35066
  • Hogthar
    Armed-assault.hu oldalán láttam, hogy kiírtátok jó lenne fast rope addon, nos ha írtátok volna fórumban, már nagyon régen fejlesztgetik, kezdetben olyan volt hogy így ha a kötél neki ment a földnek akkor így a teleje átment a helkopteren és úgy nézett ki mintha liften menne a Heli, nos de nem ez a lényeg már jó ideje van müködő képes verzió és már majdnem minden arma 2 es géphez kiadtak hozzá egy multiplayer kompatibilis módót...!!!
  • DrRadon
    Sajnos a tapasztalat ellent mond ennek. Két zsenge minibokor volt közöttünk, mind a kettőt eltaláltam. Az M1-es tankász meg halálra röhöghette magát, és miután tiszta lett a terep, szétdurrantotta a tankom.
  • tpM
    :O Pedig át kéne mennie, sőt falon is átmegy a SABOT (legalábbis ACE-ben láttam, alapban is át kéne, ha jól emlékszem)
  • DrRadon
    Az igen!

Gondolom VBS2-ben nem robban a tank lőszer és a gránát a bokron. (Tegnap az a lengyel áldhatta a vegetációt, ami megmentette az M1-esét. Kétszer is.)
  • tpM
    Csak nekünk :) Nézd meg VBS2-nél milyen egy patch changelog
  • DrRadon
    Ahhoz új engine-t kellene írniuk a lassan évtizedes OFP-s osztályok foltozgatása helyett:)
  • blash
    Inkabb az ofp ota meglevo bugokat javitanak mar ki vegre.
  • beci43
    Ez igaz.
  • DrRadon
    Nem baj, addig sem kell használni a lemezt.
  • beci43
    1.05 peccs vajh mikor?Béta hegyek vannak csak...
  • Charly
    tudom de én szeretném végig csinálni
  • DrRadon
    Mindenki online pvp-t és coop-ot játszik. Keress rá multiban az arma.hu szerverre és örökre elfelejted a single kampányt.
  • Charly
    Sehol senki?
  • Charly
    Sziasztok gondom van a háboru kutyái küldetésben.Miután lopotyevet elviszik a Orosz reptérre én nekem mi a dolgom nem megy tovább a küldetés 1.04 el játszok és eredeti:(Nem értem vissza küld a bázisra de ott semmi nem történik valaki help pleas!
  • tpM
    :D
  • DrRadon
    Hát ja, ahogy nézem a videóitokat, az ACE2 tesztpálya nem arrafelé van, amerre a híd:)
  • tpM
    Nem, azóta lett ArmAHun egy profi coopos keménymag, de én eddig akkorsem találkoztam híddal Csernaruszon, csak gátakkal.
  • fkubi
    Ezek szerint meg mindig sikitozva fel-ala futkarozas megy, mert fingjuk sincs rola, hogy hol vannak :)
  • w77d
    próbáltam úgy sem jó. Lehet az a baj, hogy nem oda telepítm az arma-t, ahova a telepítő akarja, hanem másik helyet adok meg neki???
  • DrRadon
    De vannak, vazze:D
  • tpM
    Nem véletlen, hogy Csernaruszon nincsenek hidak :D
  • fkubi
    Es ebbol mi valosul(t) meg? Atmegy mar a hidon?
  • tpM
    Itt egy fejlesztői bejegyzés az A2 többmag használatáról.
  • tpM
    Kapcsolódás előtt telepítened kell az AddOnokat/Modokat.
  • ToMy_
    Az utolsó hivatalos nembéta patch az 1.04 volt, igaz?
    A multinál ez is hasonlóképpen működik, mint pl. a CoD szériák? Értem ezalatt, hogy ha olyan szerverre megyek, ahol custom map/mod fut, akkor onnét letölti, vagy azoknak még connect előtt installálva kell lenniük itt nálam?
  • Hogthar
    hát szerintem, csak idétlenségből mondták az álcahálós katonákra:D
  • Falcon87
    Mondjuk, aki gamestart olvas...
  • Falcon87
    jaj nekem
    gémsztárban olvastam, de akkor azoknak sem szabad hinni, idióta egy banda :D
  • wardogzombie
    tessék
  • Hogthar
    jah van és a szemét tud fegyvert is használni általában m24 el vagy m107 el nyomul jó hokon is löttem erre mindenki panaszkodott hogy miért ölöm meg a bázison a csapattársakat, micsoda megtiszteltetés, hogy a Jetik a mi oldalunkon vannak, erre kiderül az ellenségnek meg wuckiei vannak, tehát ez a játék már rég nem egy katonai szimulátor hanem egy scion fiction játék:D
  • Falcon87
    A játékban tényleg van jeti?:D
    Koordinátákat, infót, képet azonnal :D
  • Cactus73
    Én is kérdeznék olyantól aki már többször hosztolt sikeresen, mint NEM dedikált szerver. Szóval ezt a legprimitivebb megoldást kezdtem el gyűrni
    a napokban jobbhíjján,h " Többjátékos / Uj ". Igazából müködik is tök jól, igy két három emberrel, akik beesnek. De engem az érdekelne,h hol a határ ? Tehát nagyjából hány játékosra érdemes nyitni ? Hányat tudhatok kiszolgálni anélkül, h a nagyon laggolna náluk?
    Nagyságrendileg értem, 4 et, vagy 34 et ?
  • Hogthar
    Természetessen már néztem, a Freetracket tiltották le konkrétan és ezzek a fixerrel kiunlockolja még a tört verzióhoz használtam azóta meg nem jutott eszembe, tehát mindenképpen kellene hozzá ez a program csak nem tudom lesz e belőle galiba, bár bannt érte nem hinném hogy kapnék csak max újra kell tennem a játékot.
  • DancZer
    Ja már látom, Vista 64bit. A legújabb patch alatt az 1.04 érted? Béta patch-el próbáltad már, úgy tudom ott nem vizsgálja Addons könyvtárat.
  • DancZer
    Milyen rendszered van?
  • Amery
    Szerintem nem kell semmi a TrackIR korábbi verzióihoz, nekem 3-as van 6DOF kiegészítővel és tökéletesen működik, csak be kellett kapcsolni a játékban a játékvezérlőknél, ahol a joy-ok, kormányok vannak, mert alapból kikapcs van. Freetrack-nél nem tudom mi a helyzet, de én előszőr megnézném a már említett helyen, hogy engedélyezve van-e.
  • Hogthar
    Viszont nekem is lenne egy kérdésem tánha valaki tudja a választ, nekem van Freetrackem a webkamos fejlámpás megoldás ami ugyebár müködik arma 1 hez de a 2. hoz nem mert az már az 5 ös verziót támogatja csak, viszont van arma 2 höz egy TrackIRFixer1.2.0.6 program amivel modosítja az exe fájlt hogy támogasa a 4 es verziót is de ez nincs kihatássan az eredeti játékora ugye?
  • Hogthar
    Hát elméletileg ha már leszedted törli a reg bejedzést is de ha nem törölné még akkor is mikor telepíted már az eredeti cd kulcsod írodik be a regbe tehát nem lehet belőle gond.

Új béta patch, már kiadhatnának egy tejest....:link
  • ToMy_
    Addig is, amíg megérkezik, egy kérdés:
    Volt egy 'virágbolti' verzió a gépen, azt ha unistallom, az elég a FADE-mentességhez, vagy a registry-ből ki kell gyomlálni minden BI-ra és ArmA2-re utaló bejegyzést?
  • ToMy_
    Ok, kösz, megrendeltem a CDGalaxistól.