35066
-
blash #20280 Kepesnek erzed magad arra, hogy elolvass 3-4 ezelotti hozzaszolast? -
annyi bajom van a játékkal hogy homályos a kép :S:S javítással ki lehet javítani ? -
megvan az Arma 2 ! egyszer láttam hogy magyar hadsereg is volt benne ! azt a mod-ot ki adták már ? vagy le lehet v.honnan tölteni ? -
ez annak köszönhető?? az utófeldolgozás egyébként mit csinál??? -
sgteam #20276 kapcsold ki a játékban az utó feldolgozást!! -
srácok az mitől lehet hogy néha játék közben vagy nagyon homályos vagy kurva szemcsés lesz a kép.... a furcsa hogy mind a két esetnél a menüpontok és a HUD tökéletes, az nem változik ilyenné. a jelenség egy restart-al megoldódik... -
JanáJ #20274
fél órája ezen röhögök
-
tpM #20273 flémelek -
D00M #20272 Te mit csinálsz ilyen későn? Mennyé aludni
-
tpM #20271 Kár, hogy nincsen Solt :D -
D00M #20270 Milyen fasza kis flamet lehetne ebből kreálni :D -
tpM #20269 Nem ingyenes, kb 7000 Ft. -
lehet hogy hülyeséget kérdezek de ez ingyenes játék ugye ? :$ -
nem tudom sehonnan le tölteni a játékot :S -
JanáJ #20266 Tudtam, hogy én megszívom. Nekem ugyan úgy meg W7 alatt mint Vista alatt ment. :-( -
fkubi #20265 Nyilvan, mivel parancsrol van szo. -
smusher #20264 Vagy talán az init-be, ahogy most utánagugliztam :) -
smusher #20263 Köszi! És ezt a description-ba kell írni, vagy máshová (mert ez nem derül ki a leírásból sajnos)? -
blash #20262 Szerkeszted azokat a missionokat ez alapjan:
setTerrainGrid 50
De meg lehet csinalni valaszthatora is. -
smusher #20261 Hello! Ha vki tud egy kis technikai probléma megoldásában segíteni, pls help. LAN szerver indításánál hogyan lehet teljesen kikapcsolni a füvet? Egyáltalán lehetséges ez? Thx! -
Samurai84 #20260 2 napot használt Arma 2 eladó. PM
-
simon7108 #20259 nekem kilép amikor megtmadjuk a várost,lemegyek az épuletbol ahol kezdodik a kuldetés és amikor megindulok a cél felé hibauzenettel kilép,hogy nem válaszol:(
miért lehet ez? -
kurva élet elkezdtem 1.04-re felpeccselni a gamet, de a patch nem ment fel mert hiányol valamit.... persze az egész gam elszállt... -
beci43 #20257 Jó szöveg...
-
Monkis #20256 Esetleg erre valaki : #20234 -
streightholo #20255 Hali mindenki!
Olyan problémám lenne, hogy a 4. küldetésben konkrétan lefagy a játék és hiába restart egyebek semmit nem segít kb mindig ugyanott.
Ötletek? :) 1.04 Beta pecs van fenn mert meghalt a dvd meghajtóm :D és mini-image el nyomom -
tpM #20254 Ja visszakerülnek, lásd 2. és 3. kép :) -
Az igen! Az nagyon feltűnt, hogy rengeteg olyan újítás van, meg ezek szerint lesz, ami kisértetisesen hasonlít az ACE-ra... Na akkor nem véletlenül.... Csak lesz egy olyan addon, (ha más nem akkor ACE2)amiben visszakerülnek ezek a speci effektek!
A VBS, VBS2 civilek számára hozzáférhető? Vagy ezek csak kimondottan hadseregek számára készültek? -
JanáJ #20252 lol. Miért nem maradhatott?
Engem az idegesít, hogy örökké "puffognak" a roncsok és örökké összecsinálom magam tőle. :-D Meg hogy nem lehet mögéjük bújni, fedezékként használni őket. Tudom tudom robbangat a maradék lőszer, meg kiég, de nem mindeggyik. :-S -
JanáJ #20251 Asszem ott még volt feletted valaki, de ő ül a fűben és néz ki a fejéből. Utána ezért le is lövik.
-
simon7108 #20250 még 1 utolso kérdés:D
az elso kuldetésen amirol eddig beszéltem ott még nem én irányitom a csapatot?
mert eddig nemigen jottem rá... -
tpM #20249 A vicc, hogy BISék "felbérelték" a srácot aki ACE-ben a robbanás effekteket csinálta (ezért lett olyan jó A2-ben :)), csinált bele véletlenszerű robbanás effekteket a kilőtt járműveknél, meg csőtorkolat előtt felverődő port, de BIS-ék kikapcsolták :( -
tpM #20248 Új egységek: 82. Légidesszant, Cseh egységek, ENSZ, az ellenség valami tálib-szerű lázadók, T55, M113, Mh ötvenvalahány Chinook, FN CAR (nem nem SCAR, már át lett nevezve CAR-ra) gépkarabélyok stb, rendes hőkamera (FLIR) szimuláció VBS2-ből, fegyvereken lámpák, lézercélzók, ACE szerű hátizsák rendszer (lopikálnak BISék :D). Hirtelen ennyi asszem. -
Értem Köszi! Egyenlőre semmi konkrétumot nem lehet róla tudni? Gondolok itt olyan esetleges plusszokról, mint ami a 2-ből kimaradt... Épület rombolás, a járművek sérülése... Nekem ezek nem tetszenek (egyenlőre csak videók alapján). Én nem értek a programozáshoz, de az nagyon igénybe venné egy játék motorját, ha egy felrobbant jármű nem csak textúrát váltana? Pl egy helikoptert amikor telibe vág egy föld levegő rakéta.... Akár ketté is törhetne a levegőbe... ÉS amikor földet.....
Arma-nál nagyon tetszett az ACE megoldásai! Nem feltétlenül kell egy kilőtt harckocsinak mindig ugyanúgy felrobbania....
-
ha lehet tudni akkor mit javitanak a motoron , gondolom megint nem olyant ami fontos . -
tpM #20245 Nem, mert itt a motor is fel lesz javítva, és nem kell majd hozzá az alapjáték. -
Sziasztok!
Az Operation Arrowhead az Arma2 kiegészítője lesz? (mint armanál a queens gambit) -
JanáJ #20243 1.04 óta nekem teljesen jó a gyári. -
simon7108 #20242 nem nem eredeti mert nem mertem megvenni mivel nem tudtam,hogy fog e futni a gépen meg hogy mennyire sok benne a BUG:Dmert halotam,hogy van benne nemis kevés...
de a RELOADED es verzio van meg! -
JanáJ #20241 Eredeti a game? Mert valakinek a tört meg azt játszotta hogy csak időzítve tudott robbantani, távírányítva meg nem. :-D
.png)