35066
  • Cactus73
    Arma2 ben számomra az volt a legnagyobb csalódás, mikor felfedeztem h a legtöbb épületbe egyáltalán nem lehet bejutni. Vagy elmászkálhatsz a földszinten, de az emeletre vezető lépcsö tetején zárt ajtó fogad. Ez azzal analóg élmény, mikor az első részben nem tudtam átlépni a korlátot. Mert azért egy beltéri ajtót már csak berúgok valahogy. Értem én ,h nekik ez igy egyszerűbb volt, de engem nagyon zavar.
  • fkubi
    Igen.
  • Vorpal
    Azé kár, hogy a régi jó dógokbó nem maradt semmi?
  • blash
    Ofp 1-ben talalkoztal tank belsovel?
  • JanáJ
    Azé' látszik hogy még mindig (csak) a grafika a lényeg... :-S
  • Neoncsoves
    MIKO lesz 1.04?
  • Vorpal
    Semmit nem tudunk a moddingról - csak álmodozom.
  • Amery
    Hát azért etalonnak nem mondanám, ugyanis köze sincs a valósághoz.
    A bis-nél kicsit eltúlozták a fegyver kóválygását mozgás közben.
    15 éve paintballozom és ha így rángatnám a stukkert mozgás közben, a büdös életben nem lőnék le senkit. Aki paintballozik, vagy airsoftozik, az tudja miről beszélek.
  • DrRadon
    Még nem szabad végleges következtetéseket levonni. A játék fejlesztés alatt áll, lehet, még az animátorok is csiszolják a bábuik mozgását. Tény, hogy a járműves videókban elég satikusak voltak azok a karakterek. A talajegyenletlenségek még nem befolyásolják a járművek mozgását. A robbanások utáni részecske effekteken is lenne mit csiszolni. Stb, stb.

ArmA2-ben egyébként elég sok hiba van a karakterek animációinál (magas sarokemeléses futás, kicsavarodott vállak, és az anim szekvenciák közötti átmenet hibák) Messze nem tökéletes. Az etalon ebből a szempontból a Crysis2 lesz, ahol már most is megdöbbentő dolgokat lehet látni.
  • DrRadon
    A gépigény szinte ugyanaz. De a bohémiával kapcsolatban igazad van. Tényleg elmehetnek a p..ba, a HDD-t zaklató 700 MB-os memóriakezelésükkel az 1,5km-re a part alá renderelt tengerükkel, a bugos ütközésvizsgálatukkal, a wolfeinstein 3D szintű animációjukkal, meg rajzfilmeket idéző fizikájukkal.

De még mindig az egyetlen... legalább is okt. 6-ig, az OFP2 megjelenéséig.
  • smusher
    Mondjuk az is kérdés, kinek melyik típusú animáció a fontos. Ahogy az Ofp2-ben mozog a fegyver fps nézetben, az egyszerűen botrányos, futás közben meg nevetséges. Teljesen elszarja a játékélményt. Az ArmA2 tps nézetű karakter-animációja pedig qrva jó, számomra eddig etalon.
  • Amery
    Nem azt mondom, hogy ez 1 qrva jó játék lesz, majd ha kijön, kiderül milyen.
    De az biztos, hogy animáció terén már most fényéveket vert az arma-ra.
    És ha jobban belegondolunk, a vásárlókat pont ezzel tudják majd maguk mögé állítani: ami nem működik az arma-ban, az itt igen. A nagyközönség pont le fogja szarni a ballisztikát, meg az ilyen real dolgokat, ha a játékmenet és a játékélmény jobb.
  • Amery
    Akkor nézd meg szépen újra!
    A videó elején, a FAV ban jobb1-en ülő lövész mozog lövés közben, a humveban mozog a vezető keze.
    Nem emléxem az arma ban tank belsőre, csak elbaszott hud-ra, ami még ennél is rosszabb(képernyő tetején zöld sávban kompassz meg radar, bal fent páncél, lőszer, üzemanyag - 2009-ben azért ez szánalmas)
    Attól, hogy előíteleteid vannak 1 még ki sem jött játékról, hülyeségeket azért ne írj.
  • LizardX
    Csák!
    Rinyáltam itt, hogy nem indul el az 1.02 peccs után a legális ArmA2. Kijött az 1.03, na mondom, most lesz az igazi. Hát persze, ez se indul el. Nincs hibaüzenet, nincs lefagyás, megjelenik az arma2.exe a futó folyamatok közt, 0% procihasználattal, de nem megy mégse. Megoldás: gémkopivörld, noDVD exe leszedve, és indul faszán. Köszi, a Bohemia meg bekaphassa , pedig amúgy imádom a játékukat! Ja, és sezrintetek a Fade a gyári exe alapján aktiválódik, vagy a product key alapán, magyarul a fenti megoldásal én most legális játékos lennék multiban, vagy ocsmány féreg kalóz? Köszi!
  • Neoncsoves
    ja nekem is BF2 feelingem volt az első járműnél...
  • koschwarz
    szerintem egyáltalán nem cod-os, hanem teljesen battlefield2-ős a hangulat.

egyébként ha sikerül eleve sokkal kevésbé bugosan kiadni, nálam már akkor is nyerő(bb lehet az arma2-nél)...a sokkal barátságosabb gépigényről nem is beszélve. őszintén szólva, kicsit elmehetnek a csába a bohémiánál...mert még az első armánál megértem, hogy bugos, de a majdnem ugyanarra az alapra épülő 2 résznél is ennyi legyen...
  • tpM
    Miért a moddolásról mit tudunk? Lesz egyáltalán fele annyira nyitott, mint OFP1/Arma?
  • Vorpal
    Mondjuk, hogy mindent széjjelmoddolnak egy kiváló endzsinnel készült játékban. Ahogy az Armát is peccselni meg ACE elni kell 3 évig majd.

Flir meg parancsnoki állás meg .... nem folytatom.
  • Vorpal
    Ezekbe a videókba csomó jármű van - még járgány videó is van külön - editor meg kifejezetten vajazott - könnyű pályakészítés és user content a cél, erről előadnak szintén. Hardcore modeban meg majdnem már mint egy háborús játék.

Egyértelműen COD hangulata van - de feltétlenül baj ez? Az összes fegyver relodeja leanimálva stb - ez elég sokat tesz - az egyetlen probléma a lövő de nem találó ellenség. Ha azt úgy odaképzeled ezekbe a moviekba - de tényleg oda - akkor eléggé odatesznek a fiuk.

Kevés a tartalom de jól megoldva - az Armába sok a tartalom de nem megoldva. Melyik jobb? Ha úgy jobban belegondolunk az Armában is a Razor teammel megyünk végig egy háborús övezeten ugy, ahogy az USA soha nem menne. Sznikelés meg arty meg air support lenne mert a tűzharctól mindenki szarik és akkor újraélesztés 45ször minimum és semmi CASEVAC.

A videket az OPF2 topicba nézegettem mert valaki itt rámutatott.
    Nyilván csak annyit tennék hozzá, hogy nagyon faxa kis endzsin a többiről majd ha kijött.
  • blash
    Operation Flashpoint 2: Dragon Rising - Vehicles Trailer

most mar jo lesz a link tagje
  • blash
    Editorrol hallgatnak, jobb feltetelezni, hogy nem is lesz, de itt van a hinayolt jarmuvek. Szep mozdulatlanul ulnek bennuk. Tank belsot sem latni, csak elkurt hudot.

Operation Flashpoint 2: Dragon Rising - Vehicles Trailer [url]http://youtube.com/watch?v=q2j1jHu6nP4&hd=1[url]

• Cactus73
    Ma en is megneztem par videot belole, de nem mondanam h tatva maradt a szam :) Aha, szep... Arra a regi Delta Force jatekra hasonlit, amit szivesen toltunk amig nem volt mas. Csak valahogy olyan fakezu az egesz.
    Pinocchio szalad a monitorra ragasztott fegyverevel, ami kitakarja a latotered 30 szazalekat. Nem akarom nagyon szarozni, de tavol van ez attol amiert en penzt adok. Meg ez mitol Opflash folytatas ?
    Nem lattam benne jarmuveket, meg hol az editor ?
  • smusher
    "Minimális modding" alatt mit értesz?
  • Akeritius
    Magadnak builder-en csinálhatsz lőteret? Üres=>Célpontok(kiképzés)=>Lőtér, sajna csak az alapkő van meg.
  • Papa01 #19656
    :D

Persze, az is nagyon jó, és szép, de most kedvem lett végig tolni újra a hadjáratot...
    A Q G-ot pedig még soha nem nyomtam végig..

Nincs esetleg ötleted, ötletetek? :)
  • tpM
    Ő is azt üzeni, hogy inkább a 2-t használd :D
  • Papa01 #19654
    Sziasztok!

Amiatt kérném a segítségeteket, mert gépcsere után felraktam az ArmA 1-et, (német letöltős 1.08, amit felpecseltem 1.14-re.) és indítás után egy fekete - szürke "massza" jelenik meg...

Más játékkal nincs semmi gondom, és korábban ezzel sem.

A jelenlegi VGA: 4890 VaporX.
    Van ötletetek?

A válaszokat előre is köszönöm, Papa01
  • JanáJ
    ja, de akkor retinába integrálva. :-S
  • tpM
    De épp ma olvastam, hogy ott max 32 játékos lehet. A2-ben viszont akár 100+ is, ha megvannak a megfelelő körülmények.
  • Vorpal
    Nem akarok flémwart kezdeni, de egyre pofásabb ez az OPF2...

Már csak egy minimális modding kell neki, és olyan lesz mint egy működőképes Arma2.
  • Stormbird
    Beballagsz egy bótba és kérsz egy "magyarításosat".
    Csak azután nehogy megbánd és itt kunyerálj egy "angolosítottért"
  • janika15
    csáó! vki tudna adni nekem v linkelni egy magyarítást ehez a gémhez?
  • tpM
    Biztos nekik van FLIR :D
  • JanáJ
    Ha már füst: a füst "élettartamát" nem lehet valahogy növelni. Járművön gyak. használhatatlan. kb egy petárda túlszárnyalja.

A másik, hogy van az hogy a baráti T72-es lámpa nélkűl elvan este, de ha kilövik és megnézem a mukik felszerelését akkor meg nincs nála nv. ?
    Most komolyan fel kell tekerni a gammát?
  • Akeritius
    brühühűűű!
  • Neoncsoves
    ez ilyen kikapcsolhatatlan ísztör egg fícsör :D
  • Akeritius
    Ha fícsör akkor háov tu törn off?
  • blash
    JTD Fire & Smoke 1: First look at the forest fire part of the new effects addon for ArmA2

innen
  • Neoncsoves
    ez fícsör
  • Akeritius
    Tegnap láttam, hogy a jó öreg vízben elhagyom a cuccom A.I. még mindig az 1.03 része, kiábrándító! Az épületek tetejéről is szabadesést alakítanak.