35066
-
Armed-assault.hu oldalán láttam, hogy kiírtátok jó lenne fast rope addon, nos ha írtátok volna fórumban, már nagyon régen fejlesztgetik, kezdetben olyan volt hogy így ha a kötél neki ment a földnek akkor így a teleje átment a helkopteren és úgy nézett ki mintha liften menne a Heli, nos de nem ez a lényeg már jó ideje van müködő képes verzió és már majdnem minden arma 2 es géphez kiadtak hozzá egy multiplayer kompatibilis módót...!!! -
Sajnos a tapasztalat ellent mond ennek. Két zsenge minibokor volt közöttünk, mind a kettőt eltaláltam. Az M1-es tankász meg halálra röhöghette magát, és miután tiszta lett a terep, szétdurrantotta a tankom. -
tpM #20598 :O Pedig át kéne mennie, sőt falon is átmegy a SABOT (legalábbis ACE-ben láttam, alapban is át kéne, ha jól emlékszem) -
Az igen! 
Gondolom VBS2-ben nem robban a tank lőszer és a gránát a bokron. (Tegnap az a lengyel áldhatta a vegetációt, ami megmentette az M1-esét. Kétszer is.) -
tpM #20596 Csak nekünk :) Nézd meg VBS2-nél milyen egy patch changelog -
Ahhoz új engine-t kellene írniuk a lassan évtizedes OFP-s osztályok foltozgatása helyett:) -
blash #20594 Inkabb az ofp ota meglevo bugokat javitanak mar ki vegre. -
beci43 #20593 Ez igaz. -
Nem baj, addig sem kell használni a lemezt. -
beci43 #20591 1.05 peccs vajh mikor?Béta hegyek vannak csak... -
tudom de én szeretném végig csinálni
-
Mindenki online pvp-t és coop-ot játszik. Keress rá multiban az arma.hu szerverre és örökre elfelejted a single kampányt. -
Sehol senki? -
Sziasztok gondom van a háboru kutyái küldetésben.Miután lopotyevet elviszik a Orosz reptérre én nekem mi a dolgom nem megy tovább a küldetés 1.04 el játszok és eredeti:(Nem értem vissza küld a bázisra de ott semmi nem történik valaki help pleas! -
tpM #20586 :D -
Hát ja, ahogy nézem a videóitokat, az ACE2 tesztpálya nem arrafelé van, amerre a híd:) -
tpM #20584 Nem, azóta lett ArmAHun egy profi coopos keménymag, de én eddig akkorsem találkoztam híddal Csernaruszon, csak gátakkal. -
fkubi #20583 Ezek szerint meg mindig sikitozva fel-ala futkarozas megy, mert fingjuk sincs rola, hogy hol vannak :) -
próbáltam úgy sem jó. Lehet az a baj, hogy nem oda telepítm az arma-t, ahova a telepítő akarja, hanem másik helyet adok meg neki??? -
De vannak, vazze:D -
tpM #20580 Nem véletlen, hogy Csernaruszon nincsenek hidak :D -
fkubi #20579 Es ebbol mi valosul(t) meg? Atmegy mar a hidon?
-
tpM #20578 Itt egy fejlesztői bejegyzés az A2 többmag használatáról. -
tpM #20577 Kapcsolódás előtt telepítened kell az AddOnokat/Modokat. -
ToMy_ #20576 Az utolsó hivatalos nembéta patch az 1.04 volt, igaz?
A multinál ez is hasonlóképpen működik, mint pl. a CoD szériák? Értem ezalatt, hogy ha olyan szerverre megyek, ahol custom map/mod fut, akkor onnét letölti, vagy azoknak még connect előtt installálva kell lenniük itt nálam? -
hát szerintem, csak idétlenségből mondták az álcahálós katonákra:D -
Mondjuk, aki gamestart olvas... -
jaj nekem 
gémsztárban olvastam, de akkor azoknak sem szabad hinni, idióta egy banda :D -
tessék -
jah van és a szemét tud fegyvert is használni általában m24 el vagy m107 el nyomul jó hokon is löttem erre mindenki panaszkodott hogy miért ölöm meg a bázison a csapattársakat, micsoda megtiszteltetés, hogy a Jetik a mi oldalunkon vannak, erre kiderül az ellenségnek meg wuckiei vannak, tehát ez a játék már rég nem egy katonai szimulátor hanem egy scion fiction játék:D -
A játékban tényleg van jeti?:D
Koordinátákat, infót, képet azonnal :D -
Cactus73 #20569 Én is kérdeznék olyantól aki már többször hosztolt sikeresen, mint NEM dedikált szerver. Szóval ezt a legprimitivebb megoldást kezdtem el gyűrni
a napokban jobbhíjján,h " Többjátékos / Uj ". Igazából müködik is tök jól, igy két három emberrel, akik beesnek. De engem az érdekelne,h hol a határ ? Tehát nagyjából hány játékosra érdemes nyitni ? Hányat tudhatok kiszolgálni anélkül, h a nagyon laggolna náluk?
Nagyságrendileg értem, 4 et, vagy 34 et ?

-
Természetessen már néztem, a Freetracket tiltották le konkrétan és ezzek a fixerrel kiunlockolja még a tört verzióhoz használtam azóta meg nem jutott eszembe, tehát mindenképpen kellene hozzá ez a program csak nem tudom lesz e belőle galiba, bár bannt érte nem hinném hogy kapnék csak max újra kell tennem a játékot. -
Ja már látom, Vista 64bit. A legújabb patch alatt az 1.04 érted? Béta patch-el próbáltad már, úgy tudom ott nem vizsgálja Addons könyvtárat. -
Milyen rendszered van? -
Amery #20565 Szerintem nem kell semmi a TrackIR korábbi verzióihoz, nekem 3-as van 6DOF kiegészítővel és tökéletesen működik, csak be kellett kapcsolni a játékban a játékvezérlőknél, ahol a joy-ok, kormányok vannak, mert alapból kikapcs van. Freetrack-nél nem tudom mi a helyzet, de én előszőr megnézném a már említett helyen, hogy engedélyezve van-e. -
Viszont nekem is lenne egy kérdésem tánha valaki tudja a választ, nekem van Freetrackem a webkamos fejlámpás megoldás ami ugyebár müködik arma 1 hez de a 2. hoz nem mert az már az 5 ös verziót támogatja csak, viszont van arma 2 höz egy TrackIRFixer1.2.0.6 program amivel modosítja az exe fájlt hogy támogasa a 4 es verziót is de ez nincs kihatássan az eredeti játékora ugye? -
Hát elméletileg ha már leszedted törli a reg bejedzést is de ha nem törölné még akkor is mikor telepíted már az eredeti cd kulcsod írodik be a regbe tehát nem lehet belőle gond.
Új béta patch, már kiadhatnának egy tejest....:link -
ToMy_ #20562 Addig is, amíg megérkezik, egy kérdés:
Volt egy 'virágbolti' verzió a gépen, azt ha unistallom, az elég a FADE-mentességhez, vagy a registry-ből ki kell gyomlálni minden BI-ra és ArmA2-re utaló bejegyzést? -
ToMy_ #20561 Ok, kösz, megrendeltem a CDGalaxistól.
.png)