35066
-
tpM #19280 Na emberek, mint itt is olvashatjátok ACE 2-t megpróbáljuk kidobni pár héten belül. Ebben az első kiadásban 1-ből megismert feature-ök lesznek A2-re optimalizálva valamint javítva, plusz még esetleg pár új dolog. -
Igazából állandóan online (leszámítva az áramszünetet meg a warez kommandós rajtaütéseket
)
Néha változik az IP cím és gondolom ez olyan banner, ami IP-hez van kötve. -
BlitzFiles #19278 csak a szerver bannerre pillantva, es szomoruan tudomasul veve irtam :( -
Ezt hogy lehet működésre bírni, hová kell bemásolni a cuccokat?:D
(sry a rengeteg láma kérdésért, de nem állok túl nagy armás hírében) -
Azért egy darab találat lötyögne abban a halmazban: Arma.hu -
BlitzFiles #19275 anak az eredmenye sajna egy ures halmaz lenne -
dirtlaci #19274 köszi és egy kérdés a multiban valahogy tudom szükiteni h csak a magyar szerokat adja ki? -
És még több új problémát vet majd fel :D -
BlitzFiles #19272 az 1.02 illetve 1.01 verziokra lehet majd installálni, és számos problémát javit -
Innenezek a tuti frissítések,Maverick kamut linkelt^^
-
Maverick #19270 Hamarabb megtaláltad volna mint ezt a fórumot...
http://www.arma2.com
-
dirtlaci #19269 cső skacok ma vettem meg az arma 2 őt az lenne a kérdésem h honan szedjem le a frisitéseket? -
#19268 Köhi
-
arma2höz lesz :o -
Igen, így sikerült. -
Neoncsoves #19265 és nem tudsz valami BIZTOSat mondani az 1.03ról? :) -
Nyomj egy Escapet, oszt vissza. Ált helyre szokott jönni a kép pár sec után ... -
tpM #19263 Jó, akkor az egyszer csalt a megérzésem... -
Neoncsoves #19262 tempi mikor is mondtad, hogy "holnap" jön az 1.03? :D -
Ilyen nekem is volt, küldetés újrakezdése megoldotta. -
De fura. Engem most egy extra adag blurrel lepett meg a játék. Alig látok valamit, a szemem kifolyik, minden el van mosódva :(
Mit tehetnék? -
lerboy #19259 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha jól emlékszem az Elektrozavodszk-i gyárnál kell kérdezősködni, aztán egy tengerparti faluban északfele, majd ott valahol lesz egy bánya. A bányánál bújkál. Aztán lehet, hogy csak egy bizonyos beszélgetés-lánc után válik ez elérhetővé, nem emlékszem pontosan. -
#19258 És bardak merrre van???:O -
lerboy #19257 Szinte képtelenség elkapni, minenképpen meglóg. Fontosabb, hogy Bardakot elkapd. -
Üdv mindenkinek a kampánnyal kapcsolatban lenne egy kérdésem:
Megkaptam a fülest hogy pajtásunk éppen egy piros golffal akar meglógni. Ezzel semmi gond nem lenne, csak éppen az az istenmajma Maddox belerepült a helivel egy fenyőfába, így hát légi úton nem lehetséges Loptyev megtalálása. És mivel az ország másik felén van, ezért földi úton elég sokáig tartana beérni. Mit tegyek? Töltsek be régebbi mentést? :S -
Kampány honosításra ne számíts...csak menü, parancsok, radio command... -
Neoncsoves #19254 próbáld ki a demoját -
Mármint az Armed Assault II -
VAn már tört szerver?
Nem warez miatt!
De azé kipróbálnám milyen neten.
Mer szeretném megvenni. -
Hát igen némi fogalmazási készség nem ártana :) -
Áldassék a neved! -
fkubi #19249 Eloszor a magyar nyelvet sajatitanam el a helyedben, utana egy normalis scriptnyelvet, majd vegul az OFP/ARMA nyelveit (sqf es sqs).
-
Arma 1 hu -
Az angol benne van. Valahol a beállításoknál lehet kiválaszani, aztán újraindítod és onnantól angol. -
Tud valaki küldeni ArmA 1-hez angol vagy magyar nyelvi fájlokat?Kösz! -
tpM #19245 scriptelési parancsok -
Phixus #19244 Valakinek nincs editor tutorial ja? ilyen scriptek meg ilyenek? ha valaki tud segíteni egy két dologba ilyen script meg ilyenek azt nagyon megköszönném -
JanáJ #19243 szerintem bug, nekem tovább ment -
kicsit kihal mostanaban az arma.hu szero... :( -
jaaaa...
.png)