35066
  • Icebird

• fkubi
    Latom, tanultal fizikat, de nem eleget.
  • macleody
    Térkép elő, space-kommunikáció-támogatás-szállítmány, kijelölöd a térképen hogy hova, a fuvar végén fizetsz a taxisnak egy sört :)
  • Hogthar
    de viszont a sima armához müködik, tehát ha ez az alapja akkor én nem értem..
    Szasztok. Kicsit elvesztem a sok infó között, de hogy a halálba kell a helikoptert irányítani. Mikor megkapom a lehetőséget, hogy hívjak szálítást és jön is madox. felszállunk és passz. Nem megy sehova, nem tudom hogy kell neki megmondani hova menjen... Valaki?
  • n003
    már elgondolkoztál azon hogy a nyitott motorcsónakok versenyzői miért is vesznek fel bukósisakot? hisz ha kiesnek vízbe esnek .. gondolkodj egy icicpicit és tudzs te majd saját magadnak is válaszolni ;)
  • DOGMAN
    be kell állítani sima analóg joynak a FreeTrack-et azt rákonfogolni a nézetekre.... kipróbáltam műxik, lehet nem tud mindent mint a trackIR de azé nézelődni lehet vele.
  • Hamlet
    Most nem tudom megnézni pontosan, de
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Gorkától északra repülj el helivel és meglátod a fő bázisukat amit aztán cafatokra szedhetsz
  • Scottt
    Valaki leírná spoilerben, hogy mi a picsát lehet csinálni a Manhattan küldiben?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Már elfogtam a 2 szerencsétlen,a nőt elvittem a leszállási területre és elvitték,a csávó háza meg ugye felrobban az onnan kirohanó embert pedig lelőttem.Találtam már 3 előretolt bázist egyet az északi övezet déli részén egyet a Kraszto izé nevű város melletti dombon,egyet meg a nagyobbik piros zóna északabbi részén a hegytetőn.Gorkát már átkutattam(én szóltam a bázisnak, hogy megvannak a fegyverek)szóval a 2gyanusítotton meg Gorkán kívül minden más feladat hiányzik.Kit/mit hol találok?
  • [NST]Cifu
    A hivatalos fórumban is sírnak miatta, de a BiS nem foglalkozik vele, a TrackIR meg még úgy sem. Ugyebár a TrackIR esetén a BiS csak beépíti az optionsba, a többi a Naturalpointos srácok dolga, a BiS-nek semmi köze hozá, nem is véletlen, hogy az ArmA2 hivatalos fórumában a TrackIR topicba két Naturalpointos srác igyekszik segíteni minden TrackIR tulajon.

A Freetrack esetén amíg valaki meg nem csinálja, addig nem lesz támogatás. A BiS nem fogja, nem az ő dolguk. A naturalpoint nem fogja, mert nem hülyék, hogy a saját konkurenciájukat támogassák...
  • blash
    Jo ez a szerverfigyelo kep itt felul.
  • fkubi
    Szerintm eleg konkret. Hogy a francba?
    Azt hittem, hogy kulonbozo feluleteket kezel...
  • Hogthar
    multkor kérdeztem a free Tracker tracIRjét hogy lehet belőni és jött rá a válasz hogy cfg ben engedélyezni kell a TrackIRt de hiába engedélyezem nem jó... még valami a FreeTracker az a program ami webkam és ledek segítségével trackIR t csinál... tudom jön erre a válasz hogy ha nme tetszik vegyek eredeti trackIRt de jelenleg csak a 4 es 49 ezer forint többe kerül mint egy 9800 Gt videókártya, tehát remélem valahogy belehet állítani a házi verziót is, esetleg nem tudja valaki hogyan?
  • Looserke
    sosem kacsáztattál még lapos követ vízfelszinen? XD
  • LizardX
    Scottt, DrRadon: köszi! (P*csába, hogy nem tudom peccselni normálisan :(( )
  • Solt
    Mit "Hat hogy?"? Fejtsd ki egy ici-picit érthetőbben, vagy tegyél fel konkrét kérdést! ;)
  • fkubi
    Fantasztikus, ahogy a vizen megpattan a machinegun lovedeke ugy 10-15% valoszinuseggel. Hat hogy?
  • DrRadon
    1.02-től elérhető.
  • Scottt
    1.02-es patchel^^

Helikhez/Röpzikhez:Annyit tudok csak hozzá fűzni, hogy jobban megizzaszt az X-35ös mint a Lock On vagy a Sturi vagy az Il-2 pedig nem is reális csak szimplán szar-.-"
    Solt:Nekem is abszolút egyik kedvenc BS videóm:)
  • LizardX
    Csák!
    Emberek, hogy lehet előhozni az editorban a modulokat (amelyeknek az F7 lenne a gyorsbillentyűje)? Nekem csak F6-is vannak a lejetőségek, á la OFP. Ja, és 1.01 még mindig. Kösz!
  • Solt
    Ha már heli... elnézést, de nem bírom ki, hogy megint be ne tegyem a kedvenc videómat... zseniális zene, zseniális vágás, zseniális szimulátor... ( persze ez sem tökéletes! :D )

EDGE by Glowing Amraam ( DCS Black Shark )
  • atyca
    Sziasztok!
    Hol az Isten nyilában van Dressler százados?
  • tpM
    Hát szerintem nagyságrendekkel jobb volt a repmodelljük alap A1-hez képest, arról nem is beszélve, hogy egy game logic-kal be lehetett kapcsolni, hogy hatással legyen rájuk a szél.
  • alma2
    olvasgatva amit irtok mindenkinek sikerul megtalalnia valamit a jatekban amiben nagyon csalodott. en a helikkel vagyok igy, de a bis forumon olvasgatva nem vagyok egyedul ezzel. Nem tudom mennyit modositottak a viselkedesukon a ACE-modban, es mar sajna az elso resze az enyeszette lett, igy nem is fogom kiprobalni, de valakinek az emlekeiben el meg ? Lehet bizakodni, hogy picit gatyaba razzak, vagy azert olyan melyrehatoan nem modositottak benne ?

helicopter addict
  • a.carkey
    Höhö :)
  • Torzonborz
    mégjóhogy :)

wardogzombie : csirek úrral kellett végigslattyogni egy akadálypályán.
  • csige791
    Bocsi, hogy nem lépek tovább, de nálam alap, hogy mielőtt valamiért pénzt adok kipróbálom, vagy letöltöm warezról, de a becsületesebbeknek ott van a demó. Ha nem próbálom ki és nem tetszik a termék akkor nem megyek be egy fórumra lefikázni mindenkit akinek jól fut a gépén, kevés ekkora seggfej embert láttam mint ez a szerencsétlen.
  • ekre
    de szépen összegyüttünk itt, kérem! :) lassan lehet nyitni az mmogames, vagy swgalaxies alatt egy arma topicot :)
  • Curze
    Na rátok aztán végképp nem számítottam egy ilyen topicban! :))))))
  • wardogzombie
    Itt mi volt a feladat?Tojj 10 tojást 2 perc alatt?
  • wardogzombie
    A doki ujra praktizál.
  • ekre
    nonédda, hát ezt is tolod? :)
  • Torzonborz
    Csirek közlegény szolgálatra jelentkezik ! :D

• caratyuska
    hűha nekem ide is van regem :)

üdv
  • macleody
    Fura, azok a játékok amik dvd-t vagy daemon tools-t igényelnek nem indulnak az asztali parancsikonnal. Így az arma sem és a grid sem. Ilyet még nem pipáltam.
  • Yula
    aztaqurv@ nekem már ez volt a dobozba ZSÍR
  • DrRadon
    Tempinek 2 hét ban :)
  • DOGMAN
    Storm: Te idióta !!!!

És ráadásul pont tegnap jártuk be ezeket a helyeket együtt tanyasi szerveren, de te közben a katalógushoz fotózgattál...
  • tpM
    Igen Őköcsögsége Uram!
  • Fürtös
    Inkább:bal-bal,bal-bal... ezekre csak vodkával hatsz:D