35066
  • Cactus73
    Koszonom az infot !
  • smusher
    Shift + num-, majd utána endmission. Erősen javallott az idegösszeroppanást elkerülni szándékozóknak :-).
  • JanáJ
    csak a nem létező ellenfelet nehéz elkerülni mert mindenhol ott van :-)
  • Scottt
    Nem,ez a játék sajátossága sajnos olyan kurva nagy, hogy néha nem ott és akkor az a trigger aktiválódik amelyiknek kéne:/
  • BlitzFiles
    én már várom, core-javitásokat + kiváncsi vok a munkátokra (nah ez egy pozitiv gesztus :) )
  • BlitzFiles
    reinstall?
  • Shep
    Ja igen és többször újra próbáltam, a pályát is újrakezdtem, de azon a részen mindig ugyanaz történt.
  • Shep
    Hát igen, a kutya nem látott meg, de mikor az egyik erdősávhoz értem pukk és vége, arról nem beszélve, hogy a sima OFP-ban vagy valamelyik kiegben is volt ilyen.
  • Scottt
    Istenem,csak simán futni kellett 2,5km-et anélkül, hogy kontaktusba kerülnél az ellenféllel(A roncshoz 1-2 perc múlval jön egy APC meg egy raj katona,szóval jóval előttük el kell pucolni,a helikopterekre nem kell lőni csak futni kell,járművet nem kell "lopni" gyalog is lazán megcsinálható tök egyszerű,Bennetek van a hiba)
  • JanáJ
    Valóban kocsival meg ez volt. De ez mitől? Senki sem tud továbbjutni? A játék eredeti...
    Pályát hogy tudok "ugrani"?
  • Shep
    Nem nem ők lőnek le hanem a semmi, ha kocsival mész akkor a semmiből le rpg-nek egy bizonyos ponthoz elérve és megfogtam és endmissiont adtam neki, egyéb ötlet híján. Neked is ezt javaslom.
  • JanáJ
    A manhattan utáni pályán mikor 8 km-t kell kutyagolni, akkor vannak baráti egységek? Mert körülöttem galoppozik vagy 20 csuklyás, de barátinak jelölik őket. :-S Viszont néha lelő valaki a semmiből. Ki más, ha nem ők.
  • ekre
    nem tudtok esetleg egy full changelogot az 1.03-hoz?
  • tpM
    Mindjárt jön az 1.03 patch, mely komoly lokalizációs javításokat tartalmaz. :)
  • smusher
    Hogyan lehet angol nyelvűvé tenni a játékot, mmint angol feliratozásúvá? A language fájlok cseréje nem segít... egyáltalán lehetséges??
  • DummyBoy
    Sajna többször is megpróbáltam ... Na mindegy, mé játszom vele egy darabig ...

Köszi!
  • Viktorr
    Hello!

CTRL+Space parancsnoki módban,hogyan lehet egy tankra tüzérségi csapást hívni? Melyik gombbal?
  • ekre
    amikor a küldit csinálod, tedd be a first aid vagy nemtom milyen nevű modult. azt lehet, hogy még a medicekkel szinkronizálni kell, de ennél nem hiszem. bár nem kizárt, vannak modulok, amit csak beteszel és müxik (max init szinten még állítgathatod), de van amit külön-külön, adott egységekkel szinkronizálni kell. fontos lehet, hogy egy bugnak köszönhetően (gondolom, hogy bug) a szinkronizált modulok a játékos respawnja után már nem mennek. valaki biztos tudna erre megoldást, remélhetőleg ez is javítva lesz.
  • tpM
    Szerkesztőben F7 -> Elsősegély szimuláció aztán F5-tel hozzászinkronizálod ahhoz a csapathoz/egységhez amelyiknél engedélyezni akarod.
  • Cactus73
    Ha bármelyikünk medic lett volna, ott helyben orvosoltuk volna a problémát. ( ezesetben szó szerint )
    Saját küldetés volt. Ezekszerint nekem kell ezt "engedélyezni" valahogy.
    Tehát alapból ez nem müködik, csak ha olyan jellegü a küldetés.
    Mondjuk ,h értem :)
  • ekre
    több mint valószínű, hogy az a játékmód nem rendelkezett a megfelelő modullal, így az alap medicek által nyújtott szolgáltatás az, amit maximum elérhetsz. azaz sikítani, hogy MEDIC! :)
  • Cactus73
    A tréningen lehetett olyat, h a sebesültet húzni - vonni, meg nyakba kapni és elballagni vele. Tegnap multiban lelőttek a lábamról, de a srác nem tudott odébb tenni, hiába kerülgetett. Pedig jól jött volna. Ez hogy működik, tudja valaki ?
  • [NST]Cifu
    Sajnos a scriptelt, de amúgy nagy szabadságot nyújtó küldiknél ez a probléma általános. Korábban linkelt be valaki olyan videót, hogy a traplövészetnél akadt be az AI.

Indítsd újra, hátha...
  • DummyBoy
    Na ja, a kiképzést nem illik kihagyni :)
  • koschwarz
    én is mindig megcsinálom a boot camp-et :)

egyébként sajna nem tudok segíteni, még nincs meg a játék.
  • DummyBoy
    Üdv all!

Nem megy a kereső nekem valami miatt ...

Tudom, hogy baromság, de szerettem volna végignyomni a Boot Camp-et (ARMA II, 1.02), és a legelején a Firing Range-nél amint kezdődne a teszt, rákattintok, hogy indulhat és más mondja is hogy béna vagyok (Ez lehet hogy így van ...) ...

Van valami ötlet, hogy miért nem kapok esélyt?

Előre is köszi!
  • DOGMAN
    Ember kijelöl, majd 6-os gomb és ott ha van a közelben lőszeresláda, vagy lőszeres teherautó akkor megjelenik a "felfegyverez akármi, akárhol" (vagymi a neve) menüpont.
    Sokszor több lehetőség van mint ami kifér ilyenkor alulra kiírt "tovább" menüre katyintva tudsz lapozni..
  • Shep
    Arra tud nekem választ adni valaki, hogy hogyan tudom az embereimnek a lőszer utánpótlását megoldani, egyszerűen nem találok rá módot, vásárolni csak magamnak tudok, odaadni nem tudok nekik semmit, tehát akkor hogyan?
  • Shep
    Azért az az érzés mikor rpg-vel felrobbantasz hosszú kúszás, mászás után egy ellenséges könnyű páncélost nem igazán önthető szavakba. :) (most szerencsém volt és leállt az egyik domb aljába és nem jött támadni ez lett a veszte a Vodniknak)
  • macleody
    Én Gvozdno-ban futottam velük össze.
  • Shep
    Na hát pedig jó lett volna ha leírod a nevét, mert ezekből a betű-bet- szám kódokból én sem tudom beazonosítani, melyik micsoda a Machine gun nest, na az megvan :) meg a járművek nevei hellyel közel, de ilyen ágyúkal már hadilábon állok. De köszi a tippet, legfeljebb próbálkozok, aztán csak sikerül azt legyártani :)
  • Papirzacsi
    SPOILERES NAGYON!!! A sárga vagy piros úton vannak, attól függően, hogy az ellenséges bázis a sárga, vagy a piros útvonal mentén van.
  • Papirzacsi
    Novi Soborban a főhadiszállásnál védelemként létrehoztam egy páncéltörő egységet (olyan mint az állványos géppuska, engedtessék meg, hogy ne nevezzem őket a nevükön, mert nem értek hozzá). Azzal megszórtam a messze álló BTR-90-est, amitől ki is purcant. Azután a város elfoglalásakor leölt ellenségtől elvettem az RPG-t, amivel kilőttem a másik, csapatszállító páncélost (merthogy kettő volt a városban. Egy BTR, meg egy kimondhatatlan nevű). A többi egység eközben a város szélén irtotta az ellenséges katonákat.

A saját egység általi gázoláson én is felakadtam. Többször kellett amiatt újratöltni, mint az ellenség által okozott veszteség miatt. :-)
  • Shep
    Na ezt megnézem, köszi. Hátha segít.
  • DOGMAN
    Kapcsoold be az aktuális nehézségi szintnél az "Okosabb MI" kapcsolót, ha nincs bekapcsolva. Az ellenfélét hagyd ahol van a sajátjaidat meg húzd fel okosra :D

• tpM
    Nehézségnél ott alul be van állítva a Baráti egységek skill-je? pl Expertre?
  • Shep
    Á a társak AI-ja nagy nulla, minek az AT egység ha eszébe sem jut használni az RPG-t, egyedül meg képtelenség mindenkit lelőni, ha erre vágyom akkor arra ott a COD. Annyira idegesítő, hogy játszanék vele, de egyszerűen megöli a játékot ez a szar.
  • JanáJ
    Én tegnap a Manhattanan a "főbázis" elintézését intéztem gyalog, mert a 4 M1-es b@szott jönni. :-)
  • Shep
    Hát nem igaz, elintézem a könnyű páncélost, mert most pont felém jött, erre az az idióta csapatszállítóm elüti a lövészemet, hát biztos rohadt nagy munka lett volna beírni a kódba egy olyat, hogy a saját embereimet ne a sajátjaim intézzék már el. Vicces.
  • Shep
    Egyébként a vállról indíthatósnak mennyi a hatótávja, amíg még elég pontos is?