35066
-
Ha tudnád mennyi csetepaté és ajtócsapkodás volt tavaly az Armás meccsek miatt... És mindig az ArmA lett a gyöztes:) -
Nem - nem erre vágyunk - barátnő, ilyenek semmi?:) -
tpM #19798 Majd ősszel ACE-szel... :D -
Ameddig nem tudtam felcsatlakozni a Magyar szeróra, egy angol klán szerverén toltam. Van egy magyar tagjuk is. Nem kéne szervezni valami vs-t ?
H.A.R.C. vs The Grunts Clan. ?
-
Szasztok.
Tényleg senki nem érez kedvet kilépni a nemzetközi porondra, neve elé/mögé biggyesztve egy [HUN] tagot, és szétlőni néhány nagyszájó amcsi, sunyi orosz, udvarias német és egyéb nemzetiségü gémer seggét?
Tényleg nem vágyik senki arra, hogy megint magyar nevek legyenek a ponttábla élén mint tavaly rendszeresen az ArmA1-ben?
Tényleg nem akar senki hús-vér emberek ellen játszani Berzerk mapokon (technikákkal, helikkel, vagy gyalogosan), esetleg CTF-en bizonyítani, hogy a magyarok is ott vannak a térképen?
-
tpM #19795 :D -
"Mennyi lesz?"
Erről Faterom sztorija ugrott be:
Kis somogyi falu: futballpálya/öltöző/korlátok/"lelátó" felújítás társadalmi munkában (80-as évek eleje, közepe, már indultak a maszek vállalkozások).
Igenám de épeszű villanyszerelőt nem találtak aki ne bújt volna ki az ingyen vállalandó megbízás alól. Így hát Gabi bácsit addig szekálták, míg elvállalta a melót.
Kész is lett, jó is lett, majd udvariasságból megkérdezték a szakit hogy "Mennyivel tartozunk mester?" (itt gondolom azt várták, hogy 2 sör vagy ilyesmi...)
- 12 ezer forinttal!
Arcok leestek, makogás, hogyhát ők nem úgy gondolták, arról volt szó, hogy ingyé, meg blablabla.
Mire Gabi bá:
- Kérlek hát nemtudod, én nem az Olcsó János vagyok, hanem a Drága Gabibá! -
Cactus73 #19793 Az olyan Szanaxos, az pont nem van most. 
Kint van viszont a CAA1 project. Ez számodra különösen nagy lehetőség. Mert végre ARMA2 alatt sem kell nélkülöznöd többet kedvenc SZARHANI szigetedet
Én nagyon belelkesültem ettől a visszaportolhatóságtól, de mikor elolvastam, h minden mehet, csak pont a gyalogos egységek nem , egyből legörbült a szám széle. -
tpM #19792 Sadexhósat elfogadok :P -
Cactus73 #19791 Jezusom, akkor mennyi lehet a kedvezmeny nelkuli kisker arad ? 
Ho vegen en mar nem rendelkezem ilyen kapitalis mennyisegu keszpenzek felett hogy TIZezer (!) :)
Aszt` ilyen etkezesi utalvanyt is elfogadsz ?
Na nem mintha lenne, de azt reggelre nyomtathatok neked.
Esetleg ilyen "tartozom neked" cetlit is tudok irni.
Egyenerteku a penzzel, legalabbis Dumber szerint :) -
tpM #19790 Aha, meg Cactusnak OFP Veterán kedvezmény jár. ;) -
smusher #19789 A válság miatt vitted ennyire le? -
tpM #19788 10000,- -
Cactus73 #19787 Karaj ! Feltem ,h komplikaltabb lesz :)
Koszonom Uram a gyors segitseget !
Ezert szeretunk mi teged
-
tpM #19786 Egy initbe beírod, hogy: enableteamswitch false -
Cactus73 #19785 Tempi ! Azt hogyan lehetne megoldani,h multiban NE lehessen atvaltani a karakterek kozott ? Hogy lehet ezt lockolni ? Lehet egyaltalan ?
Az a konkret problemam,h betettem egy description filet, ami a "SIDE RESPAWN" ert felelos. Tehat adott emberanyaggal szeretnenk dolgozni, akik jatszhatora vannak teve. Ha elpatkolsz ,automatikusan attesz a kovetkezo emberbe amig van jatszhato. Ha elfogynak annyi volt. Nincs is evvel baj, idaig mukodik is. hiszen ez volt az otlet.
De aki eppen jatekban (es eletben) van, az NE TUDJON mar "atulni" egy masik emberbe otletszeruen. ( pl, ha megsebesult ) -
Cactus73 #19784 Az biztos ,h a legtobben az elso vonalban erezzuk jobban magunkat. De vannak szultett kemperek, akik optikakarikaval a szemuk korul szulettek :)
Ez high command meg azoknak valo, akik egy bealcazott bokorsorba eptett bunkerbol ,egy szal tavcsovel szertik vegigdirigalni ,h ki merre mit csinaljon. Rajuk is szukseg van, ugyhogy szerintem nem baj ,h beletettek a lehetoseget. Neked meg nekem ,nem muszaj ott guggolni.
Egyszer egy warfare szerveren, a legelejen senkinek nem akarodzott bevallalni a foparancsnoki posztot. Aztan valahogy megis ralocsoltuk egy Frank nevu fickora. Perceken belul kiderult,h az ember nem kicsit alkalmas vezetonek. Vegig becsulettel iranyitotta az egeszet. Mindvegig kepben volt h mi folyik az egesz szigeten. Mindenkinek osztotta a feladatot es mindenki jelentette fele hol tart a feladataval.
Vegul gyoztunk is. Kizartnak tartom, h volt ideje egy lovest is leadni.
Valoszinuleg leult a tamaszponton, es a terkeprol dolgozott vegig.
Szamomra ez egy emlekezetes jatek volt.
Kell ilyen uzemmod is, h a "Frankek" is azt csinalhassak amihez a legjobban ertenek.
Ha` me` nem ? DE ! :) -
Előtte lévőhöz se volt türelmem második falunál leszartam a picsába..Azért szimulátor, hogy használjuk de ha csak ücsörögni kell és szarnia világra,szerintem gyíkság volt belerakni őket^^Egyébként sem tetszik ez a Warfare+High command^^ -
smusher #19782 A kampány utolsó küldetése, a dogs of war valami istenverte rémálom. Ti hogyan csináltátok meg? Egyáltalán van ember, akinek ehhez van türelme? -
Neoncsoves #19781 

-
Tegnap végre sikerült felcsatlakoznom az arma.hu szerverre. Éljen! -
Dark Geo #19779 Igen én is úgy érzem, hogy kénytelen leszek foglalkozni velük. -
tpM #19778 Nem olyan nehéz O2-ben megcsinálni, hamár kész a modell. -
Dark Geo #19777 Van itt olyasvalaki aki szívesen készítene járműveket arma2-be, de pl modellezni nem tud, viszont van kedve (esetleg ért is) az arma mod tool-okhoz?
Arma 2 Tools -
JanáJ #19776 Értem és megértem. :-) Ez főleg a repülőknél idegesítő. Géppuskával (nekem) lehetetlen lelőni egy másik gépet. :-S -
Sohasem;) -
Khm... kihagytál egy kötőjelet. Vagy kettőt. Nálad sohasem lehet tudni. -
De én. És nem kellett 5 ér sem senkinek. De hogy jön ez ide? -
tpM #19772 A másik, hogy nem Te voltál az, aki legyíkozott minket és eladta 5ért az Arma 2-jét? :) -
tpM #19771 Hát publikus interfész alatt nemtudom mit értesz :), itt a topikja hiv. fórumon. -
Ezzel én is így vagyok - egy moddolható M4 bőven elég lenne.
Szorongatnám, ölelgetném, letámasztanám és nagyon boldog volnék vele.
Szörnyen nem állhatom, hogy az arma MP-k gyakran úgy néznek ki, mintha egy dél afrikai zsoldos hadsereg vívná.
Egyébként van valami publikus interfészetek erre az ACE2 re? El vagytok látva munkaerővel? Hátha mi is. -
tpM #19769 Nálam pont fordítva... :) Hiába van 100 új fegyvered, ha pl nem tudod álltani az optikáját, nem tudod letámasztani egy peremre stb. -
Engem igazából az ACE2E izgat,az új fegyverek,meg bakák a többi már csak plussz ráadás,a hab a tortára:D -
tpM #19767 Ja, és ha minden jól megy, ezzel egyidőben kiadom az útmutatóm is :D -
tpM #19766 Hát amit jó tudnotok, hogy ACE 2 már 2 részre lesz bontva: ACE 2 (az alapvető rendszerek + netkód) és letölthető lesz hozzá az ACE 2 Extra; ebben lesznek a hangok, plussz modellek, textúrák stb-k. A hang részét kiadom külön hangmodként 2-3 héten belül :) A teljesre még várnotok kell kicsit, de nem hiszem, hogy 1-1,5 hónapnál tovább tartana, max, ha valami komoly bug közbeszól... Egyébként annyit mondhatok, hogy nagyon meg fogja ritkítani a vérpistikék sorait.
-
Tempi kb mikor jön ki az ACE2?Vagy hány százaléknál jár a fejlesztés? -
repastam #19764 uh ezek a videók nagyon oda b@asznak ! -
Na ez így nem buli,kíváncsi vok rá^^ -
blash #19762 Normalis(abb) iranyzast. Az emlitett NWD Tank FCS, zTanksrol nem talaltam videokat. De itt a topikja:
Azt sem bannam, ha jobban hasonlitana steel beastsre:
Leopard 2A4 - Steel Beasts Pro PE
-
tpM #19761 de mint írtam, 1gyel már alig játszik valaki...
.png)