35066
  • tpM
    Akkor kapcsold be. :)
    Elég gyakran előfordul, hogy az MI szavai között hosszú másodpercek tellnek el: ellenséges......jármű.....délre.....500m.....
  • Hogthar
    ezeket a sorokat csak az olvassa aki játszotta már az EW kampányt vagy egyáltalán nem is akarja:

Nekem azért bejött csak rövidnek találtam, a sztori vége szerintem meg normális volt, elmentetek végül egy atom bunkerhez, és nem te voltál az akinek mindenképpen jönnie kellett hanem az a figura aki ismerte a helyet mármint az atom bunkert, neki nem is kellett húznia gyufa szálat, te meg nem voltál létfontosságú figura.
  • BlitzFiles
    :( igy elvesztette a realitását...
    Egyet gondolsz és már cselekszenek is...

Ez tök olyan mint cső nélkűli kukoricát morzsolni
  • tpM
    Hello,

\ArmA 2\userconfig\ACE\ace_clientside_config.hpp-ben:

#define ACE_NOVOICE elé teszel 2 /-t. Tehát: // #define ACE_NOVOICE

Azért van alapból letiltva, mert így egyből reagál az MI.
  • JanáJ
    Úgy értem a COD4-es haszonlatot, hogy ott omolt egymás vállára a kelet és a nyugat a gonosz, rossz harmadik ellen.
    Életszerűtlen a story vége szerintem. Meg minek húzok gyufát, ha én mindenképpen kellek. :-S
  • Dark Geo
    Az ace2 miatt nincs hangja a parancsoknak. Igazából jobb is, mert legalább mindig hallod a környezetedben lévő dolgokat.
  • Game Hunter
    Udv!

Feltettem az A.C.E 2 Beta 0.2.211 es ha kiadok egy parancsot akkor az nem hallhato, max olvashato, de hang nincs, mind SP es MP-ben. Az A.C.E 2 Beta 0.2.208-ban meg jo volt. Tudja valaki, hogy miert? Egyebkent grat az A.C.E 2-hoz a keszitoknek!
  • Hogthar
    Nekem inkább a Stalker hangulatát hozta vissza
  • JanáJ
    Tegnap játszottam az 1.5-ösben lévő új minikampánnyal. Hááát. Poén lelövés nélkűl nekem nagyon sci-fi. Kicsit Cod4-es a történet, de egynek jó.
  • Micsu
    esetleg ha lesz valami minőségi kampány linkelhetnétek

thx
  • Micsu
    Veszek egységeket de akkor meg lesz egy rakat, jön mindenki utánam :D

a faszé kellett erőltetni ezt a menedzselős részt, egy fasza kampány kellett volna ide mint a opf1ben
  • Hogthar
    Én már próbáltam, az a vicces hogy a legtöbb arma 1 es missziót át is lehet convertálni caa1 el arma 2 be, csak ha azt akarod ,hogy a missziók is ki legyenek írva szükség van egy briefingManager nevű programra és a "briefing.html" átrakja "briefing.sqf" - ra és végül beilleszted az "init.sqf" -be a következő execVM "briefing.sqf" sort. Aki akar kicsit nosztalgiázni kicsit szebb grafikával hajrá...

Micsu: én is sokat szenvedtem ezzel a dologgal még úgy fél éve, én úgy oldottam meg, hogy vettem egységeket és a miután kijelöltem az egységeket aztán azt hiszem a kommunikáció résznél el lehet küldeni őket a szakaszoknak, de leginkább az ai- ra hagytam, ha ő a parancsnok akkor vásárolnak is maguknak tankokat meg ilyenek.
  • Scottt
    Nem tudom,nekem nem tetszett annyira az a része,szóval nem buzerálgattam mélyebben^^
  • Dark Geo
    Köszönöm!:)
  • Micsu
    igen a ctrl spacevel tudom váltogatni hogy a saját csapatomat vagy más csapatokat irányítok de nekem az lenne a kérdésem ha vásárolok egységeket hogy tudom más csapatokba tenni őket, vagy hogyan tudnék csapatokat képezni akiknek később utasításokat tudnék adni
  • tpM
    meg persze Danczer... :)
  • DancZer
    Feltettem.
  • tpM
    Vargosz szokta feltenni a pályákat.
  • Dark Geo
    Megoldható, hogy a szerverre felkerüljön a legújabb ace-es Warfare?
  • BlitzFiles
    CAA1 -et probaltatok mar?

10k latotavval is szalad annyira mint csernus 3k-val :)
  • Scottt
    Ctrl+space
  • tiburon26
    bocs a duplazasert.letrehoztam es müködik rendesen csak közbe mar uj verzio van es erre 10masodpercenkent emlekeztet
  • tiburon26
    Kicsomagolás befejezése utána Arma2/@ACE/userconfig-ból átmásolod a fájlokat Arma2/userconfig/ACE-be.
    -no ez nem vilagos.arma2 mappaban nincs userconfig/ACE mappa.hozzak letre en?
  • Micsu
    kérdés

ha már megépítettem a bázisom, tudok vásárolni egységeket, hogyan tudom őket csapatba rendezni, ctrl + bal egérgombos irányításra gondolok azaz nem az én csapatom szerves részei lennének
  • DrRadon
    Akkor te nagyon utálhatod a M$-ot, meg az Adobe-t :)
  • tpM
    Egyénként annak a 90%-nak akinek működik, a Six Updater egy kib*szott jó megoldás. Nem véletlen használja egy csomó más modocska és addon is.
  • DancZer
    Azért mert valaki még csomagolni se tud. Egyébként az egy sfx exe, de nem kötelező azt használni. Feltelepítheted a six-updatert is. :)
  • fkubi
    Tudnam, miert EXE fileban van. Miert nem eleg egy sima tomoritett allomany? Nekem ne nyulkaljon mindenfele EXE a cuccaimhoz.
  • DancZer
    Frissítve: ACE telepítés magyar módra
  • DancZer
    Bocsi az én hibám. Nem tudtam, hogy vargosz beletette-e vagy sem. Módosítom a leírást.
  • tiburon26
    marad a Team Speak 2.azert köszönöm!
  • Dark Geo
    fákk!:D Tehát ez legyen a parancs fileban:
    -noSplash -noFilePatching -mod=@CBA;@ACE;@ACEX;@ACEX_PLA;@ACE_SM

• Dark Geo
    az ace-nek, vagyis a @CBA, @ACE, @ACEX, @ACE_SM és @ACE_PLA könyvtáraknak az ARMA2 gyökerében kell lennie, ahol az arma2.exe is található. Ha ott van mind, akkor Te magad is csinálhatsz neki parancs file-t.
    a parancs file tartalma ez legyen (az arma2.exe után):
    -noSplash -noFilePatching -mod=@CBA;@ACE;@ACEX;@ACEX_PLA

Ha nem megy akkor tölts le egy Team Speak 2-t, telepítsd és gyere fel. Ha valakit fent találsz, segíteni fog.
  • tpM
    Nekem 7950-nel a legalacsonyabb beállításokon ~15FPS-sel ment, úgyhogy nem hiszem... :(
  • fkubi
    1-2 FPS talan
  • tiburon26
    sziasztok.ace telepites magyar modra segitseg kene.letöltöttem a ace2v.0.1.203.exe-file-t,bemasoltam az arma2 mappaba elinditottam es kicsomagolta valahova de az Arma 2 - @CBA,@ACE... parancsikont nem talalom sehol.nem az arma2 mappaba kellet volna kicsomagolnia a dolgokat?
  • Ati810
    Hello
    Szerintetek az Arma 2 menne Nvidia 7600GT-n ?
    A válaszokat előre is köszönöm.
  • Dark Geo
    Ha szereted az arma-t, akkor inkább ajánlom figyelmedbe Armed Assault 2. Hidd el jobban jársz ;)
  • Benwolf98
    Hello Nem eredeti Armával nem lehet multizni?
  • DrRadon
    Több időd? Már nem kell 6 oldalakat megtanulnod?

Ami a háborút illeti, kissé rosszabodott a helyzet, a konfliktus eszkalálódott, és az oroszok valamint a litvánok elleni harcban a lengyelek lettek új szövetségeseink.