35066
-
Igen van! ACE Telpítési segédlet, de kint van az Arma2.hu oldalon is jobb oldalt! Miért nem nézelődsz egy kicsit? :) -
JanáJ #21199 Arma2.hu-n nézelődtem, de nem lettem okosabb.
Van már olyan Ace2 amit egy magamfajta technikai analfabéta is fel tud tenni? -
Igen kicsit elkalandoztunk az eredeti témától. Akár törölni is lehetne az utolsó pár hozzászólást, mert benéz ide egy új játékos aztán a végén azt gondolja, hogy ez valami politikai szimulátor.
-
Dark Geo #21197 még jó, hogy csak annyit írtam, hogy nem kapok pontot és pénzt warfare-ban a metisszel kilőtt egységekért... legközelebb magamban tartom :) -
Felesleges ez a vita, előbb utóbb amcsiknak háborút kell indítaniuk vagy végük, minél később vágnak bele a nyílt háborúba annál nehezebb dolguk lesz. Ezt viszont nem tudják lenyomni az emberek torkán, szóval beszoptak aminek én örülök, mert rühellem az amcsikat mint a szart.
Ha már háborúnak kell lennie - ami sajnos elkerülhetetlen - azt kívánom , hogy az amcsik veszítsenek. Ahogy most kinéz a dolog így is lesz, megbaszhatják az ultra modell fegyvereiket, ha lassan a világ többi nagyhatalma ellenük van. -
Micsu #21195 Neoncsoves: a hidegháborút azért említettem mert akkor még nagyjából versenyben voltak technikailag az oroszok, de most 2010ben arról a szóról hogy technika, legyen az bármilyen, nem Oroszország jut az ember eszébe :)
Petkó: Ha olyan minőségű a tank mint a többi kínai termék akkor jó :D, egyébként meg a 3 tank nem fog átmenni magától a tengeren/óceánon max egymást lőhetik vele -
Micsu #21194 Hogthar: mivel az oroszok nem nyomnak annyi pénzt háborúba, hadiiparba ezért nem lehetnek olyan fegyvereik, ez tény, vagy tán 0 ftból fejlesztik manapság a csúcsfegyókat? Ezen feles is vitatkozni elég csak a légierőt megnézni, gondolom az oroszoknak f22es szintű vadászaik vannak eldugva százasával más nehogy meglássa? hehe jó vicc
Nem vagyok Amerika buzeráns de hülyeségeket azért ne találgassunk már -
Petko #21193 szerintem - ha már ilyen haditechnikáról csevegünk- , az a poén, hogy a mohó kapzsi amerikai fegyveripar egyszer magát fogja megszopatni...
egy javelin rakéta 80k dollárba kerül az amerikai államnak (amire persze a világ többi részéből elszippantott lóvéból van, és pont ezt a status quo-t tartja fennt a hadseregük)
szerintem ennyi pénzből a kínaiak simán legyártanak 3 tankot, szóval ha valódi háborúra kerül sor, óriási öngól lesz -
"ráadásul haditechnikába fektetni a sok felvett hitelt... hát nem tudom mennyire okos dolog..."
Rengeteg munkahelyet teremt szakmunkástól a mérnökig, az ipar sok szegmensét megmozgatja a bányászattól kezdve a gépiparon át az elektonikai- és optikai iparig, nem generál importot (vagy csak minimálisat, pl. titán), ellenben van belőle export. Az egyetlen baj, hogy náluk minden előállított fegyver drága emiatt lassan kezdenek visszaszorulni.
-
uhh milyen vitát indítottam, lehet itt bárkit hülyének nevezni, de igazából teljessen fölösleges, az amerikai technikákról nagyon sok mindent lehet tudni, az orosz technikáról megy annyit amenyit kiadnak más országoknak(ami ugyebár szinte semmit se jelent, az amcsik se adják csak úgy ki az atombombáikat), és igazából míg nem kerül nyiltan háborúba nem is fog kiderülni menyire fejlettek, tehát a vita fölösleges. -
Neoncsoves #21190 Amcsik is előkaphatták volna a csodafegyvereket :)
Nem ez a lényeg, ez egy játék topikja. A lényeg az, hogy jókat lehessen játszani... -
ToMy_ #21189 Nos, hülyeségeket beszélni alanyi jogon mindenki számára szabad. Csak azért meggyőzni ne akarj erről senkit.
Háború(ka)t a szó klasszikus értelmében a két fél közül az USA vívott az utóbbi években (az oszétiai kalandot ne vegyük ide, ott szinte nem volt ellenfél a pályán)
Ez(eke)t az USA Irak ellen vívta. Nagyon rövid idő alatt rongyosra verték az egyik legnagyobb katonai erőt a Közel-Keleten. És az iraki diktatúra nem állt rosszul a fegyverek tekintetében, mert olajért megkapták a keleti technikát.
Nem klasszikus háborúban mindkét fél érdekelt/volt a közelmúltban, és mindkét fél szopóágon van/volt eléggé. De gerillaháborút nem lehet erővel megnyerni, mint ahogy már jó sokszor bebizonyosodott a történelem során.
Az oroszok csecsenföldi túrája sem éppen az a sikersztori volt, ha jól tudom. Akkor igazán előkaphatták volna a puttonyból a csodafegyvereket. -
tpM #21188 Bizony hagyjuk, előbb-utóbb szóba kerülne Izrael és mindenféle ordas eszmék látnának napvilágot. :D -
Micsu #21187 jó most teljesen másról beszélsz mint amiről eredetileg szó volt, hagyjuk is inkább -
Neoncsoves #21186 "már nem a hidegháború van"
szóljál az amcsi pajtásoknak, hogy már vége van... amcsik folyton erre mentek, mutogatják hogy ők az istenek, micsoda fegyók, mennyi beleölt pénz, aztán amikor megszopatja őket pár arab a hegyekben, akkor jól kiröhögik őket :D
ráadásul haditechnikába fektetni a sok felvett hitelt... hát nem tudom mennyire okos dolog... -
Micsu #21185 oroszok hol ölnek a hadiiparba annyi pénzt mint amerika? már nem a hidegháború van, hanem 2010 -
Neoncsoves #21184 oroszok sosem arról voltak híresek, hogy a legjobb cuccaikat mutogatnák... inkább mindenről kussoltak és amikor szükség volt valami fegyverre, akkor az ellenfél csak tátogott, hogy mi a f*sz :) -
Micsu #21183 jó vicc -
Mondjuk szerintem az oroszok kicsit sincsenek elmaradva az amerikaikhoz képest csak nem olyan hülyék, hogy kiadják a jelenlegi technikai fejlettségüket, míg amerikában kiadnak valami újat 2 napra rá már a youtubon nézek róla videót. -
Dark Geo #21181 Nem csak warfare-ben, egyszer kapsz percenként Xpénzt az általatok elfoglalt városokból, illetve kapsz az általad megölt egységekért és pl egy tankért 800 pénzt kapsz, egy t72-es kb 4k-ba kerül, egy kamov 29k. Szerinted?:) -
ToMy_ #21180 lődd ki RPG18-al :) -
tpM #21179 Mi ez valami bérgyilkos képző? :D -
Dark Geo #21178 Ez igaz!:) Viszont a metis nagyon idegesítő, főleg warfareben :S Mivel kilövök 100 páncélost és 0 pénz... -
tpM #21177 Egyébként készül: Mi-28, AK74M, AN94 és változataik, nemrég kerültek be a Grozák. Szerintem annyira nincs is elhanyagolva, csak sokan túlságosan kiegyenlítés mániások. Mindegyik oldalnak megvan a maga előnye / hátránya, meg lehet oldani, hogy nagyjából partiban legyenek, a többi úgyis a játékosokon múlik... -
tpM #21176 Nincs elhanyagolva, csak Ők nem tapétázzák tele a netet a felszerelésük műszaki rajzaival meg leírásaival. :) -
Game Hunter #21175 Mar rajottem, hogy hogy lehet leszedni AddonSync-vel, de azert kossz.;) -
Dark Geo #21174 Tpm majd kérlek nézzétek meg az ace-ben, opfor - metis-t, mert ha azzal lövünk ki valamit, akkor azt nem számolja el.
Mielőtt valaki azzal jönne, hogy: Mert nem az öli meg közvetlenül, akkor próbálja ki! ;) Orosz oldal miért van ennyire elhanyagolva? -
ToMy_ #21173 van magyar szerverre mutato autoconfig.
csekkold az arma2.hu -t, ott van hozza info. -
Hogyne, rengetegen játszanak multival.
Az ára 4500 környékén mozog. Ezt csak azért mondom mert törttel nem igazán lehet multizni. Sőt a single is macerás, ha virágbolti verziód van. -
Game Hunter #21171 AddonSync2009 Beta 1.0.47 van, de nem tudom, hogy hogy lehet vele letolteni az 0.2.215-ot. A wiki.cring.eu meg nem elerheto. -
Nekem nagyon kimaradt az Arma sorozat. Milyen az Arma 2 multi? Láttam képeket az első részből és ott civilekkel mentek, meg sport kocsik stb. :D
Működik Tört verzióval a multi? Játszanak a multival? -
tpM #21169 Ah, azt nem tudom, sosem használtam az ArmaHu-s megoldást. Esetleg AddonSync vagy Sic updater? -
Game Hunter #21168 Az Armed-assault.hu-n csak a 0.2.213 van. Vagy mar exe filekent mar nem elerheto? -
tpM #21167 Regg,
Tegnap este óta az. -
Game Hunter #21166 Jo Reggelt!
Erdeklodnek, hogy az A.C.E 2 Beta 0.2.215 mikor lesz elerheto? thx -
tpM #21165 Ja elfelejtettem, hogy ez nem wiki és nehéz lehet megtalálni... :)
Példa egy fegyveres ládához:
_l addmagazinecargo ["ACE_HuntIR_monitor",10];
_l addmagazinecargo ["ACE_HuntIR_M203",10];
Ha fellőtted, és látod a kis ernyőt, akkor legördülő menüből "HUNTIR Monitor aktiválása". -
tpM #21164 HUNTIR. Részletes leírás az útmutatóban a "Szimuláció - Különleges felszerelések & egyebek:" alatt. -
4D #21163 Passz.
Egy ACE2 videón (ha jól emlékszem) láttam egy kütyüt, az ember fellőtte, egy magasságig felment, majd egy kis ernyővel lassan ereszkedett, de közben volt rajta egy kamera.
Ez mi, és hogyan lehet előpiszkálni.
Valaki? -
Dark Geo #21162 majd készítek egy teljes leírást warfare beállításaihoz, hogy mindig a legjobb legyen. Illetve lesznek ezzel kapcsolatban ötleteim, hogy hogyan lehetne igazán jó háborút vívni egymás ellen. Lehet még ma összeütöm, mert kíváncsi vagyok a véleményetekre, de csak olyan 6-7 fele. -
Dark Geo #21161 az alap kampányba be lehet valahogy rakni az ace-es fegyvereket?
.png)