35066
-
vegyél saitek Evot úgysincs szükséged csúcs superrel te répa, nézd meg én hogy játszok vele, nem profi de jól lehet vele írányítani a gépet -
tudsz egy leirást hogy hogyan kel ezzel csinálni a frissitést? -
tpM #21038 Ja igen, lehet ilyen Addon Sync-kel is, csak azt még sohasem próbáltam :D -
Feró Flex #21037 AddonSync2009!A részemröl bevált és Ace2 202-es fut nálam.Nekem is elegem lett a Six Up.-böl... -
Uraim keresek saitek cyborg x tipusú joyt aki tud eladót elfogadható áron jelezze.kössz előre is. -
tpM #21035 Nem hiszem. Kevés modellezőnk van, azok is inkább most a ruszki cuccok fele kacsintgatnak: AK74M, AN94, Groza stb... -
Solt #21034 DMR marad! Harapok! 
-
Tempi nem akartok M-39 EMR fegyvert berakni a DMR meg az M-14 EBR modellek helyett? -
Ugy értve az erre a verziot, hogy aki nem az updaterrel szedte le az alap dolgokat, hanem az egybe exe progival telepitette. -
udv urak.Tudom lerágott csont, de még mindig nem egészen tiszta nekem ez az ACE frissitgetés.Nekem jelenleg a 195ös verzio van fenn amit az armahurol szedtem le exe-ként.Namármost erre a verziora nem tér ki a six updateres leirás amit az oldalon találtam.Végigcsináltam minden lépést, de nem frissiti a játékot mindegyik összetevönél kiirja hogy nem talált ilyen kiterjesztést.
Az meg nem a legjobb megoldás hogy 2naponta 600mbokat szedegessek le az oldalrol feleslegesen,mert mondjuk csak 2 fájl különbség lesz a 2 verzio között. -
Dark Geo #21030 közben sikerült működésre bírnom, úgyhogy tárgytalan :) -
tpM #21029 ja azt nem láttam bocs :D -
Solt #21028 Ott írja, hogy azzal nem megy neki te siheder... :D -
tpM #21027 Kussolj öreg... :D
khmmm az utánégető CAPS LOCK-kal aktiválható :) -
Solt #21026 Hmmm... a Su-27-ről nem is tudtam... ezek az ace-s fiúk... :) Ez esetben arma.hu ace topik, vagy megvárod míg a fiatalkorú erre téved! :) -
Dark Geo #21025 Ha már itt tartunk, nálam Su-25, Su-27 és Su-34-es van... És ez akárhogy is számolom három darab ;) és igen tudom, hogy a Su-25-nek nincs! -
Solt #21024 Így többesszámban? Kettő darab Su van a játékban, abból az egyiknek nincs utánégetője, tehát annál ( Su-25 ) ne keseredj el, ha nem működik! :D -
Dark Geo #21023 pl Sukhoi-okkal -
Solt #21022 Milyen gépen akarod használni az utánégetőt? -
Dark Geo #21021 Az Arma 2 Operation Arrowhead-el mi az amit kapunk?
Oké, két új map egy 160 + egy 60 négyzetkilométeres ami nem kis meló, de miért nem lehet kiegészítőként kiadni?
Az afterburner hova lett az ace-ből? gombja változott? capslockra nekem nem reagál. -
Dark Geo #21020 Microsoft Visual 2005 sp1 utána meg windows update.
Mivel nálam nem volt ilyen probléma így én is csak találgatok.
Próbáld meg esetleg kompatibilitással, sp2/sp3.
-
charlie1428 #21019 Próbáltam futtatni a DVD- ről a setup exe.-t, ugyanaz a válasz.
Van directx 9 a gépen, a Microsoft Visual C++ micsoda?
kösz a gyors választ. -
Dark Geo #21018 Próbáld meg közvetlen a dvd-ről futtatni a setup.exe-t.
Esetleg előbb telepíts directx, netframework-ot és Microsoft Visual C++ -t. Win7 alatt tökéletesen működik az arma 2, nekem is win7-em van. -
charlie1428 #21017 Szervusztok,
Boldog Ünnepeket kívánok mindenkinek!
A segítségeteket kérném az Arma2 telepítésével kapcsolatosan.
Új játék a Peter Games- től, és új PC (Asus P5Q-EM alaplap,Intel Core 2 Quad Cash 4MB 2.50GHz CPU, Asus Nvidia GTX 260 videokártya, 4GB RAM,
640GB/7200 rpm, Samsung dual layer DVD,Corsair VX550W táp)valamint XP 32.
A telepítés nem indul el, kiírja a gép, hogy: "nem Win 32 alkalmazás".
Betettem a lemezt egy másik Win XP 32- es gépbe, és simán elindult a telepítő varázsló.
Kérdésem: fut az Arma2 Win 7 alatt is?, vagy telepítsem újra a meglévő XP 32- es OEM Wndows-t?
Várom válaszotokat, köszönettel.CHET
-
Dark Geo #21016 A battle serverre engem nem enged fel, sehogy se...
Azt írja, hogy Ki lettél dobva! 1.05-ös arma modok nélkül -nosplash, ötlet esetleg? -
Solt #21015 Ezt a kitartást már szeretem!
-
Nah egy jó nagy.... vagyok...
Én leragadtam még az 1.15-ös patch-nél... Hát az 1.18-as egyből helyre rázta a lelki világát a játéknak!
Köszi még egyszer a segítséget! -
Igen!
De lehet neki ugrom még egyszer és legelőszőr az Arma-t rakom fel.... -
Solt #21012 Friss win7 telepítés? -
Hát nagyon köszönöm, de sajnos nem jön össze...
Feltettem a DX9c-t 2009 augusztusi...
Az a fura, hogy elindítom és lehet látni, hogy valami iszonyat gyenge felbontásra (homokóra) aztán a már említett kivehetetlen kép... -
Solt #21010 Tedd fel a legfrissebb dx9 csomagot... higgy nekem! ;) -
hát megnéztem, de a legfrissebb, a DX11-es van fent.... Köszönöm szépen azért! Más ötlet esetleg?
-
Solt #21008 Nem Uram, a kakalisztnek semmi köze a directx-hö... ;) -
A catalyst nem rakja fel a directX-et?
Megpróbálom!
-
Solt #21006 Friss directx telepítés mögvolt? Ha nem, akkor egy próbát megér... -
Sziasztok!
Van egy kis gondom: Nem tudom feltelepíteni az arma1-et....
Pontosabban a játék felmegy, de aztán az indításkor csak fekete kép, meg egy két árnyék.... a menü be sem jön, előtte a logok sehol....
Win7 64bit - Ati Catalyst 9.12
Mi lehet a hiba? a catalyst ezen verziója, meg az arma nem férnek össze?
Köszi! -
nem tudom mi lehet a hiba, de a armahu oldalrol csak 99%ig tudom letölteni az ACE2 mod legfrissebb exéjét és nem tudja befejezni a letöltést. -
Arra egy jó kis leszámolás férne rá, mármint az ott dolgozó bűnözői elemekre. -
Yula #21002 Köszi! -
Solt #21001 Na igen... ebben az esetben az egy főre jutó vodka adag nagysága is indokoltabb lenne az elszámolásnál... így marad a "kiborult a hordó véletlenül" verzió...
.png)