35066
  • simon7108
    ja végig mentem mondhatni...
    de probáltam odamentem rámentem,hogy lerakja a bombát oszt,hogy idozités elmentem és nem tortént semmi:(majd megprobálom távirányitással:)
  • JanáJ
    Alapból az egér középső gombjával választasz ki a "cselekvés" menüből. Ott eldöntheted hogy időzíted, vagy távirányítottan robbantod.
    A "kiképzésen" végigmentél? Nem butaság. :-)
  • simon7108
    na már megoldottam sikerult elinditanom:)
    de elakadtam az elso éles bevetésen:Darra rájottem,hogy felkell robantani a rádio adot kovetem is a jelzést ami van.elkisérem a orosz dokit a fabodéhoz oszt megadja ugye az uj irányt megyek felé látom a felrobantando adot oda megyek egér kozépso klikk oszt otvan,hogy bomba lehelyezése vagy valami ilyesmi megnyomom az entert és semmi nem torténik:(
    hogy kell felrobantani?pls help!
    elore is thx!
  • JanáJ
    Pedig szépen leírják. A faluban fel kell robbantani a rádió adót/radart/vagy mit. Meg van 78 és fél mellék küldetés amit vagy megcsinálsz, vagy nem.
  • simon7108
    ja és az ARMA 2 rol beszélek:)
  • simon7108
    sziasztok!én felraktam a játékot fel patcheltem 1.4 ig és nem indul:(
    ezt irja "Error Compiling Pixel Shader PSSSSMS pecularAlpha:1"
    mi lehet ez?és van rá mod,hogy elinditsam?
    ja és gondoltam fontos lehet,hogy a magyaritást is felraktam!
  • Monkis
    Hello!

A gondom a kovetkezo: elinditok magamnak egy LAN palyat mondjuk Domination 1.09-et es neha kilovik az mhq-mat(teleportalni dobozt ki be rakni lehet, megszerelni nem), vagy valamelyik szallito helit, a gond az hogy nem terem ujra a helyen, a wreck helivel nem engedi elvinni (foleg ha a wreck helit is kilovik) igy egy ido utan nem tudom folytatni mert nem marad ertelmes jarmuvem. Valami megoldas: esetleg megkezdett palyat szerkeszteni? vagy hogy lehetne ezt megoldani?
    Ujrakezdes utan szinten elojon egy ido utan.
    Esetleg otlet?
    Koszi
  • hitman090
    Körül néztem de nemigazán tudom melyik az ami jó lenne nem valami jó az angol tudásom esetleg link vagy valami hogy melyikben lehet az m200 ast vinni?
  • Maverick
    Hi,
    Itt nézz körül: www.armaholic.com
  • hitman090
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy lehet az arma 2 ben használni pluszfegyvert? úgy értem ami nem alap hanem netröl szedet +fegyó amugy az M200 as sniper az amit szeretnék használni multyban haveral játszunk hamachi-n keresztül.
    Esetleg vki tudna ajánlani vmi jó modot? amiben jó sok jármű használható és a fegyót is tudom vinni.
    előre is köszönöm
  • lac coo
    1.-4-ben már van, elnézést :)))

Első küldinél már elakadtam : bizonyitékokat kellene gyüjtenem, de senk inem megy sehová, én meg akárhol bolyongok semmi nem történik ... Miért ?
  • lac coo
    Jól emlékeztem, ott nincs kikapcsolás, csak alacsony beállítás, azon meg van blur ...
  • lac coo
    Pedig azt nézegettem már :))))Kösz, meglesem újból ..
  • beci43
    Persze!Beállítások - grafika - haladó - utófeldolgozás kikapcsolása.
  • lac coo
    Hello !

Motion Blurt le lehet valahogy kapcsolni ?

THX !
  • pIIrash
    Egy kérdés még. Ha külső nézetből látom a járművet, akkor nem hallom a hangját. Ha elfordítom a kamera szögét és oldalról látom a járművet, akkor már rendben van. Tudom, hogy ez valami 5.1 ok**ság, ami valamiért nem kikapcsolható. Gondoltam hátha van valakinek valami megoldása erre.
  • DrRadon
    b+, nem ide akartam, hanem az ójefpébe
  • DrRadon
    brrrrr...
  • beci43
    Köszi!
  • tpM
    Jelenleg a legfrissebb hír ArmAHu-n.
  • beci43
    Melyik az a kampány?Kerestem,de ott nem találtam...
  • pIIrash
    Igen megvan. Köszönöm. Az egyik még véletlenül sem jelölt dombon voltak.
  • JanáJ
    Talán olvasd el az eligazítást. :-)
    A pirossal jelöltek amiről tudtok, de több is van. Nézz körűl a magaslatokon.

Bizonyítékból én is egyet találtam, ha a többit megcsinálod akkor vége. (elvileg)

De inkább menj fel armaholicra és töltsd le bardosy kampányát. Kb az első 2 pálya jobb mint a teljes gyári kampány. :-S
  • pIIrash
    Sziasztok!

Továbbra is ugyanaz a kérdésem.
    Manhattan küldetésnél van egy olyan küldetés, hogy a térképen két piros folttal megjelölt területen pusztítsam el a kisebb előőrsöket. Már megöltem mindenkit mindkét dombon, de még mindig nem adja meg teljesítettnek. Van esetleg máshol is ilyen előőrs a piros részeken kívül? A másik pedig a bizonyíték keresés. 1 megvolt. Talán amikor a figura házát felrobbantották, de merre lehet másik?

Előre is köszönöm a segítséget!
  • csige791
    Hát ez az dragon rising iszonyat ratyi. Azt sejtettem, hogy arma-tól messze lesz, de hogy ennyire.
  • obe
    " Tihanynál keresd bajusz, brikett , alkalmast"...ezt a dumát csak ilyen öreg rókák, mint mi értjük...ötvös csöpi, sajna most ment el, lám filmjeiből kiragadott aranyköpésekből generációk értik meg "félszavakból" egymást
  • hitman090
    Sziasztok!

Valaki leírná hogyan lehet az arma2-ben (hamacsin keresztül játszok haveromal)multiban úgy kreálni hogy 2 en legyünk a pályán az egész pályán lehessen meni és legyenek jármüvek helikopter stb...
    vagy ehez kell vmi mod? avgy nemtudom letöltöttem egy csomó mapot de egyiken sincsen jármü
  • Wanted
    Eladó Arma1-et nem tud valaki?
  • JanáJ
    van egy kollegám aki feltette és nem tetszik neki, istenem, senki sem tökéletes :-)

@fkubi: ha az ilyenekre érzékeny vagy az én hsz.-imra rá se nézz :-)
  • fkubi
    eszek, iszok, dinok, danok
    Ikesige b+
  • imuthesz
    nem baj, legalább holnap már játszok vele
    gondolom használtat 3ért
  • JanáJ
    Most akkor nem mondom, hogy ne fájjon, , hogy kb 3e-ért adtam volna egyet. :-)
  • imuthesz
    mind1 lényegtelen már, köszönöm

berendeltem eredetiben, holnap jön meg

• blash
    gugli ebben is segit
  • imuthesz
    1.04 beta patchet honnan tudom letölteni?
    van már frissebb beta patch?
  • fkubi
    Ja, most mar nem lo a helokopter, hanem 100 meteren lebeg.
  • tpM
    Az AI fegyverhasználati szokásai :)
  • blash
    zsir, es mit kellett haxorni hozza?
  • tpM
    Ez a suicide Mi-24 már megvan :)
  • blash
    Nem baj tempike, oldjatok meg!!!!1111111

Meg ezt is :)

Arma 2 Suicidal Mi24 [urlhttp://youtube.com/watch?v=gmH7BKpDHbE&hd=1[/url]