35066
-
A küldetés terén passz.
Az RPG-7VL csak többet sebez, nincs lemodellezve a tandem fej. -
JanáJ #19079 Van valakinek ötlete hogy tudok túl jutni a Manhattan c. küldetésen? Egyszer megakadtam mert nem találtam a fő bázist, másodszorra hiába nyírtam ki a csempészeket nem adta meg a küldit, most meg nem jön erősítés a "fő" bázis ellen, ezért nekimentem bicskával a T72-nek. De a bizonyítékokat még mindig nem találom. :-S
Cifu: a tandem és sima fejes RPG7-es fej között mi a különbség a játékban? Meg van oldva, hogy TUSK (?) ellen hatásosabb, vagy csak többet sebez és pont. :-) -
smusher #19078 Az igaz, hogy az 1.02-es patch után nem lehet végigvinni a kampányt? Állítólag van egy rész, amikor a csapattársak csak roger-eznek, de nem mozdulnak meg a kiadott parancsokra. Van vkinek tapasztalata ebben? -
Droughert #19077 Az hogy letöltési linket keres miér baj? Én is csak serialt vettem meg, mert így sokkal olcsóbb volt, torrentről szedtem le a klient. -
Az eredeti játék is halálra szopat majd - a fadet utána már észre sem veszed;) -
Ohh bocsi elrontottam...
Hát itt azt ne keress, sőt ne is feszegesd nagyon többé a témát, mert az admin(ok) erősen harapnak rá szopatásilag (lehet ezért tettem be véletlenül az lenti linket??)
Ha kell a játék töltsd le a demót, az www.arma2.com-ról, majd ha még akkoris, akkor vedd meg.
Ha meg nem akarsz ilyesmire költeni, akkor bármelyik nyílt torrent oldalon megtalálod.
Igaz hogy a védelem miatt nem tudsz multizni, meg singlében is halálra szopat majd (natessék mármegen a szopás...) ezt te döntöd el. -
Tessék (gyors letöltési sebesség)
:) -
tpM #19072
-
Ajjaj ez hiba volt
-
lusti12 #19070 sziasztok valaki tudna 1 olyan linket adni ahol letudom tölteni a full játékot előre is köszönöm segíségeteket -
Samurai84 #19069 ööö...ja igen. Arma 2 fut rosszul, ezt nem írtam, de azért sejthető...
Mondjuk érdekes mert olvastam olyat is akinek az 1 megy lassan a 2 meg süvít. -
smusher #19068 Szerintem a kérdést egy kicsit világosabbá kellene tenni :)
De psze ettől függetlenül igen, érdemes megvenni mind az első, mind a második részt, hiszen sokan játszanak még vele online is, és folyamatosan jönnek új addonok (az első részhez így is hihetetlenül töménytelen mennyiségű van már.) -
Samurai84 #19067 Szerintetek érdemes az ARMA1-et megvenni? Játszanak még vele?
Mert engem a demo nem győzött meg, elég ramtyul futott (és nem highon toltam). Gépem: C2D 2,66, 4GBram, 9600GT, Win7
Az ARMA1 demoja tökéletesen futott full beállításokon, semmi röcögés. -
co-opba nem lehetne ? :D :D :D :D -
squad logo témában: http://wiki.armed-assault.hu/index.php/Squad_Logo -
Gyaloggalopp - avagy elbír-e egy afrikai fecske egy tököt
Letőtteni, missionsba bemásolni, azt Start... :D -
tpM #19063 Na gyorsan lefordítottam, persze így elég hülyén hangzik :S
"Még a flashpoint időkben,
Hetekig finomítgathattunk,
De most 2009 van,
És végre egész jól fut.
Tudom, hogy le akarnak nyomni,
A játékmenetre rosszalnak a kritikusok,
Ők egyszerűen nem értenek úgy mint mi,
Ha ugrani akarsz, meg fragelni, játssz Battlefield 2-t
(and shove that haXX0r up your 455) - ez nemtudom mi :D
Köszönöm Bohemia,
Hogy bétatesztelhetem a játékot amit megvettem.
Köszönöm Bohemia,
Már megint itt tartunk, ki gondolta volna.
Arma2 nagyon fasza,
És egyszerűen nem tudom megunni a csillógó fénylő teheneket,
Vettem egy gépszörnyet, elment rá minden pénzem,
Hogy legyen 14 FPS-em mielőtt összeomlik (a gépem - és akkor rímel is - tpM :))
(aztmondja Fogadás (Receiving)... aztán összeomlik)
Köszönöm Bohemia,
Hogy bétatesztelhetem a játékot amit megvettem.
Köszönöm Bohemia,
Már megint itt tartunk, ki gondolta volna.
Mostpedig, tudod mit szeretnék látni?
Patch egy nulla három, setPos getPos _me
Ez jár a fejemben
Vagy Placebo most zárta be a topikomat?" -
JanáJ #19062 próbáltam, de nem engedi :-S
bizonyítékot honnan szerezzek? -
a szöveget le tudja valaki forditani és leirni, mert nem mindent értem csak hogy bétatesztelni akar :) -
tpM #19060 Hát ez egyenesen... GYÖNYÖRŰ :D -
óda a Bohémiának :D -
lerboy #19058 Kutasd át csempészek holtestét. -
JanáJ #19057 Sziasztok!
Hogy a csudában tudom elvégezni a Manhattan c. pályán a fegyvercsempészés és bizonyítékgyűjtéses küldetést? A fegyvercsempészt hiába lövöm le a társával és a toyotával, nem lesz semmi. Bizonyítékot meg sehol sem találok. :-S -
Illetve, annyival egészíteném ki Cifu művét, hogy ilyet számos játékban láthatsz, pl GTA IV., Gothic3, stb. A lényege, hogy az egy bizonyos távolság után kezdődő objecteket egy bazinagy, képernyőt kiöltő háttértextúrára rendeli alacsonyabb felbontással.Az már játéktól függ, hogy ennek a háttértextúrának a frissítése FPS-enként történik (ArmA2-ben igen) vagy csak minden 2. 3. FPS után esetleg csak másodpercenként.
Az ArmA2-ben a háttértextúra méretét változtathatod, hogy a VGA-d kapacításának megfelelően skálázd az FPS-t. -
Óóó, nem is egy embernek szokott lenni ilyen élménye. Ők a camperek a vs pályákon. Általában megvetendő, mert ugye nem zászlóra meg terület foglalásra játszanak, de ha jobban belegondolunk, ők zok akik életszerűen játszanak és nem azok akik fedezékről fedezékre rohangálva írtják az ellent, és a legjobb esetben is csak 2-3 fraget szereznek mielőtt meghalnak. Bezzeg a camperek, ők 10-20 enemyt is leszednek mielőtt nagynehezen megölik őket. -
Nem,pedig igérték, hogy az AI most már többet fog puffogtatni nem úgy mint A1-ben
Apropó mi a frászt keresnek Drog ellenes ügynökök Afganisztánban(Tudom, hogy nagyon sok része a drogoknak ott készül de azért ez nekem meredek^^) -
Elgondolkodtam, volt már valakinek ilyen élménye ARMA2 ben?
http://www.youtube.com/watch?v=BnOVNHEw7P4
Én arra emlékszem mindig az egészből, hogy pakk-pakk és respawn. Arra gyanakszom, hogy ez igy az árkád ellentéte - ultraradikális-hardcore?
-
Nem hülyeség az, inkább éppenséggel egy nagyon is ötletes és épkézláb technikai megoldás a kijelzők felbontása és a játék futási sebessége illetve látványa összehozásából.
Az egyik felbontás a kijelző felbontása. Ez nagyon okos megoldás, ha még nem találkoztál olyannal, hogy egy adott játék nem futtatható az LCD monitorod natív felbontásán. Ilyenkor vagy lejjebb veszed a felbontás, de csak olyanra tudod, amit egyfelől támogat a monitor, másfelől a monitor natív felbontásának képarányát megörzi.
A másik felbontás a 3D motor számolási felbontása. Ez teljesen független lehet a monitor által támogatott felbontásoktól, és lehet csökkenteni, ha gyorsabb futtatást akarsz (cserébe a kép egyre többet veszít az élességéből), vagy lehet feljebb rakni, ha jobb minőségű képet akarsz (aféle FSAA built in...).
Ezután a 3D motor felbontását simán átméretezik (ha nem azonos a kettő egymással) és kirakják a kijelző felbontásán.
Ha PC-n újdonság is, konzolokon régóta használják, ott ugye van a felbontás, amiben a hardware lerendereli a képkockát, majd átméretezik arra a felbontásra, ami a kimeneti szinten meg van adva.
Példa: vagy egy PS3-ad, hozzá egy FullHD (1920x1080 pixel) felbontású LCD TV-d. A fejlesztő választhat, hogy a grafikus motor az adott szinten milyen FPS-t képes kinyomni, és arra lövi be a motort, erre optimalizálja az egész játékot, hogy ezen a felbontáson folyamatosan fusson. Tegyük fel a szép effektek és a grafika miatt ez legyen 1280x720. A játék ebben renderel, de például a bevezető videó ettől még lehet 1920x1080-as CGI videó. A kimeneti szinten egyaránt 1920x1080 pixel lesz a képfelbontás, de persze neked feltűnhet, hogy a kép játék közben nem lesz olyan éles... -
Egyébként ennek mi értelme volt?Más játékokban nem látni ilyen hülyeség...-.-" -
Két felbontást lehet kiválasztani a videó opciók alatt, legyen mindkettő ugyanakkora. -
Van valami érdekes elmosódás a játékban, ezt ki lehet kapcsolni?! -
Hát ilyet még láttam, a térképen jelöli, hogy előttem kb. 100m-re mozog két csapatszállító, csak éppen hiába nézem távcsővel is, marhára nem látom őket, pedig ott vannak, mert már egyszer lelőttek (akkor sem láttam (őket) lehet, hogy álca módra kapcsoltak? -
Yula #19047
-
http://www.youtube.com/watch?v=sV6xWi9BjK0 -
JanáJ #19045 SLI-hez senki nem szól hozzá?
Állítólag az új patch-el hasít, bár amilyen vasakkkal mászkálnak itt, nem tudom miről ugorhattak nagyot...
link -
dezsolti78 #19044 Sziasztok emberek!
Azt szeretném kérdezni, hogy demo-val multizik vki?
Nekem sajnos még csak az van meg, de néha nagyon jó csapat jön össze, csak én szeretnék magyarokkal játszani.
Köszi! -
JanáJ #19043 Nagyon sokat tölt lemezről a játék. Ha egy lemezen van a swap fájl, a rendszer és a játék is, akkor hiába rakod külön particióra. :-)
Dogman írta lejjebb, hogy szét lehet több lemezre tenni az addon mappát. Tegnap beüzemeltem a dolgot, de még nem teszteltem mennyivel gyorsabb.
Amúgy meg az enyémnél gyengébb konfiggal másnak jobban megy, sokkal erősebbel meg szinte alig. Csak a vas nem old meg mindent. :-S -
ekre #19042 konkrétan nem tapasztaltam, mert nem játszottam módosított exe-vel. viszont elég sok helyen olvastam (bohemia fóruma, gamecopyworld.com fórum, nfohump.com), hogy a fade az nézi azt is, hogy az exe eredeti, vagy sem. persze, reloaded stb meg tudja csinálni, hogy a fade ne aktiválja magát, de ha én csak úgy belepiszkálok, szerintem az már elegendő lehet - gondoltam én. de ha azt mondod, hogy ez nem akitválja, nos, meglesem! :) -
mond milyen infóra van még szükség hogy tudj segíteni. -
Yula #19040 Tegynap 43vs43-ban szektor foglalás. A helire futottunk, mint gyöngytyúk... ;)
.png)