35066
-
-
fkubi #18636 Latom, tanultal fizikat, de nem eleget. -
Térkép elő, space-kommunikáció-támogatás-szállítmány, kijelölöd a térképen hogy hova, a fuvar végén fizetsz a taxisnak egy sört :) -
de viszont a sima armához müködik, tehát ha ez az alapja akkor én nem értem.. -
#18633 Szasztok. Kicsit elvesztem a sok infó között, de hogy a halálba kell a helikoptert irányítani. Mikor megkapom a lehetőséget, hogy hívjak szálítást és jön is madox. felszállunk és passz. Nem megy sehova, nem tudom hogy kell neki megmondani hova menjen... Valaki? -
n003 #18632 már elgondolkoztál azon hogy a nyitott motorcsónakok versenyzői miért is vesznek fel bukósisakot? hisz ha kiesnek vízbe esnek .. gondolkodj egy icicpicit és tudzs te majd saját magadnak is válaszolni ;) -
be kell állítani sima analóg joynak a FreeTrack-et azt rákonfogolni a nézetekre.... kipróbáltam műxik, lehet nem tud mindent mint a trackIR de azé nézelődni lehet vele. -
Hamlet #18630 Most nem tudom megnézni pontosan, de
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gorkától északra repülj el helivel és meglátod a fő bázisukat amit aztán cafatokra szedhetsz -
Valaki leírná spoilerben, hogy mi a picsát lehet csinálni a Manhattan küldiben?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már elfogtam a 2 szerencsétlen,a nőt elvittem a leszállási területre és elvitték,a csávó háza meg ugye felrobban az onnan kirohanó embert pedig lelőttem.Találtam már 3 előretolt bázist egyet az északi övezet déli részén egyet a Kraszto izé nevű város melletti dombon,egyet meg a nagyobbik piros zóna északabbi részén a hegytetőn.Gorkát már átkutattam(én szóltam a bázisnak, hogy megvannak a fegyverek)szóval a 2gyanusítotton meg Gorkán kívül minden más feladat hiányzik.Kit/mit hol találok? -
A hivatalos fórumban is sírnak miatta, de a BiS nem foglalkozik vele, a TrackIR meg még úgy sem. Ugyebár a TrackIR esetén a BiS csak beépíti az optionsba, a többi a Naturalpointos srácok dolga, a BiS-nek semmi köze hozá, nem is véletlen, hogy az ArmA2 hivatalos fórumában a TrackIR topicba két Naturalpointos srác igyekszik segíteni minden TrackIR tulajon.
A Freetrack esetén amíg valaki meg nem csinálja, addig nem lesz támogatás. A BiS nem fogja, nem az ő dolguk. A naturalpoint nem fogja, mert nem hülyék, hogy a saját konkurenciájukat támogassák... -
blash #18627 Jo ez a szerverfigyelo kep itt felul. -
fkubi #18626 Szerintm eleg konkret. Hogy a francba?
Azt hittem, hogy kulonbozo feluleteket kezel... -
multkor kérdeztem a free Tracker tracIRjét hogy lehet belőni és jött rá a válasz hogy cfg ben engedélyezni kell a TrackIRt de hiába engedélyezem nem jó... még valami a FreeTracker az a program ami webkam és ledek segítségével trackIR t csinál... tudom jön erre a válasz hogy ha nme tetszik vegyek eredeti trackIRt de jelenleg csak a 4 es 49 ezer forint többe kerül mint egy 9800 Gt videókártya, tehát remélem valahogy belehet állítani a házi verziót is, esetleg nem tudja valaki hogyan? -
sosem kacsáztattál még lapos követ vízfelszinen? XD -
LizardX #18623 Scottt, DrRadon: köszi! (P*csába, hogy nem tudom peccselni normálisan :(( ) -
Solt #18622 Mit "Hat hogy?"? Fejtsd ki egy ici-picit érthetőbben, vagy tegyél fel konkrét kérdést! ;) -
fkubi #18621 Fantasztikus, ahogy a vizen megpattan a machinegun lovedeke ugy 10-15% valoszinuseggel. Hat hogy? -
1.02-től elérhető. -
1.02-es patchel^^
Helikhez/Röpzikhez:Annyit tudok csak hozzá fűzni, hogy jobban megizzaszt az X-35ös mint a Lock On vagy a Sturi vagy az Il-2 pedig nem is reális csak szimplán szar-.-"
Solt:Nekem is abszolút egyik kedvenc BS videóm:) -
LizardX #18618 Csák!
Emberek, hogy lehet előhozni az editorban a modulokat (amelyeknek az F7 lenne a gyorsbillentyűje)? Nekem csak F6-is vannak a lejetőségek, á la OFP. Ja, és 1.01 még mindig. Kösz! -
Solt #18617 Ha már heli... elnézést, de nem bírom ki, hogy megint be ne tegyem a kedvenc videómat... zseniális zene, zseniális vágás, zseniális szimulátor... ( persze ez sem tökéletes! :D ) 
EDGE by Glowing Amraam ( DCS Black Shark ) -
atyca #18616 Sziasztok!
Hol az Isten nyilában van Dressler százados? -
tpM #18615 Hát szerintem nagyságrendekkel jobb volt a repmodelljük alap A1-hez képest, arról nem is beszélve, hogy egy game logic-kal be lehetett kapcsolni, hogy hatással legyen rájuk a szél. -
olvasgatva amit irtok mindenkinek sikerul megtalalnia valamit a jatekban amiben nagyon csalodott. en a helikkel vagyok igy, de a bis forumon olvasgatva nem vagyok egyedul ezzel. Nem tudom mennyit modositottak a viselkedesukon a ACE-modban, es mar sajna az elso resze az enyeszette lett, igy nem is fogom kiprobalni, de valakinek az emlekeiben el meg ? Lehet bizakodni, hogy picit gatyaba razzak, vagy azert olyan melyrehatoan nem modositottak benne ?
helicopter addict -
Höhö :) -
mégjóhogy :)
wardogzombie : csirek úrral kellett végigslattyogni egy akadálypályán. -
Bocsi, hogy nem lépek tovább, de nálam alap, hogy mielőtt valamiért pénzt adok kipróbálom, vagy letöltöm warezról, de a becsületesebbeknek ott van a demó. Ha nem próbálom ki és nem tetszik a termék akkor nem megyek be egy fórumra lefikázni mindenkit akinek jól fut a gépén, kevés ekkora seggfej embert láttam mint ez a szerencsétlen. -
ekre #18610 de szépen összegyüttünk itt, kérem! :) lassan lehet nyitni az mmogames, vagy swgalaxies alatt egy arma topicot :) -
Na rátok aztán végképp nem számítottam egy ilyen topicban! :)))))) -
Itt mi volt a feladat?Tojj 10 tojást 2 perc alatt? -

A doki ujra praktizál.
-
ekre #18606 nonédda, hát ezt is tolod? :) -
Csirek közlegény szolgálatra jelentkezik ! :D
-
caratyuska #18604 hűha nekem ide is van regem :)
üdv -
Fura, azok a játékok amik dvd-t vagy daemon tools-t igényelnek nem indulnak az asztali parancsikonnal. Így az arma sem és a grid sem. Ilyet még nem pipáltam. -
Yula #18602 aztaqurv@ nekem már ez volt a dobozba ZSÍR
-
Tempinek 2 hét ban :) -
Storm: Te idióta !!!! 

És ráadásul pont tegnap jártuk be ezeket a helyeket együtt tanyasi szerveren, de te közben a katalógushoz fotózgattál...
-
tpM #18599 Igen Őköcsögsége Uram! -
Fürtös #18598 Inkább:bal-bal,bal-bal... ezekre csak vodkával hatsz:D
.png)