35066
-
tpM #20800 Eddig úgy áll, hogy a HK416/17ek igen, a SCAR-ok talán, Operation Arrowhead után... -
Tempi:Azok a fegyverek amik az ACE1-ben benne voltak átkerülnek az ACEX-be? -
Nem azért lett! Már előtte elkezdődött. Emlékszek Airfield-et játszottunk és feljött voy. :D Aztán elkezdtünk beszélgetni vele. Kérdezte, hogy játszhatnának-e, mi meg mondtuk, hogy igen. Ezután kb 2-3 perc alatt 30+ an voltunk a szerveren! :D :D -
tpM #20797 Lengyelek ellen játsszunk 20vs20akat... -
kiadták arma 2 höz az ace 2 módot ezért lett nagy a forgalom a szerveren
-
Mi van az armahu szerverrel? Elég szép játékoslétszámot látok a grafikonokon. Visszatért a csapat? :D Vagy valami külföldieket csődítetek ide? -
Dark Geo #20794 Update ace-hez 184-es -
Feró Flex #20793 köszi
-
tpM #20792 Common Armour Value System - még HP-t használó, harckocsipáncélzat "standard", nem nagyon tudom jobban megfogalmazni (majd később lesz HP mentes sebzés, ha lesz végleges 1.05 pecs). A CLU pedig a Javelin célzóegysége. -
Feró Flex #20791 * Armor values of tanks converted to CAVS from ACE1
* Converted ACE1 CAVS data to ACE2
* Javelin CLU weight
Tempi mi az a CAVS meg a CLU?
köszi! -
Nem nagy bugok tényleg csak ilyen elnézések -
tpM #20789 Jelentsd itt (márha beszélsz angolul). Egyébként nincsenek olyan húde nagy gamebreaker bugok, szerintem Arma 2-be több volt kiadáskor :D -
Tesztelgettem az Ace 2 fegyvereket, felfedeztem bár bugot, de nem akarok szúrkálódni ennek ellenére jó mod, gondolom így is már teli lehet a ... hócipőd
a bug jellentésekkel, de ha érdekel leírom...
-
Akinek még mindig nem sikerült feltenni az ACE2-t nézzen fel ide: www.arma2.hu -
tpM #20786 Javítva.
Updater indít ->
2 ->
Enter ->
-
tpM #20785 *ki tudja hány hónap -
tpM #20784 És pár hónap múlva jön, és megvették az ACE1-es SCAR-okat... -
D00M #20783
-
Ez tényleg nem kötekvésből kérdezem, vagy mondom, de az operation arrowheadba benne lesznek az us army egységek és elég szépen meglesznek csinálva, szerintem így kicsit fölöslegessen csináltátok meg ace 2 be vagy nem?
-
szarfaszúcsirke #20781 egészséges mennyiségű aktivitást kell itt mutatnom - ide fognak jönni majd az "eddig nem sikerült" című poénok -, különben eljő értem a csupanagybetűs végzet
(vargosznak innen is köszönöm a ts reget!) -
ToMy_ #20780 Ha letöltöttem azokat a .7z -ket, akkor is kell ezzel az updaterrel tökölődni?
Mert rohadtul nem akar rsyncelni, hol "maximum connections exceeded", hol meg csak "trying", de semmi nem történik.
Ha fogom és kitömörítem a 3 letöltött állomány, akkor az jó lesz nekem? -
biztos sokkot kapott :D -
Mizu csirek úr?Nincs élménybeszámoló a tegnapi hentről?
-
Azért jó lenne ilyen grafikával játszani. Remélem hamarosan sikerül új vasat vennem a Arma 2 alá. :) -
a nohq azért még látszik 
-
tpM #20775 Easter egg :) -
Lol :D easter egg, vagy home made? következő hello kitty vagy goodbye kitty :D -
tpM #20773 :D -
tpM #20772 A asszem a modok sorrendje is számít: -mod=beta;@ace;@acex;@cba;@vop -
Userconfigban nem találok sound override-ot pedig szeretném a vopSoundot használni de az ACe hangok felülírják :( -
Dark Geo #20770 melléd se ülök be többet, bármit is fogsz vezetni :D
Legközelebb inkább ha Te kerülsz be sofőrnek inkább cseréljünk:P -
Tudtam, hogy tetszeni fog!!!
Bár nem direkt csináltam, csak az egeremet fojton elgáncsolja a rojtos, lifegő textiles egérpad, ami vezetés közben kellemetlen (ugye 2Face?), vagy beszorul a meredekre állított billentyűzet alá, ilyenkor tűzgomb aktiválva, ami szintén kellemetlen, pláne egy ammotruckkal szemben parkoló heli esetén (ugye boogee )
-
Dark Geo #20768 a másik kezed inkább a wasd-n legyen, joystick már nem menő! -
szarfaszúcsirke #20767 hátamra vegyek egy raklapnyi akciós gázkazánt és rájuk nézzek?
most is ace2 domit nyomok, fejemen füles és egyik kezem folyamatosan a rudin... -
tpM #20766 Egyébként a hivatalos fórumon megtudhattam, hogy szarok a hangok, pl a GAU8 úgy hangzik mint egy sima puskalövés. -
Dark Geo #20765 pl mikor valaki c-130-al belelandolt az éppen parkoló helikbe...:D ő inkább beleba**ott :D -
Odabaszott ott minden :D -
Feró Flex #20763 ACE2
köszi!
-
tpM #20762 Mindjárt utána nézek...
De azért tegnap az A-10 GAU-ja odab*ott nem, Radon? :) -
Silenced verzió. Ez már stealth technology.
.png)