35066
  • JanáJ
    Nem skinbe kellene, csak a hatását élvezném, mert lehet csak az én Cooper gyerekem ilyen testi fogyatékos vagy én bénázok a beállításokkal de a pupilláját elfelejtették leprogramozni. Az poén hogy előnyt lehetne kovácsolni abból hogy napnak háttal vagy, csak nem hiszem hogy az AI-t is vakítja kampányban a pixel nap. :-(
    (Tudom, komoly problémáim vannak)
  • Cactus73
    Ma reggel találtam új szigetet. Letöltöttem, de megnézni már nem volt időm.
    Van rajta épület rendesen. Meg szük utcák. Remek játszótér lesz :)
    Bár - pont emiatt - biztos nem lesz rajta 75 képkockám per szekundum :)
  • tpM
    Így van, ha egyszer elkap akkor a sírig kísér... ;O
  • Cactus73
    Szerintem most nyertél egy karácsonyfát.
    ( Nyáron nem olyan praktikus, de értékeld a gesztust )
  • Cactus73
    Editorral vigyázz nagyon. Rákapsz az ízére, függőséghez vezet. Én már évek óta nem bírok úgy megnézni egy jó lövős filmet, h ne azon agyaljak utána, h hogyan lehetne megszerkeszteni hasonlót az aktuális armában meg opflashben
  • tpM
    Dehisz a profilnál választhatóak :O
  • JanáJ
    Valaki ügyes alkosson már egy napszemüveget az ARMA-ba, cserébe odaadom a karácsonyfa M4-em. :-)
  • DOGMAN
    Ehhe a warez verzsönnek dájcse kódja van, vagyishogy ha csupa 0-a a kód akkor dájcse kulcsnak veszi, plusz az eredeti dájcse verzióba csak az az egy darab nyelvi fájl volt, a többi nem. Persze a peccsek ár tartalmazzák az összes nyelvet, de ugye a kulcs...
  • KAZJ
    Csináld úgy ahogy Mr.D leírta.Nekem bejött. http://www.armed-assault.hu/ofphu_plugins/forum/forum_viewtopic.php?11280.last
  • fkubi
    Picit bonyolultabb, de mindenkepp hasznosabb, ha megtanul angolul.
  • Makee
    Arma.hu szerverre miért nem lehet csatlakozni mostanában?Connection failed-et ír pár napja.bármelyik másik szerverre fel tudok menni.
  • burnrex
    aha, köszi.
  • MaskimXul
    Az megvan mind és még jól is :)
    A car radio logic init-jébe is beraktam egyenként, de úgy sem jó.
    A linkelt topikban én írtam az utsó hsz-t, ott van bővebben a probléma.

Nyilván az sem segít, hogy két órával ezelőtt láttam életemben először az editort :)
  • DOGMAN
    Különböző kulcsokat adtak ki a különböző nyelvekhez, ezér lett német a tied.
    Ne kérdezd hogy, hogyan lehet megállapítani melyik melyik, mert azt csak Marek tuggya :D
    magyar cd kulcsot kell tenned a registrybe (hogy hogyan az a te gondod, amúgy 8000 Ft postaköltséggel a legegyszerűbb szerintem)
  • tpM
    Ott le van írva, description.ext-ben kell definiálni őket.
  • burnrex
    Nem, nem magyar.
  • MaskimXul
    A Car Radio modot próbálta már valaki? Ha igen ossza meg legyen olyan kedves, hogy hogy sikerült saját zenét beraknia, nekem sehogy sem megy.

• beci43
    Miért,nem magyar a game?
  • burnrex
    Senkinek sincs jól működő magyarítása 1.03 után? nem akarom elhinni, hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen!!
  • blash
    HALT HAMMERZEIT!
  • tpM
    :D
  • burnrex
    Nna sikerült, megtaláltam a regeditbe, átírtam és német lett.NÉMET, nem MAGYAR, NÉÉÉMEEET:-(
  • tpM
    Nemtudom, akkork érdezd meg ArmAHu-n abban a topikban...
  • burnrex
    Hali! xp-m van, és a regedittel próbálkoztam, hogy újra magyar legyen a játék, de sehol nem találom, az általad belinkelt módszerben látott cumókat. nincs más megoldás?
  • tpM
    Az 5 az drágább kb ennyi :D
  • JanáJ
    fél OFF
    Van valakinek a Trackir kütyüvel tapasztalata arma2 alatt. Millió leírás van róla, de csak arma1 és szimulátorok alatt, ez engem nem érdekel.
    Nem tudom értelmezni az 5-ös és 4-es közötti gyakorlati különbségeket. :-S

ON
  • JanáJ
    Mondjuk a "normális" rádiózás az tényleg sokat jelenthet. De a "halassültkrumlidtól" kicsit seggre ültem :-)
  • tpM
    Jaja, IC-n meg AToW-on is így ment...
  • MaskimXul
    Annyira nem hardcore, ezekkel az arcokkal játszom már egy éve, poe2-t meg project reality-t.
    Azért nem mindenki kommunikál így, inkább csak az igazi katonák, de az alapok megvannak. Pl. nem csak beugatsz TS-en, hogy segítsetek hévaze, hanem:
    -commander this is squad1
    -go ahead squad1
    -requesting whatever, stbstb.

Ez főleg akkor hasznos, ha sokan vannak egyszerre TS-en, így nem vágunk egymás szavába, mindig tudjuk ki kihez beszél, ilyenek.

Na meg a hangulatot is megadja rendesen. Ha már a játékban megvan a taktika és a fegyelem, akkor a kommunikációban is meg kell lennie, így a leghatásosabb a csapat.
  • JanáJ
    Hát hallod te nagyon hard core szerveren akarsz játszani, ha így komunikálnak :-)
  • MaskimXul
    De tudom, úgy értem célszerűbb azokat megszokni, mivel többen használják.
    Főleg az ilyenekre gondolok, a járművek, fegyverek nagy részét már megtanultam.

Ha amcsi szerveren játszok, akkor a magyar szöveg csak hátráltat, mivel egyszerre két nyelven kell gondolkoznom :)

Meg persze ott vannak a mozaikszavak tucatjai, mint például a FISH and CHIPS, sok sikert a fordításhoz :))
  • JanáJ
    "csak célszerűbbnek tartom angolul megtanulni a gyakori kifejezéseket"
    Most ezt nem értem, ha nem tudod az ami rövidítéseket/fegyvereket/stb, akkor nem mindegy hogy angolul vagy magyarul nem tudod? :-)
  • MaskimXul
    A bizalom nem hiányzik, csak célszerűbbnek tartom angolul megtanulni a gyakori kifejezéseket, azt mégis csak többen használják. Meg az elején főleg coop szerverekre akarok mászkálni, és az említett amcsi is ilyen.

Aztán ha már megtanultam pontosan osztani a halált a Hinddel, akkor rászokok a magyar szerverre is, ott gondolom főleg PvP megy.
    Az meg még korai a battlefield 2-n meg project reality-n hízlalt virtuális izmaimnak :)
  • Cactus73
    Igen. Sajnos arra nincs garancia ,h a visszafordított moddolt armáddal nem rugdalnak le pont arrol a szerverről, ahol te játszani szándékozol.
    Én kipróbáltam párat és örültem ,h müxik. De nem játszom túl sokat online.
    Szerintem azért szavazz bizalmat a második fordító csapatnak. Vagy csapj le a megkímélt bontatlan dobozosra ! :)
  • Scottt
    Vedd meg,és ne warezolj^^
  • peppino3
    német verzióvan meg mit csináljak hogy magyar legyen ?
  • JanáJ
    Jut eszembe, van egy elmeroggyant barátom akinek nem tetszik a játék és egy magyar verziót eladásra kinál. :-S
  • tpM
    Majd, ha a rovásírás bekerül az unicode-ba :)
  • DrRadon
    Pedig a T.R.A.P -> C.S.A.P.D.A olyan hangulatos volt.

Jaja, Cifu neve lassan védjegy lesz. Asszem levédetem a tpM-et is, hátha...
  • MaskimXul
    Valószínűleg az lesz. User errortól nem félek, anno a Black Sharkot is sikerült oroszról angolra buzerálni, pedig az még nagyobb szívás volt :)

Találtam egy bontatlan angolt, magánszemélytől, remélem bejön. Ha nem, marad a magyar. Bár most megnéztem az arma2.hu-t, és Cifu nevét meglátva kicsit megnyugodtam a minőséget illetően :)

Persze ettől függetlenül az angolt preferálom, azt a katonai szlenget szinte lehetetlen úgy lefordítani, hogy ugyanazt a hangulatot adja vissza.

Azt is írták a visszafordítóval kapcsolatban, hogy még nem minden szerver engedélyezte. Mivel tervezek egy amcsi közösség szerverén is rendszeresen játszani, ezért fontos, hogy biztosan működjön mindenhol.