35066
-
tpM #20000 ték :D -
tpM #19999 Na "átportoltam" ArmAHu Wiki alá. :) -
tpM #19998 Hello,
- Igen
- Igen
- Igen, bár inkább AI-nak nevezzük őket :) -
üdv!
valaki megtenné, hogy tömören ír a játékról? nem igazán vágom a stílusát, bár sok videót láttam.
- gyakorlatilag arra kalandozunk single-ben egy hatalmas terepen amerre akarunk, és bárhol találkozhatunk ellenségekkel?
- szükséges a multiplayerhez jogtiszta verzió?
- LAN-on lehet e haverokkal játszani, bot-ok ellen stb.?
előre is köszönöm, aki veszi a fáradtáságot, üdv!
-
JanáJ #19996 DE alul a download-ra letölti :-D -
tpM #19995 Van ám 1.04 nem-béta peccs, csak még nincs hozzá mirror :D -
JanáJ #19994 Minimi, Pechenyeg, PKM, RPK a powa. :-) -
Amery #19993 Na pont ezért hajítok el bármilyen fegyvert, ha meglátok egy nyílt irányzékos AK-t. -
JanáJ #19992 Ja, értem. Engem inkább az zavar, hogy a keret/káva nagyon sokat kitakar a látótérből, míg a valóságban mivel térben látsz, ezt megoldod. -
tpM #19991 Mondjuk ezt inkább csak TrackIR-esek használnák ki... -
tpM #19990 Valójában ezeknek az a lényege, hogy 2 szemmel, bármilyen szögből belenézhetsz, mert a pontocska mindig egy helyre mutat, itt meg csak oda van festve az üvegre :) -
JanáJ #19989 na ezt meg én nem értem. :-) -
D00M #19988 Szálkereszt a tuti :D -
tpM #19987 Én azt utálom ezekben a holografikus irányzékokban, hogy nem működnek :( -
JanáJ #19986 Én az ami reddotot utálom a játékban, mert bizonyos fényviszonyok között nem látok vele. A ruszki cobra jó. És ezt már a második konfigon játsza el. -
tpM #19985 ACE 1-nél vetettük ezt fel, de abban maradtunk, hogy maradjon, mert ugye ez azért van, hogy az "alacsony" (szemedhez képest :)) felbontást "egyensúlyozza". -
JanáJ #19984 Nem értem mit nem értetek. :-D
Alapból pl egy reddotos M4-el kétféle zoom van a játékban. Az egyik, hogy a reddoton keresztűl nézek, a másik meg hogy csak a szál"kereszt"-et nézem. A kérdés, hogy ez le lesz-e tíltva, mert ha nem akkor azzal könnyebb játszani, mint ezzel.
(ezt már én sem értem :-)) -
blash #19983 mifele celkereszt? -
tpM #19982 Nem értem, mi van CQB-nál, fegyver nélkül??? :O -
JanáJ #19981 És a "csalások" tíltva lesznek? Értsd pl CQB-t ki tudom kerűlni a "sima" nagyítással, mikor csak célkereszt van, fegyver nélkűl. (Nekem kimaradt az ACE1 :-( ) -
JanáJ #19980 Lehet pöttyet bugzik és kezdheted újra. Nekem 3x-ra engedte. -
Sierra77 #19979 Sziasztok!
Valaki végigjátszotta már az Arma 2-t? Én totál elakadtam a "Lepusztult terület" missziónál! Egyedül Prizrakot nem öltem meg, de szerintem nem is lehet! Az összes többi feladatot teljesítettem! Nem kapok új feladatokat, és nem vágom mit lehetne még csinálni! PLS HELP :( -
tpM #19978 Az pedig a BIS féle M4 RCO :) -
fkubi #19977 Azert a kort megprobalhatnatok tobb szegmensbol osszerakni.
Szedjetek ossze magatokat, mar csak fel evetek van, es veszem az arma2 gepet :) -
Dark Geo #19976 Jajj de cunáj!:D Végre lesz szelünk meg minden ami kell!:D -
tpM #19975 Tessék :) -
Dark Geo #19974 hajrá! hajrá!:) -
tpM #19973 tataaam, mingyár j önnek az új teaserek :) -
MrJoe #19972 Bocsánat nem fordul elő többet :)
-
MrJoe #19971 Nem tudom, igazából unokatestvéremé a fegyver (itt a fórumon ClassicArmy néven volt)... -
Dark Geo #19970 jah és a reflect/refract map eltúlzott a képeden :P az irradiance-n is állíts és lehetőleg állíts be pontosabb final gathert mert az jót tesz a fény/árnyék hatásnak -
Dark Geo #19969 nekem meg pont ma halt le a glock-om, megszorult a gearboxban egy alkatrészt mikor épp padlóztam az új lakást gondoltam megszórom pihenésképp a kertet, erre lehal... Pont egy ilyen fegyót akarok venni egyébként, de lehet csak mp5 lesz mert felénk többet cqb-zünk. -
fkubi #19968 Ah, nem birna el a gepem. -
Csak kár, hogy nem moddolható. Neked sikerült az Audi S8, meg a tengerparti luxusvilla mód telepítése? Ha igen, áruld el hogyan kell:) -
fkubi #19966 Az en valosagomnak jobb grafikaja van :) -
Ja semmi. Köze nincs az Armához. Inkább a valósághoz. Estleg raytrace-elt. De a Bohémia még vagy 10-15 évig képtelen lesz ilyen látványvilág létrehozásához.Gondolom 5 év múlva DX10-eznek, 10 év mulva, amikor mindenki raytracel ők akkor kezdenek neki a DX11-nek. -
beci43 #19964 Mi gondotok van azzal a képpel?Szerintem nagyon jó. -
fkubi #19963 De a legdurvabb az a moire a szunyoghalon. Meg dolgozni kene rajta picit :) -
30 - 40 körül lehet egy olyan, vagyis gondolom airsoft m4 + a red dot -
Szerintem jól néz ki.Már ha tényleg onnan van persze.
.png)