35066
-
McDouglas #20880 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a nem lehetne-e valahogy belepiszkálni a az eredeti sceriokba. Mivel a Freedom Fighters-nél át szeretném állítani az időt, mert így éjszaka nagyon szar. -
tpM #20879 ACE PLA trailer -
szarfaszúcsirke #20878 felesleges reménykednünk, ezeket a 2001-es OFP óta nem képesek orvosolni. finoman és nőisesen szólva is nevetséges, még egy akciós gázkazán is kár lenne a tarkójukra ezért. -
Profy01 #20877 én azt hittem hogy a C130 földön guruló nagykapacitású szállító jármű. :D
Remélem a tömeghibát kijavítják az 1.5-ben.Harc közben kicsit gáz a helyből felszálló T72 amit nem rakéta meghajtású. :) -
Ez nem hiba, ez az ultrarealisztikus ArmA2 valóság. Ja, nekünk is nyűgünk van tőle :D
Ha nagyon zavarnak az ilyesmik, akkor a C130-ast meg a Szuhojokat ki se próbáld, azokkal meg szinte meg lehet állni a levegőben :D -
Profy01 #20875 Kicsi nyügöm van a T72 és a BMP2 úgy repül az útról fel sel kő hatására mintha nem lenne tömege.Én még T72-est nem láttam fejre állni élőbe.
Másnál is előjött ez a hiba? -
ToMy_ #20874 Kérdezném, ki az, aki a sixupdaternél ugyanazzal a problémával küzd, amivel én is? (#20866) -
akkor az érdekes, meg az is hogy nem látok semmi ujdonságot sem az ACE-bol.Se hangot se efektek semmi csak a betöltö képernyö.
MÁs mod csak a zeusAI van még az alapon kivül. -
tpM #20872 Én tudok sérülten gránátot dobni, meg tárazni is. Alap Armával és ACE-szel is egyaránt. -
hát nem minden sérülés olyan hogy akkor már csak arra jo az ember hogy ami a tárba van azt kilöje azt sem célzottan,de a játékban azért még 500m-t elkuszik vigan meg vagy fél orát tud gubbasztani a bokor tovében, de tárat cserélni vagy elhajitani egy gránátot vagy pistolyra váltani azt már nem .Esetleg feltérdelni , ha odébmenni nem is tudna de egy térdelö poziciora csak képes lenne hogy a fütöl kilásson.
Arrol már nem is beszélve hogy menet közbe tárcsere vagy gyors menés célzásra emelt fegyverrel.Persze ez már nem sérülten. -
fkubi #20870 Mar arra gondolsz, hogy a sabot nem ert csontot, csak lagy reszeket? -
Azon hogy lehet javitani, hogy sérülten is lehessen gránátot dobni, meg tárat cserélni ,ujratölteni?
Ez igy nagyon esélytelen játékot eredményez. -
ToMy_ #20868 Ez oké. Tudok angolul. 
Viszont az updater nem mindig ugyanazt a szervert próbálja először, és minden esetben az elsőnél ez van, a második szervernél pedig a "trying to resync". -
tpM #20867 Maximum connections azt jelenti, hogy túl sokan töltik éppen, próbáld később... hátha... -
ToMy_ #20866 Sziasztok!
ACE2/SixUpdater-rel kapcsolatban:
tegnap hallottam arma.hu TS-en (tomz vagyok), hogy van más is, akinek ugyanolyan gondja van az ápdételéssel, mint nekem.
Nevezetesen, hogy a @-os .7z állományok a helyükön, a sixupdater legújabb verziója telepítve, és az egyszerűbb (.yml állományt letöltve és a helyére másolva) se a bonyolultabb (webes felületen keresztül) módon történő frissítés nem megy, csak annyi történik, hogy az RSYNC a filelistát letölti, és elkezdi végignézni a repository-kat, aztán az elsőnél jön a "maximum connections number exceeded", a másodiknál pedig csak "trying to rsync" a végtelenségig.
Ott volt az a tipp is, hogy esetleg a gyengébb net/túl nagy válaszidő lehet ennek az oka.
4megás ADSL, normális (30-60 ms) válaszidőim vannak a mirrorszerverekhez, így hát ez kizárható.
Ha esetleg kiderül, hogy mi ennek az oka, akkor a megoldást szívesen venném én is. -
úgytünik belehúztak a srácok mert megérkezett az 1.18 as teljes patch is az arma 1 hez( itt már át megy az ai motorral a hídon)
patch -
uj beta patch -
Tartottam egy kis pihit de tanultam egész nap 

-
tpM #20862 Küldd el a clientside_config.hpp-t az adatlapomon található mailcímemre és megnézem. -
Nem működik,hiába buzeráltam úgy ahogy írtad.. -
tpM #20860 Dokumentumok\Arma2\neved.profile-t megnyitjuk egy txt editorral, legörgetünk lesz benne egy Identities rész, innen a face; pitch, stb sorokat átmásoljuk a C:\...\Arma2\userconfig\ace_clientside_config.hpp- Identities részébe:
////////--E D I T below THIS LINE--//////////*/
class Identity
{
face="Face11";
squad="...";
name = "szkoti";
}; -
Tempii, hogy a zsíros hajú,hosszú bajszú,szőröslábú zsukkos román kurva annyába lehet feltenni a gázmaszkot/balaklavát/taktikai szemüveget?
20perce tuti baszakodok vele,hiába van nálam nem tudom felrakni:@ -
Neoncsoves #20858 Srácok egy utolsó joyos hsz-t dobnék... akinek Cyborg X-e van az dobjon már meg egy privivel :) -
Na nyomultam a játékkal ismét.ACE2 mod alap kampány.De ez mod nélkül is ilyen volt, hogy ha megsérülök akkor miért nem tudok belenézni a célzokába és miért nem lehet tárazni söt még gránátot dobni sem .Ez számomra felfoghatatlan.Mert ha csak annyira sérült valaki hogy kuszni még tud akkor attol még a fenti dolgok simán mennek .
2. hiába van fenn a mod én semmi ujdonságot nem veszek észre a betöltöképernyön kivül.Csak anynit hogy más fegyver vana kezembe mint az alapjátéknál, de mást nem.
harmadszorra nem tudom hogyan van megkutyulva a menu, de hogy nem igazodok ki rajta az is biztos.Egyszerüen nem tudom megtalálni az engage at will , meg a mozgásformákra utalo parancsokat.
-
"Nem érek rá tanulnom kell" 

-
Áhh megvan a problema gyökere
megnéztem ace mód nélkül is és úgyanat produkálta úgyhogy megnéztem egykét dolgot nos, csináltam egy egységet arma 2 höz, és hogy megtudjam nézni milyen külső nézetből levittem a nehézséget a legalacsonyabbra neten úgysem én választom úgyhogy mindegy volt, de istenem easy miért kell 2 fejlövés egy egységnek?
-
tpM #20854 Nálam meghal. -
Uramisten most editorban szórakoztam fejbelöttem véletlen egy társat miközben ellenre vadásztam az meg nem tette az amit tenni kellett volna hanem nemes egyszerűséggel hozzátűzte hogy megsérült alig hittem a fülemnek azt hittem mellé löttem vagy valami, ezért indítottam egy sima missziót ahol csak én meg a társam volt és fejbe löttem azt mondja megsérült
fejbelöttem mégegyszer attól már kiterült, oké újra editor 5 ször eljátszottam mindig túl élte, külöböző szögből próbálkoztam, de mindig csak panaszkodott, csak az Ace mód van fent ma updateltem, nézze már meg valaki hogy nála is létezik e ez a jellenség mert lehet nálam romlott el valami
(régebben az alapverziónál meghaltak a társak)
-
Köszi! -
Neoncsoves #20851 Van youtube-n egy video, amin a Cyborg X gombja leesik, meg ilyenek :S rosszakat mutat róla a srác, és a Thrustmaster T16000M-et ajánlja. Utánanéztem, és azt mondják, hogy a Thrustmaster nem rossz joystick. Mondták, hogy többeknek is van Cyborg X-e, inkább nektek hiszek mint az ismeretlen youtube-s srácnak, de néztem, és elég kultúráltan és jól néz ki az a Thrustmaster is. Joystick téma részemről lezárva, köszönök még egyszer minden segítséget/választ. :) -
tpM #20850 Szia!
Alt + E, a főmenüből. -
Sziasztok!
Van valami billentyűzetkombináció a 3d-s editorhoz,csak már elfelejtettem. Valaki írja már le. Köszi! -
tpM #20848 Átmegy.
Sabot? -
fkubi #20847 Hat az AI atmegy-e mar a hidon?
-
tpM #20846 mi másért? :) -
tpM #20845 Kéne... -
pedro870 #20844 nade milyen lett ez az ace2?
lesz coop maraton ünnepek alatt? -
Cactus73 #20843 Nah, meg jo h beszeltunk errol. Most az elmult par oraban zsinorban ketszer esett szet a grafika. Mergemben megneztem, es talaltam ujabb NEM BETA drivert a kartyamhoz.
Mar toltodik is lefele :)
Remelem segit a dolgon... -
Cactus73 #20842 En is ezt a betadrivert hasznalom, csak winxp alatt. Kidobalni nem szokott, de valoban elofordul h csunyan szilankosra fagy az egesz szar.
Viszont nekem mar lelohadt a kiserletezo kedvem. Heti egyszer ketszer belefer, h belerugok a resetgombba az asztal alatt. Engem akkor dobalt ki egyebkent, mikor kikapcsoltam a lapozofajlokat minden meghajton.
Gondoltam minek, mikor tobb RAM van a gepben, mint amennyit a rendszer egyaltalan lathat.
Dehat tevedtem. Az elet nem habostorta.
-
Én saitek Cyborg Evo-t(kábeles és nem rezgő) vettem 6500 volt és használom a Black Sharkhoz is armában is szeretek vele repülni, tehát ha nem vagy ilyen megrögzült szimulátor játékos akinek minden centi számít, akkor ez is tökéletes, egyik haveromnak is ilyen van már jó 3-4 éve és csak annyi a külömbség az övé és az enyém között hogy az övé kopottabb jóval és kivan már járva tehát könyebb mozgatni a kart de egyébként úgyanúgy müködő képes.
.png)