35066
-
Sponnyabob #20080 Én inkább a videó kártya miatt aggódok mert nem tudom mennyire bírja majd a 3870-em a terhelést, de köszi az infót -
JanáJ #20079 Szerintem nem lesz gond vele.
Mondjuk az én q9550-emmel (3,78GHz-en) néha még leesik Vista alat 1-re az FPS 30+ -ról... -
Sponnyabob #20078 Sziasztok! Kérdésem lenne hogy egy AMD X4 9650-es proci Ati Radeon 3870 és 2gb ram mellett menne-e a játék élvezhetően? A Demo egész jól futott a gépemen de nem tudom mennyi változás történt a teljes játékban. Köszi a válaszokat! -
fkubi #20077 Ha hianyzik a fizikai visszahatas, menj le kocsmaba verekedni -
JanáJ #20076 és még én érzem magam lökötnek a trackir-el :-) -
Este gyere szerverre -
marja #20074 az előző -
marja #20073 Arma2-vel müködik?
http://index.hu/video/2009/09/22/3rd_space_melleny/ -
Behányt a tímszpík szerver gondoltam szólok. -
JanáJ #20071 esetleg tesztelési célzattal csak ez a fícsőrt kiadhatnátok külön.... :-) -
JanáJ #20070 Köszi, jpg-t hogy lehet telepíteni? ;-) -
tpM #20069 tessék :D -
JanáJ #20068 Nem tud valaki olyan modot vagy mit mivel tudok hason RPG-ni? -
Stormbird #20067 Ez ugye komoly?
Me' viccnek elég durva lenne...
-
Van valaki, aki Windows 7-en (vagy esetleg Vista-n), 4 magos processzorral játszik az ArmA első részével? Tapasztalt valaki teljesítménybeli problémát (pl. átlagos jó fps, de lövéskor kb. 10 fps, vagy ilyenek)? És ha igen, van valamilyen megoldás a javítására? (pl. én a virtuális XP-re gondoltam, hogy esetleg segíthet, mi a véleményetek?)
ui.: a probléma nem nálam van, hanem egy "ismerősömnél" -
ez jó :) -
priluki #20064 elég röhelyes:D -
HÁt ezt ragdoll nélkül is mennt volna. ennél egy kicsit jobbra számitottam -

Roppant korszerű és pont passzol a valósághűséghez :) -
Hát ez a hullamerevedés felemelt kézzel, lehet hogy jobb lett volna ha nem is látjuk!:D
ragdoll video -
A halál az... -
tpM #20059 Letöltitek és megnézitek. :P -
Nekem is az volt az első gondolatom, de sajnos nem csináltak még hozzá.:(
tpM már mondta hogy csinál, ugye?:9 -
videó esetleg??? -
Ragdoll addon -
Rainbow15 #20055 Sziasztok!
A gépemen hogyan menne ez a játék, érdemes lenne feltenni?
Legutóbb elég rosszul ment, azóta javult a helyzet patch-ek terén? -
D00M #20054 És nekem mérnem szólt senki? :D -
Mi már elkezdtük:) Legyaláztuk Zsebiéket.
Nagyon jó így a Domination, hogy két egymás elleni csapat írtja az AI-t és persze egymást. Majdnem IC feelingje volt a meccsnek :)
-
Jó ötletnek tartom^^ -
D00M #20051 Felvetődött bennem az ötlet hogy, kéne valami szervezettséget vinni hétköznapi játékunkban. Legyen az Arma2 vagy egy ArmA ACE party. Tűzcsoportokban harcolnánk, leader vezetése mellett taktikusan, mint a nagyok. Ötletek, vélemény? Életképes a kezdeményes vagy monnyak' le? :) -
Sziasztok!
Elakadtam Manhattan elnevezésű single pályán. Már csak két küldetés van. A bizonyíték keresése: 1/2. És az előőrsök kiiktatása. Az utóbbival az a gond, hogy már mindkét jelölt helyen kiirtottam az egész ökoszisztémát, de mégsem elég neki. Van a két vörössel megjelölt területen kívül máshol is ellenőrzőpont? -
Miután rájöttem, hogy ellehet bohóckodni ezekkel a füstgránátokkal meg eszembe jutott, hogy holnap meccs gondoltam kirakok 1 koreot^^ -
Tisztelegj! -
tpM #20047 <tpM> aha -
blash #20046 tempike, ace 2-ben benne lesz mar vegre, ami ace 1-bol kimaradt? persze, hogy a tank fcs-re gondolok:
CASP FCS+M1A1HC
-
tpM #20045 Igen, a Kelly's Heroes az nagyon jó társaság! -
D00M #20044 Továbbgondolva a dolgot, azért mikor a csapatmunkát gyakoroltuk IC-re, úgy még az EVO-k sem voltak rosszak :) Mindenkinek meg volt a feladata. Ezt akár most is lehetne csinálni. De arra is gondoltam, hogy egy retro ArmA 1 partit tartani akármilyen játékmódban. Nemrégiben néztem nem porzanak az ArmA 1 serverek, sőt elég sokan vannak rajtuk. -
D00M #20043 Múltkor a KH serveren összeverődött egy egész jó társaság marha jót Coopoztunk. Volt leader, fire teamek stb, adta a hangulatot rendesen. Szerintem ha lenne egy korrekt Coop pályánk (nem tudom milyenek a gyáriak) a domis/evos társaság is vevő lenne egy kis piff puff-ra. -
JanáJ #20042 Nagyon jó. :-) -
JanáJ #20041 Én azt hittem ez ilyen warez példányosokat szívató dolog. Nekem is eredeti, de a haveré nam akivel tegnap játszottam, ezért a warez exe-vel indítottam az enyémet és ekkor csinálta. :-S
.png)