35066
-
Neoncsoves #20840 Legújabb NVIDIA Beta Driver-t nehogy felrakjátok! Engem Win7 64biten folyton kidobált asztalra, laggolt. A tálcán az jelent meg, hogy valami: NVIDIA Display Driver működése leállt és átváltott alapértelmezett megjelenítő driverre... vmi ilyesmit írt ki -
Cactus73 #20839 Hat akkor jol latta, h nem latta a kulonbseget :) Mendegy.
Szolok neki ,h ne kuzdjon tovabb. Szedje le a legujabb Nvidia drivert
es kussoljon ( ha eddig nem tette meg ) Megegyszer mondom, nala szerintem meg igy is merfoldekkel jobban csuszik a dolog mint legtobbunknel.
-
Neoncsoves #20838 Rákerestem hogy ArmA2 X52, és valahol azt írják, hogy megcsinálták az analóg joystick throttle-t, szóval elvileg működik... minden esetre annyira nem fogok belemenni a szimulátorozásba, hogy X52 kelljen, szóval jó lesz a Cyborg X -
ArmA.Hu-n lévő ACE telepítés egy manuális dolog.Berakod az exe filet az arma könyvtárba "A.C.E. 2 Beta 0.1.183 FULL exe" indit. A többi frissítést is ide kell bemásolni és felülirni a régieket "-A.C.E 2 Beta 183 To 184
-A.C.E 2 Beta 184 To 185
-A.C.E 2 Beta 185 To 186" stb amik lesznek :)
Csak felül kell írni a régieket nem kell törölni semmit!!! -
Feró Flex #20836 nekem is ez van
-
tpM #20835 Tehát az ArmAHus megoldás... azt Vargosz meg DancZer főzte, megkérdezem őket... -
Neoncsoves #20834 Köszi a választ... Megnézem magamnak ezt a Cyborg X-et, tetszik kinézetre is. Ennek működik a gázkarja ArmA2vel? -
Engem valaki lebeszélt x52-ről mert azt mondta nem kompatipilis a gázkar ARMA 2 -vel. Ezért vettem egy ilyet. Nekem nagyon tetszik. -
Neoncsoves #20832 Mivan itt senki sem játszik joystickkal? Vagy az elmúlt 1-2 órában hozzászólok nem rendelkeznek joystickkal? Fontos lenne, mivel karácsonyi ajándéknak menne a joystick... (saját magamnak:D)
X52 nagyon tetszik nekem, csak mekkora az élettartama? Tehát kb. mennyi idő telik el ahhoz, hogy szét kelljen szedni, kitisztítani stb? Mennyire pontos, precíz, etc. Plussz a gázkar ami van hozzá nagyon bejön, kérdésem az lenne, hogy az mennyire kompatibilis az ArmA2-vel? -
De nekem nincsenek 7zim mert én az exe-vel telepitettem.Ha meg a mappákat kitörlöm akkor megint az egész modot le fogja tölteni, nekem meg csak a frissités kel, mert az ACE2 már megy csak szeretném frissiteni . -
tpM #20830 Elméletileg: kitörlöd a 7z-ket, és a mappákat (ACE,ACEX,CBA) leszeded ezt (jobb klikk, hiv. mentése másként), bemásolod az updater mappájába, majd indítod az updatert (rendszergazdaként, mint mindig) 2 és enter. -
warning!folder already exsist but seems incompatible.not installing.
Ezt irja mindegyikhez. az updatert azt sikeresen frissitette, de a többit nem. -
hitman090 #20828 Sziasztok!
Tudja valaki hogy mikor jön ki az 1.05-ös patch? -
tpM #20827 Mit ír? -
leszedtem az updatert és a 0.1.183 exével telepitettem az ACE2-öt. az updaternél követtem a leirást, de mégsem akar frissiteni, pedig látom már 3 frissités is kijött azota .
Ja és azt a bárdosy féle kampányt hol tudom leszedni ? -
Darkkyy #20825 Ez csak az ATI kártyáknál "működik", mert eddig nem votlak képesek kihozni egy catalystet ami támogadtja az ARMA2 őt :)
Az Nvidia a megjelenést követően 2 hétre kiadott 1 drivert amihez már nem kellet ilyen trükkökhöz folyamodni :)anno mikor nem volt friss driver,átirtam az exe-t es valóban működött.Most azonban tök fölös, mert már támogatja :) nekem is gtx295 om van. -
Neoncsoves #20824 Lenne egy jó kérdésem:
Milyen joysticket ajánlotok a játékhoz? Nem kell full szimulátorprő meg ilyenek, csak lehessen rendesen repülőt meg helikoptert vezetni vele. Néztem Saitek X52-t bár az kicsit drága, de olyan 12ezer körül már van olyan amivel elég jól lehet vezetni repülőt?
Ja és a wireless joystick mennyivel rosszabb mint a vezetékes? -
Cactus73 #20823 Belinkeltem a sracnak amit te nekem. Pont ezt a cikket olvasta o is,
csak nem tudta ,h meg mit:) De ketten osszehoztuk azert. Nekem ez az exe-atiras eleg hihetetlenul hangzott, de vegulis indult neki.
Mindent ugy csinalt ,ahogy irva vagyon.
Az elobb toltunk egyutt egy coopot ketten, nincs rola begyozodve ,h hasznalt. De majd megnezi valami programmal. Innen mar legyen az o problemaja teszem hozza gonoszul, mert igy is 10 fps el tobb van nala mint nekem, azonos szituacioban.
Es mindezek mellett termeszetesen koszonom a segitseget!
-
Cactus73 #20822 Na ja. Nekem is ha csordogal 20-30 fps boldog vagyok. 4 magos proci meg N250GTS mellett. De ez mar igy nekem boven jatszhato. -
Dark Geo #20821 kellene ma nyomni egy olyan stary sobor-ból reptérre coop-ot :P bár én csak fél kilenctől leszek gépnél. -
Hát eddig a hog módba nem müködtek rendessen a dolgok, de mostmár minden világos csak így sokkal nehezebb egy külsős modelt behozni -
Mér eddig mit csináltál?
-
Végre megéretettem, hogy müködik ebben a hülye armában a modellezés úgyhogy neki is állok 
-
Próbáljátok meg így, hátha... -
beci43 #20816 Nos a probléma nem egyedi.Az ARMA2 inkább prociéhes,abból viszont a legerősebb sem elég neki.A háló tele van tesztekkel,mondjuk egy Radeon 4870 és 5870 között is csak pár FPS eltérés van.Kétmagos Core2 duóval kezdtem a játékot nyáron,aztán szeptemberben vettem egy négymagos Core-i 760-at,4 Ghz-en megy léghűtéssel.Azonnal észrevehető volt a különbség,pedig a vga ugyanaz a 4870-es maradt.Kb. 30-40 FPS a 960 javára.A program nem támogatja a több grafikai magot,talán majd később egy patchel ezt is orvosolják,bár én nem vagyok ilyen optimista. -
tpM #20815 http://dev-heaven.net/attachments/download/3734/SIX_Updater_v0.2.1_setup.exe -
Darkkyy #20814 Már megint nem jó a link :) -
hamarosan uj patch és uj SP kampány -
Cactus73 #20812 Sziasztok !
Egy barátom kért meg h kérdezzem meg a hozzáértőket itt, mert én sajnos hardweres kérdésekben teljesen járatlan vagyok.
Neki egy több grafikai magos grafkártyája van, konkrétan:
Nvidia GTX 295.
Szerinte nem használja ki az ARMA2 a több grafikai magot.
Biztosan igy van.
Viszont hallott olyat, h ezen talán lehet segiteni.
Az volna a kérdés tehát, h van e erre megoldás ?
És ha igen, akkor mit hova irjon be ?
Köszi ! -
tpM #20811 Ah, azóta van újabb, el is felejtettem...
Letöltés -
Darkkyy #20810 Prilu barátomnak az a baja hogy ő azzal az .exe vel rakta fel az ACE-t,igy nem rendelkezik a Six Updater -el.
Sajnos valami oknál fogva a linkról ami megvan adva már le sem lehet tölteni.
(http://dev-heaven.net/attachments/download/3586/SIX_Updater_v0.1.7_setup.exe)
Szóval ha ha feltennétek valahova azt megköszönnénk :) -
priluki #20809 hmm.. és azt merre találom? :) -
tpM #20808 Updater indít: 2, enter -
Profy01 #20807 A Bárdosy nagyon jó volt főleg a hangulata.Viszont elég hamar végigmentem rajta.
A gyári kampányban engem inkább az lepett meg hogy lehet választani melyik oldalra állsz.
Én a felkelők oldalára mentem és ott megjelent a Bárdosy féle több egység támad nagy területet című móka.Annyi hogy itt még nem vagy vezető csak 1 csoport a tiéd.Viszont van 2 T72-esem nehéz fegyvernek. :D
Pár falut sikerült elfoglani eddig és nem tudom mi lesz a vége.Nem volt sok időm játszani este.
Na majd meglátom mi lesz ha meglesz az összes falu.
A COD4 csak hentelés volt taktika nélkül SP-ben. -
priluki #20806 Sziasztok,tegnap feltettem azAce-modot fel akartam menni egy serverre és azt irta,hogy eltérö verziom van és frissitenem kell... namost itt a gond mert hogy hogyan?! azt irták felül kell majd irni mindig a frissitést csakhát nem találok semmit.. tudna valaki segiteni vagy? elöre is kösz -
JanáJ #20805 Nem vitatkozni akarok, de szerintem szánalom hogy Bárdosy pár ismerősével egy ezerszer élvezhetőbb kampányt dobott össze.
Ráadásúl a gyári elég COD4-es lett, mész a szuperspecielforce-szal és pont, nem használod ki a lehetőségeket (hajó, repülő, helikopter, stb.) -
Dark Geo #20804 Az építkezés inkább multiban élvezetes (Warfare) szvsz.
El kellene kezdeni szavazni az ace-re, nem de?:) -
Profy01 #20803 Üdvözletem mindenkinek!
Régi OPF-Arma rajongó vagyok,a fórumnak inkább olvasója vagyom mint hozzászólója.Eredetibe megvan mindengyik része az OPFnek és az Armának és ha van időm néha sp-be használom is.
Picit szeretném megvédeni az Arma II-ben kampány részét. :D
Végigjátszottam a Bárdosy féle részt és utána ugrottam neki a gyári küldetéseknek.És tényleg igaz az hogy magad döntése után mész.CDF vagy cserdaki oldalra állsz mikor kivonulnak hirtelen az Amik és ott maradsz 3 emberrel a túlélésre játszva. :)
Viszont az építkezés része nekem annyira nem jön be. -
tpM #20802 Ha jól tudom, az M14 EBR modelleket megvette egy másik cég. M4 SOCOM-ok vannak, HK úgytűnik lesz. Mi volt még ACE1-ben? AKM van alapból, Vz61, Glock17/18, MP5A4, SzKSz, FN FAL, Sa-58, M249 Para, M60, M32 itt is van. -
És a többi csoda csúzli?:(
.png)