lesz benne brazilia oroszorság havas hegycsúcsai vízalatti küldetés és természetesen Afganisztán.
A videoban látottakból és más infokból tuom ho pár dolgot átraktak multiból az egyjátékosba pl,hogy a fegyokra tehetünk szerelékeket egyedi izlés szerint.
Remélem,hogy lesz Coop-mod meg Arcade és zombi-mod igaz a fegyverek listáján az M16A4 nem szerepel de sztem lesz benne mert a poszterén meg a boritoján is rajtavan az ürgének a kezében.
Én csak ennyit tuok mondani,persze tudnék meg de lusta vook. :-)
-
kokos #18393 Hali!Van valami módja annak,hogy lehet tüzérséget beletenni a szerkesztőbe?Pl:x-y helyre,vagy térképen kijelölni a helyet,hogy hova menjen a tüzérségi támogatás!
Ha valaki tudja megoszthatná tudását.Kösz! -
Hali!
Aki játszik az ArmA2-vel, attól kérdezném, hogy a Badlands nevü pályán, mikor CDF-esekkel vagyunk, hol tudom befejezni a missönt?
Előre köszi. -
Solt #18391 Ja-ja... pont azért gondolkoztam el rajta. Csak Vista + ArmA2...
Itt egész nagy a választék... -
Nagy fileoknál lassul le kicsit (700 mega méret felett).
Márpedig az Arma-ban rengeteget számít szerintem a vinyó olvasási sebessége... -
Solt #18389 Hmmm... na karácsonyra nagy gyűjtésbe kezdek... :) -
Edit: Bocs írásban nem annyira, de elhanyagolható a különbség és olvasásban meg jelentős. A köv generációból már érdemes lehet venni egy 128-asat rendszer+játék célra... tárolásra meg ott vannak a tárcsás vinyók.
Nagy SSD teszt
-
Steamen accounthoz van kötve a játék. Ha fognám és vennék egy új gépet és arra fel akarnám rakni a a Steamen aktivált Empire total war-t pl akkor símán megtehetem, hogy nem a dvd-ről telepítem, hanem megkérem a steamet, hogy töltse le nekem újra.
Szerintem ArmaII ugyanez. -
Solt #18386 Már írásban is?? -
Az MLC chippek közül is van jó pár ami megfelelő sebességet tud elérni. (pl Intel X25M lapkái oda vissza veri az összes klasszikus hard-drive-ot) -
Solt #18384 No igen... karácsonyra szerintem feleződik az SSD-k ára... 30 körül egy márkás 64gigás már elgondolkodtató... -
A HD4870X2-ben is Crossfire van, csak ugye egy kártyán... -
Amery #18382 Én is most gondolkodom a q9550-en, de nyáron olyan keveset ülök a gép előtt, hogy nemtudom megéri-e nekem. Asszem várok augusztus végéig, addíg hátha olcsóbb lesz.
SSD-vel meg még várni kell szerintem, a használható sebességűek 70 ropi körül kezdődnek. Persze lehet kapni 25k-ért is, de az olyan is... -
Solt #18381 Processzor kell ide! Én is most ügyködöm egy Q9550-n... Jobban számít mint a VGA. A 4890-l meg várj... nyár végén jön a HD58xx széria... tuti jók lesznek, ha mást nem leverik a 48xx árait...
Egy 4GHZ környéki 4 magos, meg egy 1GB-s VGA-val már jó lesz...
Mondjuk, ahogy nézegetem, lehet inkább SSD kéne... :S -
beci43 #18380 Inkább vegyél egy négymagos Core2-őt,vagy Phenomot.Nem a videókártya a gyenge pontja,hanem a proci,úgyhogy arra gyűjts! -
Én nem SLI-t meg CrossFire-t szeretnék hanem vagy egy HD4870 X2-t vagy egy 1 magos HD4890. Ha érezhetően jobb a sebesség ARMA alatt az X2 vel akkor rászánom a plusz zsetont, ha nem, veszek egy sima 4890-et. Csak az ARMA miatt fejlesztek, így nem érdekel ha később más játékokban jobb lehet az egyik vagy a másik.
Tud nekem valami infót mondani erről a dologról ? Előre is köszi. -
DE!!! egy dolognak előtte járj után:
Itt régebben valaki elhintette, hogy a letöltős verziót csak valami 5-ször lehet aktiválni telepítés után aztán kuka!!!!
De lehet hogy ez nem igaz, az is lehet hogy steamen nem így van, de azért nézz utána ha van időd.... -
Solt #18377 Magyarországon teljesen normális! Ha több nyelvű ország lennénk, akkor lenne jogos a reklamáció! Mellesleg, ha nem zavar, hogy drágább, akkor lehetőség van külföldről vásárolni... -
Hamlet #18376 Köszi a tippet, steam lesz belőle. Semmi bajom a magyaritás minőségével egyszerűen jobban szeretném angolul játszani. -
Hamlet #18375 Ne aggódj, elmenstruálok én itt magamban :) -
Semmi baj, idegeskedj csak :D -
Igen, mókás a ciril betűs szövegeket olvasni... :D -
Van alternatíva, vedd meg akkor Steamen, angol nyelvű, kész és pont.
Amúgy meg a következő patch után a magyarításra panasz nem nagyon lehet, konkrétan bizonyos tereken jobb lesz, mint az angol eredeti. :D -
Hamlet #18371 Engem nem igazán érdekel a magyar nyelvi verzió ára, felőlem lehet 2000-el drágább az angol mint a magyar, de az, hogy nincs választás az kicsit gáz. -
Gondolkodj kicsit. A kis pénzü magyar piacon 8000-ért jelenik meg a jobban fizető angol/német stb piacon drágább. Szerinted mi akadályozza meg pl az osztrákot, hogy ne magyarországon vegye meg? Na? -
Sajnos multiban meg még mindig a többi játékos saját nyelvét írja ki és nem a magyart. :) -
Hamlet #18368 Kicsit jobb lett...
Szólj ha normális, hogy CSAK magyarítva adják ki. -
Solt #18367 Ha ettől jobb lesz a lelki világod, akkor tedd azt... -
Hamlet #18366 Nem szoktam idegeskedni, de most megkeresem a kiadót és elküldöm őket a p*csába... -
Solt #18365 Próbáld meg angol nyelvterületen! :D
Mellesleg idő kérdése csak valószínűleg, hogy valamelyik pecs után választható legyen a nyelv... -
Hamlet #18364 Olvasgattam a fórumot, de remélem, hogy csak vicc, hogy itthon csak magyarul lehet kapni a játékot. Ekkora f*szságot talán csak nem követnek el.
Szóval, hol lehet kapni angolul? -
Én sem ismerek ilyet. De majd lesz aki megpróbálkozik vele.
Csak pár példa: Van olyan aki szabadalmaztatta a kereket, mivel még nem volt levédve. Van olyan aki XIV. Lajosra hivatkozik, aki a felmenőjének ajándékozta a Holdat, úgyhogy azt a magáénak tekinti.
Amúgy a Föld állami tulajdon a felszíntől valahány centitől lefelé. Tehát ha kincset találsz kis kertedben, nagyon figyelj oda, hány centi mélyen találtad, különben könnyen lehet, hogy az államé lesz :D -
Gascan #18362 Én nem ismerek ilyen törvényt.. az a föld nem állami tulajdon, hanem az állampolgárok, az adófizetők tulajdona, néhány része pedig gondolom magánterület...
...de ilyen alapon a Google Earthnek is fizetnie kéne.. vagy nem? Ő meg ingyen osztogatja ráadásul :) -
Kipróbálni elég a demo is hogyan fut, és azzal nincs ilyen probléma!:) -
Jetmanic #18360 Jó Nagyot Mindenkinek :)
A segítségeteket kérném: Mielőtt megvásárolnám az Magyar ARMA2-t, ki szeretném próbálni a "vasamon",hátha frissíteni kellene.
A Genesis féle változatot töltöttem le. A CD kulcs megadása után rendben települt, de nem indul el:
Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=2500&l=hu címen.
Legújabb Daemon és Yasu beüzemelve, de lehet, hogy valamelyik opció nem jól van beállítva vagy nem "jól" lépek ki a Yasu-ból ? :(
"* After cloaking terminate Y.A.S.U using the Task Manager (Don't use the 'Terminate YASU' window that will pop up, but wait for the End Task window -> End now) "
Előre is köszönöm a segítséget :o -
Buzi kiszedte a kép linket...
-
Megtanátam, hogy honnan vették a terepadatokat Arma2-őhöz :D
A közepe:
N 50.718415°
E 14.098452°
.png)