35066
  • D00M
    Ez a full 1.08 installja az ACE-nek. Az 1.09 update is ott van valahol. Szerintem ACE-n kívül más nem kell már. Ja a link : ACE 1.08 Full
  • TitaniumRR #19919
    Ahoy!

Habsburgéktól megvettem végre eredetiben az első részt. Tartalmazza az 1.08-as patchet.

Regisztráltam anno az Armed-Assault.hu-n, de valahogy nem jön össze, hogy megtaláljam amit szeretnék.

- Linket kérek szépen a legfrissebb A.C.E. mod letöltéséhez.
    - Milyen kiegészítőket, MOD-okat érdemes még az ACE-en kívül rárakni, melyek illeszkednek az ACE-hez, másrészt linket is tudtok hozzá?
  • tpM
    Naon cool a l33tsp33k3d, tanícs meg engem too plz
  • D00M
    Lehet bujkál. Az iwiw az egyetlen free site a hot spotokon :) (szép magyar nyelvünk)
  • tpM
    Solt egyébként naponta bejár iwiwre, csak minket hanyagol az áruló...
  • D00M
    Akkor már legalább 3 lesz, visszahelyezem magam aktív szolgálatba :) Meg ha m1c1 is megkapja a segíííjt, akkor jön ő is Vargosznak meg küldjétek el a címét, felkeresem személyesen, és egy ellenállhatatlan ajánlattal visszacsábítom
  • DrRadon
    Ááá.. a szzdos úr! A csapatból csak 2 fő bevethető. Teanescu és jómagam. Jelentem, hogy a H.AR.C többnyire továbbra is ott szerepel a ponttáblák előkelő helyein, tehát maradva a hagyományokhoz, jelenleg is rugdaljuk a seggeket.

Próbáltunk becsábítani pár olajbogyót, de ők csak az AI-k kényelmes távpuffogtatását kultiválják. Vargosz a 80-as szintre gyúr a WoW-on, gondolom Tomy is ott van, a többi női karaktert használó tizenéves srác között. tpmpmt meg... hagyjuk. De szerintrem mindenki visszatérne, ha lenne megfelelő létszám. Kivéve Soltot, őt lekapcsolta a NVH, vagy a moszad. Elég sok helyre írogatott, szóval kitudja hogy végezte?

Egyébként meg az ArmA2 a jelenlegi távolságfüggő sebzési rendszerével kicsit gáz a VS-re; a kemper snipereknek hatalmas előnyük van (bár közülük nem mindenki ismeri az egy lövés= egy halál mondást. Van hogy úgy dörögnek a sniperek, mint egy egész regiment SAW)

De azért egész jó kis nemzetközi társaság szokott játszani esténként.
  • tpM
    Talán jövő héten...

(egyébként 1 órámba került :P)
  • Scottt
    Tempi mivel nem hiszem, hogy 2percnél többet tököltél ezzel a pár képpel,kérünk mééééééééég!!!!!
  • m1c1mack0
    Élek, amint megkapom a szocpolitikát a tanács részirül veszek a2 kompatibilis gépet.
  • D00M
    Sziasztok emberek! Jó lenne összerántani a régi brigádot és szétrúgni pár segget. Elkezdődött a suli szóval én már ráérek :D M1c1, Vargosz, Radon, Tea és a többiek mi van veletek?:D H.A.R.C.-ra fel!!
  • JanáJ
    Köszönöm!!
  • tpM
    shift plusz numerikus kivonás (-) endmission
  • beci43
    http://www.armedassault.info/index.php?game=1&cat=patches&id=20
  • JanáJ
    Nincs valakinek 1.3-as patchez linkje, mert nem nagyon megy az arma2.com...

Valamint nem tudja valaki csípőből a pályaugró kodot?
  • beci43
    Sikerült megoldani,köszi!4 maggal szárnyal a játék!
  • beci43
    Azt megadtam neki,de egy csomó progi nem kátja,még az everest is csak két magot lát.
  • tpM
    Elméletileg -cpuCount=4 paraméterrel megadhatod neki, hogy annyi van :)
  • beci43
    Sziasztok!

Most cseréltem procit, (Q9400) négymagos.Az eszközkezelő látja a négy magot,viszont egy csomó alkaklmazás nem,többek között az ARMA 2 sem.Tudnátok segíteni?
  • Vorpal
    Na ugye, tudtuk, nélküle az egész semmit sem érne (burkolt humor, a szerk.)
  • tpM
    csak 10% kontraszt lett állítva...
  • Scottt
    Ez az 1-2 photshoppolt kép?Tempikee tőled többet várt a Haza
  • smusher
    És a Resistance nincs benne a Gold Editionban? Csak a Red Hammer és a CWC? Merthogy állítólag az is egy szinttel feljebb emeli a játékot?
  • tpM
    OFP kampánya egyszerűen verhetetlen :)
  • smusher
    Ma megvettem az Operation Flashpointot, mert qrvára kiváncsi voltam (az ArmA 1 volt nekem az első találkozás...) Hát bmeg, ennek jobb a hangulata az Armákénál, és alig kevésbé taktikus :) Psze csak még ismerkedem vele, de naon teccik :) Ezt nevezik a "fejlődésnek" ?
  • tpM
    De senki sem használja...
  • fkubi
    Mi az ott az m107 mellett, alcazofust?
    Nobel mar eleg reg feltalata a fustmentes loport...
  • tpM
    Nem videók, csak pár kép :)
    ACE 2 teaserek
  • JanáJ
    Cifu helyre tette a dolgokat. :-)
  • Scottt
    Én se vagyok regelve,a kva blog.hu nem engedett be-.-"
    Hol vannak a videók
  • tpM
    Nem regelek ezért. :) Kérdezd meg tőlük, hogy:
    Honnan vette, hogy VBS1 2001-es? OFP CWC-t adták ki 2001-ben, (egyébként '97-ben kezdték el fejleszteni) a VBS1, ha jól emlékszem 2004-es a 2 pedig 2007-es. OFP2-t meg végképp ne keverjék ide, mert mindmár többször is mondtam az csak egy név. A videók alapják CoD/BF :D (Igen, megnéztem az újakat is, ahol 5m-ről oldalazva, célzás nélkül eresztgeti a sorozatokat a kínaiakra.)

Egyébként, ha érdekli őket reklámozd nekik Arma 2-t, meg ArmAHu-t :)
  • Scottt
    Ha márúgysem csinálsz semmit Tempi akkor igazítsd ki az urakat erről a VBS,Arma,Ofp,ACE kavalkádról jó emberek és a blog is kurvajó:D
  • Sierra77
    Sziasztok!
    Elakadtam a "Lepusztult terület" missziónál! Elfoglaltam a 4 falut, megvédtem Vysnojét, meg van mind a kettő bizonyíték, de nem történik semmi, nem kapok új feladatot, és a térképen se látok semmi jelölt helyet! A feladatoknál egyedül, "Öld meg Prizrakot"-nál nem zöld a kocka! Lehet ki kell nyírni a papot ??? Igazából már kerestem is, de nem találom már sehol! :) (De lehet hogy most se tudnám megölni, bár ha ezen múlik hogy továbbjussak, akkor lehet! heheehehehhe) PLS aki túl van már ezen a küldetésen írjon, hogy mi a teendő! Előre is köce!
  • Scottt
    Hol vannak azok a teaserek?
  • tpM
    Ez tök jó lehet...
  • JanáJ
    Maga a szöveg tudtommal igaz, hogy a video ehhez tartozik-e...
  • tpM
    Egyébként, ha minden jól megy, ma postolok pár ACE 2 "teasert"...
  • Cactus73
    Nem letkerdes. Valoban kicsit mas iranyba viszi a jatekmenetet.
    Aki meg ilyenre vagyik, annak ott az SLX mod.
    ( amibol olloztak a videot )
  • Cactus73
    Mosme`r ? Szepen fegyelmezetten vartak ahogy lege`pelik oket.
  • Falcon87