35066
-
JanáJ #19760 CSak kiváncsiságból. Most mit is szeretnél? :-) -
blash #19759 Sima Ace-hez me'g megcsinalhatna valaki, hogy mukodjon a zTanks Merge vagy Tank FCS. Es ne csak t72-ben es m1-ben...
-
hát ez nem volt valami bonyolult: "ö"
:) -
tpM #19757 ö -
Légyszi macikáám dobj 1 login nevet meg 1 jelszót:D -
tpM #19755 Ha a link végére teszel egy 2-est akkor jó (bár asszem "idegenek" nem láthatják :)). Egyébként épp tegnap beszéltük a csapattal, hogy inkább a 2-re koncentráljunk, mert 1-gyel már csak nagyon kevesen játsszanak. -
Ilyenre fater -
tpM #19753 Resistance-et sem együtt terjesztették CWC-vel, csak 1-2 évvel később GoTY-ként. -
tpM #19752 Milyen "összeállítás"ra gondolsz? -
Azt írták, hogy az A2 kompatibilisek lesznek az OA-cuccival,pl 2 másodperc alatt átrakhatjuk bele majd az A2 bőrnyakúit,a katonák mellé^^ -
Nincs egy olyan dev-heaven stílusú összeállítás az ACE2ről(az 1ről van,de azt már nem baszkuráljátok úgylátom^^) -
fkubi #19749 Kivancsi vagyko, mennyire fejlodnek a modellek. Picit zavar, hogy nem egyutt terjesztik az arma2-vel. Nem igazan vilagos, hogy kompatibilis lesz-e visszafele.
Meg jo, hogy nem vettem meg :) -
Neoncsoves #19748 zsír :D
akkor ArmA2-be is vmi ilyesmi lesz :P -
tpM #19747 A1-ben folytatódott az OFP-s sztori: Sahrani partjaira sodortak a hullámok egy zombit Nogováról és gyorsan átterjedt a civilekre a vírus :D -
Neoncsoves #19746 Nem tudom miért spórolják ki. fertőzött modelleket nekik szerintem pár órába telne megcsinálni, hangokkal együtt. Scriptelés nekik nem tartana semeddig, mapot is tudtak volna csinálni hozzá. Még mindig visszasírom az OFP Zombicoopokat.
ha már itt tartunk: ArmA1-ben is toltatok zombicoopot? vagy az kimaradt? -
Cactus73 #19745 Nem akarlak elszomoritani, de felek ,h ezt a zombis dolgot az Arrowheadbol is ki fogjak "sporolni" ezek a zsivanyok. 
De en e teren tapasztalati sikon megbizom az emberi hulyesegben.
Mert eddig az volt a gyakorlat, h ezt a faszsagot minden elozo reszhez legyartotta valaki non-official. ( ahogy a felbevagott repulo trabantot is, nevezzuk neven "airbant" )
Szoval nagyon ne keseredj el. Nem maradsz le a Nagy Zombis Izerol arma 2 ben sem
-
tpM #19744 Olcsóbb lesz mint az A2. Ráadásul, ha emlékeztek még a Game 2-es hírekre 2005 tájáról akkor ott ugye arról volt szó, hogy 3 hadszínteret ölelne fel: Európa (A2), Közel-kelet (ez lesz az AO) és Ázsia (talán ez lesz az A3?:)) Persze Game 2-nél volt még ilyen, hogy pl belelőttek a házba, utána bement Marek, a fejére potyogott a vakolat és mondta, hogy bármelyik pillanatban összedőlhet az épület... Ilyenre sajnos itt nem kell számítani :(
Szkottus: jól ;) -
Mmm kurvajól néz ki ez a CAR^^
Apropó ACE,Tempus, hogy áll az ACE2?:P -
Neoncsoves #19742 csak legyen már zombicoop :( -
Cactus73 #19741 A ketszeres tagadasra gondolsz a hosszu mondatban ?
Nem erdekes, fogtuk igy is.
Nekem nincs bajom a fizikaval, amig a lada lepattan az abramsrol.
De milyen szepen csendben csinalgattak ezt az uj hadszinteret a Bohemiasok. En tenyleg csak azt sajnalom, h honapokig ulnek meg rajta mielott kiadnak. Pedig allitom ,h az osszes modell meg a komplett sziget kesz van, es mar csak a sztorit gyurjak hozza.
Ha most eladnak 8 darab single, meg 4 multikuldetessel kampany nelkul, en akkor is megvennem teljes aron, csakhogy rosszalkodhassak az uj egysegekkel az editorban. De megertem oket, h ez nem igy mukodik.
Egyebkent meg csernarusszal is "kihuzzuk" valahogy addig :) -
tpM #19740 ehh, ez érdekesre sikerült :D -
tpM #19739 Mondjuk nehéz lehet ám ennyi egységgel rendeset csinálni, úgy, hpgy MP-ben szinkronizálva van. CoD-ban meg egyebekben nincs szinkronizálva a kliensek között, (tehát multiban pl egy hulla összeesését mindenki máshogy látja) mert nem a holttestekkel nem kell semmilyen érintkezésbe lépni :D. Nem tőlük veszed el a tárakat, hanem az eldobott fegyverben van mind a 300 :) -
Neoncsoves #19738 fizika á minek?
-
tpM #19737 Desync.
Egyébként én arra számítottam, hogy októberben ez ott lesz a polcokon az OFP2 mellett, mégiscsak nagy csapást mérne a CM-re. Ebben az interjúban egyébként olvashatjuk, hogy normális fizika itt sem lesz, mert ahhoz új játékot kéne csinálniuk. (ideje lenne :D) -
Neoncsoves #19736
-
Vagy 2009-ben jön csak 2010-ig éri el a sok peccsel azt a szintet, hogy már fierce battles and tough choice legyen benne. -
Neoncsoves #19734 nem is baj, legalább van idejük kicsit megbirizgálni az enginet meg a netkódot mert valami botrány multiba, amikor fut az ember és akkor laggol 20 métert előre pedig 60as pingje van meg nekem is... egyébként ez multi-sp kieg lesz vagy csak sp? egyébként must have lesz ez is -
tpM #19733 Itt azt írják, hogy "Players will face some fierce battles and tough choices in this new conflict, coming to your PC in 2010.". Tehát 2010-ben jön :( -
blash #19732 Lehet, osztonzoleg hatottak az ofp2 videok. -
tpM #19731 még képek -
tpM #19730 A2: AO interview
!Lesz benne működő FLIR (rendes hő alapú, mint VBS2-ben) valamint fegyvereken lévő lézercélzók és lámpák!
Azért jól néz ki az ACE-es CAR A2-es motor alatt :)
-
D00M #19729 Csak kérnem kellett
-
Neoncsoves #19728 zsír -
tpM #19727 Ezzel a beta patchcsel már nem kell neki DVD! -
Neoncsoves #19726 :DDDDDd -
"OFP továbbfejlesztett változatát" - a lényeg a továbbfejlesztett szóban van;DD
Én nagyon kíváncsi vagyok mit szól egy őrnagy ha buggal találkozik - jobb a gépterem előtt elvenni tőlük a pisztolyt;D -
Kösz, a segítséget! Jah, hát igazából már kezdtem ráunni, az eléggé arcade, ámde látványos tucat fps-ekre, úgyhogy most a szimulátor beütésű játékok fele indultam el.
Olvastam,hogy az OFP továbbfejlesztett változatát meg az amerikai hadsereg is használja,úgyhogy egyből tudtam,jó helyen vagyok.
-
D00M #19723 lehet
-
Cactus73 #19722 Pedig ez egy univerzalis, "minden temaba vago" hozzaszolas volt.
Ha nem szoltal volna ,senkinek sem tunik fel :) -
Cactus73 #19721 Ennek a poennak a feldolgozasa hozzavetolegesen fel percembe kerult :)
Nagyon ostoban bamultam a monitort, amig ezt sikerult osszeraknom
Egyebkent meg
.png)