35066
  • DancZer
    Miért lenne béna hozzáálás? Minek vesztegessem az időt olyan emberre aki még arra se hajlandó, hogy megvegye a játékot! @mk452001 ne vedd magadra, hisz te meg fogod venni. Pont arma az a játék aminél ha törtel játszol kétséges, hogy hogyan indul el FADE val vagy anélkül. Nem mondom, hogy más ne segítsen-
  • Hogthar
    Igazából ezt a hozzászólást akkor írtam, amikor jól összevesztem a barátnőmmel gondolom meglátszik, nos és igen elég rossz duma ez a "csak akkor segítek ha eredeti játékod van", miközben én is általában letöltök egy játékot mielött megvenném, mert igazából a demoval utálok szenvedni még a 2000-2004 es éveknél sok demot kipróbáltam és elég sok gondom volt velük, például 1 - 2 játékot nem tudtam rendessen eltávolítani(persze ez már megoldható probléma lenne) vagy a másik nagy gondom az volt, hogy a demoban álltalában pont olyan részleteket vagy pályákat nyújtanak amik megfogják az ember, miután meg megveszi káromkodik egy nagyot, hogy igazából milyen egy vacak.
    Egyébként még nálam is volt hogy arma 1 el úgy játszottam ,hogy állandóan madárrá változtam de ez csak azért volt mert magyarországon nem volt kapható a játék és nem nagyon volt türelmem és tartásom külföldről beszerezni egy esetleges német példányt
  • tiburon26
    tölsd le a demo-t
  • Solt
    Meg tudod indokolni, hogy miért?
  • mk452001
    Köszönöm a nagylelkű segítségeteket.
    Valóban meg kívánom venni, csak annélkül nem igazán szeretek játékot venni, hogy ki nem próbáltam volna.
  • Sanyix
    homályos? Nem inkább elmosott?
  • triplet
    Mér van az hogy a játék nagyon homályos? Főleg amikor futok.?
    Eredeti egyébként.
  • bakvarnyu
    Milyen béna már ez a "csak aki megvette annak segítek" hozzáállás.
  • Hogthar
    Most bármit gondolsz nem fogok bunkón hozzá álni a dologhoz, viszont felhívnám a figyelmed, hogy itt a topicban a legtöbb felhasználó megvette eredetiben a játékot, tehát valószínű nem találkoztak hasonló problémával.
    viszont te aki egy letöltött példányal rendelkezel rendes választ ne nagyon várj senkitől, persze lehet, hogy az a felhasználó vagy aki csak kipróbálja mielött megveszi, feltételezzük ezt, ebben az esetben felhívom figyelmed az arma 2 nek illegális játékverzió védelmére ami nem csak a fegyver szórást befolyásolja de még egyéb csúnyaságokat is művel a játékoddal, ezt megpróbálhatod megkerülni crackekkel..., vagy vedd meg eredetiben és ez esetben itt is kedvesebben fognak hozzád álni a tagok.
  • DancZer
    Gondolom tört verziót próbálsz, ha már letöltötted, ebben az esetben viszont tőlem ne számíts segítő kézre. :)
  • lee56
    Najó ez szép és jó, de gondolkozz egy fokkal reálisabban, már így is elég nagy a gépigénye, a fejlesztőknek és főleg a kiadónak meg nem az a fő célja, hogy minél kevesebb embernél menjen élvezhetően a játék :) Amúgy egyetértenék, és a sebzésrendszert szerintem már OFP óta csinálhatták volna reálisra, ha már így hírdetik a játékukat, legyen is olyan :)
  • repvez
    Ha ezek a vizuális elemek sokat dobnak a játékélményen akkor érdemes rá áldozni.

Ha lenne benne fizika nem kéne a HP pontokra hagyatkozni a sebzéseknél sem és azzal egy sor egyéb dolog is megváltozna (jármüirányitás,robbanás,részecskerendszer, ütközések, rombolás stb..)
  • mk452001
    Sziasztok!

Letöltöttem a játékot, de amikorelindítom, akkor a bin mappában ír valami hibát, és amikor elindítom a kampányt, kiírja, hogy mission error.
    Belenézek a Missions mappába, de ott csak egy txt fájl van.
    Tudna valaki segíteni?
  • DancZer
    @repvez ezek tényleg jó ötletek, de minden amit felsoroltál vizuális tuning, és ezek az árkád játékoknál a fő irány. Én jobban örülnék egy nem életpont alapú sebzésrendszernek a járműveknél.
  • repvez
    Ez a mondat emlékeztet engem egy bizonyos Bill Gates mondatára hogy: 640kb memoria mindenre elég kell hogy legyen .
  • DrRadon
    De még mindig itt vagy, mint ahogy mi is. Ergó, minden rendben, nem kell fejleszteni. :D
  • repvez
    Furcsa ezt hallani egy olyan játéknál ahol a valosághü szimuláciot emlegetik.
    De még ha nem is tesznek bele fizikai motort, attol még pár eseményt lescriptelhetnének ami legalább az illuzioját adná
    -ablakbetörés
    -tartálybol kifolyo gáz vagy folyadék ha eltalálja valami
    -kisebb tárgyak reakcioja robbanáskor
    Jobb ütközésrendszer, hogy ne logjanak egymásba néhol a modellek
    A HP alapu sebzésrendszer vizuálisan is látható lenne
    A mozgásanimáciok nagyobb változatosságot mutathatna.
    dedikált gombok a tüzelési modok váltására
    Nagy vonalakban ezek hiányoznak nekem már OFP ota
  • fkubi
    Megbukott fizikabol. Eltiltottak a geptol.
    Nem tudta kiszamolni egy sabot mozgasi energiajat...
  • Solt
    Na mi van te gyík??? Hol a péniszben vagy vazze? :D
  • tpM
    :D
  • tpM
    Á nem, még nem teljesen... Jelenleg a nővérem laptopjáról netezem :P
  • DrRadon
    Zavar támadt az erőben. Sötét erő tért vissza... :D
  • tpM
    Muhhahaaa, na mi van pubikáim? :D
  • JanáJ
    Az arrowheadre simán illeszthető lesz az ACE?
  • DancZer
    Haggyátok már a fizikát, nem szükéges armába.
  • repvez
    arrowhead
    uj hangrendszer lesz benne amit magyar ember készit :)
    De a fegélzeti gépfegyverek még mindig makuktol mozognak a kezelöje meg csak gugol mellette.Fizika megint sehol, AI szintén
  • Scottt
    Köszönöm főnök a segítséget,valami 260-as ACE-t használó mester megoszthatná, hogy lehet a soflammal távolságot meg irányszöget mérni,mert hiányom nyomkorászom az R betűt mindenféle kombinációban ahogy a wikin írják lófasz se történik csak megfesteni tudok vele célt,de semmi távolság vagy valami =(
  • Stief
    Scott multi játékba vagy szerkesztésnél akarod használni?
    Multiba tudok segíteni, persze ha ACE szerverekre gondolok!
  • DancZer
    Innen töltsd le, majd a kicsomagolt mappát másold be a: Dokumentumok/Arma 2(vagy Arma 2 Other profiles)/profilod neve/missions/ könyvtárba.

Ezután ha elindítod az armát, majd a szerkesztőt az Utes pályák között megtalálod.

Ha saját pályán szeretnéd kipróbálni akkor a szerkesztőben használd a Merge opciót, és ne felejtsd átmásolni az általad készített pálya könyvtárába a többi fájlt ami az artillery.utes könyvtárban van(kivéve a missions.sqm-et).
  • Scottt
    Valamimester eltudná szájba rágósan magyarázni mi a falhoz vert *******t kell csinálni, hogy működjön a buzi tüzérség, ahogy mellékelt videókon is látható?:D
  • Stief
    Az előzőhöz írnám! Hogy belépni viszont be tudok, minden gond nélkül! Csak hostolni nem tudtam!
  • Stief
    Helló!
    Először is Köszönöm "Hogthar" sok segítségét!
    Jelenleg egy apró problémám marad! Aki tud segítsen, annak előre is köszönöm! Nem tudok ACE modos isala dula Warfar servert csinálni! Ha simán hostra megyek félig ace modos cuccokkal ellátott sima warfaros szervert tudok csak csinálni! Hiányzik belőlle menü rendszer, és a játék modifikációk, csak a sziget és a fegyver jármű addonok lesznek elérhetők!
    Gondolom! kell valami host progi hozzá???
  • DancZer
    Addon sync el le tudod tölteni a szerverhez szükséges modokat. Addon sync telepítési útmutaó
  • Dark Geo
    Azt a k.....:D Beteg:D
  • repvez
    milyen extra modokat használtok az armahu serveren?Mert a 256os verzios nekem is az ACE2 ,de nem enged fel azt irja hogy hiányzo elemek vannak nálam
  • JanáJ
    Részvétem, kitartás.
  • Solt
    Kedvenc rajzfilmemből idéznék: "Ebben az esetben nyomja meg a piros gombot, és nyugodjanak békében!" :D

Más:

A szibériai hadsereg szállító kapszulái...
  • Hogthar
    Ez hasonlóan szokott nálunk is felépülni, de most kitalálta ,hogy nem olyan szenvedélyes a kapcsolatunk mint régen és ezzel tudnánk felrázni, jött erre a szokásos ugyanmár dumám, de bedobta a lelkiterror akcióját tehát nincs mit tenni
  • Scottt
    Életbevágóan fontos meccs van ma.De huszárosan megoldottam a problémát ezzel a videóvalEgészségetekre:)
  • Solt
    Jóval Bálint nap előtt lázadni kell, hogy ez egy buzi amerikai ünnep, és te ezt nem vagy hajlandó megtartani... majd jön a "kárenyhítés": "de azért szeretlek kicsim, ugye tudod?" Alaposan megrakod, és helyre állt a világbéke! :D És nem utolsó sorban ilyenkor nem csesztet... ha mégis akkor lehet kontrázni: "Azt hittem ezt már megbeszéltük kincsem!?"

Ennyi! :D