35066
  • Hogthar
    vegyél saitek Evot úgysincs szükséged csúcs superrel te répa, nézd meg én hogy játszok vele, nem profi de jól lehet vele írányítani a gépet
  • repvez
    tudsz egy leirást hogy hogyan kel ezzel csinálni a frissitést?
  • tpM
    Ja igen, lehet ilyen Addon Sync-kel is, csak azt még sohasem próbáltam :D
  • Feró Flex
    AddonSync2009!A részemröl bevált és Ace2 202-es fut nálam.Nekem is elegem lett a Six Up.-böl...
  • wardogzombie
    Uraim keresek saitek cyborg x tipusú joyt aki tud eladót elfogadható áron jelezze.kössz előre is.
  • tpM
    Nem hiszem. Kevés modellezőnk van, azok is inkább most a ruszki cuccok fele kacsintgatnak: AK74M, AN94, Groza stb...
  • Solt
    DMR marad! Harapok!
  • Scottt
    Tempi nem akartok M-39 EMR fegyvert berakni a DMR meg az M-14 EBR modellek helyett?
  • repvez
    Ugy értve az erre a verziot, hogy aki nem az updaterrel szedte le az alap dolgokat, hanem az egybe exe progival telepitette.
  • repvez
    udv urak.Tudom lerágott csont, de még mindig nem egészen tiszta nekem ez az ACE frissitgetés.Nekem jelenleg a 195ös verzio van fenn amit az armahurol szedtem le exe-ként.Namármost erre a verziora nem tér ki a six updateres leirás amit az oldalon találtam.Végigcsináltam minden lépést, de nem frissiti a játékot mindegyik összetevönél kiirja hogy nem talált ilyen kiterjesztést.
    Az meg nem a legjobb megoldás hogy 2naponta 600mbokat szedegessek le az oldalrol feleslegesen,mert mondjuk csak 2 fájl különbség lesz a 2 verzio között.
  • Dark Geo
    közben sikerült működésre bírnom, úgyhogy tárgytalan :)
  • tpM
    ja azt nem láttam bocs :D
  • Solt
    Ott írja, hogy azzal nem megy neki te siheder... :D
  • tpM
    Kussolj öreg... :D
    khmmm az utánégető CAPS LOCK-kal aktiválható :)
  • Solt
    Hmmm... a Su-27-ről nem is tudtam... ezek az ace-s fiúk... :) Ez esetben arma.hu ace topik, vagy megvárod míg a fiatalkorú erre téved! :)
  • Dark Geo
    Ha már itt tartunk, nálam Su-25, Su-27 és Su-34-es van... És ez akárhogy is számolom három darab ;) és igen tudom, hogy a Su-25-nek nincs!
  • Solt
    Így többesszámban? Kettő darab Su van a játékban, abból az egyiknek nincs utánégetője, tehát annál ( Su-25 ) ne keseredj el, ha nem működik! :D
  • Dark Geo
    pl Sukhoi-okkal
  • Solt
    Milyen gépen akarod használni az utánégetőt?
  • Dark Geo
    Az Arma 2 Operation Arrowhead-el mi az amit kapunk?
    Oké, két új map egy 160 + egy 60 négyzetkilométeres ami nem kis meló, de miért nem lehet kiegészítőként kiadni?

Az afterburner hova lett az ace-ből? gombja változott? capslockra nekem nem reagál.
  • Dark Geo
    Microsoft Visual 2005 sp1 utána meg windows update.

Mivel nálam nem volt ilyen probléma így én is csak találgatok.
    Próbáld meg esetleg kompatibilitással, sp2/sp3.
  • charlie1428
    Próbáltam futtatni a DVD- ről a setup exe.-t, ugyanaz a válasz.
    Van directx 9 a gépen, a Microsoft Visual C++ micsoda?
    kösz a gyors választ.
  • Dark Geo
    Próbáld meg közvetlen a dvd-ről futtatni a setup.exe-t.
    Esetleg előbb telepíts directx, netframework-ot és Microsoft Visual C++ -t. Win7 alatt tökéletesen működik az arma 2, nekem is win7-em van.
  • charlie1428
    Szervusztok,
    Boldog Ünnepeket kívánok mindenkinek!

A segítségeteket kérném az Arma2 telepítésével kapcsolatosan.
    Új játék a Peter Games- től, és új PC (Asus P5Q-EM alaplap,Intel Core 2 Quad Cash 4MB 2.50GHz CPU, Asus Nvidia GTX 260 videokártya, 4GB RAM,
    640GB/7200 rpm, Samsung dual layer DVD,Corsair VX550W táp)valamint XP 32.
    A telepítés nem indul el, kiírja a gép, hogy: "nem Win 32 alkalmazás".
    Betettem a lemezt egy másik Win XP 32- es gépbe, és simán elindult a telepítő varázsló.
    Kérdésem: fut az Arma2 Win 7 alatt is?, vagy telepítsem újra a meglévő XP 32- es OEM Wndows-t?
    Várom válaszotokat, köszönettel.CHET
  • Dark Geo
    A battle serverre engem nem enged fel, sehogy se...
    Azt írja, hogy Ki lettél dobva! 1.05-ös arma modok nélkül -nosplash, ötlet esetleg?
  • Solt
    Ezt a kitartást már szeretem!
  • ceaser
    Nah egy jó nagy.... vagyok...
    Én leragadtam még az 1.15-ös patch-nél... Hát az 1.18-as egyből helyre rázta a lelki világát a játéknak!
    Köszi még egyszer a segítséget!
  • ceaser
    Igen!
    De lehet neki ugrom még egyszer és legelőszőr az Arma-t rakom fel....
  • Solt
    Friss win7 telepítés?
  • ceaser
    Hát nagyon köszönöm, de sajnos nem jön össze...
    Feltettem a DX9c-t 2009 augusztusi...

Az a fura, hogy elindítom és lehet látni, hogy valami iszonyat gyenge felbontásra (homokóra) aztán a már említett kivehetetlen kép...
  • Solt
    Tedd fel a legfrissebb dx9 csomagot... higgy nekem! ;)
  • ceaser
    hát megnéztem, de a legfrissebb, a DX11-es van fent.... Köszönöm szépen azért! Más ötlet esetleg?
  • Solt
    Nem Uram, a kakalisztnek semmi köze a directx-hö... ;)
  • ceaser
    A catalyst nem rakja fel a directX-et?

Megpróbálom!
  • Solt
    Friss directx telepítés mögvolt? Ha nem, akkor egy próbát megér...
  • ceaser
    Sziasztok!
    Van egy kis gondom: Nem tudom feltelepíteni az arma1-et....
    Pontosabban a játék felmegy, de aztán az indításkor csak fekete kép, meg egy két árnyék.... a menü be sem jön, előtte a logok sehol....

Win7 64bit - Ati Catalyst 9.12

Mi lehet a hiba? a catalyst ezen verziója, meg az arma nem férnek össze?

Köszi!
  • repvez
    nem tudom mi lehet a hiba, de a armahu oldalrol csak 99%ig tudom letölteni az ACE2 mod legfrissebb exéjét és nem tudja befejezni a letöltést.
  • m1c1mack0
    Arra egy jó kis leszámolás férne rá, mármint az ott dolgozó bűnözői elemekre.
  • Yula
    Köszi!
  • Solt
    Na igen... ebben az esetben az egy főre jutó vodka adag nagysága is indokoltabb lenne az elszámolásnál... így marad a "kiborult a hordó véletlenül" verzió...