35066
-
simon7108 #20240 ja végig mentem mondhatni...
de probáltam odamentem rámentem,hogy lerakja a bombát oszt,hogy idozités elmentem és nem tortént semmi:(majd megprobálom távirányitással:) -
JanáJ #20239 Alapból az egér középső gombjával választasz ki a "cselekvés" menüből. Ott eldöntheted hogy időzíted, vagy távirányítottan robbantod.
A "kiképzésen" végigmentél? Nem butaság. :-) -
simon7108 #20238 na már megoldottam sikerult elinditanom:)
de elakadtam az elso éles bevetésen:Darra rájottem,hogy felkell robantani a rádio adot kovetem is a jelzést ami van.elkisérem a orosz dokit a fabodéhoz oszt megadja ugye az uj irányt megyek felé látom a felrobantando adot oda megyek egér kozépso klikk oszt otvan,hogy bomba lehelyezése vagy valami ilyesmi megnyomom az entert és semmi nem torténik:(
hogy kell felrobantani?pls help!
elore is thx! -
JanáJ #20237 Pedig szépen leírják. A faluban fel kell robbantani a rádió adót/radart/vagy mit. Meg van 78 és fél mellék küldetés amit vagy megcsinálsz, vagy nem. -
simon7108 #20236 ja és az ARMA 2 rol beszélek:) -
simon7108 #20235 sziasztok!én felraktam a játékot fel patcheltem 1.4 ig és nem indul:(
ezt irja "Error Compiling Pixel Shader PSSSSMS pecularAlpha:1"
mi lehet ez?és van rá mod,hogy elinditsam?
ja és gondoltam fontos lehet,hogy a magyaritást is felraktam! -
Monkis #20234 Hello!
A gondom a kovetkezo: elinditok magamnak egy LAN palyat mondjuk Domination 1.09-et es neha kilovik az mhq-mat(teleportalni dobozt ki be rakni lehet, megszerelni nem), vagy valamelyik szallito helit, a gond az hogy nem terem ujra a helyen, a wreck helivel nem engedi elvinni (foleg ha a wreck helit is kilovik) igy egy ido utan nem tudom folytatni mert nem marad ertelmes jarmuvem. Valami megoldas: esetleg megkezdett palyat szerkeszteni? vagy hogy lehetne ezt megoldani?
Ujrakezdes utan szinten elojon egy ido utan.
Esetleg otlet?
Koszi
-
hitman090 #20233 Körül néztem de nemigazán tudom melyik az ami jó lenne nem valami jó az angol tudásom esetleg link vagy valami hogy melyikben lehet az m200 ast vinni? -
Maverick #20232 Hi,
Itt nézz körül: www.armaholic.com -
hitman090 #20231 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy lehet az arma 2 ben használni pluszfegyvert? úgy értem ami nem alap hanem netröl szedet +fegyó amugy az M200 as sniper az amit szeretnék használni multyban haveral játszunk hamachi-n keresztül.
Esetleg vki tudna ajánlani vmi jó modot? amiben jó sok jármű használható és a fegyót is tudom vinni.
előre is köszönöm -
1.-4-ben már van, elnézést :)))
Első küldinél már elakadtam : bizonyitékokat kellene gyüjtenem, de senk inem megy sehová, én meg akárhol bolyongok semmi nem történik ... Miért ? -
Jól emlékeztem, ott nincs kikapcsolás, csak alacsony beállítás, azon meg van blur ... -
Pedig azt nézegettem már :))))Kösz, meglesem újból .. -
beci43 #20227 Persze!Beállítások - grafika - haladó - utófeldolgozás kikapcsolása. -
Hello !
Motion Blurt le lehet valahogy kapcsolni ?
THX ! -
Egy kérdés még. Ha külső nézetből látom a járművet, akkor nem hallom a hangját. Ha elfordítom a kamera szögét és oldalról látom a járművet, akkor már rendben van. Tudom, hogy ez valami 5.1 ok**ság, ami valamiért nem kikapcsolható. Gondoltam hátha van valakinek valami megoldása erre. -
b+, nem ide akartam, hanem az ójefpébe
-
brrrrr... -
beci43 #20222 Köszi! -
tpM #20221 Jelenleg a legfrissebb hír ArmAHu-n. -
beci43 #20220 Melyik az a kampány?Kerestem,de ott nem találtam... -
Igen megvan. Köszönöm. Az egyik még véletlenül sem jelölt dombon voltak. -
JanáJ #20218 Talán olvasd el az eligazítást. :-)
A pirossal jelöltek amiről tudtok, de több is van. Nézz körűl a magaslatokon.
Bizonyítékból én is egyet találtam, ha a többit megcsinálod akkor vége. (elvileg)
De inkább menj fel armaholicra és töltsd le bardosy kampányát. Kb az első 2 pálya jobb mint a teljes gyári kampány. :-S -
Sziasztok!
Továbbra is ugyanaz a kérdésem.
Manhattan küldetésnél van egy olyan küldetés, hogy a térképen két piros folttal megjelölt területen pusztítsam el a kisebb előőrsöket. Már megöltem mindenkit mindkét dombon, de még mindig nem adja meg teljesítettnek. Van esetleg máshol is ilyen előőrs a piros részeken kívül? A másik pedig a bizonyíték keresés. 1 megvolt. Talán amikor a figura házát felrobbantották, de merre lehet másik?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Hát ez az dragon rising iszonyat ratyi. Azt sejtettem, hogy arma-tól messze lesz, de hogy ennyire.
-
obe #20215 " Tihanynál keresd bajusz, brikett , alkalmast"...ezt a dumát csak ilyen öreg rókák, mint mi értjük
...ötvös csöpi, sajna most ment el
, lám filmjeiből kiragadott aranyköpésekből generációk értik meg "félszavakból" egymást
-
hitman090 #20214 Sziasztok!
Valaki leírná hogyan lehet az arma2-ben (hamacsin keresztül játszok haveromal)multiban úgy kreálni hogy 2 en legyünk a pályán az egész pályán lehessen meni és legyenek jármüvek helikopter stb...
vagy ehez kell vmi mod? avgy nemtudom letöltöttem egy csomó mapot de egyiken sincsen jármü -
Eladó Arma1-et nem tud valaki?
-
JanáJ #20212 van egy kollegám aki feltette és nem tetszik neki, istenem, senki sem tökéletes :-)
@fkubi: ha az ilyenekre érzékeny vagy az én hsz.-imra rá se nézz :-) -
fkubi #20211 eszek, iszok, dinok, danok
Ikesige b+ -
imuthesz #20210 nem baj, legalább holnap már játszok vele
gondolom használtat 3ért
-
JanáJ #20209 Most akkor nem mondom, hogy ne fájjon, , hogy kb 3e-ért adtam volna egyet. :-) -
imuthesz #20208 mind1 lényegtelen már, köszönöm
berendeltem eredetiben, holnap jön meg

-
blash #20207 gugli ebben is segit -
imuthesz #20206 1.04 beta patchet honnan tudom letölteni?
van már frissebb beta patch? -
fkubi #20205 Ja, most mar nem lo a helokopter, hanem 100 meteren lebeg. -
tpM #20204 Az AI fegyverhasználati szokásai :) -
blash #20203 zsir, es mit kellett haxorni hozza? -
tpM #20202 Ez a suicide Mi-24 már megvan :) -
blash #20201 Nem baj tempike, oldjatok meg!!!!1111111
Meg ezt is :)
Arma 2 Suicidal Mi24 [urlhttp://youtube.com/watch?v=gmH7BKpDHbE&hd=1[/url]
.png)