35066
-
tpM #21000 .50-essel az is "Célpont semlegesítve" ;) -
Ha ezt tudnák, az összes diplomáciai találkozó a sarkkörön belűl lenne. -
Solt #20998 Halál nyugodt vagyok! 

Még szerencse, hogy viszonylag kevés likvidálandó cél van azon a környéken!
-
Nyugi, benne van a képletben (850 m/s)
Az eszkimóknál még mókásabb a szitu, ott jóval nagyobb a kerületi sebességek különbsége. -
Solt #20996 "ami nem sok (0,1 m/s), de ha nem számolsz vele, nem találod el a célpont fejét"
23.5cm eltérés oldalsó irányba az rengeteg! Testközépre célzol, és jó esetben eltalálod a karját...
Egyébként milyen lövedék sebességgel számoltál? Az is kőne a képletbe nem? -
tpM #20995 Kíváncsi vagyok van-e ilyen Armában... -
Végeztem egy gyors számolást.
Ha a snipa a 45. szélességi körön van és északi irányba lő egy 2000 méterre lévő célpontot (északi szélesség 45,01797 fok), és nem számol a Coriolis erővel (és nincs légmozgás, nem tüsszent, stb), akkor 23,5 cm-re tér el a lövedék keleti irányba.
A két szélességi körön a kerületi sebesség különbsége 0,36 km/h, ami nem sok (0,1 m/s), de ha nem számolsz vele, nem találod el a célpont fejét. -
tpM #20993 Fogalmam sincs
-
Tempi folyton hibaüzenetekkel bombáz a játék:O
Mindig ilyesmire panaszkodik, hogy xy.Headaimdown vagy mi a csoda.
Mitől lehet ez? -
tpM #20991 @ACE/userconfigból másold át akkor Arma2/userconfig/ACE-be -
tpM #20990 :D -
Solt #20989 Kíváncsi vagyok, hogy a magyar postával számolnának-e... igaz Te kis mesefigura? 

-
Yula #20988 Próbáltam telepíteni az ace2-t itt leírtak alapján. Elvileg működni kéne, de nem találja az ace_clientside_config.hpp-t pedig ott van. Valakinek ötlet?
-
A kulcsszó: Coriolis-erő, ami a Föld forgásából ered, és ami É-D irányhoz közeledve lesz egyre nagyobb, persze ennek mértéke más és más a szélesésségi köröktől függően. (egyenlítőnél a légkisebb)
-
A The Shooterben is számoltak vele bár az csak 1 mozi film.
Na most mi az igazság?Cifu gyere segíts:) -
A föld forgásával is számolnak, mint változóval
-
Igen, sokat javult a játék teljesítménye! Az utolsó patch az 1.05 amit letölthetsz innen, továbbá megjelent az ACE mod bétája is, amihez telepítési útmutatót itt találsz. Friss infókért látogasd naponta a www.arma2.hu oldalt. :) -
simonl #20983 Sziasztok,
Eredeti játékot szeretnék telepíteni, kérdésem milyen patch -ek, kiegészítők jelentek már meg? ill. valóban optimalizáltabb lett e a játék?
Köszönöm -
Solt #20982 Besza-behu... megint tanultam valamit!
-
Petko #20981
-
hitman090 #20980 Köszönöm! -
tpM #20979 AddOn/Modkezelési leírás -
hitman090 #20978 :S és akkor ennyi sehogy sem lehet ezt használni? editoron kívül ?
Az A.C.E 2 be nem lehet valahogyan betenni vagy nem tudom vagy hogy kell olyan módot csinálni amibe benne van? -
tpM #20977 Úgy tudnád, ha lenne küldetés ami használja. Az a gond, hogy az ilyen kis addonokkal nem nagyon törődnek, letöltik, lőnek vele párat editorban azt kész... -
hitman090 #20976 Amúgy nem tudja senki véletlenül hogy hogyan tudnám használni a CheyTac M-200-at multiba vagy single-be? nincsen vmi mod amiben benne van ez a fegyó?
-
tpM #20975 lehszokhatnál eről h álandóan beleszólsz a hejesirásunkba xD -
Solt #20974 Jut eszembe... egyébként muszáj! 
-
Solt #20973 Mikor lementünk sokan voltak! :) Eltalálta, vagy megsemmisítette? Ez a nem mindegy! :) -
Ha azzal a pökhendi ACE2 guruval nem zárkóznátok be a TS admin szobába (hja, annyian vagyunk a TS-en, hogy muszály egy csendes szobába zárkózni
), elmondtam volna élő szóval, hogy az alant említett Richard Machowicz 2313 méterről talált el emberi méretü céltárgyat a szintén alant említett snipa hangtompítos változatával.
-
Solt #20971 A hangtompító opció, az adatolás pedig hangtompító nélküli, ha jól értelmezem. ÍME -
hitman090 #20970 Kösz hát remélem hoznak valami patch-et majd ami ezt orvosolja mert akkor lehet veszek még egyet és akkor CF el megcsinálom.
Amugy a cheyTac M200 a legbetegebb sniper szerintem azért kérdem mert én arma2 ben csak az armory-ban tudom elérni és máshol nem azt hitem legalább benne lesz a A.C.E 2-ben de ezek szerint tévedtem.
És kösz hogy leírtad a snipereket tpM! -
Ja megvan. Az M-200-as tényleg hangtompítós és tényleg extrém nagy hatótávolságú.
CheyTac M-200 -
Én csak az AS50-esre emlékszem a Future Weapons-ből, de az nem hangtompítós volt (akkora fülest viseltek, hogy az armaggedon is halk cincogásá szelidülne)
És nem méterben számoltak, haem yardban.
Viszont van egy megtörtént eset, amikor egy lövész 2400 méterről végzett egy géppuskással 3 lövésből. Az áldozat nem is hallotta, hogy lőnek rá, a második lövés a hátizsákját találta el, és amíg azzal szöszmötölt a harmadikat a felső testébe kapta. -
a seria számot hol lehet áritni vagy hogyan , mert a regeditbe nem tudom beirni a számogat.Vagy ha hex-be kell beirni öket .Mert megkaptam a magyar verziot és akkor már jo lenne ugy használnom. -
Solt #20966 És biztos volt rajta hangtompító? Ha van valami link az jól jönne... -
Petko #20965 én nemtudom, de a Mack a future weaponsban 2300m-re lőtt a hangtompítóval -
Neoncsoves #20964 hopp :D
akkor ez lesz a gond. köszi -
Nekem múkodik^^(Persze bemásoltam a rar tartalmát az arma mappába mint 1 rendes addont^^) -
tpM #20962 Független oldalon nézted? -
Neoncsoves #20961 átírtam, mégsincsenek PLA egységek.
.png)