35066
-
tpM #19480 Igaz, hogy A1-hez írtam, de majd frissítem, az alapok maradtak: Modfolder/Addonkezelés -
Cactus73 #19479 Szerintem bátran vedd meg a magyar változatot. Az 1.3 patchben már javított magyar felirat van alapból.
A visszafordítás is tökéletesen megy szerintem mindenkinél. Én itt olyat nem olvastam, h bárkinek gondja lett volna vele. Lehet ,h a németről-angolra ,vagy egyéb nyelvterületnél lehetett ilyen gond. Ezt nem tudhatom.
De lehet ,h ott is inkább user error volt. Nem mindenki tud "szakszerűen" beilleszteni egy modfoldert. Aztán lehet ,h egyből beírja az aktuális fórumba ,h nem müködik az adott mod :))) -
Cactus73 #19478 Sry, le vagyok maradva :) -
tpM #19477 1.03-ban van a melónk, nem Tanyalapon, tessék csak megnézni... -
Törést nem akarok használni, tehát a cracket nem raknám fel, csak az angol verzió kell. Újra is raknám, az mindegy, csak olyat akarok, ami alapból angol, nem úgy lett belehekkelve :)
A visszafordítóval meg az a baj, hogy ha egy patch frissíti a language.pbo-t vagymit, akkor megint le kell szedni. Meg van pár ember, akinek nem megy, itt.
A legjobb persze az lenne, ha besétálnék a cdgalaxisba, és levenném a polcról az angol változatot, ami a magyar mellet van. De nincs nekik már, előbb kérdeztem. -
JanáJ #19475 Meg tudom nézni valahol a fegyverek beállításait. Módosítani nem akarom, csak pl összehasonlítani két vállfegyver pontosságát, átűtését, stb. -
Cactus73 #19474 A visszafordító hibátlan. Hetek óta használom. Ezért ezzel a hibrid megoldással ( Tört játék eredeti keyel ) felesleges bohóckodni szerintem. De ha bármilyen előnye mégis van, arról nem tudok. :)
Minek használnál törést ha kifizetted a legálisat ?
Mondjuk ha nincs kedved ujrainstallálni, az is érthető. Végülis, egy próbát megér. Akár még működhet is :) -
A visszafordítót megtaláltam közben, de a hsz-ek alapján az sem mindig tökéletes.
És ha veszek egy magyart, de a serialt a már meglévő angol reloaded werzióban használom fel?
-
Cactus73 #19472 Az itthon kapható változat angolul beszél, magyar felirattal.
Jobb magyarítás a Tanyalapon van ( vagy lesz valamikor. Nemtom ,h állnak Dogmanék a munkával )
"Visszafordító - angolosító" mod meg Arma.hu rol szedhető le. -
Galaxisban is csak magyar feliratost találok. De ha jobban belegondolok, akkor van a játékban nyelv opció, az csak a hangra vonatkozik, vagy a feliratokra is?
Akinek magyar van, annak benne van az angol felirat is, vagy azt teljesen kiszedték?
Amúgy sejtem, hogy pár könyvtár meg esetleg konfigfájlok toszogatásával lehet angolosítani a magyart, de ha már megveszem, akkor nem akarok még ezzel is szarakodni, ha van más megoldás. Épp elég lesz megtanulni a játékot magát :) -
JanáJ #19470 A cdgalaxisban volt angol is mikor én vettem. De visszaolvasva megtalálod hogy lehet angolosítani a magyart. -
Sziasztok. Lehet valahol kapni itthon angol verziót?
Alapból is elég gázok a dumák, de így meg tényleg csak röhögni lehet rajta.
Nem letöltős kéne hanem rendes dobozos, ha lehet boltból, személyesen átvéve.
-
JanáJ #19468 Mit akarnak a magyarok a hamis kétezer éves történelmükkel, hisz a nagy román nemzet magától Romulusztól és Rémusztól származnak. Szerintem pár kommentelő vissza tudja vezetni a családfáját a farkasig...
-
JanáJ #19467
-
tpM #19466 Így. -
burnrex #19465 hahó! tud valaki segíteni?
-
tpM #19464 Mi vagyunk a hamis állam, hamis törénelemmel, mondja a román... :DDDDDDD -
Ejha! Ez odabasz, pláne a kommentek... -
burnrex #19462 Hogy lehet a játékot az 1.03 patch után újra magyarrá varázsolni? -
burnrex #19461 ctrl + space gombok együttes lenyomása -
JanáJ #19460 Már volt róla szó, de nem találom, hogy a 4 falu elfoglalásakor hogy tudom írányítani a "lázadó" embereket. Ha bvalaki tudja ossza már meg velem. :-) -
KAZJ #19459 Megváltozott a kód a szerveren vagy mi van? Segitsetek már légyszi! -
JanáJ #19458 Valaki ha próbálta, árulja már el mi lett volna ha kampányban nem a NAPA-t választom mikor a Manhattan bázisról menekülni kellett. Esélytelen ilyenkor megcsinálni. -
burnrex #19457 ha feltoltam az 1.03-as patchet, akkor külön magyarítás kell hozzá, vagy jó a régi?
-
burnrex #19456 jah megvan! -
burnrex #19455 Köszi! Merre lehet? -
KAZJ #19454 1.03 crack -
burnrex #19453 Heló megint! Feltettem az 1.03-as patch-et. Tört verzióm volt és most azt írja ki, hogy rossz lemez van a gépben. Mit lehet tenni? Help!
-
JanáJ #19452 Mi az az Evó? (bocs
)
-
tpM #19451 Pontosan <3 -
fkubi #19450 Mondjuk egy coop, ahol nem rohangasznak sikitozva a bmp elott? -
tpM #19449 Talán, ha nem egész nap ilyen Domi vagy Evó szintű faszság menne akkor lennénk többen is :) Egyébként meg nyár van és mindenki nyaral... -
KAZJ #19448 Sziasztok!
Már napok óta nem tudok csatlakozni az ARMA.hu-hoz.
Korábban gond nélkül ment.
Ez miért van? -
KAZJ #19447 Nekem ha jól emlékszem felrakta, csak nem akart indulni.
Nem lehet, hogy rossz a lemez?
Próbáld ki egy másik gépen. -
Neoncsoves #19446 ArmA1-nél is ilyen halott volt a multis community?
-
Tierce #19445 KAZJ!
És neked is ugyanezt a hibaüzenetet írta ki? Hogy a "CRC nem egyezik meg"?
Hát...nekem csak egy rendszer van fent és nem nagy kedvem van ezért formatálni a gépet...nincs más megoldás?
-
nem tok csatlakozni magyar szerora, mindem masikra tudok. -
tpM #19443 A serialtól függ a nyelv. -
KAZJ #19442 Én is Így jártam. Nem jöttem rá mi maradt fent, csak nekem két rendszer van és arra tettem fel amelyken nem járt a tört verzió. -
nekem egy kérdésem lenne , hogy ha csak egyfajta verzio van a patchekböl akkor hogy tudja hogy melyik nyelvi fájlt kell változtatni?
Mert elviekben ebben a patchben a magyar felirat javitva lett, de mi van aki angolul vagy németül vette meg a játékot annak felesleges fájlok kerülnek a rendszerébe vagy ha felüliratja a nyelvi fájlokat akkor hogy kerülnek bele az ujitások ?
Mert ha minden nyelv szerepel a javitásokba akkor azt valahogy elö is lehetne csalogatni.
Ha valaki tudja a megoldást elmondhatná, hogyan tudok az angol feliratbol 1.03-as magyart varázsolni
.png)