35066
  • Shep
    Csak a gond az, hogy nagyon védik, szóval nem tudok közel jutni hozzá.
  • Micsu
    Ha csak egy könnyű páncélosa van azt vállról indíthatóssal simán ki lehet fingatni, én ha kúszok elég ritkán fingatnak meg
  • JanáJ
    Nem mindig ugyan ott van. :-S
    Röpködj kicsit helivel, arról könnyű kiszúrni.
  • Shep
    Á félelmetes ez a játék, van az a pálya mikor 4 falut kell elfoglalni, de igazából nincs egy használhat egységem sem. Az ellennek van valami könnyű páncélos egysége amivel gyakorlatilag pik-pak szétkap, nekem meg csak ilyen hulladék csapatszállítóm van, amin ugye gépágyú van csak, az meg ugyebár nem túl hatékony egy páncélos ellen. Erre már csak hab a tortán, hogy a saját motorikus egységeim gázolják halálra a gyalogosaimat. Lett volna még mit dolgozni a játékon, totál beta szagú az egész. Pedig mekkora hangulata van már mikor a fűben kúszol és kiszúr az ellen több száz méterről :) Messze áll ez a játék a szimulációtól. Vannak benne jó pillanatok, de egyelőre sokkal több a bosszúság. Majd a 2.0-s patch után talán már élvezhető lesz :)
  • Micsu
    Gamespot > Arma II > 8.0
  • Merkaba
    nem tudja akkor senki hol van a fehér pickupos fegyverkereskedő?
  • smusher
    Minimumon irtó szarul néz ki, akkor inkább az első Arma ezen a gépen.
  • tpM
    Wings of Russia
  • tpM
    Katt a térképen
  • Viktorr
    Hello!

Bal ctrl+ shift parancsnoki üzzemódban,egy APc -ben ülök,amit egy NPC vezet.Hogy tudopm kiadni neki azt a parancsot,hogy elvigyen valahová?
  • gergobaby
    A lenti gép mellett van esély az Arma II, 1680x1050es felbontáson, minimum grafikán való futtatására?
  • wardogzombie
    Nah nem is te lennél....
  • Hogthar
    DE a grafikája az jó
  • tpM
    bár azért lehetne kicsit kerekebb...
  • tpM
  • Icebird
  • m1c1mack0
    @Dogman: lusta vagyok ennyiszer megnyomni a töröl gombot.

@lusti12: te meg ne hisztizzél itt, mert dogman anyázását töröltem te meg megkaptad a warez topik linkjét PM-ben.
  • obe
    köszi cifu....igen, igen, Dogman, pont erre gondolok, le tudom én is olvasni a koordinátáimat, azt be tudom pötyögni, csak azt hittem megy ez gyorsabban is, írni általában nem nagyon van idő:)

• DOGMAN
    Sztem arra gondol mikor AI kérdezi tőle (ő a parancsnok).
    Fordított esetben, ha te kérded a szakasztól, hogy merre vannak:
    sorban bemondja mindegyik a koordinátáit.
    De ha tőled kérdezik akkor, hogy mondod be AI-nak a pozíciódat?
  • [NST]Cifu
    Nyomd meg az "M" billentyűt, ott van a GPS készülék, azon rajta az aktuális koordinátád.
  • Merkaba
    üdv! valaki segítsen mert szétvág az ideg. Nem lelem a Manhattan küldetésben a fegyvercsempészt pedig már mindenhol jártam a város körül. előre is kösz! (meg ha valaki tudja hol vannak a bizonyítékok azt is megköszönöm, bár egy megvan de azt sem tudom hol szereztem:))
  • obe
    sräcok melyik gombra van ällitva (ha egyältalän) a poziciomat jelzö välasz: (i am at grid 957569) ?..vagy nem lehet egy gomb lenyomäsäval poziciot jelezni?
  • smusher
    Az ilyen hülyegyereknek árulhatnák 500-ért is, neki az a fontos, hogy letőccse, attól okosnak képzeli magát.
  • smusher
    Állítólag a következő patch ígéri, hogy ezt javítja, de ezek szerint nem hiba, csak hibalehetőség, konfigfüggő. Thx!
  • Papirzacsi
    Egyik pályán, talán a Manhattan utáni 2. vagy 3. pálya, mikor Novi Szobor meletti erdőbe kellett elmenni, találkoztam ezzel a bibivel.
    Nem jöttek az embereim. De aztán feltettem a legújabb 1.02-es peccset, ami pár nappal későbbi volt, mint feltelepített 1.02-es, és hiba nélkül követtek az embereim.
  • DOGMAN
  • lusti12
    menjetek ti a picsába legalább én nem egész nap ezt a szart nyomom látástól vakulásig
  • DOGMAN
    Tegnap nyomtuk GKF szerveren Arma1-et (ZSÍRilag kollektíve) azt a 3-4 óra alatt egy srác kb 4-szer próbált bejönni warez gaméval.
    Persze "Original game do not FADE" üzenettel rögtön távozott is, de azért óránként bepróbálkozott, hátha...
    Már nélunk is csak 6560 Ft, szóval nem nagy cucc, de inkább szivatta magát, a kísérletek közti idők alatt meg hegesztette a krekkeket, serialokat a gaméhoz :D
  • smusher
    Legalább azokat a játékokat meg kell venni , amik érnek is valamit. Ha belegondolok, hogy hányan warezolják az Armát, ideges leszek. Akkor menj inkább lődözni kóllofdútival.
  • DOGMAN
    Még egy kis moderálni való:

Miért, hogy viselkedjek? Az a véleményem, hogy ezt a gamét lewarezolja az egy seggfej, és igenis menjen a picsába!!!
    Büntetőpontokat, reklamációkat priviben jöhetnek. Faszt se érdekli...
  • Micsu
    de olvasd el az nfot is kisfiam

" 7. Support the software developers. If you like this Game. BUY IT!"
  • DOGMAN
    Én csak egy linket adtam annak aki kérte...
  • DOGMAN
    Na ezt moderáld ki: http://thepiratebay.org/torrent/4986757/Arma.II-RELOADED
  • lusti12
    attól még nem kéne így viselkedni
  • Vargosz
    Talán mert ez nem warez topic arma2
  • lusti12
    én nem értem most miért baj,hogy kértem egy linket?
  • DrRadon
    Harctéri Robotok

Érdemes megnézni a videókat. Az ArmA2 szemtelenül pontosan lövő AI-jai, bemelegítés a jövő tűzharcába, ahol egy robot ellen csak egyetlen lövésre van esélyed. Ha elszúrod, pillanatok alatt rádfordul és miszlikbe lő. Ha több robot van akkor hiába lősz pontosan, a másik robot szed szét.
    Tanulság: tetszés szerint.
  • macleody
    Hali. Megint van egy kis hang problémám. Nem tudom működésre bírni a VopSound_2.1-et. Ha azzal indítom a jétékot nincs a fegyvereknek hangja. Nem tudja valaki mi lehet a bibi? Az RH Heli sound működik.
  • Scottt
    Igen,a "Lepusztult terület" című pályán(Gangland)Ezér nem játszok ezzel a játékkal kb 2 hete.
    Feró Flex:Szerintem ez Cifunak akartad nem?Az ACE2 dolga nem a kampány hanem a realizmus fokozása lesz;)
  • Feró Flex
    majd ACE2!