35066
-
Ace 2 höz egyébként ti mivel csináljátok a modelleket mert, én pl az arma 2 es modelleket nem tudom megcsinálni igaz elfogadja a régi modelleimet de az animációk nem müködnek?
A másik láttam hogy vannak hand gripes fegyverek ace 2 ben és ugyebár ez az 1. részben nem lehetséges mivel nincs olyan fegyver amit úgy fogna viszont arma 2 be már van pl az mk 48 as viszont ahoz, hogy jól belőjem kellenének sample modellek csak arma 2 höz nincsenek ezért gondoltam ,hogy Ace 2 nél a modellezők megtudják nyitni az alap modelleket. -
Szerintem nyugodtan használd a nocd patch-ot ezmiatt nem fog senki bannolni -
tpM #20518 Megnyitod az animokat és minden képkockában a megfelelő helyre teszed a fegyvert. Ha kész szólj :) -
Lehetséges lenne az hogy uj animáciokat betenni a játékba ugy hogy azt az alapjáték is használja és nem csak speciálisan egy videohoz megrendezett szituácioba ?Ugy mint az OFP-s időben a Sanctuary's Replacement Anims addonja volt.
Hamár ilyet tudnak csinálni akkor értelmesebb dologra is fordithatnák a belefektetett munkát . -
blash #20516 Tempike a bloomot kikapcsolhattad volna...
Es az ace-ben sem volt me'g kepes senki sem megcsinalni, hogy tavcso es rpg hasznalatakor ne a haton feszitsen fugglegesen az elsodleges fegyver, hanem a hasanal legyen, mint a letrara maszaskor vagy a granat dobaskor?
Szoval ehelyett ilyenek: letran esgranatozaskor. -
tpM #20515 Újabb ACE 2 vid -
Nekem csak akkor indítja, ha beolvasta a SecuroM a lemezt, ennek megkerülésére szedtem le noCD patch-t. Régebben sok olyan játékom volt ami csak CD-vel indult, ma mindegyik olvasófelülete olyan mint a korcsolyapálya, pedig nagyon vigyáztam rá. Szerintem ugyan olyan DVD van mindkettőnknek, bár nem értek hozzá ennyire. Ha jól tudom a termékkulcsot a Keys/bi.key néven tárolja, így elvileg nem lehetne semmi gond. A noCD verziója meg pont ugyanaz mint az eredeti exe-nek. Talán beválik, gondolom, jobban tudjátok. -
én nem vettem még ki a dvd-t telepítós óta de gyanitom hogy nem kell ehhez sem semmilyen nocd/dvd hülyeség ahhoz hogy lemez nélkül elinduljon csakúgy mint az első rész esetében sem.próbáld ki elindul e ha nincs semmi a gépen/ben csak maga a játék.emiatt tuti nem bannolnak nyugodt lehetsz de szerintem a nocd patch miatt se fognak -
Ha noCD patch-t használsz, én a GAMECOPYWORLD-ről pl. az ugye nem okoz galibát a gémedben, online? Gondoltam megérdeklődöm, mert ha bannolnak az jól fog esni. -
a sajátja -
Bagoly81 #20510 na megvettem az arma 2 öt 576 ba ötösért feltettem a 1.04 javítást mit érdemes még feltenni? vagym i javasolt? van valailyen szerver kereső progi? -
blash #20509 De angolt csinalhatsz belole:
Language mod for 'locked' language versions: -
Szerintem ezért a nem magyar verziókra külön nincs magyarosítás..... De javítsatok ki ha rosszul tudom! -
Magyarul jelent meg... -
Hellosztok
Csak annyit szeretnék kérd hogy nem tud valaki a játékhoz magyaritás? /arma2/ -
arma 2 Beta patch build 60141:link
elöző bétához képest:
[60129] Fixed: AI subordinates now move faster (use less cover) to catch up when leader is way ahead of them.
[60102] Fixed: AI subordinates should now respect formation more when moving in combat.
[60101] Fixed: Group leader was often running far ahead alone in combat.
[60092] Fixed: AI leader did not wait for a player to cover him when moving in combat.
-
Danke! Ennyi pont elég is, hogy meggyőzzőn! 
Hihetetlen, hogy hiába van tele a net mindenféle teszttel egy forintot sem ér.....
-
Azokon a teszteken a 3.single missionnal tesztelnek, ami legjobban fekteti meg a gépet. Az összes többin elég a kétmagos is. Multiban meg pláne.
A látótávod nem lessz több 2GB VGA-val, az a része inkább procifüggő.
-
Én is kérek szépen egy kis segítséget.... 
#20497; #20496 -
Neoncsoves #20501 És MIKO jön már az ACE2?
-
tpM #20500 Nem, mivel ők úgysem mennek olyan közel hozzájuk.
Elméletileg holnap/vasárnap hajnalban. -
Tempi:A géppuskák,stb hanghatások az AI hallására is negatív hatással lesznek majd?
Meg mikor jön az ötödik videó? -
Bagoly81 #20498 vannak benne tanok meg helikopterek nekem enyi elég a hasonlatra. -
A Richie Speed által készített videók már az operation Arrowhead előzetesei? Vagy ez egy addon pack lesz? -
Sziasztok!
Több kérdés merült fel bennem a játékot illletően...
Olvasgattam teszteket és elég siralmas FPS-eket produkál a játék még a brutális hardverekkel is a háttérben.
Azt tudom, hogy ez az a játék, amelyik meghálálja a 4 magos procit...
Viszont azt is tudom, hogy sem a CF, sem az SLI rendszereket nem támogatja...
Kérdés:
Valaki játszott már ezzel a játékkal CF, vagy Sli rendszerrel?
Ha igen kipróbálta egy kártyával is? A CF, vagy SLI rendszer nem okozott olyan problémát, hogy esetleg gyengébben teljesített a két VGA az egynél?
Valamint van valakinek olyan tapasztalata, hogy számíthat ha VGA nem 1 GB Vrammal, hanem kettővel rendelkezik? Esetleg nagyobb látótáv érhető el egy dupla rammal rendelkező vga-val?
Előre is köszi!
-
blash #20495 Shack Tactical - Unexpected training ambush, November 11th 2009
Richie Speed megint aktivkodott:
Arma 2: Atmosphere
-
tpM #20494 Egyáltalán nem hasonlít BF-re. -
Dark Geo #20493 még annyit, hogy NAGYON SOKAN játsszák, úgyhogy emiatt ne aggódj! -
Dark Geo #20492 Én a helyedben elsőnek letölteném az Arma 2 demo-t, ami ugyan túl sokat nem mutat a játékban lévő lehetőségekről, de legalább meg tudod, hogy milyen is :) másodsorban ez egy szimulátor, de ne ijedj meg ha elsőre nem menne, majd belejössz!:) -
Bagoly81 #20491 kicsit elentétes amit mondtam, :S de ezt 2 játékott vettem meg. ez lenne a 3. 2. ba csalodtam ebben nem akarok. -
Bagoly81 #20490 hány játékosok a szerverek? van sok szerver?
csak a multi miatt venném meg előtte a bf2 vettem meg. ezt is azért mert "hasonlonak "tartom.
ott vannak sokan . az teszik benne.
azért kérdem mert megvettem a unreal 3 at azt a kutya sem játszik vele. szoval sajnálnám ha itt is ez a helyzet. -
Amery #20489 Katonidőm alatt a laktanyánk tartotta az akkor új lövészeti oktatás bemutatóját a fejeseknek. A vaklőszeres bemutatón én toltam a PKM-et, annyit lőhettem, amennyit akartam. Fél méter magas fű volt előttem, 25-50 es sorozatokat nyomattam, a fű kb 4-5 méter hosszon vízszintesbe feküdt előttem :). De amint abbahagytam a lövést, szépen visszaállt egyenesbe. Na ezt modellezzétek ACE 2-ben, ha lősz, látsz, aztán megint nem. -
JanáJ #20488 "ACE2-ben azért is használhatóbbak az ilyen fegyverek, mert le tudod támasztani őket"
Igen, erre gondoltam. :-)
Nem lenne gond a fűvel ha nem csak taposni lehetne, hanem szétlőni is. :-)
Még ha vaktölténnyel tolnék egy rövidet akkor is elfeküdne, nemhogy élessel. :-( -
tpM #20487 ACE2-ben azért is használhatóbbak az ilyen fegyverek, mert le tudod támasztani őket. Nem kell feltétlen a fűbe hasalnod, ha sorozatot akarsz lőni.
Egyébként hamarosan, kita... erhm... türelem rózsát terem. :) -
Dark Geo #20486 Igen ezért szoktam javarészt warfare szerverekre menni mert ott ki lehet kapcsolni a füvet és ezáltal használhatók ezek a fegyverek, de sajnos igazad van. -
JanáJ #20485 Nekem pont ez a legnagyobb bajom az Armával, hogy mióta van fű azóta használhatatlanok a golyószórók/géppuskák. Nevetséges, hogy ha hasalok akkor nem látok, állva meg ugye max a minimivel meg RPK-van lehet rövid sorozatokat lőni, de ezekre meg nincs optika. Pedig de jó volna egy Elcanos minimi... Tényleg mikor is jön az ACE2? :-))))) -
Dark Geo #20484 Én is játszom esténként, csak épp másutt, mert olyankor mindig offline a szerver és igen én is úgy értettem a "végigszenvedést":) Másodsorban van egy szerelmem az mk48 és mivel szinte ahol csak tudok ezzel harcolok, kicsit nehézkes számomra mikor egy m16 vagy társaival kell mozognom:) Elvégre mindenki azzal menjen amiben vagy amivel a legjobb és köszönöm a linket! -
http://community.bistudio.com/wiki/squad.xml
Itt megtalálsz mindent a logóval kapcsolatban -
Oké, de amíg összeszeded, mi esténként játszunk helyetted is (www.arma2.hu) :)
Egyébként meg nem végigszenvedni szoktuk a küldetéseket, hanem végig röhögni (persze ha koncentrálni kell, tudunk komolyak is lenni)
-
Dark Geo #20481 Egyébként arma2-ben kicsit össze kellene szednünk a közösséget, gondolok itt arra pl ha valakinek van kedve, sikítson és coop-ban végig szenvedhetjük a kampányt (single-ben nem volt hozzá erőm,ha jól tudom másoknak sem), de akár szimplán multizhatnánk :)
magam sem hiszem el, hogy így a délelőtti órákban milyen okos dolgok jutnak az eszembe...Iszom még egy kávét:)
Másodsorban a kérdésem még mindig áll: hogy tudok logo-t megjeleníteni a járműveimen?
.png)