35066
  • Akeritius
    A segédletekben nem lehet eligazodni, nagyon sok információ van és ezer féle script amiből eddíg egyik sem működött, ha te vagy bárki más felismeri és leírná, mit hova kell írni, az nagyon jól jönne. Köszi !
  • Hogthar
    úgyanúgy mint az első részben:D megadod a parancsot hogy üljön le a opfor katona és mellete elküldöd az amerikait és ugyan ez lesz a hatás
  • Akeritius
    Köszi Szépen!
    http://www.youtube.com/watch?v=MgVW-TdBC_s
    - ArmA2-ben ezt hogy lehet megoldani ?
  • fkubi
    Nvidia beta driver
    http://simhq.com/forum/ubbthreads.php/topics/2867441/Re_Nvidia_Beta_191_03_Drivers_.html

Nekem +2..3 FPS. Ami azert 20 korul elegge szamit :)
    Everon mar jatszhato.
  • Cactus73
    Szoval ott.
  • Cactus73
    ArmaHUrol birod leimatkozni. Addonkent mukodik. Banner pirossal idefent
    a szerver infoknal. Huvelykujjal mutatom is
  • Akeritius
    az 1.04 angolosításhoz lehetne a linket még egyszer?
  • fkubi
    5278 - Fixed: Improved AI path planning when riding a bike.

Motorral atmegy-e mar a hidon?
  • Hogthar
    Changelog:
    v1.17
    5278 - Fixed: Game did not run on some systems with 8 GB RAM and 1 GB VRAM.
    5278 - Fixed: improved alt-tab stability (fixed bug in texture loading on lost device)
    5278 - Fixed: Game now recovers by resetting the D3D device from "Cannot create surface" error.
    5278 - Fixed: Improved AI path planning when riding a bike.

1.16:
    5272 - New: Action inputs "Car more left" / "Car more right".
    5272 - Fixed: Game did not run on ATI cards in fullscreenmode on Vista x64 with more then 4 GB RAM (fixed again).
    5273 - Fixed: Reduced excessive virtual memory fragmentation with ATI/AMD graphics cards.
    5276 - Fixed: Changed BattlEye integration (fixing "random" player kicks)
    5277 - Attempt to fix: Crash opportunity

• Hogthar
    Arma 1 hez kiadtak egy Béta 1.17 es patchot, és arra kérik az arma 1 el még játszó embereket hogy teszteljék le és a fórumban írják meg véleményeiket ,hogy végül kiadhassanak egy végleges patchet hozzá:D
  • JanáJ
    Bárdosy féle kampány utolsó pályáját tudta valaki egynél többen játszani?
  • TitaniumRR #20429
    Úgy tűnik a CDgalaxis beelőzött a múlt hetin felbuzdulva :)
  • JanáJ
    Köszi, ezt végre fel tudom fogni. :-)
  • Hogthar
    na szerintem a többiek kicsit túl szakszavassan magyarázták el a dolgot..:D
    tehát a játékban külön kezelheted vele a menü felbontást és a játék felbontását, ez azért hasznos mert pl ha valakinek gyengébb a gépe és kis felbontáson játszik pl 640*480 ba megnyitod a menüt és egyszerűen nem tudod elolvasni a betűket, így viszont letudod venni csak a játékfelbontását és a menü nem lesz mosott, csak sajnos nem a legjobban oldották meg mert ha pl 1440*900 ba van a menü felbontása és a játékfelbontása pedig 640*480 ba sokkal mosottabb lesz mintha 640*480 ba játszanál. Egyébként ezt az effectet inkább nevezném valami Blurnak, aminek mértéke attól függ hogy az alap felbontáshoz képest menyire vetted lejebb a grafikus felbontást.

egyébként ha a játék felbontását(tehát a grafikus felbontást) nagyobbra tennéd mint a a rendes felbontást akkor azzal nem túl sokat érsz el csak némi élsimítást viszont kétszer akkor gépigényt igényel mintha az élsímítást tennéd be, tehát ez az opció nem ajánlott.
  • w77d
    hopp már megoldódott, kellett csinálni egy campaign mappát :)
  • w77d
    srácok az arma.hu-ról letöltöttem ezt: Chesty Puller kampány

a pbo fájlt beraktam az addon mappába. A játékban hogy tudom játszani a kampányt?? nálam csak a default kampány látszik...
  • JanáJ
    Nem fikázás volt! De tény, hogy a város megeszi a vasakat. :-)
  • JanáJ
    Köszi de még mindig láma vagyok felfogni. Ha pl 1024x768-ban tolom a játékot akkor ha 640x480-ban van a 3D akkor csak a képernyő közepén történik, de mi?
  • tpM
    Igen, az ellopott tervrajzokat kerestük abban a barakkban, de mindenhol csak ilyen céltáblák voltak :>
  • D00M
    Star Wars elemek is lesznek benne?
  • sgteam
    már alig várom, hogy készen legyen.
  • tpM
    ACE 2 - pár feature 4
  • fkubi
    Dehogynem altalanos. Egy rendes CTI alatt eleg sok fustolgo roncs van am kornyeken. Single player nem erdekel. Meg OFP-ben se jatszottam a Steal the car-on kivul mast :)
    A 3D-t meg nem mozdithatom el a nativ 1600x1200-rol, mert ocsmany lesz az LCD-n. CRT meg mindig jobb, csak ne lene olyan boszme nagy...

De sebaj, varunk meg par honapot az uj geppel. Addig talan kijon a folytatas is. Meg az ACE ;}
  • tpM
    Mondjuk abba nem halnánk bele, hogyha a gránátok nem esnének át a padlókon/emeleteken/háztetőkön. Igaz ACE2-ben orvosolva lett, nade ez alap dolog lenne...
  • DrRadon
    "A játék nem az agyonoptimalizáltságáról híres."

Maradjunk annyiban, hogy a kód átböngészése nélkül nem mondhatunk rá semmi rosszat. A magonkénti tehelés nagyjából egyforma, ami azt jelenti, hogy a szálak jól el vannak osztva.

Akkor van baj az FPS-sel, amikor sok az AI, ilyenkor rengeteg vektor műveletet és elagázast kell végrahajtania, hiszen mindegyik autonóm egység, nincs előre megadva neki az útvonal mint a cod-ban.

Hát ha még korrekt fizikát is számolnia kellene... na az odabaszna:)
  • Skyline
    Oksa már meglett a helikopter pilóta amint kimondta hogy mehetünk kiugráltattam az embereket meg magamat és földetéréskor nyekkenés utánna volt a zihálás,MEDIC segített,a helikoptert pedig bosszúból szarrálőttem (load)...:D
  • DrRadon
    Ha elfogy a konfigod ereje, lejebb veszed a 3D-t és nyertál pr FPS-t, ugyanakkor a kiírásoknál (amik maradtak magasabb felbontáson) és a térképnél nem ég ki a szemed.
  • DrRadon
    Ugyan kubi, ez nem az általános eset. Van egy-két single mission, ahol rengeteg az AI és az objektum (pl. város). Hidd el, egy közepes gépen is játszható. Nálam 25-70 FPS ha nagy ívben elkerülöm ezeket a pályákat.
    A vs, berzerk, online coop mind-mind simán fut és ráadásként jobb móka, mint az idióta gyári kampánnyal szüttyögni.
  • JanáJ
    A játék nem az agyonoptimalizáltságáról híres.
    Kihasználja a négy magot, egy gyenge quadon is jobban fut mint egy sz@rrá húzott c2D-val.
    Az én alanti konfigommal (igaz 3.6GHz-en) úgyanúgy fut mint a haver i5-én (asszem 2,4-es megy 3-on).
    A HD4890 bőven kiszolgálja szerintem.

Haver i5-e HD4890-el sac úgy megy benchmarkban mint másik i7-ese GTX-el. (pontos konfigot nem tudok fejből :-) )
  • JanáJ
    Nekem is csinálja, kellene egy medik, akkor elmúlik. De lehet csak egy pszihómókus, mert néha akkor is csinálja ha meg sem lőttek, de a medik megoldje ekkor is. :-)
  • JanáJ
    köszi, de mi értelme külön állítani a kettőt?
  • Yula
    Én csesztem el bocs a parancsikont...
  • Yula
    pontosan:
    Error compiling pixel shader PSTreeAdv:0
  • Yula
    Mikor indítom a beta-t ezt írja ki: Error complining piaxel shader PSTreeAdv:0
    Mi lehet a baj?
  • Skyline
    Mivel eredeti a game gondolom nem fade...
    Akkor bug lesz csak már a tököm televan velük:DDD
    Leültem már velük körbe egyesével és vártam vagy egy órát...
    Asszem vissza kell töltenem egy régebbi állást mert itt akármit próbálok megy az "ásítozás"..:D
  • fkubi
    Eleg szomoruak ezek a teszteredmenyek. 21..25 FPS-t nem neveznek jonak semmikepp. Nincs bennuk semmi tartalek.
    Kivancsi lennek olyan tesztekre, ahol 10-20 tank fustol egyszerre egy fas-bokros teruleten es a kamera kozottuk rohangaszik. Ha igy se esik 20 FPS ala, akkor rendben.

Es igazan kivancsi lennek arra, hogy kihasznalja-e egyalalan a tobb magot a CPU-ban, vagy a melo nagy reszet 1 mag vegzi.
  • Falcon87
    ?:D szerintem fade, vagy valami bug. Esetleg próbáld meg az "Ú" gombot, asszem a leülés. Vagy az "Ű".
  • blash
    Ennek ellenere nekem tetszett. Es mindent egy 5d2-vel.
  • Skyline
    Arma 2 kérdés...Lehet valahogy pihenni a játékban? Mert az embereim (meg énis) igencsak zihálnak fujtatnak (mindenféle rohanás nélkül ha csak állunk),meg ilyen nyujtózkodós ásitozós hangokat adnak
    ...:D
  • DrRadon
    De még egyszer: négy magost csak azért az 1-2 szutyok suingle küldetés miatt nem érdemes venni. Kétmagossal is remekül el van.